+1 yılYorumdakiler bu kadar aptal olamaz ya. şu an otoriter bir rejim trafından yönetiliyruz enflasyon %150 yi geçmiş 13 milyon mülteci var halk sefalet içindeyken yöneticiler krallar gibi yaşıyo iktidar türk düşmanı adamlarla aynı masaya oturdular meclise bile soktular kaç tane hizbullahçıyı özel emirle hapisten çıkardılar anayasanın ilk 4 maddesi değişebilir kadınlar artık birer evcil hayvan olucak gittikçe geriliyoruz ülke olarak orta doğu türkiyeye kayıyor ülkede birsürü tecavüzcü terörist afgan var yönetimde yüzlerce yolsuzluk var e gelecekte enflasyonun artıcağını da biliyoruz ama neymiş kk seccadeye basmış neymiş selahattin demirtaş kk yı desteklemiş ulan dangalak zamanında tüm terör örgütleri erdoğanın elinden geçmedi mi fetöyü devletin her kademesine kk mı soktu trt de barzaniyle el ele kk mı şarkı söyledidaha ak parti kurulmadan önce pensilvanyaya gidip fetöyle kk mı görüştü hdp yi meclise kk mı soktu hüda par ı meclise kk mı soktu tüm ülkedeki insanların hakkını kk mı yedi de ingilterede banka hesabında 19 ton italyada 10 ton altını var. Ulan bu adamın tahmini mal barlığı 500 milyar dolar bu adamın 15 uçağı 1 gemisi 3 sarayı var karısının çantası 50 milyon dolar (sadece 1 tanesi) bu adamın maaşı 100 bin lira civarlarında arkadaşlar yapmayın gözünüzü seveyim insanların hakkını yiyolsr sen burada 6 liiraya rkmek alırken onlar makam arabalarında pudra şekeri çekiyolar. Ensar vakfında 45 tane erkek çocuğuna tecavüz edildi adamlar bir kereden bir şey olmaz dediler şaka gibi ya. hiranur vakfında da 6 yaşındaki çocuğu evlendirdiler tecavüz ettiler kimsenin gıkı çıkmadı bakın bu reis miş dünya lideriymiş bu ayakları bırakın ülkede ne hak kaldı ne demokrasi bırakın allah aşkına azıcık vicdanınız varsa oturup şunları bir düşünürsünüz. Eğer tekrar bunlar iktidara velirse halkın karşıt kesimine ne kadar baskı yapılıcak haberiniz var mı gerek bunlar gerek afganlar adam ben osmanlı torunuyum ben değil sen gidicen diyo karına kızına teccavüz ediyolar bi düşünsene senin kızına böyle bir şey yapıyolsr ama sen bir şey yapamıyosun çünkü adamın ülkedeki hakları nerdeyse senden fazla bir şey yapamıyosun mal gibi kalıyosun. İyi düşünün nırakın şu saçma fanatikliği.
26 Yorumla- +1 yıl
Dediklerimin doğru olduğunun sende farkındasın işte neyin fanatikliğini yapıyon ki
- +1 yıl
Bide %-0 diye bir ibare yok ammk popon sallama
- +1 yıl
Lan bunun saygı duyulcak neyi var adam bizi ayakta yokluyo kanka dalga mı geçiyon aşk maşk diyon bide tamam bende bütün bebeklerin öldürülmesi fikrindeyim sende bana saygı duy
En İyi Cevaplar
