Evet arkadaşlar Zafer partisi lideri Ümit Özdağ 13 milyon mülteciyi göndermek için Kılıçdaroğlu'na destek vereceğini açıkladı! Ümit özdağ eğer Türkiye'nin göçmenistan olmasını istemiyorsanız, kızlarınızın rahat gezmesini çocuklarınız rahat şekilde akşam bakkala göndermek istiyorsanız Kılıçdaroğlu'na oy verin dedi! Haydi Türkiye sandık başına bu suriyelilerden kurtulma zamanı!

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Umarım başarılı olurlar
Sinan Oğan'ı linç edenler bakalım buna ne diyecek..
https://youtube.com/shorts/cI4lI7xwe6M?feature=shareYanlız hdp millet ittifakının içinde değil! Hdp emek ve özgürlük ittifakıyla beraber seçime girip Kılıçdaroğlu'nu cumhurbaşkanlığı seçimlerinde destekledi. Yani hdp ile bakanlık vesaire gibi bir pazarlık yok. Şu anda ümit özdağ ve Kılıçdaroğlu 13 milyon mülteciyi göndermek için anlaştı ve sana soruyorum, 13 milyon suriyelinin gönderilmesini istiyormusun yoksa istemiyormusun?
Sinan oğan'a gelince o adamın ne halt olduğunu herkes gördü.
İstiyorum tabii ki ama onun için HDP'nin kucağında olan biriyle anlaşmam.. İçerdekilerin dışarı çıkması, özerklik verilecek olması bakanlık verilmesinden daha beter..
Yahu kim dışarı çıkıyor ki? Herkes yok teröristler dışarı çıkacak gibi saçma konuşmalar yapıyor? Ve neden hdp'nin kucağında ki bu adamlar? Bu hdp zamanında erdoğan'ı destekleyince niye kimsenin gıkı çıkmadı o zaman?
Selahattin Demirtaş, Figen Yüksekdağ.. Ve daha binlerce arkadaşımız dedikleri..
Hdp ile sırf iktidar olma amacıyla beraberler. Yoksa bir baltaya sap olamayacaklarını biliyorlar.. Kucak bundan dolayı..
Erdoğan seçim kazanmak için yapmadı bunu, Türkiye'nin %70-80 destek verdiği çözüm sürecinde yaptı.. Tıpkı İngiltere'nin IRA terör örgütünü bitirmek için yaptığı gibi..
Yahu bırakın bu işleri Türkiye'de herkese kolayca bir etiket yapıştırılıyor! Yok şu terörist bu feto vesaire diye. Bende diyorum ki madem bu hdp terörist partisi veya genel başkanı, veya milletvekilleri terörist neden bu parti mecliste hala? Neden kapatılmıyor? Aynı şeyi hüda par içinde söylüyorum ve yetmiyor birde bu partiden 4 kişi meclise giriyor eeehh o nasıl oluyor? Ama konuşmaya gelince kimse mangalda kül bırakmıyor herkese bir yaftalama yakıştırma yapılıyor! Selahattin demirtaş'a gelince bu adamla beraber osman kavala'yla ilgili AHIM'in kesinleşmiş beraat kararı var ve o nu Türkiye olarak uygulamıyoruz, yani Türkiye'de ki adalet sistemi rezil bir durumda! Biraz önce bir arkadaşla başka bir soruda tartışıyordum yok bu adamlar mülteci diye avrupa mülteci komiserliği izin vermeyeceği için gönderilemez diyor, bende o na kim avrupa'yı takar dedim nedeni ise işimize gelmediği zaman uygulamadığımız AHIM kararlarını örnek gösterdim. Bunları da örnek olsun diye sana anlattım.
Aponun heykelini dikecez, sırtımızı oraya buraya dayıyoruz demelerine rağmen buna yafta diyebilir misin? Binlerce insanı sokağa çağırıp onca insanın ölümüne neden olması mı sadece bir etiket?
Evet, AİHM şey de diyor; size tehdit olsa da karşınızdaki ateş etmeden dokunmayın.. Yıllarca öyle yapıldı diye bitmedi bu zıkkım..
Partiyi kapatmak işe yaramıyor, başka isim altında yine açılabiliyor.. Kayyumlar da bu amaçla atandı.. Şimdi dönüp kayyumu kaldıracam, onu bırakacam, Van'da zafer işareti yapıp Trabzon'da Milliyetçi takınamazsın..
Parti meclisindeki Türk Bayrağını sırf HDPli orada diye kaldıramazsın..
Adam gibi her yerde aynı davranır ki en azından tutarlı olmaktan yırtsın..
Yahu kardeşim bize ne hdp'den! Sen hdp'ye mi oy veriyorsun? Hayır... Bende vermiyorum! Peki o zaman sorun ne? Kemal kılıçdaroğlu hdp ile ittifak yapmıyor! Senin düşüncene göre akp'ye oy verenler terör karşıtı, chp'ye oy verenler teröristlere veriyor! Doğru mu anlamdım? Kaldı ki bu hdp'nin 6-7 milyon seçmeni var peki bunlarda mı terörist?
Yani cidden eğer hdp ile ittifak yapmıyor diyorsan yazık..
Evet terör karşıtı diyorum.. Teröristlere destek verenlerle beraberdir diyorum, çok net.. Zaten gizlisi saklısı yok bunun.. Elebaşlarının her gün bir destek videosunu izliyoruz..
