+1 yılKemal Kılıçdaroğlu 🇹🇷
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kılıçdaroğlu
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabiki de Bozkurt Sinana
Bir Oy Zafere Bir Oy Sinan Ogana
Ne Kandil Dağı Ne Domuz Bağı1130 Yorumla- +1 yıl
2. Turda mecburen ikisinden birine verceksin 1. Turda verdiğin oğan ne fark edicek sen 2. Turda kime bereceini söyle kandile hayır diyosan erdoğana vericen ozaman
Soran+1 yılDomuz bağınada hayır diyor. Erdoğan domuz bağıyla cinayet işleyenlerle ortak ya şu an... bunu diyen birisi nasıl erdoğan a versin
- +1 yıl
Kandil le domuz bağı arasında kalıyosa kandil tarafına vermemesi daha olası duruyor o yüzden erdoğan dedim
- +1 yıl
Bir tarafta pkk bi tarafta domuz bağı ise burada açık ara erdoğan alır
Soran+1 yılİkisi arasındada kalmıyor terör terördür neden birisini seçsin ki
- +1 yıl
Ozaman boş oy atsın ne diyim
Soran+1 yılOğan ı destekleyen birisi erdoğan a vermez kardeşim hudapar devletin dilini turkce ve kurtce yapmak istiyor şehirlere eski isimlerini vermek istiyor dersim gibi amed gibi kurucu ırkı kürt olarak göstermek istiyor ideolojisi tamamen ata ittifakından farklı bi parti
Cevap sahibi+1 yılKardeşim Ben Türk Milliyetçisiyim 1. Turda Verdiğim Oy 2. Turdaki Hükümet Kurulmasında Rol Oynayacak Neden Hdp Yerine Türk Milliyetçileri Olmasın ki Yeni Bir Hükümet te? Sakın Kaybedecek Diye Sinan Ogana Oy Vermicem Demeyin 2. Turda Hükümet Pazarlığında Ne Kadar Çok Olması O Kadar İyi O Kadar Devlette Türk Milliyetçisi Atatürkçü Olucak Ayriyeten İlk Oyum Ve Ailecek Bu Zamana Kadar 1 Kere Bile Akpye Oy Vermedik Aslada Vermicem
- +1 yıl
Cumhurbaşkanı olan erdoğan hüdapar değil ozaman size destek veren hdp var o da pkk kürdistan istiyor sizde başa gelirseniz kürdistanı kurqcaksınız diyelim ozaman
Soran+1 yılSize derken? Ben hiçbir partiyi desteklediğimi söylemedim ki
- +1 yıl
Valla bana sorarsan erdoğan kılıçdaroğlundan daha Atatürkçü
- +1 yıl
Genel tabir kullandım size derken üstüne alınan alınsın
Soran+1 yılAtatürke ve inonuye iki ayyaş diyen erdoğan mı atatürkçü
- +1 yıl
Ayyaş çok içki içene söylenir Atatürk her gün litrelerce içki içen birisi ve bu anlamda hakaret oldugunu ben düşünmüyorum
- +1 yıl
Ayyaş bi hakaret küfür değil
Cevap sahibi+1 yılBurası Türk Devletidir Resmi Dili Türkçedir Kurucu Fikri Türkçülüktür Başbuğ Atatürkün Söylediği Gibi Türkçülük Aleyhinde Bulunanları Ezeceğiz. Terörün İyisi Kötüsü Yok Terör Terördür
Soran+1 yılYa soru sorarken kimseyle tartısmayacagim dedim ama cidden akp yi destekleyenler ayrı bi cahil oluyor
- +1 yıl
Aga güzel konusuyonda 2. Turda kime vericen hala söylemedin
- +1 yıl
Aynen her 2 kişiden 1 i cahil ozaman sizin mantıgınızla
Soran+1 yılEvet cahil
- +1 yıl
Hdp ile işbirliği yapan birini Atatürkçü mü diyorsunuz
- +1 yıl
Bence siz daha cahilsiniz
