Hayır zaten ülkemizde bedelini ödememize rağmen neyini savunuyoruz ben halen anlamıyorum üstelik savunmak dinden çıkarıyorken...
“Onların aralarında Allah’ın indirdiği ile hükmet ve onların arzularına uyma! Allah’ın sana indirdiği hükümlerin bir kısmından seni uzaklaştırıp fitneye düşürmesinler! Eğer (verdiğin hükümden) yüz çevirirlerse bil ki, (bununla) Allah ancak, günahlarının bir kısmını onların başına bela etmek ister. Kuşkusuz ki, insanların çoğu da zaten fasıktır! Yoksa onlar cahiliye hükmünü mü istiyorlar? Yakîn bir bilgi ile inanan bir topluluk için, Allah’tan daha güzel hüküm veren kim vardır?”
Maide Suresi 49, 50
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Benim milletim Avrupa'nın koyunu çünkü. Güdülmeye muhtaçlar.
Reyiz kucağa aldı indirmiyor milleti
Biz sizin şeriatınıza göre yönetilmek zorunda değiliz gidin çölde oynayın şeriatçılığınızı.
Demokrasinin son seçimin sonuçlarından memnunsun yani, 5 yıl daha reyiz kucağına alsın yani sizi
Adamın amacı zaten şeriat getirmek. Tek yol kemalizm
Allah'ın dingili şeriat getirse ben niye savunmim, sence rteci mi duruyorum? Adam alttan alttan demokrasiyi iliklerinize işletti dışarıda tek bir şeriatçı hoca kalmadı şeriatçıların hepsi içerde. 5 gram beyninizle şu hükümetin şeriat getireceğine inanıyorsunuz
Cemaatler arası çekişme var. Ayrıca sizi destekleyeceğime Tayyibe veririm
Cemaatlerin hepsi laik ve demokratik aynı yolda olmanıza rağmen neden ayrı düşüyorsunuz yahu, daha 20sin ne Kur'an ne din ne hükümet biliyorsun. Cemaatler de oy kullanıyor sende ne farkınız var şimdi? Gerçek Şeriatçılar oy kullanmaz meclise girmez zaten veremezsin. Tayyibe verin de kucağından indirmesin reyiziniz
Adamlar şeriata ulaşmak için demokrasiyi kullanıyor
Öyle bir yol yok, sen ve senin gibi cahil kemalistlere cevabım, bunu her senin gibi düşünen cahil çevrene aktar.
Şeriatçılar meclise girmez, demokrasiden şeriate geçiş olmaz çünkü istediğin kadar Müslümanım de Kur'an-a göre müslüman değilsin. Yani sizin şeriatçı dediğiniz hükümet müslüman bile değil. Laikliği kabul ettiğin an dinden düşüyorsun bu kadar basit.
Hadis ve fıkıh okudum merak etme radikal İslamcısın tamam anladık
Tamam müslüman değilsin, Kur'an da okumadın biliyorum ama en azından bilgi olarak haznende kalsın, bilmek güzel birşeydir al güzelce oku şu siteyi 5dk.
sahihhadisler.com/.../Oy-kullanmakta-bir-sakincasi-var-midir
Demokrasi Şeriata aykırı değildir.
Neye dayanarak söylüyorsun
Sen ne anlatıyon be abla gözünü seveyim be abi.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!