Ayrıca bu konuyu anlamıyorum neden baş örtüsü yasağı getirilmiş?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ayrıca bu konuyu anlamıyorum neden baş örtüsü yasağı getirilmiş?
Bir kişinin benimsemediği bir düşünce karşısında aleyhinde argüman bulmakta hiç zorlanmayacaktır. Sen 500 tane şey sıralarsın o hep aynı şeyi söyleyerek seni ekarte eder. İkna yoluyla veya diyalog yöntemiyle düşünmesini sağlayamazsın boşuna uğraşma, kendini yorarsın sadece. Baş örtüsü mevzusuna gelince iktidar bunu çok kullandı eminim ki aç ve yoksullukta olan bir kitle bunu önemsemeyip baş örtüsü sebebiyle hala desteklerini esirgemiyorlardır. Geleceğe yönelik bakarsak yeni nesli başörtüsü, din, vatan aforizmalarıyla manipüle edemezler genç nesil çok farklı bakıyor olaya. Ben o yüzden önümüzdeki yıllarda belki 5 belki 10 sene sonra bir daha asla bir muhafazakar veya sağcı partinin tekrardan başa geleceğini düşünmüyorum. Dindar nesil yetiştireceğiz sloganıyla yola çıkıp an itibariyle Türkiye tarihinin en büyük Ateist, Deist, Agnostik vs vs oranını yarattılar. Ters tepti yani.
Haklısın beş on yıl sonra da umarım geç olmaz
Chp yi kötüleyenler evet haklı olduğu konular var fakat akp yide kötüleseniz biraz neler sayabiliriz bir bakalım;
Akp hükümetinin terörist başı aponun kardeşini trt kürdiye çıkarıp ak parti için oy topladığınımı sayayım?
Selahattin demirtaşın tv de saz çalıp şow yaptığı günlerde hdp terörist değildide erdoğana oy vermeyi kestikleri zaman mı terörist olduklarını söyleyeyim?
Erdoğanın ve akp meclis üyelerinin peşmerge lideri mesut barzani ve terörist başı şivan perverle el ele kol kola türküler söyleyerek dolaşmalarınımı sayayım?
Erdoğan Diyarbakırda halka seslenirken kürdistan diye seslenmesinimi sayayım?
Akp sırf oy için Hdp yi meclise sokarak onların oylarını istediği zamanlarımı hatırlatayım? hdp den oy alamayınca onları terörist ilan ettiler. (zaten hep öyleydiler ama akp ye oy verince terörist olmuyorlardı güya)
Akp nin destekçisi olan ve tbmm ye giren Hüda par genel başkanı doğu bölgesini kapsayarak "ey kürdistan artık sahibin var" demesinimi hatırlatayım?
Chp hdp ile görüşüyor diye akp mitinglerinde halka seslenip chp ye terörist diyen ve daha sonrasında akp hdp ile görüşerek gülerek kahkaha atarak sohbetin dibine vurmalarınımı sayayım?
Her türlü milliyetçiliği ayaklarının altına alan bir iktidarız diyen erdoğanımı hatırlatayım?
Bir zamanlar birbirine düşmanınız olan mhp şu an boynuna tasma takılmış akp nin dibinde köpeği gibi gezdirdiğinimi anlatayım?
Aaa hiç olur muu adam hiç bir teröriste kol kola gezmemiş lütfennn :)
@-Afroditimsi :D
Sen beni neden engelledin sende az değilsin hee
En çok bilgilendiğim yorum oldu teşekkür ederim bazen öyle bir konuşuyorlar ki susmak zorunda kalıyorum artık daha çok şey öğrendim 💜
Valla helal olsun abi çık sokak mikrafonuna konuş bide ağızlarının payını ver
@fisildayankiz1 Rica ederim susmayalım bunları çarpıtalım yüzlerine
@ΛZGΣDΛ Yok agam ben Gökyüzü Halkına gideyim
sen şimdiye bakıcan geçmişe değil.
Arkadaşıma yazdığını attım sadece tamam dedi bu Tayyipçiler niye böyle gerçeği görmekten kaçıyorlar 😂
@scorpion026 Zaten bunlar çok geçmişte kalan şeyler değil reis merak etme sen
@fisildayankiz1 Görünmez at gözlüğü
Tüm gücü elinde bulunduran bir hükümeti kolay kolay koltuğundan edemezsin ki ülkemizde daha zor. Ekonomi kötü ve insanlar borçlu değişime hazır olmadığını gördük. Bu seçimin sonucunu kendini riske atamayanlar belirledi.
Sinan oğan gibi bir kral varken neden chp ye akp ye vereyim
Bence de tek adam
Cevap
27Cevap
Kemal Kılıçdaroğluna oy vermeyenler genelde akp din ile yönettiğini sandıkları için oy veriyor.