Bunlar gibi onlarca video atarım sana ama inkar edersiniz..
youtube.com/shorts/f6CGjbNE7H8?feature=share
Ittifak yapmıyor boş konuşuyorsun! Yani bana ve benim gibi vatanseverlere terörist diyorsun sen öyle mi? Sırf Erdoğan'a ve akp'ye oy vermiyorum diye terörist mi oluyorum ben cevap ver bileyim? Yine söylüyorum ben hdp'ye falan oy vermiyorum, kaldı ki bu hdp zamanında Erdoğan'ı da destekledi ama kimse o zaman terörist demedi! Osman öcalan hainini trt'ye kim çıkarttı bi söyle bana?
Hiç boşuna yırtınma, manipülasyon da yapma bana.. İttifakın olduğunu beyni olmayan biri bile biliyorken bilmemen çok manidar.. Sırf Milliyetçi kesimi kaybetmemek adına dillendirilmiyor ama HDP tarafından her gün yapılan açıklamaları da yalanlayamıyorlar..
Gerçek vatansever insan Mustafa Kemal'in askeriyiz diyene it sürüleri diyenlerle yan yana olamaz.. Hikaye hepsi.. Sırf Erdaoğan'a oy vermiyor diye kimseye etiket yapıştırmıyor kimse.. Eğer diğer tarafta terör seviciler varsa, karşısında kimin olduğu önemli değil.. Yani konu Erdoğan ya da öteki değil kesinlikle.. X kişisi de olsa desteklerim..
Bunu söyleyen bir insan hâlâ CHP'de il başkanı.. Bu zihniyete sahip insan vatan hainidir.. Lafa bak AWK!!!
Kimsiniz lan siz onlarla beraber barışı getireceksiniz.. Herkes haddini bilecek, ümüğünüzü sıkar bu millet sizin, adam olun neyi savunduğunuzu bilin.. Siyasi çekişmeleri bir kenara bırakıp olayın ciddiyetini kavrayın önce!!!
https://youtu.be/2gsjf-fqOb4
Kimse sana manipülyasyon yapmıyor sadece osman öcalan ile ilgili soru sordum ve o adamı trt'ye kürt oyları için akp çıkarttı artı aponun mektubu bile okundu bilmiyorsan söylüyorum. Ve istediğini de destekleyebilirsin umrumda değil ve sana kimse bu konuda laf edemez ve vatanserliğini de sorgulayamaz akp'ye oy versen bile. Ama vellakin kimse benimde vatanseverliğimi sorgulayamaz chp'ye oy versem bile bu böyledir heleki bana terörist demeye kalkan olursa o adamın anlını karışlarım! Yani herkes istediğine oy verebilir.
m.bianet.org/.../213370-ocalan-in-mektubunu-okuyan-ozcan-erdogan-in-bilgisi-dahilinde-gittim Bu da mektup olayı Erdoğan'ın bilgisi dahilinde!
Elbette herkes istediğine oy verebilir.. Çok partili sistemin amacı bu zaten fakat bu siyaset için geçerli.. Şu anda siyaset yok ortada.. HDP'yi alma yanına, ekonomiden vur, dolardan vur, sistemden vur, mülteciden vur, ihracattan vur, enflasyondan vur.. Kimse ağzını açamaz ama sen her yol mübah diyip bukalemun olursan Erzurum'da olduğu gibi ağzına sıçarlar senin..
Bak deprem bölgelerine gidemiyorlar yüzsüzlükten.. Bir tarafta Kk'nin kazanması için salya akıtan o*çocukları varken, kimbilir onlara ya da siyasi uzantılarına ne sözlerin verildiği belli değilken, tecritin kapısını kıracağız, kazanırsa dediklerimizi yapmak zorunda, herkes haddini bilecek söylemlerine ses çıkarmıyorken cevap vermiyorken kimse bana şunun fiyatı bu olmuş patates 100 lira olmuş diye popiş gezdirmesin.. Her şey düzelir ama bazı şeylerin sancısı iyilrşmez..
Bu bahsettiğin mektup çözüm süreciyle alakalı.. Gidip gelip o dönemi tekrar etme.. Adı üzerinde barış süreci, silahların değil fikirlerin konuştuğu, şehitlerin olmadığı dönemi hazırlamak.. Oy değil, koltuk sevdası değil, iktidar hevesi değil..
Sen akp'ye chp hdp ile ittifak yapıyor iddiasındasın diye oy vermiyorsun, bende bunlar osman öcalan'ı oy için trt'ye çıkarttı aponun mektubu, şivan perver ile megri megri dedi diye vermiyorum buda benim görüşüm! Ama asıl chp'ye oy verme sebebim akp'nin arap seviciliği yapmasıdır bu birinci neden! Yarın öbür gün bunlarda parti kurarsa şaşırma! Sonra ki nedenler rezalet ekonomi yönetimi, liyakatsizlik adalet sisteminin çökmüş olması vesaire devam ediyor... Benim oyum kılıçdaroğlu'na ve bu araplar bu ülkeden gidecek veya gidecek başka seçenek yok!
İddia değil, gerçek..
Oy için değildi, o süreç içerisinde oldu bunlar..
Ben Doğu'da doğdum, büyüdüm.. 10-12 yaşlarımdan beri bilirim kendimi.. Güneş battıktan sonra akşamları ışıkları kapatırdık çoğu zaman evde kimsenin olmadığını düşünsünler diye.. Şimdi çok rahatız şükür..
Yarın bir gün bunlar istediklerini alamaz da yine eskiye döner ve o günleri yaşarsak, işte o zaman buna sebep olan kim varsa etrafımda canına okurum!!!
