Kimse Kılıçdaroğlunun aday olmasını beklemiyordu muhalefete oy verecek insanlar kendi aralarında iyice bölündü bir tarafta akp-mhp gelmesinde isterse Kılıçdaroğlu olsun diyenler , bir tarafta ümit özdağ zafer partisine veya yeni sıfırdan isim olarak muharrem inceye verecek insanların tek çatı altında olması iyice zorlaştı. Bu gidişle oylar iyice dağılacak 2. tura kalması tamamen muhtemel çok düşük ihtimal ilk turda Recep Tayyip Erdoğanda seçilebilir.
Tahminim
Recep Tayyip Erdoğan % 38 alır
Kemal Kılıçdaroğlu %25 alır
Muharrem ince %20 alır
2. turda çoğunluk muhalefet adayı olarak yine Kılıçdaroğlu önde olacak.
Son turda Kemal Kılıçdaroğlu vs Recep Tayyip Erdoğan rekabetini göreceğiz.
Tahminim son turda tekrardan yine recep tayyip erdoğan seçilecek.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Biraz öngörü ile Kılıçdaroğlu’nun aday olacağı anlaşılıyordu zaten. Oy oranlarına katılamadım. CHP’nin kendi kitlesi zaten %25. İyi parti, hdp, diğer küçük partiler nerede? Ayrıca İnce’nin asla %20 alacağını düşünmüyorum. Nitekim kendisi sadece Twitter’da takılan genç kitle destekler.
Unutmayın chp de kendi arasında bölündü , kemal Kılıçdaroğluna vermem diyen birçok insan var memleket partisine zafer partisine geçiş yapan çok isim oldu
Evet, belki giden bir kısım olabilir. Ama chp’nin de bir kemik kitlesi mevcut. 25 fazla komik bir sayı ana muhalefet partisi başkanı için.
Hadi diyelim 30 veya en fazla 33 , 40a yakın olacağını sanmıyorum ve zaten akpnin sağlam kemik kitleside var
Örnek veriyorum mansur aday olsaydı muharem inceye gidecek oylar ve 6lı masanın bütün oyları toplamı %55 hatta 60 yine bulabilirdi. Son seçim günlerine doğru farklı bir isim ön planda olacak özellikle sosyal medya üzerinde bütün oylar o tarafa gidildi zannedilecek yeni isim araylar o şahsa oy verecek 6lı masanın millet ittifakının kemik kitlesi Kılıçdaroğluna oy verecek oylar baya ikiye bölünecek.
Ben Kılıçdaroğlu’nun 35 40 bandında olacağını düşünüyorum aslında. Erdoğan dediğin gibi olabilir. Ince’den emin değilim ama 10’un üstüne çok çıkamaz bence.
Evet muhtemelen böyle olacak
Parca pincik olacak evet