Bence düşecek. Sosyal medyada depremzedelere söylenen cirkin yorumlar Erdoğanın oyunu arttiracak.
Ayrıca Selahattin'i basından atmazsa tepki oyu Erdoğan yapmayı düşünüyorum
Bence düşecek. Sosyal medyada depremzedelere söylenen cirkin yorumlar Erdoğanın oyunu arttiracak.
Ayrıca Selahattin'i basından atmazsa tepki oyu Erdoğan yapmayı düşünüyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
KK ne selo yu, ne de fetöyü atabilir üzerinden. Onu oraya getiren onlar.
Sinan oğan Erdoğan cephesine gelecektir. Eğer KK cephesine giderse bile seçmeni onu dinlemez KK ya oy vermez, kendi de siyasetten silinir.
hdp lilerle oyun yapacaklar, numaradan zıtlaşacaklar, ata ittifakını kendilerine kaydıracaklar, ama seçimde hdp oyunu onlara verecek
Hdp secmeninin buna uyanacak zekasi mi var. Onlar uyanacak da biz uyanmicaz öyle mi
evet, bizde kendini zeki sanan çok olduğundan anlaşma da zor oluyor zaten. onlar solcu sağcı çağdaş muhafazakar v. s diye bölünmüyorki her zaman en canım dahi yabana atmıyor savunuyorlar.
*en gerisini
Onlarin başka sansi yok cunku bizim iyi partimiz var chpmiz var akpmiz var mhpmiz var. Hepsinin eli güçlü. Onlarin tek secenegi var
bizde onlarca parti var, bölündükçe bölünüyorlar. bir sonraki seçimde hdp %20 alır, onların nüfus artışıyla bizimkisi de aynı değil.
Depremzelerle ilgili o soylemleri chp uyeliri mi soyledi ki onlara suc atiliyor?
Ayrica huda par ile ittifak olan bir partiye oy atman nasil bir tepki olacak
Uyelere suc atmadim ama chpli hesaplar bunu söyledi diye halkta tepki uyandırdı. Bu da sandığa yansiyacak bence. Deprem bölgesinde erdogan oylari artar diye tahmin ediyorum
Hudaparin 3 4 vekili mecliste hicbir sey yapamaz ama pkk gerçek bi tehdittir bu ülke icin. Her yıl sehit veriyoruz. Pkk hudapardan daha büyük ve gerçek bi tehdittir. Chplilerin terör muhabbetlerinde hudaparı ortaya atmasi tamamen altta kalmamak için. Pkkya benden oy yok
Kılıcdaroglu depremzelere karsi hassas olun siyaset icin boyle seylere gerek yok diye aciklama yapmasina ragmen sanki chp bu laflari soylemis gibi benim onlara oyum yok demeleri baskasinin soyledigini baskalarina mal etmeleri nasil bir adelet ben onu sorgularım
hizbullahı ne sanıyorsunuz bilmiyorum ama ne pkk'ya ne dhkpc'ye ne de bildiğiniz başka bir terör örgütüne benzemez. terör örgütü olan islami büyük doğu akıncıları cephesi (ibda-c) militanları, bu insanlarla aynı koğuşta kalmaktan korkmuştu insanlari domuzbagiyla olduren insanlar bunlar madem şehit kanı dedin gaffar okkan ve 5 polisimizi de dusun onlari nasil sehit ettiklerini dusun
Gençler provokatif sorular sormayın birbirimizi itip kaktigimiz yetmez mi bırakın siyaseti sevelim birbirimizi
ya bi s. git zaten akp'lisn niye chp'li gibi davranıyon mk
Hahahahah erdogana hic atmadim ama chplilern kansizliklarini gördüm onlar erdoğan gitsin de terörist gelsin kafasina gelmiş Ataturkun partisine ihanet etmiş kansızlar
aynen kimin kansız olduğu ortada aktroll
Kesin düşecek her şeylerinin yalan olduğu iki yüzlü olduğu iyice ortaya çıktı. Artık ne dese inanmam ben kemale
Hayir yükselicek ama tayyip 51 civari alip kazanicak
Vermezsen verme sanki kk na veriyorsunuz da tepki atacak mis al oyunu kendine sakla
Teröristle is birlgi yapmasa verirdim. Mvekilliginde chp verdim baskanlikta Oğan'a. Kilicdar selahattine stir cekmezse 2. tur Erdoğan yapicam. Erdogan pkkdan iyidir
Kk kimse ile iş birliği yaptığı yok sen Erdoğan in çözüm sürecinde yaptıklarına bak zaten CHP li de değilsin al oyunu kendine sakla
Cok düşer ben ilk turda CHP ye oy verdim ama ikinci turda asla oy vermem
Benim oyum Tayyip erdogan
At at Suriyelileri gönderecekmiş Kemal bey biz onları seviyoruz
Suriyelileri gönderip seloları salacak
Alçak işte kadın hakları filan diyor sonra ne hakkı kadını koruma kanunu kalkacak ne güzel belki şeriat gelir her erkeğe 4 kadın off dünyada cennet
Kadinlar uzerinden manipulasyon yapmayin m*llar. Hudapar bi elin parmagini geçmeyen vekiliyle bi skkmm yapamaz ama pkk yüzünden her yil şehit veriyoruz. Vatansever biriyim ve pkk düşmanıyım
Refah ta var ben destekliyorum inşallah diyorum
Kk vermiştim Rte ye vercem zaten.. depremzedeleri kimse öyle incitemez iktidar olduklarıni düşünmek bile istemiyorum artik
Chp uyelerinden cikip birinin depremzeler hakkinda soyledigi bir hakaret varsa kanitlar misin lutfen?
Kimseye bisey kanitlamak zorunda değilim. Biz ailecek hatta sülalecek chp liyiz ilk Kk ye attik ama o depremzedelere yapilan hakaretler bizi çok incitti hepimiz rte ye vercez.. Kararimiz bu şekilde
Kanitlayamazsin cunku oyle bir sey yok ben de chp yi destekliyorum ama depremzelere yapilan bu soylemleri asla dogru bulmuyorum bir iki kendini bilmez hakaret etti diye chp yi hedef belliyorsun hicbir chp uyesi hakaret etmedi bunu da dogru bulmadiklarini ifade ettiller. Ayrica adam depremzeler perisan haldeyken kac gun yoktu ortalikta parayla cadir sattilar insanlara bunlara incinmiyor musun?
@ceydaa97 incinmişsin dedi zaten
Danışıklı dövüş tek gerçek akp nin sürekli millete dayatılmadı buna muhalefette ortak
Baya bi farkla Erdoğan kazanır. KK nin oyları düşecek
Kesinlikle erdoğan kılıçdaroğlunun kazanmayacağı 1. turdan belliydi
Bu felaket olur