+1 yılBence olması gereken bir karardı ve oldu yani Türk siyasetinde şu aralar acayip işler dönüyor Sinan o ona bakıyorsunuz AK Parti'ye gidiyor Ümit özdağ'a bakıyorsunuz Kemal Kılıçdaroğlu'na destek veriyor bu tamamen siyasi bir politikadır yani belki de şu anda Sinan o an bir linç girişimi içerisinde olabilir ama ben burada açıkçası bu işim biraz taktiksel olduğunu düşünüyorum yani Sinan Oğana uyören kişilerin tepki gösterip de Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermesi için yapılmış bir planlama dahi olabilir zaten Ümit özdağ'ın az çok destek vereceğini biliyorduk fakat şu anda AKP seçmeni ve ak partililerin bir çoğunluğu eminim ki 2 gün önce yeşil sol Parti'ye laf söylüyordu şimdi gitti onları destek veriyor diyecekler şu anki Kemal Kılıçdaroğlu'na destek verenlerin Sinan Oğan için domuz bağcılar'a destek veriyor dediği gibi çıkçası artık ne olacaksa olsun bıktık her gün yeni bir güne uyanıyoruz her gün yeni bir destek açıklamalarına uyanıyoruz yani bana soracak olursanız Ben Kemal Kılıçdaroğlu'nun yalnız bir insan olduğunu düşünüyorum hepsi bir çıkar peşinde hangi koşulda destek verdi İçişleri bakanlığını isteyerek destek verdi diğer partili liderleri nasıl destek verdi içinden milletvekili çıkararak destek verdi yani ne olacağını zaman içinde göreceğiz şurada kaldı 4 günümüz
22 Yorumla- +1 yıl
- https://www.youtube.com/embed/GY7nCNtvyT0
Erdoğan mülteceleri göndermeyeceğiz diyor, Ümit özdağ ve Kılıçdaroğlu ise tersini söylüyor! Eğer Türkiye Fransa gibi mülteci çöplüğü olmasın istiyorsanız, araplar tarafından kendi ülkeleriymiş gibi sizin üstünüzde hak sahibi olmasını istemiyorsanız, kız kardeşlerimiz, genç kızlarımız sokakta rahatça gezmek istiyorsanız elimizde tarih bir fırsat var. Ve bence bu fırsatı ya şimdi değerlendireceğiz ya da bu treni sonsuza dek kaçıracağız ve geri dönüşü olmayan bir yola gireceğiz, onun için haydi Türkiye sandık başına bu tarihi fırsatı değerlendirelim! Bu arada mültecileri göndermeme sebepleri onlara vatandaşlık verip sonsuza dek o koltukta oturmak içindir ama biz gerçek milliyetçiler Türkiye sevdalıları allah'ın izniyle buna müsaade etmeyeceğiz!!!
834 Yorumla- +1 yıl
'Sığınmacı' statüsü ile 'Mülteci' statüsü farklı şeyler kardeşim.
Şu anda Suriyeliler 'sığınmacı' statüsünde, eğer mülteci statüsüne alırsan AB Mülteci Komiserliği izin vermezse gönderemiyoruz. Zaten devlet bunu bildiği için 'mülteci' statüsü vermedi Suriyelilere.
Suriye'de briket evler inşa ediliyor. Devlet seçimden sonra sığınmacıları peyderpey gönderecek, ama Kılıçdaroğlu'nun seçilmesi demek PKK'ya bayram demek olur; işte o zaman da sığınmacıları * sene gönderemeyiz. - +1 yıl
@Kayseriden183 Suriyede savaş falan bitti bu birinicisi! Ikincisi avrupa ne karışıyor bize önce o nu bana bir anlat? Nedeni ise Türkiye olarak avrupa falan bize bir halt yapamaz! Işimize gelmediği zaman AHIM kararlarını uygulamıyoruz avrupa mülteci komiserliğini kim takar? 😅 Hepsi defolup gidecek gönderilecek, o kadar! Biz gerçek Türk Milliyeçileri bu arapların hepsini göndereceğiz, o kadar!
- +1 yıl
@Kayseriden183 https://youtu.be/GY7nCNtvyT0 Erdoğan göndermyeceğiz diyor, videoyu birinci dakikadan itibaren izle.
- +1 yıl
@kayseriden183 helal be sonunda bilgisi olan biri konuştu. olaylara o kadar düz bakıyorlar ki neden sonuç ilişkisi kuramıyorlar. kk çözüm değil sonun başlangıcıdır.
