sıkılmadınız mı sokaklarda her 4 kişiden 3ünün yabancı olmasından? pahalılıktan, o ne der bu ne der denmesinden?
Kemal Kılıçdaroğlu
Recep Tayyip Erdoğan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kemal Kılıçdaroğlu
Laiklik ilkesini benimsemiş biri olarak KK
RTE'nin geçmişi temiz olsa RTE'ye verirdim.
Rte'nin veçmişini bırak hüdaparı meclise sokması bile tepeden aşağı yanlış
Reyimi Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yana kullanacağım.
sahiplendirilince gelemeeyen pişmanlık hissi 😅
Geçcek geçcek merak etme :) Adam kazandı ve yine kazanacak kudur.
şu an kazanan kimse yok ve sizin gibi kadınlardan utanıyorum.. demek ki sahiplendirilmeye çok meraklısınız
veya katledilmeye
😀 hihim
Atatürkü sevmeyene oy yok boşuna anırmasınlar.
Off başkası olmaz mı ya
maalesef iki seçenek var 28 Mayıs ta ve sandığa gitmek zorundayız.
Rte hep kafasına göre hareket etti ekonomiyi batırdı mûlteciler vs kk hiç inandırıcı değil saçma sapan vaatleri var bir de HDP ile masa altında işbirliği yaptı ikisi de birbirinden beter
şöyle söyleyeyim hdp ile aynı masada değiller sadece hdpliler akp den kurtulmak için chp ye destek olma kararı aldılar kendi içlerinde adamlar açıklama yaptı.. ama akp gitti hüdaparı içimize içimize soktu kadın düşmanılarını katilleri meclise aldı anayasayı da değiştireceklerinden eminim..
Peki sence CHP iktidara geldiğinde HDP rahat duracak mı
şu an gôtleri kalktı CHP gelirse kimse durduramaz
iyi de hdp yi kışkırtan zaten tayyip değil mi? chp bu zamana kadar başa mı geldi 20 senedir akp nin yönetimi altındayız fetöyüde teröristleride 15 Temmuz hikayeside zaten heo tayyibin başından çıktı
ki zaten chp yönetemezse chp yi de indirtiriz sıkıntı yok
o sokağa çıkanların hdp li olduğunu düşünüyor musun? çevremde çok kürt var erkek arkadaşım da kürt
Bak HDP teröristlerle vs isbirligi yapıyor hep düşünmeden kullanırlar şu an ona bir fırsat verirsek durdurmak zor olur bak Tayyip güzel şeyler yapmadı evet ama teröristlerle işte HDP ile çok güzel mücadele etti yani onlari baskılayabiliyor ama CHP baskılayamaz
Ona bakarsan ben de kürdüm ama alakam yok HDP ile
kılıçdaroğluna bence 1 kez şans vermemiz gerekiyor ne olursa olsun dediğim gibi hep tek adam yönetimi nereye kadar devam edecek? ülkede suriyeliler afganlar elini cebine koyan sallaya sallaya giriyor. geçen senelerde suriyelinin teki bela olmuştu bana yaklaşık 1 sene devam etti en son takip etmeye başladı bennde çalıştığı yerden kovdurttum onu bir daha yüzüme bakamadı
kadınlar, kızlar , çocuklar hiç birisi güvende değil evellahla türk milleti güçlüdür ve her şeyin üstesinden gelir sadece yönetim değişim istiyor artık.
kadın cinayetleri, hayvanları katledenler doldu taştı sesini çıkarmadı iktidar neden susalım bunlara neden boyun eğelim?
bırakalım hepimiz kılıçdaroğlu nu deneyelim bir görelim olmazsa onu da indiririz sıkıntı yok ama lütfen lütfen ülkemizi mültecilere satmayalım domuz bağcılara kadınları eşya olarak görenlere satmayalım geleceğimiz için en doğru karar bu
Vallahi ekonomiyi de geçtim çok haklısın ben de bıktım şu mültecilerden sırf o yüzden vermicem Erdoğana bu sefer ben zaten kk ye vericem ama bunda da içim rahat değil yani
dediğim gibi olmazsa zaten kılıçdaroğlunu da indiririz sıkıntı yok
Bakalım kerata yapabilecek mi 😁 olmazsa kulağını çekeriz diyosun yani
dün suriyeli kıza dedim bak bizim buralar hep kentsel dönüşüme girecek haberin var mı dedim o ne dedi daha kentsel dönüşümü bilmiyor sonra işte binaları yıkacaklar dedim ee napacağız dedi şu an bile geçinemiyoruz ev bulamıyoruz dedi kira 4500 tl dedi doğalgaz o bu şu var bide dedi allah aşkına ülkeyi zaten bunlar o hale getirdi bir de şikayetçi oluyorlar
Yüzsüzü tacizcisi sokak çocuğu gaspçısı ne ararsan var ya ben hiçbiriyle konuşmuyorum muhattap olmuyorum
öyle evet allah ın izniyle yollayacağız hepsini
🙏🙏
Ay üf oyum belli değişmeyecek hiçbir zaman
yakında çarşafla mı gezmek istiyorsun? katledilmek mi istiyorsun? hüdapar mecliste alooo
😂😂😂😂
KK dedem
Amerikanin heosi amerikali mi beyin yoksunuuğğğ
yarın bir gün afganlılar sana taciz etmeye kalktığında hakkını biz savunuruz güzel kızım