EKREM İMAMOĞLU (CHP)
MANSUR YAVAŞ (CHP)
ÖZGÜR ÖZEL (CHP)
ÜMİT ÖZDAĞ (ZAFER PARTİSİ)
BAŞAK DEMİRTAŞ (DEM PARTİ)
RECEP TAYYİP ERDOĞAN (AKP)
DİĞER (AKP)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hiç kimse bu ülkeyi yönetmeye layık değil. Maalesef türk siyaseti dünyanın en iğrenç siyaseti durumunda. Bu ülkede 100 yıldır bir şey değişmiyorsa, bu siyasetçilerin yüzünden.
Siyasi kavgalara bakarsanız hiç birisi bu ülkede ki sorunları konuşmuyor. Hepsinin yaptığı tek şey sadece koltuk savaşı. Bu da yetmezmiş gibi halkın kendisi de böyle rezil siyasetçilerin avukatlığını yapıyor. Ve hala bu tarz siyasetçiler oy toplamaya devam ediyor. Hiç kimse gerçek sorunları ile asla ilgilenmiyor.
imaro diyenlere şok içerisinde baktım. her ingilizce raportajından bile belli adamın ingilzice tez vermiş olmasının imkan dışı olduğunun. hala cahilce savunanlara yazık. sağı solcu ya da ortacı değilimdir. rasyonelimdir ve o şahsiyetin ingilizce bölüm okuyup üstüne doktorasını ingilizce yaptığına bana kimse inandıramaz. liyakate ve çalışmaya önem veririn. zamanında hakkıyla çalışan kimseler bu kimsenin kayırılması sonucu istediği bölüme belki yerleşemedi belki de geç yerleşti. kim ne derse desin o adam i guess dolandırıcı.
Bu kadar kritik ve hareketli bir dönemde seçimde kimin aday olacağını ve kime oy verilebileceğini konuşmak oldukça anlamlı. Son dönemde özellikle Ekrem İmamoğlu’nun yaşadıkları geniş yankı buldu ve toplumda ciddi bir demokrasi tartışması başlattı. Benim ağırlık verdiğim şeyler, adalete, hukuka ve temsil edilen değerlere olan sadakat. Kendi tercihimi paylaşmam gerekirse, Ekrem İmamoğlu'na oy verirdim çünkü mevcut koşullarda toplumda kapsayıcı, demokratik ve adil bir yaklaşımı temsil ettiğini düşünüyorum. Senin için hangi değerler daha belirleyici oluyor, merak ettim! 🗳️✨
Ekrem İmamoğlunun tutuklanmasi hukuksuz demi belediye başkanı sonuçta
Cevap
7Cevap
Ali Yerlikaya olabilir, Hakan Fidan olabilir, Hulusi Akar olabilir, Mansur Yavaş olabilir. Bunların hepsine okeyim.
Kardeşim bunlar 2. Adamlar CB olamazlar
@ahmet37181 hepsi de işinde ehil insanlar bence illa karizmatik bir liderlik vasfı taşımaları gerekmiyor bana göre.
Htşyle colaniyle el sikisanlar poz verenler işinde ehli insanmiş
Onceki seçimde dem partide chpnin yaninda oldu diye laf soyleyenler neler yapıyor şimdi
Cesur olaydı işte Kılıçdaroğlu' da DEM ile beraber ülkeye barış getirceğiz diyeydi, Kemal bey'in diyemediğini Bahçeli dedi.
🤷♂️Aklın yolu birdir.🤷♂️ deneyim gerekiyor, uluslar arası ilişkilerde anlamı olan her yöne hitap etmek gereklidir..
Erdoğana veririm ama ümit özdağ çıkarsa ona veririm
Diğer Akp veya zafere atarım ancak erdoğan aday olursa asla AKP'ye atmam akpden çıkacak başka bir adayda ise yarı yarıya kalırım belli olmaz
AKP'den Erdoğan dışı kim olurki diğer yazdım kimse bilmiyor çünkü kim olacağını
Haluk Bayraktar, Selçuk Bayraktar, Hakan Fidan, Ali Yerlikaya, veya erdoğanın akrabalarından birisi oğlu bilal ya da yiğeni Ali erdoğan falan vb
Hakan Kürt olduğu için ona atmam ben
Hakani bende sevmiyorum keşke bilal Erdoğan olsa ona verirdim oy ama onun olma ihtimali çok düşüktür galiba maalesef
Bilal değil de ali erdoğan karizma sert lidersi bir adam ondan olur
EKREM İMAMOĞLU , eğer tutsak kalmaya devam edilirse Mansur Başkan.
İmamoğlu mu hirsiz nedense iki defa ibb başkanı oluyor sorun olmuyor ama ben Cumhurbaşkanı adayıyım diyor diplomasi iptal edilip tutuklaniyor tesadufe bak hele
Mansur yavaş cumhurbaşkanı
ümit özdağ başbakan
Aziz Sancar sağlık bakanı
Selçuk bayraktar savunma sanayi
Mansur Yavaş.
Hemşehrim. 🇹🇷
Diğer akp ya da rte
Biden reis aday olsun 😂
Biden iyi adamdi günahına girmeyelim sadece fiyatları biraz yukseltti ama burada olsa çok iyi yonetirdi ulkeyu
Aynen pirodan da daha iyi biri
Cem Uzan
Gsli o sen sevmiyorsun gsyi
Ümit Özdağ
İnce nerde
O gitti ya
Gelırım belkı gelirse ona
Nereye gelirsin
Chpli olduğunu bu kadar belli etme
Kim?
Başak ne alaka
Dem partiden kim olur bilmiyorum herkes tek olabilir ya onuda koydum o yüzden