- +1 yıl
@Clementinediyin Hadi ordan bir halt bildiğin yok boş boş destek veriyorsun! 😅
- +1 yıl
@Clementinediyin Çözüm 13 milyon mülteciye sahip çıkan, çoğusuna vatandaşlık veren, ve hala artarak ülkeye almaya devam Erdoğan mı? 😂
- +1 yıl
https://youtu.be/TGhQIrkCUNw Devlet mültecileri gönderiyor buda planı
- +1 yıl
@reykart benim bilgimin ne derecede olduğunu sen nereden biliyorsun? haddini bil. hangi tarafa destek verdiğim ne kadar bilgili olduğumu ifade etmez. sizi fikirlere saygı göstermeye davet ediyorum
- +1 yıl
@Clementinediyin O zaman fikirlerini sende söyle. Yorumum şaka amaçlı karışık bir eleştiriydi ama alındıysan özür dilerim kusura bakma. Arkadaş dedi ki Avrupa mülteci komiserliği izin vermezse suriyelileri gönderemeyiz dedi, bende o na kim avrupa'yı takar dedim! Nedeni ise işimize gelmediği zaman uygulamadığılız AHIM kararları! Yani yaptığı yorumu önüne koyduğum örnek ile çürüttüm! Şimdi sana soruyorum 13 milyon sığınmacı, mülteci ne haltsa gönderilsin mi yoksa gönderilmesin mi? Net cevap istiyorum
- +1 yıl
İzlersen anlarsın kardeşim hükümet politika değişikliğine gitti göndemreye başladı Hatta 2 gün önce felan bu konuyu umit özdağ ilede konuştu numan kurtulmuş. Ancak Umit bey gerekirse zorla yakapaça gönderme düşüncesinde daha sert bir politika istiyor. Ağırdan alma diyor hükümet bunlar insan tekmeleyerek gondermeyeceğiz güvenli şekilde kademeli gidecek diyor. Erdoğanda sinan beyle gorusmesinden sonra multeci meselesine değindi göndericez dedi onunda linkini atarım Ha inanırsın inanmassın o senin bileceğin iş Bide hdp hüda meselesi var. Hüda diye anıranlar ne olduda umit beyi hdp ile ilgili söylemlerinden dolayı eleştirmiyor Bu baya ilginç bir şey 😄 Huda par söylemlerinden geri adım attı hizbullahcı değilim dedi Türk bayrağıyla ilgili sorunumda yok dedi Bununda linkini atarım Ama biz hdp den boyle bişi görmedik Ama çıkıp kimse Umit bey sen boyle demiştin şimdi Hdp tarafına nasıl geçtin demiyor. Ulan yemin ederim nasıl işinize gelirse resmen yerine göre şerbetcilik resmen neyse herkes bunu goruyor
- +1 yıl
@Milabeni Kimse gönüllü falan gitmek istemiyor, bulmuşlar cennet gibi ülkemizi hiç biri gitmez! Zorla morla ben anlamam hepsi defolup gidecek! Ümit özdağ açıkladı numan kurtulmuş göndereceğiz dememiş. Artı hdp ittifak'ta değil, onlar emek ve özgürlük ittifakındaydı sadece cumhurbaşkanlığında kılıçdaroğlu'nu destekledi! Eğer Erdoğan'ı destekleseydiler Akp terörist partisi mi olacaktı söyleminden bunu anlıyorum! Artı hüda par'dan 4 kişi akp listesinden meclise girdi ama chp'de hiç bir hdp'li seçime girmedi buna ne diyorsun?
- +1 yıl
%70 e yakını gitmek istediğini beyan etmiş suriyelilerden bu konuda anket bile var ama. farketmez. sana gore oda sahtedir zaten Baya bildiğin dedi basın açıklamasında söyledi arkasından umit bey boyle bir aciklama yaptiysa bu art niyetli bir soylem olur. B, ok değil sinanın protokolü dayatmasına Sinan balondur diye bizi kusturmeyin diyende hdp Hüda par meselesini zaten anlattım kaç defa söyleyeceğim Adamlar geri adım attı hizbullahcı değilim Türk bayrağıyla ilgili sorunum yok dedi dedi Tam oku śu. yorumları Sinan bu yüzden ikna oldu zaten Millet ittifakı ile anlasamamasının sebebiyse ali babacanın Türklugun ibaresiyle ilgili aviklamasindan geri adim atmamasıydı. Bunları biliyorsan tabi Şimdi sinana köpüren sizler Umite bişi demiyorsunuz demezsiniz zaten size yanasti zira dimi Neyse Umit bey istediğine destek versin Meclis bizde oy oranımızda ortada 1 turda milimetrik dogru hesap eden anketciler kazanacak gibi gorunuyor diyor zaten Sinanda destek attı Umit bey boşa taraf beyan etti
- +1 yıl
@reykart gönderilsin elbette
- +1 yıl
@pikocuk özdağ denilen kişinin geçmişi de ortada :)
- +1 yıl
@Clementinediyin biz olaya kişiler üzerinden değil vatanın çıkarları üzerinden bakıyoruz. Vatanı 3 kuruş için satanlara karşı dimdik duruyoruz. pensilvanya'lardan iç işlerimize karışma yüzsüzlüğünü bırakın artık.
Elinizde kanı olan Ömer halisdemir'in hesabını verin önce.
- +1 yıl
@Clementinediyin Işte bende onun için oyumu chp'den yana kullanacağım ve çok sayıda vatansever arkadaşımda bu yüzden kılıçdaroğlu'na destek vereceğiz! Suriyelileri göndrrleyeceğim diyen, bu araplara sahip çıkan Erdoğan'a oy moy yok! Kimse kusura bakmasın!
- +1 yıl
@Clementinediyin *Suriyelileri göndermeyeceğim diyen Erdoğan'a oy moy yok!
