Kendi ülkemizde mülteci olduk diye bir söz vardı o aklıma geldi...

Kendi ülkemizde mülteci olduk diye bir söz vardı o aklıma geldi...
Beni rahatsız etse de tek yapabileceğim yurtdışına gitmek ve gerçekten de vizemi alma sürecindeyim. Vizemi kolayca alacağıma inanıyorum. Burada kalmam için bir neden olmayacak
Cevap
6Cevap
italyan restoranı çin restoranı açmaktan çok farklı gelmedi
Benim bildiğim oralar sen Türk'sün sen Laz'sın sen Kürt'sün demeden herkesi alıyor ve mağdur ve din kardeşi ayağına yatmıyorlar
burası almıyor muymuş peki ve madur ayağına nasıl yatıyor işletme sahibi falan
Ülkemize alınan mültecilerden bahsediyorum
mülteci sorunu ayrı bir konuu senin sorduğun arapların açtığı mekan ayrı bir konu. ben mekana yorum yaptım
Burası turistlere özgü bir yer değil direkt Araplara özgü bir yer yani aynı konu
Senin ya da başkasının işini çalan mülteci girebilir fakat sen giremezsin olay bundan ibaret
Haksızlık etme onlar kardeşimiz yakında biz gideceğiz bu ülkeden
Adamlarda para var akp de arap sevgisi var yapilacak bisi yok kardes
Parayı da veren ah partı değil mi zaten? :) ayrıca Araplar kendi ülkelerinde gayette berbat bir hayat yaşıyor. Bilerek Türk lirasını değersizleştirdiler ki Araplar çıkıp çıkıp gelsin diye
Yaşla tecrübe bir olmuyor.
Amca sen ne öngörüsünden bahsediyorsun ki acaba? Dış güçlerin uyguladığı politikaları bilmiyorsun. Açıklardım ama gerek yok şimdi hadi tamam biz yaşça küçüğüz sana göre cahiliz eyyy ahali
Bence senin hoşuna gitmiş
💡
Ya da makarna mı atmalıydım emojisini bulamadım. Malum sizin yaş grubunun kafası makarna kafası
Üstüne de börgırdan beleş ketçap sık. Enayi ve ucuz makarnası güzeldir.
🍝 heh buldum
Olsun bizim Allah’ımız var.. (!)
Ihamız sihamız var..
Törk mllieti zkedri (!)
Mustafa Kemal Atatürk Türk milleti zeki derken yanılmış. Tek yanıldığı mevzu Atamın. Ruhu şad olsun
Kahrol düşman. Al sana bombe! 💣
Para için ülkesinin geleceğini umursamayan bir toplum, köle olmaya mahkumdur sözü geldi aklıma.
Mülteci kampı yaptılar ülkeyi maalesef
Rahatsız edici rte bizi bitirdin be
Bunlara oksijen veren ayağın yaprağını ss…. m
Ayağın yazmışım sinirden 😃 ağacın LĞDŞDĞSCĞC
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?