Şu aralar Muharrem İnce epey yükselişte sosyal medyada olduğu kadar durum sokak anketlerinede epey yansımış vaziyette bununla birlikte CHP ve 6 lı ittifakın dikkatlerinide epey üzerine cekmiş gibi duruyor sizce Memleket partisi 2. Tura kalma ihtimali var mıdır?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Akpliler onu öne atıyor ki gençlerden ona koyma olsun oylarda. Çünkü gençler akpden koptu.
Millet neden inceye oy versin o seçilirse direk yurtdışına kaçar. Fatih Portakala mesaj atar "ya bana ne yapmıyorum ben ya"
Muharrem incenin daha fazla reklamı yapılırsa kemali sollar geçer umarım ki oyle olurda 2. Tura kalır
Kalmaz
Muharrem İnce hiçbir zaman olamaz
Üzgünüm acı gercekler
Acı gercek ama sokak anketleri öyle göstermiyor videoda 100 kişiden 35 i ince demiş 34 ü kılıçdaroğlu demiş konyada özellikle şu an bile inceye olan potansiyel daha fazla artıyor gibi
Milliyetçiler yeni ittifak kurdu
Kılıçdaroğlu çok güçlü ortakları var
Erdoğan zaten güçlü
Muharrem inceye bulgur pilavının kenarı kaldı
O zamana kadar işler çok değişir
Kazananı küçük partiler belirleyecek
Sandikta hersey farkli olur
Ya ne alaka
Soruyu okumadın galiba
Neyini okuyacam mantik var goz var durum beli ancak oylari boler baska partinin oyunu yukseltir
Oy bölme yok ki ilk turda
Tmda canim ilkturun olacagi belimi ki
Bellide olabilir belli olmayada bilir bunun oy bölmeyle bir ilgisi yok ki şu an 3 farklı parti var
Canim kendini yorma ince chp birlesecek kazanamayacagi beli niye bosa ugrasinki
İncenin millet ittifakına katılma gibi bir cabası yok ki bununla ilgili bir çok videosu var adam üzerine basa basa ben o ittifakta olmam asla geri dönmem diyor
Hayur teklif gelirse gidetim dedi
Öyle bir kelimesi yok bundan 2 hafta önce sokakta bir muhabir muharrem inceye 6 lı masayla ittifa yapacakmısınız sorusuna ben ali babacanın olduğu masaya davutoglunun olduğu masaya asla oturmam diye haykırıyordu
Bende hic duymadim
İnstagram reelslerde youtube de bir sürü videoları var
Canim sen niye bukadari takildinki bosa kendini yoruyorsun daha bu turkiye sktimsene duzelmez giren cikmsz girdikce hala giriyor alisti hersey giriyor hic girmesin diye ugrasan yok yani basimizda devlet var mı yoknu bilmiyorum itikliyen itikliyor hic firene basanda yok durduranda🤣
Kalamaz.