Öyle bir şey olmayacak! Türkiye büyük bir devlettir ve Türk ile Kürt kardeştir ve sorunumuz yok, inşallah gelecek yıllarda bu iş kökten çözülecek buna samimi olarak inanıyorum. Ama bu araplar kim ki bizim ülkeye ortak oluyorlar? Bu adamların çoğu tecavüzcü ve hırsız eğer şu anda göndermezsek büyük sıkıntılar yaşayacağız ülkeyi işid'çilerle doldular be! Onun için oyum chp'ye. Sende akp'ye inanıyorsan oraya verirsin kimsede sana bir şey diyemez ve saygı duyar.
Zaten diyemez..
Kürt ayrı, bu bölücü zihniyet ayrı.. Demem o ki; bu bağımsızlık, özerklik vs.. durumları olursa işin içinden çıkamaz bu basiretsiz muhalefet.. Adamda çap yok bir kere, kapasite yok, vizyon yok..
Suriyeli konusu da çözülür, ekonomi de düzelir adalet de sağlanır.. Sağlanamıyorsa sağlayabilen gelir, bunlar gider.. Kimsenin babasının tahtı değil iktidarlık ama şimdi siyaset üstü bir dönemden geçiyor Türkiye..
Bağımsızlık durumu olmayacak. Türkiye bölünmez ve kimse bölemeyeceğini iyi biliyor başında kim olursa olsun! Yanlız kürtlere toprak dışında bazı haklar verilebilir buna karşı değilim, ama bölünme olmayacak ve ay yıldızlı bayrağımız altında sonsuza dek yaşayacağız. Kılıçdaroğlu'dan çekinme sebepleri özellikle ortaya çıkacak yolsuzluk olayları o yüzden chp'yi hdp üzerinden vurmaya çalışıyorlar ama bunu kimse yemiyor artık! Değişim zamanı geldi o 28 Mayıs'ta allah'ın izniyle olacak ve eğer ki Kılıçdaroğlu iyi yönetemez ise o da 5 yıl sonra gidecek! Orası hiç birisinin babasının koltuğu değil, haddini bilecekler. Ha eğer bu iktidardan veya yanındakilerden yolsuzluk yapanlar varsada hepsi paşa paşa hesap verecek!
Mesele o işte.. Özerklik ilan edilirse bayrak sallanamayacak oralarda.. Şimdi bile mitinglerde sallananları görüyoruz, genel merkezinde kaldırılan bayrak ortada..
Çıksın adam akıllı ne taahhüt etti, ne sözler verdi açıklasın o 11 maddeyi.. Ben Selo'yu dışarda görmek istemiyorum..
28 Mayıs'ta tarihe gömülecek 6'lı, 7'li, 9'lu masa.. Hazırlayın buna kendinizi..
Özerklik falan yok boşuna konuşuyorsun, bilmiyende chp seçilirse ülkeyi teröristler yönetecek zanneder! Ben chp'ye vereceğim sende akp'ye ver bu konu boş yere buralara geldi! Herkes tutturmuş ülke elden gidiyor diye algı yapıyor hiç biri bu arap sevicilini görmüyor veya görmek istemiyor! Ben türk ırkının tehlikede olduğunu söylemeye çalışıyorum, sen hala chp terörist yok bu gelirse kürdistan kurulma tehlikesi var imalarında bulunuyorsun. Onun için sen oyunu bildiğin yere ver ama vermeyene de terörist iması yapma.
Siz de kafanızı kumdan kaldırın da gerçeği görün.. Hâlâ ona yok buna yok diyip yol arama kendine.. Al bak, ben demiyorum, çapsız söylüyor..
https://youtu.be/djAod6O6ksE
Tekrar ediyorum bölünme olmaz bu ülkede ama sen devamlı bana video atıyorsun! Madem ki öyle o zaman sende şu teröristi yücelten adalet bakanımızın sözlerini yorumla!!! youtube.com/shorts/-QVT4ef12hI?feature=share
Yıl 2011..
Fetö'nün terör örgütü olduğu yıl: 2013 17-25 Aralık'tan sonra..
Başka soru?
Videoyu tam izledin mi? Izlemediğin belli çünkü o dönemin muhalefeti fetoyü terörist çete olarak görüyor senin adalet bakanında feto çok bilgili gibi bir insan diyip teröristi yüceltiyor sende bana komik şekilde yıl 2011'di diyorsun!!! 😂
Güzel kılıf uyduruyorsun! 😅
Gerçekler maalesef..
https://youtu.be/jjhs5dx7dAw Al buda Erdoğan'ın sözde açılım sürecinde teröristleri serbest bırakacağının kanıtı. Videoyu özellikle 2.20'den itibaren izle bak cezaevindeki teröristlerle ilgili!
Sen şimdi bunada bir kılıf uydurmaya çalışırsın ama ben yemem kusura bakma 😅
@tiryakinimtiryakin Bak kardeşim bu videoları seni birşeylere ikna etmek için falan yapmıyorum vereceğin oyada saygım var istediğini yapmaya özgürsün ama bazı insanlarda muhalefete oy vermek istiyor ve sen illaki bu adamlar teröristlerle yürüyor diye yanlış yoldayız izlenimi vermek istiyorsun bende bu videoları onun için sana gönderdim, o toz kondurmadığın çok güvendiğin siyasetçilerin gerçek yüzü de bu, kusura bakma ama arşivler yalan söylemez!
*Bu videoları seni bir şeylere ikna etmek için göndermiyorum olacaktı, yazılım hatası olmuş
Kılıflıl bir şey yok.. Yukarda da yazdım zaten.. Çözüm sürecinde, barış amacı taşıyan bir dönemdeydi bunlar.. Bir amacı vardı en azından ve o zaman %70lik kesim bu süreci onaylıyordu..