- +1 yıl
@Milabeni 34 yaşımdayım erdogan a bir kez oy vermeyen omurgalı insanlardanım erduvanin popon kılıyım diyenlerle münakaşa etmeyecek kadar da bilinçliyim. feto ye şiir okuyup bitsin bu hasret gel diyen Erdoğan dır habur kapısından davulla zurna ile pkk köpeklerini geçiren akapedir arşiv arşiv araştırın ama yok siz at gözlüğünü çıkarmayın.
- +1 yıl
13 milyon multeci yok 5 milyon kadar bir yarım milyonuda suriyede ki guvenli alana gonderildi. Bi diğeri diyo 10 milyon daha alacakmşız Esad dahil tüm suriyenin kalkıp gelmesi lazım o zaman a, q Ben ülkemi teroriste ve sevicilerine teslim etmem Değil Lamı L si bile yok Kılıçdaroğluna Oymoyyyyyoook o yüzden boş konuşma
- +1 yıl
@Milabeni Daha 1 ay önce süleyman soylu 3.9 milyon var dedi, iki gün öncede numan kurtulmuş 4milyon 900 bin var dedi kendileri bile dedikleriyle çelişiyor ve devamlı yalan söylüyorlar! Gerçek rakamı ümit özdağ verdi ve mülteci sayısı yaklaşık 13 milyon ve bunun içinde afganlısı, pakistanlısı vesaire hepsi var! Oy moy yok boşuna dil dökme bu düzen değişecek herkes hakettiği yeri bulacak!
- +1 yıl
Engel atarak beni sustarabileceğini sanma ezikce bir haraket ,,! Hayır orada attım bak öyle mi demiş İzle gör.13 milyon mülteci varmış 10 milyon daha gelecekmiş Sallayan sallayana ya Pakistan desen orada zaten büyük bir iç savaş kačma felan yok Afganlarda abartıldığı kadar yok Sen kaç tane ben afganım diyen gördün bütün bunları Boş ver Ortada 40 yıldır bu milletin evlatlarını şehit etmiş Öğretmeni öğrencileriyle taramış Yeri geomiş kundakdaki bebeği bile katletmiş bir örgüt var. Ve senin kemalin bunları serbest bırakmak istiyorsanız bize katılacaksın diye vaadde bulunuyor. Yetmiyor Ülkenin güneydoğu bölgesini parçalıp verecek özerklikle yetmiyor Feto şüphelilerini 1 sıradan aday gösteriyor. Pensilvanyada ki itler 15 inde dönüyoruz diye Tr biletlerini gösteriyor Bütün batı medyası erdoğanı hedef alıp Kemalini destekliyor Kemal abd ye gibip ukraynayı desteklemeliyiz diyor Vay be ne kadar ilginç değil mi? Adam bbc ye konuşuyor. Suriyeden çekileceğim s400 leri vereceğim rusyaya kafa tutmalar (Abd oyle istiyor cunku maşasından) Akdenizden ve libyadan çekil me yani mavi vatan hikaye oluyor. Ha ama dur şimdi sende Oda bunu şunu yapmıştı diye savunmaya calisacaksin Nafile ben şimdiye ve sonraya bakarım Ülkeyi ne duruma sokacak haberiniz bile yok Adam tasmalı köpek yapacak ülkeyi resmen Sen yok bilmem şu kadar mülteci diye anır Tehlike bas bas bağrıyor resmen Ne dersen de ne yaparsan yap ne söylersen söyle Değil Oyumu Günahımı bile vermem o bile temizdir bunlardan Unutsun kemal oyu tamam mı Biz bu ülkeyi sokakda bulmadık Ugruna ne mucadeleler verdik Patatesmiş soğanmış ulan ülke elden gidecek napim kıçı, mamı sokim patatesi Ya gider adam akıllı alternatif bir muhalefet koyarsın ya da ceker gidersin bu kadar basit Sonuna Kadar Erdoğan Asla vazgecmek pes etmek yok Hadi şimdi bunada engel at sonra konuş
- +1 yıl
@Skylifes28 Kardeşim ne anlatıyorsun sen ben sana engel falan koymadım istediğin gibi yorum yapabilirsin ben engel koymam kimseye. Artı yazdığın yorumlara baktım ve hiç birine katılmıyorum sende benim yorumlarıma katılmak zorunda değilsin. Ben ümit özdağ gibi düşünüyorum ve mülteci sayısı 13 milyon, senin düşüncen seni bağlar. Artı fetöcüler bilet almış diyorsun dönmek için bende sana şu anda adalet bakanı olan bekir bozdağın videosuyla cevap veriyorum bak ne diyor fetöyla ilgili! youtube.com/shorts/YJrElz-KUZU?feature=share
- +1 yıl
@Kayseriden183 Sığınmacı ile mülteci aynı şey zaten. TDK sözlüğü öyle söylüyor.
