bildiğiniz gibi ülkenin her bir köşesi kaçak göçmen dolu , çöl farelerinin mutlaka ülkemizden gönderilmesi lazım Zafer partisi de özellikle bu konu üzerinde ısrarcı.
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
iktidara gelemez ama mutlaka barajı geçip mecliste olmalı ama aynı anti göçmen duruşu ülkemize yıllarca yatırım ayağaı altına gelip demokrasimize işbirlikçi askerlerle darbe yaptırıp mahveden... siz üretmeyin biz sizi pazar olarak tutalım diyip bu ülkenin emekçilerini ucuz işçi olarak sözde montaj fabrikalarında çalıştıran ülkeye imf ve banka kisvesiyle gelip trilyonlarca dedelerimize babalarımız ve şu an bize faiz ödettiren alman hollanda amerika fransa sermayesine de hayır deyip ülkeden kovup bu ülkeye gerçekten öz sermayesiyle devletçi ekonomi modeliyle yapacağım veya yapacak teorisi varsa daha çok inandırıcı olur çünkü o afganlardan suriyelilerden elin abdlisi hollandalısı almanı italyanı daha çok zarar verdi.. pkk yı destekleyerek trilyonlarca zarar verdiği gibi insanımızıda katleden kanlı eller o yüzden Türkiyedeki 2 trilyon dolardan fazla olan ülke resmen almana fransıza amaerikaya satılan katarın sermayesinn 20 katı oaln batı sermayesinide kovsun ki samimi olsun...
bunu parti ideolojisi haline getirmek ne drece doıru tartışılır. kim gelirse gelsin ilk iş göçmen sorununa bir çözüm arayacaktır zaten. sadece bir partinin seçim politikası değil bu. destekliyorum ama oy vermem
Sadece bir partinin seçim politikası. O da Zafer Partisi.
You tube kanalında diğer politikalarını tek tek açıklıyor izleyebilirsiniz. Ayrıca ülkenin en büyük sorunu göçmenler olduğu için bu vaadi daha çok ön plana çıktı diyebilirim. İyi günler :)
kim gelirse gelsin bu sorunu çözecek zaten hepsi söylüyor
ayrıca sol kesimden oy alacak bi adam değil. ikinci tura kalırsa hdp seçmeni ümit özdağa oy vermez. sonra ver elini koalisyon. dolar olur 30 tl uğraş dur olan halka olur
Hayır, Canan Kaftancıoğlu dün gece Atilla Taş, Jahrein ve Adem Taşkaya Başkan'ın Twitter odasında "%80'ini gönderemeyiz, adapte etmemiz gerekiyor." dedi. Altılı ganyan belediyelerinin raporlamaları gözümüzün önünde, adaptasyon sürecinden bahsediyor. AKP'nin böyle bir derdi zaten yok.
@sorupcikicamsoz Ümit Özdağ C. B. adayı olmayacak. ZP olarak adayımız Mansur Yavaş.
mansur yavaşın Kılıçdaroğlunun sözünden çıkıp ümit özdağın yap dediğini yapacağını mı sanıyorsunuz
@sorupcikicamsoz Kılıçdaroğlu'nun sözü Mansur Yavaş için halkın sözünden daha çok ağırlık taşıyorsa o, onun bileceği iş. Anketler yalan söylemez. RTE karşısında ilk turda siyasal islam tabutunun çivilerini çakacak adayı çıkartmak ZP olarak vatanî görevimiz. Mansur Yavaş bizi yarı yolda bırakırsa biz yine de ülkümüzden dönmeyiz. Tarih bizi haklı çıkartacaktır.
yarı yolda kalırsa olan halka olacak. mültecileri göndermek bi dahaki seçime kalacak yani. ben de diyorum ki yeterli baskıyı mecliste yaparsa her parti bu sorunu çözmek için uğraşacaktır. kim olursa olsun. ülkenin en büyük sorunu şu an bu bunu sadece zafer partisi görüyor olamaz. yeterince gündeme gelmiyor. silahlandıkları ve yüz bin kişilik ordu kurduklarını ilk ben ümit özdağdan duydum mesela. daha gazla gündeme getirilmeli ama parti ideolojisi haline getirmek gereksiz bence.
Ağabey, ben de keşke diyorum. Keşke muhalefetin tamamı bu konuda arkamızda dursa, ama durmuyor. Bak, ben partide pozisyon sahibi bir insanım, gelen üyelerin çoğu "Abi, bize baskı yapıyorlar, konuşturmuyorlar." diyor. Meclisin içinde baskı da yapmıyorlar. Bu konuyu gündeme getiren tek Genel Başkan Ümit Hoca. Gençlik kollarından arkadaşlarımızı sokakta Afgan gruplar takip ediyor. Bizim uğraştığımız çapta hiç kimse sığınmacı işiyle uğraşmayacak, bir kere entegre etmeye sıcak bakan kişiler bizim gibi "Gerekirse zorla" raddesine gelemez.
iş çırından çıkınca diyecekler onu maalesef. ümit özdağ bunu önceden görüyor ama dediğim gibi başkasının adayını destekleyerek bu dediklerini yaptıramaz kendisinin kazanması lazım ve tekrarlıyorum ümit özdağa hiç bir hdpli oy vermez. Mansur yavaşa da vermezler zaten. anca nasıl olur bi kaç yerde bomba patlatırlar pkk gibi. örgütün adını duyuyurlar hükümet önlem almaya kalkar. başka türlü mümkün değil. biliyorsun bizim türkün aklı başına bişey gelmeden çalışmıyor
Bizim HDP seçmeninden oy isteme gibi bir derdimiz yok. Canları cehenneme. Mansur Yavaş'ın da HDP seçmeninin oyuna ihtiyacı yok, anketlerde hali hazırda %53-54 bandında.
valla seçime yakın yapılan anketler daha tutarlı oluyor. bizimkiler balık hafızalı. seçime yakın bi allah bi muhammed deyip yine kazanabilir bazı şahıslar .
Yok hocam artık o gemi demiri alıp kalkıp gitti, Allah Muhammed edebiyatı raflarda tozlanır bir süre. Seçim zaten baskın seçim olacak. Ben olay çıkmasını da bekliyorum, saflar o zaman belli olacak.
valla karşısına kim çıkarsa çıksın ben ona verecem ama bi aptallık yapıp Kılıçdaroğlunu falan çıkarırlarsa direk kaybederler. hem sağdan hem soldan oy alacak biri olması lazım. mansur yavaş tam ideal onunda aday olup olmayacağı meçhul. bi diyolar imamoğlu bi diyolar Kılıçdaroğlu ne olduğu belli değil daha. dediğin gibi hele bi ortalık karışsın o zaman ak koyun kara koyun ortaya çıkar
Tanrı hepimizi gözetsin hocam. Sonumuz hayrolsun.
Cevap
8Cevap
Hiç bir partiye, oy vermedim yıllardır. İlk defa oy verecek parti gördüm. Ümit Özdağ a oy vericem.
evet. kendisi de çok birikimli baya. özgeçmişine baktm
Ülke mültecilerden kaçakçılardan geçilmez oldu.
Ümit hoca yürüsün, dağlar ardından yürür.
Ümit Özdağ adam gerisi yalan
Gerçek milliyetçi, gerisi karısını kızını suriyelilere bile verir
Evet katılıyorum.
hayır oyum arap kalkındırma partisine
Evet
Evet
Destekliyorum
Ben yetersiz gördüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?