Soran+1 yılBen hdpyle iş birliği yapanlar ataturkcudur demedim demedigim seyleri uydurma artik
- +1 yıl
Senin tarafın belli erdoğana verenlere cahil diyosan 2. Turda kime oy vereceğin belli ablam
- +1 yıl
Boşa masal anlatma
Cevap sahibi+1 yılSinan Ogan 2. Tura Kalamassak Kk Hdpyi Gönderir Türk Milliyetçileri Ne Pay Verirse Kkyi Desteklemeyi Değerlendiririz Dedi Eğer Böyle Bişi Olursa 2. Turda Oyum Kkye Ama Böyle bir şey Olmaz İse Oy Kullanmayacağım Ben Kimsenin Günahına Ortak Olmam Kardeşim Şimdi Diceksinki Kkcisin Hayır Değilim Kk Geldinmi Parlement Sistem Gelicek Ve 2 3 Sene İçinde Seçim Olur İnan Erken Seçim Gelir O Zamana Kadarda Zafer Partisini Gör Sen
- +1 yıl
Kk parlamenter sistemi getirmicek adam erdoğandan beter koltuk sevdalısı
- +1 yıl
Cidden o adama inanan var mı ya
Soran+1 yılTip ve hdp ittifak zaten. Kılıçdaroğlu ile hdp değil ki
- +1 yıl
Daha öncesindede yüce divanda yargılıyodu
- +1 yıl
Ya nasıl değil kardeşim ne anlatıyosunuz. Ya hdp çıkıp adayımız kılıçdaroğlu demedimi
- +1 yıl
Kılıçdaroğluda cıkıp hdp nin desteğinden memnunuz dedi
Soran+1 yılOy pusulasına bakabilirsin. Bir akpliliyle haddinden fazla muhattap oldum iyi günler
Cevap sahibi+1 yılBak Dostum Hale Azımı Bozmuyorum 2 Saatir Yok Öyle Yok Böyle Diyorsun Ben Kkya İnansam Zaten Sinan Ogana Değil Kkya Veririm Kafadan Sakat mısın Nesin İstemiyorum Bende Ama Parlementrl sisteme dönüş şart Hükümet te Milliyetçiler olması şart bu zamana kadar bölücüler mecliste Bundan Sonra Milliyetçiler Olacak burada Boş Masal Anlatma Kk Sandıkla Geldiyse Sandıkla Gitcek Gereki zaman Geldinmi
- +1 yıl
Hala oy pusulası diyo ben kılıçdaroplu hdp nin desteğinden memnunum diyor sen oy pusulası diyon
- +1 yıl
Ne anlatıyon anlamadım kk kendisi diyor daha dün dedi hdp nin desteğinden memnunuz diye
- +1 yıl
Ben onu tutmuyorum parti turmuylrum diyonda sen açıkça kk lisin
- +1 yıl
Kanka ben kıza diyorum sana demiyorum
Soran+1 yılNeysem neyim kime ne
Cevap sahibi+1 yılKknin hdp desteği aldığını bende biliyorum işte ikinci turda Sinan Ogan zaten onları göndermezse desteklemicez diyor pay almadan destek Vermicem diyor anlama kıtlığın var herhaldr
Soran+1 yılMecburen erdoğan diyor bide ya
- +1 yıl
İşte bu kız hdp desteklemiyomuş yokmuş pysulada onu diyo
Soran+1 yılAyy sussss tamamammmmm
- +1 yıl
Kızım kk liyim de kurtul zaten belli ettin
- +1 yıl
Valla açık ara erdoğan kk den daha Atatürkçü daha milliyetçi bunu görmek için göze bile gerekmyok
- +1 yıl
Kk dediğin adam gitsin kalp yapsın anca onu yapar
- +1 yıl
Seloyu dışarı cıkartıcakmıs birde bu adama milliyetçi diyen varsa kafasına edeyim
Cevap sahibi+1 yılYa Kardeşim Şimdi Karakterimde Yoktur Ama Mahkemeye Vermiceğini Bilsem Sana Burdan Anana Babana Sülalene Felaket Küfür Edeceğim Ama Etmiyecem Kaybol Git Şurdan Ya Hale Anlamıyorsun