Dağdakilerden de bir suça karışmamış, eylem yapmamış olanlar için geçerliydi serbest kalma olayı.. Diğerleri cezalarını çekecek diye söyledi hatırlarsan..
Oy için, koltuk sevdası için yapılan kucaktan kucağa yapılmadı.. Diyarbakır'da da söyledi, Erzurum'da da.. Her şey şeffaftı.. Kapalı kapılar ardında olmadı, kimseden saklanmadı ki herkes ne olduğunu bilsin..
Şimdi sadece terörist başlarından duruyoruz.. Gandi'den çıt çıkmıyor.. 😄
Bu mu senin yorumun!!! Açık açık hapishanelerin boşaltacağını söylüyor be yani bütün teröristleri serbest bırakacaktı sen ne anlatıyorsun? Bari bu konuda dürüst yorum yap. Ben kimseyi karalamak derdine değilim ama bu adamlarında ne olduğu belli!
Ben de diyorum ki; inkar etmeden, açıkça söyleyin bildiğinizi.. İttifak yok, beraberlik yok, destek yok demeyin.. Evet biliyoruz, sırf Erdoğan'ı devirmek için her yol mübah diyin daha tutarlı olur..
Ama bilmiyorum, duymadım dersen zekanız alay konusu olur..
Bu arada bende kemal kılıçdaroğlu hayranı falan değilim ama Türkiye'nin geleceği için değişim şart!
Yapamazsa 5 sene sonra değiştiririz
5 sene içinde yapacağını yapar zaten..
Düşünsene bunun G20'de, NATO'da olduğunu.. Sinek gibi ayaklarının altına alırlar be..
Beni G20, nato gibi mecralar ilgilendirmez, o toplatılar yılda bir oluyor. Ben mülteciler gönderilecek mi, ekonomi düzelecek mi, adalet sistemi rayına oturacak mı, sınırlar bu sığınmacılar elini kolunu sallayarak ülkemize gelemesin diye güvenli şekilde korunacak mı o na bakarım!
İşte bunlar çözümsüz değil.. Biz daha derinlerden bahsediyoruz..
Çocuk oyuncağı değil.. Adamlar 100 yıllık Cumhuriyeti değiştirecez diyor, sen ekonomi diyorsun, mülteci diyorsun..
Kimse cumhuriyeti değiştiremez, Türkiye bölünmez bunu sende iyi bilyorsun Türkiye'de yaşayan herkeste iyi biliyor! Ben ekonomiye bakarım sığınmacılara bakarım ne yapıyoruz diye ve şu anda bunu yapacak tek parti chp. Akp bırak bunları göndermeyi birde üstüne vatandaşlık veriyor türk ırkı tehlikede ve buna biz gerçek vatanseverler müsaade etmeyecek!
Bunu sen değil, o çok inandığın chp çıkıp diyecek.. Bunları onlar da duyuyor, izliyor.. Bir cevap verebildi mi kimse..
Babala tv'de de çıkmış ben istesem de demşrtaşı serbest bırakamam diyor..
Ama demirtaşın serbest bırakılması için bana oy verin de diyen kendisi.. Oynar başlıklı musluk gibi adam..
Babala tv'yi izlemedim ama eğer yargı bağımsız olursa selo'nun veya başka birinin çıkıp çıkmamasına siyasiler karar veremez, hakimler ne karar alırsa herkes saygı duymak zorundadır çünkü bağımsız yargı ve hukuk bunu gerektirir. Aksi taktirde her halta cumhurbaşkanı veya siyasiler karar verir o zamanda ülkede adalet sistemi diye bir şey kalmaz.
Öyleyse bu tip açıklamaları söylemeyecek hak, hukuk, adalet diyen biri..
Evet katılıyorum ama sen bugün hak hukuk adalet olduğuna inanıyormusun? Dikkat edersen Türkiye'de son dönemlerde devam eden davalarda hakim ve savcı tayyinleri oldu, peki neden? Çünkü zaman zaman siyasilerin istemediği kararlar çıktığı için adamları başka yerlere tayyin ettiler. Yani bağımsız bir adalet sisteminde böyle gelişi güzel tayyinler ve görev yerleri değişiklikleri olmaz, ama maalesef Türkiye'de bu devamlı oluyor. Onun için adalet sistemine kimsenin güveni kalmadı.
Tam bir provakatör Ümit Özdağ
Kılıçdaroğlu kazanırsa Ukrayna'dan beter olacağız
Bunlara fırsat vermemek için inadına Erdoğan 💪
Yanlış düşünüyorsun, ümit özdağ gerçek bir vatansever ve 13 milyon mülteciyi gönderecek. Ama Erdoğan hiç birini gördermeyeceği gibi birde artarak ülkeye almaya devam edecek ve belli bir süre sonra vatandaşlık verip ömür boyu o koltukta oturma derdinde!
500 bin kişiyi gönderdiler 1 milyon kişiyi daha göndermek için hazırlık yapıyorlar
Sinan Oğanla beraber bir takvim belirlendi
Ümit Özdağa gelirsek Kemal Kılıçdaroğlu ile beraber seloyu cezaevinden çıkarırlar
Ümit Özdağ kendisi dedi Kılıçdaroğlu seçimi kazanırsa Türkiye iş savaş çıkar
Kılıçdaroğlu seçimi kazanırsa Türkiye'de iç savaş çıkar
https://youtu.be/guCS7EJmOzM
Yahu bana boşuna siyasetçilerin videosunu gönderme, beni zaten spor sayfasından bilirsin hiç bir lafın altında kalmam. Şimdi bende sana bir video göndericem o na yorumunu yapar yapmaz bende bu video'yu yorumlayacağım 😅
Bekle geliyor...