- +1 yıl
@Milabeni özerklik kim istiyormuş oynat bakalım:
https://youtu.be/_gjf9pHl-2o - +1 yıl
@reykart2 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
- Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBence çok iyi oldu
00 Yorumla
+1 yıl1 kereliğine olsun bu adamlara güvenin, oy verirken iyice düşünün kaderimiz gerçekten o sandıklardan çıkan oy sonuçlarının elinde.
Güzel günler görelim, güneşli günler.70 Yorumla
+1 yılGeliyor gelmekte olan. 13. Cumhurbaşkanı Sn. KILIÇDAROĞLU.
54 Yorumla- +1 yıl
Hdp oyları kaybetti ama bu seçim %40 bile alamaz buraya yazıyorum
- +1 yıl
Her şeye rağmen umarım kazanır. Bir değişim şart çünkü
- +1 yıl
Umarım RTE kazanır
- +1 yıl
Umarım kaybeder
Gizli Üye(18-24)+1 yılAkp ye iy vericektim ama Ümit Ozdaga guveniyorum kaçaklarin gitmesi gerek hepsi 10 ar 10 ar cocuk yapiyo 10 Yila Túrklerden fazla olacaklar boyle giderse
120 YorumlaBöylece hdp oylarına veda etmiş oldu Kemal. Plana sadık kal denilen plan, Tayyip'i zirveye altın harflerle yazmaktan başkası değil.
Seyret şimdi Tayyip efendi %65'le nasıl kazanıyor, Kemal pkk'nın desteği olmadan 35'i nasıl geçemiyor seyret.
Tamamınıza iyi seyirler çocuklar..
10 YorumlaYani Ümit Özdağa bayılmam ama bu mevzuyu gündeme adamakıllı getirdi hakkını yememek lazım. Her türlü KK zaten Rte den kötü yere götüremez ülkeyi oyum ona.
30 Yorumla
+1 yılSeçim mülteci istiyor musunuz? İstemiyor musunuz? Referandumu oldu. Super de oldu
811 Yorumla- +1 yıl
'Sığınmacı' statüsü ile 'Mülteci' statüsü farklı şeyler kardeşim.
Şu anda Suriyeliler 'sığınmacı' statüsünde, eğer mülteci statüsüne alırsan AB Mülteci Komiserliği izin vermezse gönderemiyoruz. Zaten devlet bunu bildiği için 'mülteci' statüsü vermedi Suriyelilere.
Suriye'de briket evler inşa ediliyor. Devlet seçimden sonra sığınmacıları peyderpey gönderecek, ama Kılıçdaroğlu'nun seçilmesi demek PKK'ya bayram demek olur; işte o zaman da sığınmacıları hiçbir şekilde gönderemeyiz. - +1 yıl
Adamlar vatandaşlık almis oy kullanıyor sığınmacı diyor. Bir sonraki seçimde suriyeli hak partisi vb parti kurup meclise girerlerse görürüm sizi rkdhdjdj
- +1 yıl
Pkk ya bayram umit ozdag mi? Sjsjjsjsj kanka neyin kafasini yaşıyorsun söylesene. Umit ozdag mi çözüm sürecini başlattı
- +1 yıl
Uluslararası yasalara uygun sekilde yollayacağız diyor. Montaj olmayan açıklamalari izlemeyi dene azıcık
- +1 yıl
Ve ümit ozdag akparti ile se görüştü. Onlar kesin bir cevap vermedi. Gönderme konusunda hevesli olsalar gider Rte desteklerdi. Kazanmasi şansı daha fazla olan adayı yani
- +1 yıl
@Kayseriden183 Sığınmacı ile mülteci aynı şey zaten. TDK sözlüğü öyle söylüyor.
- +1 yıl
Akpli isen sığınmacı dersin muhalif isen mülteci olarak görürsün. Akplilerin gerçeği yumuşatıp algı yapmasina deniyor sığınmacı olayı. Zaten savaş bitti neyin sığınması?
- +1 yıl
@Kayseriden183 rte=hizb=hudap=PKK=ABD=İsrail=fetö=bop AVUKATI MISINIZ SİZ!!! BU ÜLKEYE HİÇBİR ZAMAN ŞERİATI GETİREMEYECEKSİNİZ!!! BİZE SORDUNUZ MU HA? SİZ KİMSİNİZ DE HER YORUMA YAZIYORSUNUZ. YOL SIĞINMACI İLE MÜLTECİ FARKLİYMİS DA BİLMEM NEYMİS. GEC GİT İSİNE, SABIR ZORLAMA!