O sıra da rüşvetçi Erdoğan..
KK seçilirse vatan elden gidecek, din elden gidecek modunda takılanlarla aynı görüşte olmamakla birlikte. 20 yıllık muhalefetinde 1 seçimde başarı gösterememiş birinin yanına bir de değişik değişik adamlar+hdp yi alarak adaylığını açıklaması, adaylığı kesinleşmeden Türk Milliyetçilerince "kazanamazsın" uyarılarına rağmen aday olması. Ne kadar iyi veya kötü olursa olsun halkın inanmadığı adam olduğu halde aday olması sebebiyle oy vermedim KK ya. Sinan OĞAN dan Allah razı olsun. O olmasa sandığa gitmeyecektim.
Bende zaten sinan oğandan yanayım sadece baş örtüsğ bahanesiyle insanların beynini yıkayanları anlamıyorum Erdoğan o kadar din sömürüsü yapmış ki diğerleri gözlerinde müslüman gözükmüyor
Bir tarafta baş örtüsü ile beyni yıkananlar diğer tarafta "Sinan OĞAN evet herşeyiyle çok iyi ama kazanamaz" diyen karamsarlığa ve dayatmalara teslim olmuş o geniş kitle. 10 kişiden 7 si kazanamaz diyerek oy vermedi OĞAN'a. Sonraki seçim inşallah milliyetçilerin tek parti veya tek ittifak olacak ve 1938 den sonra ilk kez Türk Milliyetçilerince yönetilen bir Ülke göreceğiz. (2. Turu değil sonraki seçimi kastediyorum). Hiç bir dayatmaya boyun eğmeyerek Sinan OĞAN'a oy veren herkesi canı gönülden tebrik ediyorum ☺️
Bende en azından vicdanım rahat olsun diye sinana verdim umarım güzel şeyler olur
Biz doğruyu seçecez, doğruya davet edecez gerisi Allah'ın taktiri ☺️ ben de sizin gibi düşünerek verdim oyumu. Ne kandil dağı ne domuz bağı. 💐
1) kk bir figuran. o koltuga ister mansuru oturt ister ekremi. lgbt savunan, secimden secime namaz kilan onun disinda Allah desen laiklik elden gidiyeeahh diye bagiran, seccadeyi cigneyenlere muhafazakar kesim oy vermez.
2) sihaya dokunacaz, seloyu birakacaz, hdp ile ayni sandiga gidicez diyenlere sağ goruslu milliyetciler oy vermez bakiniz=mhp 10% herkes %3 diyordu.
yani sen zaten bu kitlelere hitap etmeden secim filan kazanamazsin. toplumu iyi okumak lazim. onca ekonomik sikintiya rağmen yine kazanamadiysa bu muhalefet demekki toplumu okuyamiyor, bu kitlelerin istekleri karsilik bulmuyor.
Doğru evet İstanbul sözleşmesinde bazı garip madeller var ki ben kk savunmuyorum ama tayibi de asla
Bu muhalefet ve muhalif şunu kabullenmeli bu millet rte karşında kim olursa basacak bir millet değil. Kk onlar için deccal gibi bir şey. Bu algı artık değişmez. Adam gibi muhalefet olacaksınız. Amaç rte gitsinse her boku alkışlayıp sineye çekmiycez , muhalefete de muhalefet edilecek. Olmadı işte böyle.
İkisinin ortası sinan oğandan ben razıyım
25 -30 kanal ve TRT nin tüm kanalları halkı kilictaroglu alehine yönlendirdi dünyada gelişmekte ve gelişmiş ülkelerin hiç birinde siyasi propaganda amaçlı yayın kuruluşu yoktur. Bunun sonucunda devlet valiler kaymakamlar akp nin propagandasını yaptı ona rağmen ilk turda bitiremediler.
Aynen kanallar bile satılık
Başmrtü sorunu varken şuanki mhpliler yancıydı yalnız. Ya cidden bunlarda akıl yok mu. Benim annemde kapalı kadın 53 yaşında kimsenin kaf ettiğini görmedim duymadım da. Açıklara yapılanları biye konuşmuyor bu mağdur kesim. amann ne halt yerlerse yesinler
Çok haklısın
ben lisedeyken biyoloji hocam tesettürlü bir bayandı ama okul içinde peruk takmak zorundaydı sözde laik demokratik özgür bie ülkeydik! şimdi baş örtülü her iş kolunda serbest herkes her istediği şekilde giyiniyor
evet tesettürlü değilim ama laik demokrasi topluluğu isek şayet başörtüsüne de karışmayacaksın kişinin o halde
lbgt üyelerine özgürlük diye bağırırlar ama tesettüre yasak koymaya çalışırlar işte böyle şeylerde çıldırıyorum ben
*lgbt
Şimdi kamuda çalışan bir öğretmen baş örtüsü takabiliyor ama yıllarca okuyup didinip ulaştığı mesleğinde hak ettiği maddi. manevi değeri görüyor mu ona bakmak lazım. Aldığı para İstanbul'da Ankara'da İzmir'de bursada bir ev kirasına yetmiyor. Ayda 30-35 kilo dana kıyma parasına öğretmenlik yapıyor. Yani baş örtüsünü özgürce taktı diye çok matah ya da mesut bir hayat yaşamıyor. Bırakalım 20-30 sene öncesini de bugünlere bakalım bence.