Bak şu anda ki adalet bakanımız fetöyle ilgili ne söylüyor! youtube.com/shorts/-QVT4ef12hI?feature=share
Lafların altında kaldın bile. HDP millet ittifakına dahil değil diyorsun. Biz de inandık 😂
HDP aday çıkarmayıp KK yi desteklemedi mi?
Kılıçdaroğlu, selonun serbest kalmasını istiyorsunuz bizi destekleyeceksiniz demedi mi?
Kayyum atmalarına son verilmesi için oy istemedi mi? Özerklik konusunda göz yummadı mı?
Kılıçdaroğlunun oy karşılığında HDP ye verdiği vaadler bal gibi de ittifaktır
Bekir Bozdağ mıdır nedir eskiden FETÖ ile kol kolaydır fakat sonradan roller değişti
FETÖ şu anda KK yi destekliyor, aylardır Muharrem İnceye saldıran kumpas kuran onlar
Ak partinin izlemiş olduğu yanlış politikalar CHP yi sütten çıkmış ak kaşık yapmaz
FETÖ nün kaset operasyonla Kılıçdaroğlu o koltuğa oturdu
15 Temmuz akşamı Bakırköy belediye başkanının evinde maç seyreder gibi olan bitenleri izledi
Zerre kadar güven vermiyor Kılıçdaroğlu
Yahu kemal kılıçdaroğlu'a güvenirsin veya güvenmezsin o senin bileceğin iş ama Türkiye'de yargı ve hukuk sisteminin bağımsız olmadığını sen kendin söylediklerinle açıkça itiraf ediyorsun. Nedeni ise eğer kemal kılıçdaroğlu selo'nun çıkmasına karar verebiliyorsa o zaman Türkiye'de yargı ve hukuk diye bir şey kalmamış demektir! Eğer Türkiye'de bağımsız yargı ve hukuk sistemi varsa kemal kılıçdaroğlu nasıl bir suçluyu hapisten çıkartabilir bana anlatabilirmisin? Dünyanın hiç bir gelişmiş ülkesinde cumhurbaşkanı bir suçluyu cezaevinden emir vererek çıkartamaz bunu bil. Bu işler ancak 5. sınıf bazı afrika ülkelerinde olur ki oralarda da adalet hukuk diye bir şey yoktur. Yanlız bekir bozdağ eskiden fetöyla kol kolaydı diyorsun ama dikkat edersen bu adam hala aktif siyaset yapıyor ve üstelik hala adalet bakanı ve sen bu fetöyla kol kola olan bu adama nasıl güveniyorsun? Hdp'ye gelince herkesin ağzında yok bu terörist partisi, yok bunlara teröre destek veriyor vesaire diyor peki bunlar terörü temsil ediyorsa neden bunlar mecliste? Neden terörle ilişkisi ispatlanır ispatlanmaz gereken yapılmadı? Yani bunun gibi çelişkili bir sürü kararlar var. Artı bu hdp seçmeninin yüzde 99'unun kürt seçmenden oluştuğunu hepimiz biliyoruz, bende sana sormak istiyorum. Sence bu hdp'ye oy veren 6-7 milyon insan terörist mi? Hdp'ye gelince yine söylüyorum ittifaka dahil değiller sadece cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kılıçdaroğlu'nu destekliyorlar, zamanında bunlar Erdoğan'ı da desteklemişti bu sözde açılım sürecinde ve ne hikmetse bugün terörist diye ilan edilenlere o zaman kürt seçmen deniyordu, nasıl olursa artık!😅
Kendini avutuyorsun resmen 😂
Seloyu serbest bırakacağım diyorsa bir cumhurbaşkanı adayı, onun adaleti getireceğini düşünemezsin
Kürtlerin çoğunluğunun HDP ye oy vermesi HDP nin terörist partisi olduğu gerçeğini değiştirmiyor
Çoğunluğun yaptığı doğrudur diye bir kaide yok
Bekir Bozdağa gelirsek bunlar en azından kandırıldık hastamızdan döndük diyorlar
Kemal Kılıçdaroğlu FETÖ ile kucak kucağa seçime giriyor 😂
Bugün Perşembe, 3 gün sonra bay bay Kemale hep bir ağızdan sövmeye başlarsınız aday olduğu için 🤣🤣
Nasıl bir kafa yapınız var anlamak mümkün değil! Hdp teröre destek veriyor diyorsun ispatlanmışsa derhal kapatılmalı diyorum ve neden gereken yapılmıyor diyorum sen hala bunlar terörist partisi diyorsun. Öylese neden bunlar mecliste diyorum, cevap veremiyorsun. Bu gidişle Türkiye'de özgür suriye partisi diye bir arap partisi kurulursa şaşırma! Ülkemizi arap sevicilerinden kurtaracağına hala hala boş boş yorum yapıyorsun. Bu araplar kim ki Türkiye'ye ortak ediyoruz bunları? Türkçe bilmiyen adamlara vatandaşlık veriliyor? Türk ırkı tehlikede diyorum sen hala yok hdp terörist bu şuna destek veriyor diyorsun. Hdp destek veriyorsa teröre neden hala kapatılmıyor? Neden hala mecliste? Önünüzdekileri göremeyecek kadar kör olmuşsunuz be. Ben Türkiye'nin araplaşmasını istemiyorum, Türkiye türk ırkına aittir araplara değil! Ve ben ve benim gibi milyonlarca vatansever buna müsaade etmeyeceğiz. Ha eğer sandıktan aksi şekilde sonuç çıkarsada boynumuz kıldan ince ama Türkiye'de 28 Mayıs'tan sonra'da hiç bir şey eskisi gibi olmaz ve bu arap sevicileri ülkeyi mültecilerin eline mahkum eder.