- +1 yıl
Suriyeliler bu ülkede ikinci sınıf vatandaş dahi olamaz. Faşizmden tiksinen ben söylüyorum bunları!!! En iyisi en kalitelisi dahi gidecek. Lamacimi yok artık!!! Suriyeli istemiyoruz. Erdoğan'ı HİÇ İSTEMİYORUZ!!!
İSTEMİYORUZ İSTEMİYORUZ İSTEMİYORUZ İSTEMİYORUZ!!!🧠🧠🧠🕯️🕯️🕯️🕯️🔥🔥🔥🔥
En doğru kararı yaptı. Kazansa da kazanamasa da yanındayım
30 Yorumla
+1 yılTusunami felaketi gelecek ortalık çok ama çok karışacak hdp kızacak duruma seni bunun içinmi destekliyoruz diye neyse seçim sorrası cumhuriyet halk partisi önünde izdeham olacak kılıçdar oğluna istifa etmelerinini isteyecekler
00 Yorumlaarap işgaline ve burokrasinin icinde deko camaat ve tarikat larin temizlenmesinin anti virusu chp ve zafer partisidir bu seçim ya aydin liğa ya karanliğa gidcemiz yol ayrimi akp gelirse birdaha secimi ruyanizda gorursunuz 5 yil sonra araplarin nufusu turk nufunun ustunde olcakdir yan turklerin bir oy hakki artik olmicak
10 Yorumla
+1 yılAdamlar çok kurnaz lan aslanlarım benim ikiside farklı yöne gitti böylece ayrım. yapmadan ikisine de istediklerini yaptıracaklar boşuna sinanımı linçliyolar bide
10 Yorumla
+1 yılMültecilerim ilelebet gönderilmesi lazım zaten bakalım Kılıçdaroğlu bugün yayımlancak olan açık mikrofonda gereken cevapları vermişse rüzgarı arkasına alır.
10 Yorumla- Gündem konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılİç işleri bakanlığı verilmiş galiba
Eğer olursa sülo kaçacak delik arasın ümit hoca içinden geçer onun🤣
10 Yorumla
+1 yılKeşke oy pusulasına mülteciler kalsın mı gitsin mi yazsa isimler ve fotoğraflar yerine. Çünkü bu seçim bunun seçimi
15 Yorumla- +1 yıl
@merkürkedisi0 onun için de ayrı referandum yapılır
- +1 yıl
Kalsın diyenler kazanınca ekstra hiçbir referandum ve seçim göremeyeceğiz zaten :)
- +1 yıl
Öyle olsaydı ilk turda bitmez miydi sence (:
- +1 yıl
Bitmezdi çünkü değiştirmelere rağmen oy kalmadı daha üstüne eklenecek :)
- +1 yıl
Hahahaha hadi bakalım iyi olan kazansın
+1 yılAyyy çokta tın ya bu ümit te kimmiş İlk defa duyuyoruz geçen ki seçimde aldığı oy oranı yüzde kaçtı acaba onu söylesin bakalım
04 Yorumla- +1 yıl
Eski mhp genelbaskan yardımcısı. Milli güvenlik uzmanı. 10 seneden fazladır mültecilere dikkat çekiyordu kimse onu dinlemedi. O adamı tanımamak senin suçun. Devlet bahçelinin yardımcılığını yaptıktan sonra istifa edip iyi parti de meral aksenerin yardımcılığını yapti. Bakti suriyeli sorunu aldi başına gidiyor kendisi parti kurup olayı buraya kadar getirdi. Umit ozdag kim ki? Büyük adam umit özdağ. Kazanamasa bile gönlümüzde taht kurdu
- +1 yıl
Ogan da oylarin çoğunluğunu ozdag sayesinde aldı. İlk turda bitsin diye birçok kisi onu desteklenmesine rağmen kilicdara atti. Bazısı tepki oyu olarak oy kullanmadı ya da bos atti. Şimdi dolu seçmen onun için kilicdara oy aticak. İstediği seyleri de herkesin istemesi gerekir. O maddelerden hangisi sıkıntılı allah askina?
