Ümit Özdağ’dan Sinan Oğan açıklaması
ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek vereceğini duyurdu.
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Sinan Oğan’ın açıklamasının ardından yaptığı paylaşımda “Sayın Sinan Oğan'ın açıklaması sadece kendi politik tercihidir. Bu açıklama Zafer Partisi'ni temsil etmemekte ve bağlamamaktadır. Zafer Partisi adına açıklama yarın saat 11.00'de benim tarafımdan yapılacaktır” dedi.
Ümit özdağ 🇹🇷
Sinan oğan 🇸🇾
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
yoruma katılıyorum, daha belli değil onun kararı yarın açıklama yapacak.
Sinan doğru karar verdi
İyide abi Madem tayyibe göre chp, fetöcü ve pkklı o zaman neden chp bunların siyasi ayağının araştırılması önergesini meclise sunduğunda AKP VE MHP tarafından reddedildi ve sen koskoca devletin Cumhurbaşkanısın her yetki senin elinde madem bunlar sana göre fetöcü ve pkklı at içeri o zaman demekki yalan söylüyorsun öyle bir şey yok ki bunları içeri atacak bir delil ispat bulamıyorsun dümenden sadece iftira atıyorsun
Politize etme beynini genç adam
Pis işler bunlar
Kimse masum değil siyasi arenada
Az boka bulaşani seçiyoruz sadece
Senin olmayan beynini s****** bacım kusmuğu hakaret etmeden kendini ifade edemeyen p** kurusu sütü bozuk mundar sıkma benim canımı
Daha belli değil ki Ümit Özdağ'ın kararı.
Süleyman soyluyu dövmeye giden suriyeliler gitsin diye mücadele eden bir adamın AKP'nin tarafında olma ihtimali olabilir mi ayrıca akpyi desteklese böyle bir açıklama yapmazdı
Umudum yok hacı benim artık kimseden.
Umudun zayâ çıkmaz gardaşım benim yeter ki yüreğimiz sağlam gönlümüz kâvi olsun emin ol ümit Özdağ bizden bu zafer bizim
yersen