Tamamen kendinle çelişen açıklamalar yapıyorsun
Senin her sorduğun soruya cevap verebilirim, zaten ben yeterince cevap verdim. HDP terörist partisidir
Birçok belediyeye Kayyum atandı, HDP ye güzellemeler yapan Kılıçdaroğlundan başlası değil
Bu arada PKK nın uzantısı olan partileri kapatınca yenisini açıyorlar
Zaten HDP hakkında soruşturma devam ediyor
Tutuklanan HDP milletvekillerini savunan senin bay bay kemalin
HDP kapatılmıyor diye AKP'ye bir kızıyorsan CHP ye bin kızman lazım
Baştan aşağı çelişki içindesin
Bir de sana uzun uzun yazma gereği duymuyorum
Çünkü anlamak istemiyorsun
Bir şeye şartlamışsın kendini
Takım tutar gibi parti tutuyorsun
Sana laf anlatılmaz
Bende aynı şeyi senin hakkında düşünüyorum, takım tutar gibi parti tutmuyorum çünkü bende daha önce akp'ye oy verdim. Hani bir laf var yiğidi öldür hakkını ver diye allah'ı var bu adamda 10 sene çok iyi yönetti hakkını yiyemem ama ondan sonra kötüye doğru gitti ve özellikle bu son döneminde tek adam sistemiyle iyice batırdı. Ekonomide son 4-5 yıldır suriyeli konusunda da başından kötü yönetti elin araplarıyla ülkeyi doldurdu! Şu anda benim bu partiye destek vermem söz konusu bile olamaz, hele şu anda asla olamaz. Ilk 10 senesinde Erdoğan'ın etrafında çok iyi bir siyaset kadrosu vardı ama bu kibir yüzünden herşeyi en iyi ben bilirim diyerek hepsini tasviye etti. Ekonomiyi berat albayrak gibi, nureddin nebati gibi ekonominin E'sinden anlamayan kişileri atadı ve bu adam ekmeliye ikramiye verilimde fakir fukura sevinsin gibi Türk insanını küçük düşürücü sözler söyledi! Ne liyakat kalmış ne bir şey, herkes bir yerlere yerleştirilmiş halbuki işi ilk 10 senesinde ki gibi işin ehli olmuş insanlara bıraksa farklı olurdu! Son 5 yılda kaç defa merkez bankası başkanı değiştirdi haberin var mı? Onun için siyasette hiç bir zaman takım tutar gibi parti tutmayacaksın, yapamadığı değişime gideceksin. Ağzında bir terör var hpd var gidiyor, ve hala akp'ye oy vermek için kendine neden arıyorsun ama ben ve benim gibi vatanseverler böyle rezil bir yönetime oy moy vermeyiz hele ki arap seviciliği yapıyorsa türk insanına 3'üncü sınıf muamele yapıyorsa o adamları oy moy vermeyiz, veremeyiz.
Benim parti marti tuttuğum yok, ama sen fanatik Kılıçdaroğlu hayranı olmuşsun, Erdoğan gitsin de ne olursa olsun kafasındasın
Kılıçdaroğlunun PKK ile işbirliği yapması ondan uzak durmak için yeterli değil mi?
Hadi onu geçtim
Ne diye Rusya'yı Amerika'nın ağzıyla hedef alıyor
Amerika uşağı fetöcülerle beraber yoldaşı Muharrem İnceye atmadıkları çamur kalmadı. Neden Muharrem İnceye sahip çıkmadı? Seni yüce divana göndereceğim dediği Ali Babacanı neden yanına aldı? Koltuk sevdası için namusunu satmış kişiden hayır bekliyorsunuz
Mültecilerin gitmesi ben de istiyorum ama senin gibi kafatasçı değilim. Senin lafına bakacak olursak Kürtlerle de kavga etmemiz lazım
PKK sizin gibi kafatasçı zihniyet yüzünden oluyor
Yahu kürtlerle neden kavga edelim ki? Kürtlerde bu ülkenin bir parçası, lazı ve çerkezi gibi ve zamanında birinci dünya savaşında bu insaların dedeleri türkiye için savaşmış olanlarda var, ama bu ülke bölünmez o nu hiç birimiz müsaade etmeyiz ve tek bayrak tek milletten taviz vermeyiz. Ama bu araplar türkiye için ne yaptıda bizim ülkemize ortak ediliyor? Erdoğan'da ki kibir türkiye bu hâle getirdi! Nureddin nebati gibi ekonomiyi gözlerinde ki ışıltıyla ölçen ve başka bir ülkede olsa bu mevkiyi rüyasında bile göremeyecek birini ekonominin başına götürmek nedir? Artı kemal kılıçdaroğlu'nun o kandil de çekildi diye iddia edilen ve akp mitinglerinde gösterilen videoya Erdoğan bile kendi ağzıyla montaj dedi. Muharrem ince'ye gelirsek çekilmesinin sebebi ne kaset ne de başka bir şey adam rezil bir oran alacağının farkına vardığı için adaylıktan çekildi.