- +1 yıl
Kısacası oganda Özdağ da MHP den ihraç edilmiş demek ki var bı sebebi tanımayinca bişey kaybetmiş olmadık çokta gerekli değilmiş zaten
- +1 yıl
Ihrac edilmis? Ablacim sen su anki mhpye baktın mi? Memur kadrosu verildi diye mhp muhalefeti bırakıp ülke değil kendi çıkarlarının peşinde koştu. Ülkesini düşünen partisinden ayrıldı. Neyse aktrollerle ugrasamicam. İstediğiniz kadar at gozluguyle bakın. 10 sene sonra çocuklarınız dışarıda rahatca gezemezken bir mülteci onlara taciz ederken veya daha fazlasını yaparken sizi göreceğim. O zaman da Rte dersiniz
+1 yılBu seçimler garip. Doğru dürüst oy kitlesi olmayanların sesi daha çok çıkıyor.
_Sonra demokrasi yok diyorlar
00 Yorumla
+1 yılKaz gelecek yer yerine Tavuk istediler.
Talihsiz bir durum10 Yorumlabu sefer de kürtler tepki gösterdi
ortam çok karışık :))10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMuhteşem ya şu yabancıları atsalar ülke 2010lardaki rahatlığına dönecek
40 Yorumla
+1 yıl8. 9. 10. 11. 12. Cumhur başkanı yardımcısı hayırlı olsun
00 Yorumla
+1 yılOnun seçmeni bir tane oy vermez hdp pkk nın olduğu yere bende ona vermiştim şimdi Reis e vereceğim
00 Yorumla
+1 yılPkk düşman olan dost olmuş sjdj omurga önemli ümit bey jsjs
00 YorumlaEn azından tehtit altında olmadan destekledigini söylemiş 🙂bazıları onuda yapamıyor
00 YorumlaNormal... siyasi görüşleri birbirine çok yakındı... vaadleri hemen hemen aynı idi...
00 YorumlaGündem konusunda 476 cevap paylaştı. Biz cumhur ittifakı olarak çok mutluyuz bu durumdan
00 YorumlaAllah allah ne oluyor bu siyasetçilere sinan oğan da 2. turda erdogani destekliycez demiş😃😃
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaşlar... Ülke çok kritik bir noktada uçurumdan önce son viraj.. ya uçurumdan aşağı düşeceğiz ya da son bi hamleyle dönme ihtimalini seçeceğiz.. döner mi bilemem ama bir umur var. mevcut iktidar dönderebilseydi seçim öncesi yapmaya çalışırdı şu an o gücü yok durum iyi değil..
00 Yorumla- Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılNormal Kemal neyse bu da o bunlari toplasan 1 etmez
00 Yorumla
+1 yılUmrumda değil valla siyasetten bıktım usandım o adamıda sevmiyom ikisinide sevmiyom 👍
00 Yorumla- Gündem konusunda 693 cevap paylaştı.
+1 yılAçıkçası hiç beklemiyordum. O da tıpkı Sinan Oğan gibi döner diyordum ama şaşırttı.
00 Yorumla Milliyetçilik siyasette kullanılan en büyük yalanmış demekki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi
https://www.youtube.com/embed/dxRNvbs92CkKılıçdaroğlu kazanırsa hdp yuzunden iç savaş çıkar demişti 🤣
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@usrr_1 Sinana kac gundur huda yuzunden ofke kusuyorlar Huda par oysa soylemlerinden geri adım attı hizbullahcı değilim Türk bayrağıyla ilgili sorunumda yok dedi. Ama bunu dememiş gibi bunların üzerinde tepiniyorlar. Aynı kitle şu an Umit beyinde hdp ye yonelik sert elestirilerine ragmen neden gittinde hdp cilerin safına girdin diye eleştirmiyor Çünkü neden YERİNE GÖRE ŞERBETCİLİK
Doğru bir karar kendisini daha çok sevdim sinan ogan gibi kendini satmadı
00 Yorumla
+1 yılÜmit Özdağ’dan beklenen hareketlerdi bunlar. Hayırlısı olsun 😄
00 YorumlaBen ilk turda zafer artı dede yapmıştım bana uymuşlar ikinci turda bir daha gider miyim bilmiyorum
07 Yorumla- +1 yıl
gitmezsen vatan hainligini o zaman yaparsın git ve oyunu ver bu senin görevin
- +1 yıl
oy vermek senin vatani görevin askere gitmek gibi tüm herkesin görevi
- +1 yıl
@kızılsaçlıtutku vatan hainliği ne alaka kışkırtmayın insanları
- +1 yıl
domuz gribi oldum yinede gittim oy verdim o senin görevin benim gibi herkes gibi sonra siyaset yaparsın boş boş
Olmasi gerekeni yapti aklı selim herkes kemal beyi desteklemeli