- +1 yıl
Sizin tek bildiğiniz şiddet zaten o normal alıştık
- +1 yıl
Ayrıca ben kıza söylüyom sen üstüne alınıyon
Soran+1 yılKim gelirse gelsin çıkartmak zorunda çünkü selahattin demirtas insan haklarina gitti ve evrensel mahkeme cikarilmasina yönelik karar verdi ama erdoğan bu kararı yok saydı önemli olan hukuka uymak. Ben kilicdaroglunuda demirtasida desteklemiyorum benim oyumda sinan oğan'a. Sadece var olan şeyleri söylüyorum... ama sizlerin anlayamaması normal
Soran+1 yılKız senin agzina etsin emi yazma artık
- +1 yıl
Hay evrensel hukukuna sokayım adam biz arkamızı pkk ya yasladık diyor burdan sonrası artık evrensel hukuktan cıkar ülke bekası olur
- +1 yıl
Evrensel hukuk dediğin amerika zaten amerikada pkk ya silah yardımı yapıyor kürdistanı destekliyor
- +1 yıl
Seloya arka cıkmaları cok normal hepsi türk düşmanı
- +1 yıl
Kk ile seloyu dışarı cıkartıp askeri sınırdan çekip pkk ya peşkeş çekersiniz ülkeyide iç savaşa sürüklersiniz artık bu kafayla
Cevap sahibi+1 yılİnsana Laf 1 Defa Denir Şu Satıra Bak Destan Yazdım Senş Anlasın Diye Bak Tekrar Söylüyorum (AKP MHP CHP HDPKK HÜDAPAR HİZBULLAH YSP HEPSİ) Hepsine Düşmanım Anladınmı Sana Güzelcene Anlatmaya Çalışıyorum burada Hale Diretiyorsun
Soran+1 yılYa erdogan hdp ye 3 tane bakanlık verdi sen ne anlatıyorsunn
- +1 yıl
Nabcaktı adama diktatör diypsunuz partisini kapatsa iyice diktatör ilan ediceksiniz iki yüzlü olmayjn
Soran+1 yılİç savaşı içeri giren afganlılar suriyeliler filistinliler ıraklılar çıkaracak
- +1 yıl
Ya abicim ben sana zaten bir şey demiyorum ben kıza diyorum sen niye üstüne alınıyon
Soran+1 yılAbicim dediğin insanla aynı şeyi savunuyoruz o yüzden olabilir mi?
- +1 yıl
Yok sen chp lisin o chp li değil
Soran+1 yılTövbe yarabbim ya 😀 Oğan'ı destekliyorum dedim ya bitanem canim benim
- +1 yıl
Bana sorarsan pkk nın ülkeye girmesindense suriyelinin girmesini tercih ederim evet mültecilerden memnun değilim ama askeri sınırdan çekil seloyu dışarı cıkartıcaksanız bu ülkeye mülteci gelsin derim mecburen
- +1 yıl
Yav oğanı destekliyonda ikinci turda kk ye oy verecen ablam
- +1 yıl
Oğan 2. Tura kalmıcak sonuçta
Cevap sahibi+1 yılDostum Selahattin Demirtaşı Gram Sevmem Lanet Olsun Kendisine Ama Şöyle bir şey Var şu an Cezaevinde Yattığı Suça Bak Erdoğana Hakaret Bu Suçtan Yargılayıp Cezaevine Atarsan Aihm Uluslararası Hukuk Buna Karşı Çıkar Ama Teröre Destek Verdiği Belli Kanıtlı Propoganda V. b Neden Bunlardan Yargılanmıyor Çünkü Çıkar İlişkisi Var Erdoğan İle İlişkisi Var O Yüzden Bu Suçla Yargılanmıyor Git Araştır burada Masal Anlatma Vatanı Sevmenin Çilesini Biz Çektik Edebiyatını Siz Yaptınız burada Bizim Hakkımızda Sonra Demeyin Seloyu Serbest Bırakmak İstiyorlar Felan Diye İyi Oku 3 Hatta 10 Defa Oku Anla Okuduğunu
Soran+1 yılŞaka gibi...