Bu ülkede Arap asıllı vatandaşlar da var Urfa'da Siirt'te vs
Sığınmacılar kaçaklar ülkelerine geri gönderilsin demen gerekirken Araplar diyorsun
Sığınmacı mı mülteci mi neyse onların hepsi Arap değil ki
İçlerinde Kürt Türkmen hepsi var
500 bin mülteci Suriye'ye gönderildi
Belli bir geri dönüş takvimiyle geri gönderilsinler tabii ki
Sinan Oğanla bu konuda görüşme yapıldı hatta Ümit Özdağ bile görüşme yaptı Numan kurtulmuşla çok faydalı oldu dedi
Kılıçdaroğlunu için montaj videosu olsa ne olacak? Kandilden her zaman açıklama yapılıyor Kılıçdaroğlunu destekliyoruz diye
Neden? Çünkü sihalarla PKK ya büyük darbe vuruldu
Kılıçdaroğlunun başa gelmesi onlar için büyük bir fırsat
Muharrem İnceye gelelim
Kılıçdaroğlunun elemanları fetöcülerle beraber Muharrem İnceye linç iftira kampanyası başlattı, bu yüzden oyları eridi ve istifa etti
Muharrem İnceyi bu hale getiren Kılıçdaroğludur
Urfa'da siirt'te olan arap kökenli insanlarla suriyede ki mülteciler aynı değil. Arap derken suriyelileri kast ediyorum, tabi bunların içinde ıraklı afgan ve pakistanlıları da katıyorum bunların hepsi gidecek başka yolu yok. Türkmenler bizim kardeşlerimiz o konuda sorunumuz yok kalmalarında mahsur da yok ama diğerleri gönderilmek zorunda. Öyle türkçe bilmiyen araplara vatandaşlık vererek oy verdirmek nedir? Bu ülkenin vatandaşı olmak bu kadar mı ucuz? Bu suriyelilere verilen vatandaşlıklardan, haklardan inanılmaz derecede rahatsızım! Bu arapların zerre faydası olmadığı gibi zararı da var! Muharrem ince'ye gelince eğer bu kasetler veya o bahsettiğin videolar olmasa bile bu adam yüzde 5'i zor bulurdu ve sinan oğan büyük ihtimalle yüzde 2 ile 3 arası alırdı ve Erdoğan ile kılıçdaroğlu biraz daha az oy oranıyla ikinci tura kalırdı yani değişen çok bir şey olmazdı.
Artı o bahsettiğin videolar muhammet yakut'a ait galiba ve bu adam muharrem ince'nin oğlunun hesabına yüklü miktarda para yatırıldığı iddiasında bulundu...
Mülteciler ülkelerine gönderilsin kaçak giriş olmasın Türkiye'ye sınırlar sıkı sıkı denetlensin. Ben bu konuda sana itiraz etmiyorum ben de kızıyorum ipinin koparanın Türkiye'ye gelmesine. Fakat daha çok kızdığım bir şey var
Sırf cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturmak HDP den oy almak için teröristlerle kucak kucağa seçime giriyor
Ümit Özdağın açıklamalarını gördün, tekrar tekrar anlatmaya gerek yok
Amerika'ya yaranmam için Rusya'ya yaptırım uygulayacağız diyor.
Muharrem İnceye laf atıyorsun, Kılıçdaroğlunun seçimi kazanacağını mı sanıyorsun?
Düzgün bir aday çıkarmak varken neden PKK yalakası Kılıçdaroğlu destekleniyor? Şu ana kadar hiç RTE ye oy vermedim ama sırf bunlara inat bu seçimde vereceğim
Pazar günü 3 gün sonra görüşelim
Türkiye'de bu terör belası çıktığından beri TSK her daim bu teröristlerle kahramanca mücadelesini yıllardır vermiştir ve vermeyede devam edecektir. Bu Erdoğan döneminde de böyleydi ve ondan sonra'da böyle devam edecek kimsenin şüphesi olmasın, ama sanki sadece bu mücadeleyi Erdoğan veriyor gibi ve sanki Erdoğan giderse ülkeyi teröristler ele geçirecek gibi bir algı var toplumda ve tabiki bunda yandaş medyanın payı da büyük. Ancak herkes şunu unutuyor bu ülkenin sahibi hiç kimse olamaz ve kimse kendini Türkiye'den büyük'te göremez. Tekrar ediyorum Kemal kılıçdaroğlu fanatiği de değilim, hayranı da değilim ama son dönemde ki politikaları rezalet. Rusya'ya gelince, bunlar değilmiydi o haklı şekilde düşürdüğümüz uçaklarından sonra suriye'de 33 tane mehmetçiğimizi şehit eden? Sonra'da culhurbaşkanımızı kapılarında bekleten bu putin değilmiydi? Yani son dönemlerde ki politikalar rezalet. Ha kılıçdaroğlu gelir yapamazsa o da defolup gider başka birini oraya çıkartmasını da biliriz ama bu Erdoğan giderse Türkiye biter algısı var toplumda ve yanlış bir algı.
