Vatanımı düşünüyorum, mültecilerin gitmesini istiyorum, benim askerim Suriye'de savaşıyorken Suriye'nin artıkları burada sahillerde parklarda bizleri taciz ediyor, Türk kızlarını ganimet olarak görüyorlar bu benim kanıma dokunuyor o yüzden Kılıçdaroğlu ve Özdağ'ı destekliyorum.
Erdoğan'a vereceğim ilk tur Kılıçdaroğluna verdim Allahtan 2. Tura kaldı
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hayır kesinlikle olmaz. Göçmen bakanlığı kurulacak ve Özdağ oranın bakanı olacak. O bakanlığın sınır dışı etme yetkiside olacak ve 13 milyon kaçak göçmeni mancınıkla yollayacak Özdağ :)
İçişleri bakanı olursa vay masanın ortağı HDP lilerin haline 😂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Madem öyle neden zafer partisi ve sinan bey %70 oy almadı inansaydı insanlar verirdi geçin provokasyon yapmayı oyu bile azalacak kemal beyin çünkü ümit bey kürt kökenli kardeşlerimize çok sert
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Reis ne büyük adam be
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Tabi ki evet. çekmeyen bilmez. Mahallede yol sorsan Türk'ü geçtim Türkçe bilen yok.
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Ümit Özdağ ve Kılıçdaroğlu anlaştı! Zafer Partisi lideri yeni içişleri bakanı olacak. Mülteci sorunu için oy verecek misiniz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kılıçdara oy vereceğim
Vatanımı düşünüyorum, mültecilerin gitmesini istiyorum, benim askerim Suriye'de savaşıyorken Suriye'nin artıkları burada sahillerde parklarda bizleri taciz ediyor, Türk kızlarını ganimet olarak görüyorlar bu benim kanıma dokunuyor o yüzden Kılıçdaroğlu ve Özdağ'ı destekliyorum.
deli bu adam
ama seviyorum iyi lider olacak
asıl özdağ soyludan devir teslim alırken olacakları bekliyorum : )
Erdoğan'a vereceğim ilk tur Kılıçdaroğluna verdim Allahtan 2. Tura kaldı
Hayır kesinlikle olmaz. Göçmen bakanlığı kurulacak ve Özdağ oranın bakanı olacak. O bakanlığın sınır dışı etme yetkiside olacak ve 13 milyon kaçak göçmeni mancınıkla yollayacak Özdağ :)
Ümit özdağ çok bilgili birisi tabiki de Ümit özdağın tarafındayım
Helal len yusufi, sinandan sonra mutlu edecek bi habee
İçişleri bakanı olursa vay masanın ortağı HDP lilerin haline 😂
Madem öyle neden zafer partisi ve sinan bey %70 oy almadı inansaydı insanlar verirdi geçin provokasyon yapmayı oyu bile azalacak kemal beyin çünkü ümit bey kürt kökenli kardeşlerimize çok sert
Reis ne büyük adam be
Tabi ki evet. çekmeyen bilmez. Mahallede yol sorsan Türk'ü geçtim Türkçe bilen yok.
Oyun Kemal Kılıçdaroğluna
Ümit özdağ kimmiş dangalak teki
Vereceğim oyumu tabi ki.
Kararsızdım ikinci turda Erdoğan
Helal olsun Ümit Özdağ'a adam gibi adam!