Aynen öyle
Ülkeyi yönetecek kapasite ve kiyafeti olmadığından vermiyor. Terör örgütlerini arkasına aldığından vermiyor millet destek. Anlayın artık.
Kanka ben de destek vermiyorum ben baş örtüsü ne alaka onu anlamıyorum tek terör örgütü chp değil ayrıca
Milletin değerlerinin karşisinda yiillarca durdular ya ondan. Chp bir parti terör örgütü değil
chpliler genelde aynıdır. daha dogrusu kemal ve yandaşları. dini şeylerle uğraşma derdindeler mesela başörtüsü ya da türkçe ezan gibi şeyleri dillendiriyorlar. örgüt mensuplarına özgürlük diyor. anadolu insanı biraz milliyetçi ve inancları konusunda hassas insanlardır o yüzden kk ye verceğime kötüde olsa tayyibe veririm diyor.
Bu da sebeplerden biri. Bir de Mayıs ayında doğalgazı ücretsiz verir 2 psket de makarna yeter işte
+kuru soğan
Onu vermiyor 30₺ satılıyor. Şimdi bir ablam da yine seçmene para dağıtmışlar dedi
Millet ruh hastası ya valla dünya uzayda biz baş örtüsü hdp terör mü değil mi siyah mı beyaz mı derdindeyiz ya
Aynen bıktık yaaa
Samimî bulmadığım , birilerinin heykelini dikeceğiz diyen şahsa onlar gibi olanlarının oyunu almak için şirin gözükmesi pkk nın belini kıran operasyonları durduracağım dediği , Türkiye ne yazıkki Azerbaycana yardim etti dediği için yalan konuştuğu için
Başörtüsü muhabbetine gelince daha dün chp li birisi şalvarlı birisine ülkeden skrgit dedi. Başörtüsüne 1 m² lik çaput diyen birisinin samimiyetine inanmıyorum. Ki çoğunlukta inanmıyor z kuşağı hayaller aleminde yaşamaya devam etsin
1 yıllardır AKP'yi HDP ile isbilirigi yapıyor dedi şimdi kendisi yapıyor
2 ayrım yapmayacağım dedi bazı konuşmalarında ağzından kaçırıyor
3 dün dediği ile bugünkü kojsmalarinda kararsızlık var
4 yok bunu kaoatacagiz yok bunu katacağız hep bur kinle konuşuyor Erdoğan'a dediklerini kendisi yapıyor
Eee ne farkı kaldı ozaman Erdoğan'dan
Ülke muhafazakar ve her şeyin din ile yönetilmesi gerektiğini yad aen azından referans alinmasini gerektiğini düşünen bir ülke. O uuzden de oy vermiyorlar.
Ben bu konularda daha fazla konuşmak istemiyorum, kimseye laf anlatılmıyor. Doğrudur diyip geçin.
Askeri darbe sonrası kamu kılık kıyafet düzenlemesi getirildi, darbeyle beraber tüm siyasi partiler kapatılmıştı.
Başörtüsü yasağı getirildiğini iktidarda sağ koalisyon hükümet vardı.
Kim vardı başında
Teşekkür ederim
Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kemalist olmadığı açıktır. Başörtüsüyle de sorunu yoktur.
Ya boşa laf anlatıyorsun bunlara yani ne desen boş tayyipperest olmuşlar hatta allah vs erdoğan aday olsa erdoğanı seçerler
Başörtüsü yasağını sağ parti getirdi bilgisini verelim arkadaşa
Verdim verdim
Hdp ile mesafe koymadı arasına birde seçmen kitlesi hor gördü herkesi muharrem sinan oğan oyları bölüyor diye
Ekmek hamur yemenin zararı bunlar kaliteli protoin tüketemiyoruz
Bu muhabbetleri bırakalı seneler oldu çünkü ne olursa bize oluyor.
O zaman Kemal dedemin billboardlarda türbanlı ablamın ne işi var?
milliyetçiler vermedi, mansur yavaş ve kılıçtarın aday olmasını isteyenler sağ olsun
Başlatmayın kemal e😒çok bile aldı
Kendileri de bilmiyor ki 😂
önce adam olacak adam
Bu nedenler verilmiyor ise saçma.
Pkk yüzünden vermedim
Yazamıyom 🥲
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?