Gündem Cumhurbaşkanlığı seçiminde gençler sizce hangi adaya oy verecekler? fuat009 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor bay kemal tayyip erdoğan Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Cumhurbaşkanlığı seçiminde gençler sizce hangi adaya oy verecekler? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gençler bay Kemal’e * ben ikisi de değil diyorum 0 4 Yorumla fuat009 +1 yıl kime? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oyum boşada gitse Sinan oğana vereceğim Yorumla fuat009 +1 yıl saygı duyarım Yorumla Seeffaa +1 yıl 👏👏👏👏👏 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İktidara kızgınım ama Yine erdoğan diycem Diğeri güven vermiyor 1 1 Yorumla infidelis +1 yıl Bende bir oy mhp bir oy erdoğana diyorum Yorumla
otch00 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl R. T. E 1 13 Yorumla fuat009 +1 yıl neden Yorumla otch00 +1 yıl Kendi fikrim kendi görüşüm Yorumla fuat009 +1 yıl saygı duyarım ancak vardır bir nedeni Yorumla otch00 +1 yıl Aynen var oda bende kalsın :) Yorumla fuat009 +1 yıl tamm bence iyi düşün saygılar:) Yorumla otch00 +1 yıl İyi düşündüm merak etme :) Yorumla fuat009 +1 yıl ok Yorumla Ruahk +1 yıl Nedeni maaşlı bir troll olması Yorumla otch00 +1 yıl Öğrenciyim kes çeneni Yorumla fuat009 +1 yıl @Ruahk olabilir Yorumla otch00 +1 yıl Sende kes Yorumla infidelis +1 yıl Bir oy mhpye bir oy reise inşallah Yorumla otch00 +1 yıl @infidelis 👍🏻 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Cumhuriyet Halk Partisi
#herseycokguzelolacak
Gençler bay Kemal’e * ben ikisi de değil diyorum
kime?
Oyum boşada gitse Sinan oğana vereceğim
saygı duyarım
👏👏👏👏👏
İktidara kızgınım ama
Yine erdoğan diycem