43 Yorumla- +1 yıl
@Kayseriden183 https://youtu.be/37Bt75i8Bu8
- +1 yıl
@Kayseriden183 adamlar sırt çantasıyla sınırdan geçiyor ne biliyorsun içlerinde pkk pyd olmadığını. belki canlı bomba eylemleri düzenleyecek yazık değilmi burdaki masum insanlara
- +1 yıl
%1 için %10 oy kaybetti 😄
Gizli Üye(25-29)+1 yılzafer özdağı tebrik ederim doğru olanı yaptı sinan oglan gibi makam uğruna seçmenini en azından satmadı
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Ttugcee7 o surileri göndericez diyen adam değil mi
Cevap sahibi+1 yıl@Ttugcee7 ayy pardon canım adamın ismi öyle kalmış aklımda :D
Gizli Üye(18-24)+1 yılİsterlerse 100 parti birleşsinler benim oyum erdoğana
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSinan Oğan'ın desteklediği ittifaka basacağım
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Bilinmeyen563 ağzımı açtırtma istersen
+1 yılHaklıı ben adamın adını bile unuttum sinana verdim ama bu rezilliği gorunce pisman oldum
49 Yorumla- +1 yıl
@Kayseriden183 ama benim okuduğum okulda suriyeli afkanlı cok ve nerdeyse çoğunda vatandaşlık var hatta şöyle ben 3 yıldır kendimi yırtarken okul kazanmak icin kendileri Türkçe dahi konusamadn tıp diş hekimliği okuyolar ve ne zaman gidiyorsunuz deyince yo yo gitmicez artık buralıyız vatandaşlığımız var diyolar
- +1 yıl
Hepsine vatandaşlık verilmiyor ki, nitelikliyse üniversite okuyabilir bizim öğrencilerin erasmusla gidip okuyup orada yerleşebildiği gibi. Ama sınavsız filan meslek sahibi olmuyorlar yani.
Şu 5 sene içinde ordan ABD askerlerinin çıkmasıyla zaten Suriye'de terörist kalmayacak. O zaman daha çok dönüş olacak. Türkiye bunu sağlamak için uğraşıyor. - +1 yıl
@Kayseriden183 hayır nitelikli falan değil valla cok da guzel benim arkadaşlar vatandaslik aldı simdi tıp okuyo dis hekimi okuyo onların sinavı baska ve cok kolay
- +1 yıl
Ve bizim burdaki doktorlar hep yabancı suriyeli doktorlar devlet hastanesinde
- +1 yıl
@Yanakora nxkajdjwjfjwjzjw gerçekten öyle peynir ekmek gibi vatandaşlik dağıtıyolar
- +1 yıl
@Kayseriden183 https://youtu.be/DxE8fC2Ehow
+1 yılBence çok doğru bir karar almışlar iki kişinin de çizgisi belli yani mültecileri göndermek özellikle bu dürüstlüğünden dolayı Ümit Özdağ’ı takdir ediyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbence iyi olmadi cunku oy kaybedecek daha çok doğu tarafindakilerden
00 YorumlaÜlkemiz ve milletimiz hakkında hayırlısı ne ise o olsun
00 Yorumla
+1 yılKimseye güvenmek istemiyorum acaba gerçekten göndereceklermi arapları afganlari
00 Yorumla
+1 yılSinan oğanla ümit özdağ anlaştılar birisi sağ birisi solu seçti şimdi ikiside istediğini aldı.
00 Yorumla
+1 yılSon kıttirik bi bakanlık kaparım mı dedi aceba?😏
10 Yorumla- Gündem konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılOlası beklenen bir durumdu
10 Yorumla - Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıloyum kılıçdaroğluna farketmez
10 Yorumla Öksüz gibi kaldı bari ben yanında olim demiş 🤣
10 Yorumla
+1 yılHavasını alacaklar gibi geliyor
10 Yorumla
+1 yılDoğru bir karar vermiş
10 Yorumla
+1 yılKemalizm kazanacak 🤘🐺💪
10 Yorumlabence yerinde bir karar, değişim şart...
00 YorumlaTevazuyla, samimiyet ve gayretle Erdoğan ❤️
01 Yorumla- +1 yıl
NAKSŞSPSDOLWLDHEPPSODIJRKDLODID LAN ŞİMDİ GÖRDÜM DJSKDŞFHŞSNDKSMSPKSLŞŞSS
İvmeyi Kılıçdaroğlu lehine çevirdi.
00 YorumlaBaşka seçeneği yoktu ki 😂
00 YorumlaÜlke seçimleri taht oyunlarına döndü derim
00 YorumlaÇıkar dünyası işte 😏
00 YorumlaTamamen haklı bir tercih olması gereken de buydu
00 YorumlaDoğru karar olması gereken oldu
00 Yorumla- Devamını Gör (44)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!