Biraz önce haberleri izledim ve bu rezalet politikalarıyla merkez bankamız dolar rezervlerinde ekside çünkü merkez bankası rezervlerini doları baskılamak için tl değer kaybetmesin diye hepsini kullandı ve seçimden sonra ister Erdoğan ister kılıçdaroğlu kazansın dolar seçimin ertesi olan haftada 25 ile 30 arasını görecek! Böyle saçma sapan ekonomi yönetimi olur mu? Yahu ülkeyi çok zor günler bekliyor farkında olmalısın bunun, ve bu ekonomiyi yöneten mevcut hükümettir. Senin terör ile ilgili endişelerini anlıyorum ama evvelallah Türkiye çok büyük bir devlettir ve terörle mücadele başta kim olursa olsun aynı ciddiyette devam edecektir. Zaten kemal kılıçdaroğlu kazanırsa bunu sende göreceksin. Yanlız ekonomiyle ilgili dediklerimi istersen seçimden sonra ki hafta yani 28 Mayıs'tan bir hafta sonra yine tartışırız ve çok zor günler bizi bekliyor ve bunun sorumlusu ne chp, ne diğer muhalefet partileridir tek sorumlu akp. Dediğim gibi seçimden sonra dolar uçacak ve çok sıkıntılı günler bizi bekliyor...
Erdoğan giderse Türkiye biter terörle mücadele edemez deniyorum
Kılıçdaroğlu gelirse HDP ye her türlü tavizi verir
Resmen Amerikan kuklası
Rusya uçağının düşürülmesi vs ayrı bir olay
ABD ile ağız birliği yapıp Rusya'ya yaptırım uygulayacağım demesi
Muharrem İnceye kaset montaj yapılırken Amerikan malı fetö ye laf etmezken rusyaya laf atması Kılıçdaroğlu'nun ne mal olduğunu gösteriyor
Özetle Türkiye'de ekonomik kriz mülteci vs birçok sorun var fakat bu sorunları Amerikan kuklası Kılıçdaroğlu ile çözmek mümkün değil
Sıfırın altında bir herifin peşine takıldınız, 20 senedir AKP yi kazandırıyor halen daha peşinden gidiyorsunuz 😂
Seçimi farkla kaybedecek zaten
Az kaldı
Birbirimizin görüşleri değişmeyecek en iyisi bekleyelim
Seçimden sonra konuşuruz ama özellikle ekonomi ve bu mülteci konusunda çok ciddi sıkıntılar kapıda. Kılıçdaroğlu'na gelince aslında o masanın adayı imamoğlu olacaktı adamı süleyman soylu oyunla mahkemeye verdi, neymiş ahmak demiş diye ve bu olay İstanbul seçimleri sırasında yaşanıyor yani bildiğin kumpas kuruluyor çünkü eğer gerçekten hakaret varsa neden bu dava açılmadı bu da bu iddiayı ciddi şekilde güçlendiriyor. Yani imamoğlu aday olsa siyasi yasak gelme ihtimali çok yüksek olduğu için ekarte edildi. Çünkü herkes biliyor ki yargı sarayın istediği kararı alıyor yoksa kimsenin Kılıçdaroğlu hayranı olduğu falan yok!
Kılıçdaroğlu'nun kukla olup olmadığını seçilirse göreceğiz böyle iktidar olmadan eleştirmek mantıksız şu anda. Şu anda eleştirilerin mevcut hükümete yapılması lazım ama ne hikmetse kimse bu adamların acizliğini göremiyor veya görmek istemiyor...
Kılıçdaroğlu koltuk hırsından dolayı aday oldu, Meral ekonun adını masaya getirdi. Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı olma hevesinden gözü başka bir şeyi görmedi
Ekrem İmamoğlu aday olsaydı garanti daha fazla oy alırdı, seçimi kazanma şansı epey vardı
Hadi ekremi bırakalım Mansur Yavaş var. Onu da aday yaptırmadı
Ekrem İmamoğlu hakkında dava açılmadan önce de Kılıçdaroğlunun tutumu aynıydı
Onlar görevine devam edecekler diyordu
Bu arada Kılıçdaroğlu'nun beceriksizliğini görmek için Cumhurbaşkanı seçilmesi gerekmiyor. Kemal'in kurduğu kumar manasını gördük, toplam %1 oyu olmayan partilere 40 vekil kaptırdı, CHP nin vekil sayısı epey azaldı. Partinin adı terörle anılmaya başlandı. Kılıçdaroğlunun CHP ye yaptığı darbeyi tarih boyunca hiç kimse yapamadı, tarih yazdı Kılıçdaroğlu 😂
28 Mayıs'ı bekyelim ondan sonra ki haftada yorumlarımızı yaparız...
KK seçimi kaybetti fakat kazanmış gibi konuşma yaptı 😂
Bunun bırakmaya hiç niyeti yok
Büyük ihtimalle gelecek sene olacak olan yerel seçimlere kadar genel başkanlığa devam edecek. Bu arada tebrikler istediğin olduğu ve Erdoğan kazandı, yanlız bu mülteci politiklarını çok yakından takip edeceğim inşallah çoğu akp'linin iddia ettiği gibi bunların hepsi gönderilecek ve artarak gelmeye devam etmeyecek. Veya vatandaşlık verilmeyecek, çünkü vatandaşlık verilince otomatikman mülteci sayısı azalmış olarak gözüküyor. Birde kim kazanırsa kazansın döviz'in yukarıya doğru yükseleceği bir hafta yaşarız demiştim o nu da bu hafta göreceğiz.
Önümüzde yerel seçimler var, akp hükümeti mültecilerden dolayı kaybettiğinin farkında. Onları geri göndermek için mutlaka adım atacaklardır, aksi takdirde sandığa gömülürler. Önümüzde yerel seçim olması bu bakımdan iyi bir fırsat
Inşallah, herkes somut adımlar bekliyor ve gereken yapılmazsa yerel seçimlerde halk gereken cevabı verir...
Kesinlikle
Bu milliyetçi kesim daha önce destekleseydi keşke
Versin
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!