- +1 yıl
Ne için içerde yattığı gram umrumda değil neyden yargılandıgıda yeterki hapiste kalsın
Soran+1 yılSelonun onanmış cezası gidilen mahkemesi bile yok sadece içeride tutuluyor
- +1 yıl
Tutsunla
- +1 yıl
Kalsın orada
- +1 yıl
Onansın onanmasın banane
- +1 yıl
Terör destekçisi birisi erdoğana hakaretten tutuluyomus onanmamıs gram umrumda değil benim yeterki içerde kalsın
Soran+1 yılTabiki 2. Turda kılıçdaroğluna veririm mültecilerin gitmesi gerek torpille memur olanların gitmesi gerek atama bekleyen mülakattan gecemeyen insanlar icin kilicdarogluna veririm o basbakanlik sistemini getirecek her seye demokrasi karar verecek git dedigimizde gidebilecekler anladin mi?
- +1 yıl
Mültecilerin gitmesi gerek ama pkk lılar gelsin öylemi
Cevap sahibi+1 yılDostum Anlamadın Bak Hale Devlet Yönetmekte Tercih Diye bir şey Yoktur Her Kademede Böyledir Gereken Neyse O Düşünülür Yapılır burada Domuz Bağı Kandil Dağı Tercihi Yapamazsın Bu Düşüncelerle Memleket Bu Hale Geldi ya da Mülteci Pkklı Tercihi Yapamazsın İkiside Hukuka Aykırıdır Bitti
Soran+1 yılTerörden yatsın o zaman
- +1 yıl
Ya bu kk nin başkanlık sistemi getireceğine inanan var mı cidden ya
- +1 yıl
Abi siz kk yi hiçmi tanımıyonuz
Soran+1 yılKim pkklilar gelsin dedi ya ruh hastasiiii her erdogani desteklemeyen pkkli mu oluyorrrrr
- +1 yıl
La seloyu hapisten cıkarınca askeri sınırdan çekince pkk lılar ne yapıcak sence bi düşün
- +1 yıl
İha ha sihaya karşısın
- +1 yıl
Askerin sınırda olmasına karşısın
Soran+1 yılTabiki inanıyoruz bi kere chp nin cizgisi belli ve evet hayırda hayırı kullandı.. meral aksener basbakanlik istiyor
Soran+1 yılHe karşıyım sen kafanda kurmaya devam et bizide sal
- +1 yıl
Sınır dısı operasyonuna hayır veren chp askeri sınırdan çekicez diyen chp seloyu dışarı cıkartıcaz diyen chp bunları yaptıgında pkk ne yapıcsk bana söylesenize
- +1 yıl
Bunlar oldugunda pkk ne yapıcak Allah için söylesenize
Cevap sahibi+1 yılOğlum Bak Onansın Onanmasın Ne Demek Lan Hale Anlamıyorsun Bak Yattığı Ceza Yok Yargılanıp En Ağır Cezayı Almasıni İstiyorum Erdoğan İşi Olduğu Zaman Çıkarabilmek İçin Öyle Yaptı Hiç Bir Aklınla Düşün Hiç Cezaevindeki Adam Hergün Tweet Atarmı Haberi olur mu Dışarıdan Sen İnanıyormusun Gerçekten Cezaevinde Cezalandırıldığını
- +1 yıl
Chp nin mi çizgisi belli santralleri biz açıcaz bize nasip olcak dedi erdoğan yaptıktan sonra ne gerek var bunlara dedi aynen kesin çizgisi belli aynen
- +1 yıl
Füze alıyoruz füze yapıyoruz kılıçdaroğlu diyoki biz niye alıyoruz biz niye yapıyoruz kim bize saldıracak ki diyor bçyle bi cahil o adam
Cevap sahibi+1 yılAslanım Bak Olması Gereken Şu Mülteciler Suriyede Gönderilir Kuzey Suriyede Arap Nüfusu Üstün Olur Ve Terör Devleti Olması Engellenir Meşru Hükümet Esad İle El Sıkışılır Ve Oralar Esadın Toprağı Ve PKK Suriyede Hiçbir Halt Yiyemez Şuanki Amaç PKK yı Bitirmek Değil PKK Üzerinden Siyaset Yapabilmek
Soran+1 yılKardeş sen git bimden tavuk al onunla beslen hayatında hiç tatile gitme yurtdışına çıkma kitap okuma üniversitede master yapma otur evinde elektirik cok yakmasın diye tv isiginda simitte 10 tl olmus diye haberleri seyret sen ne anlatiyon sizin profil belli allasen ya
Cevap sahibi+1 yılCanım Ben Sana Daha Laf Anlatamayacağım İşim Var İyi Düşün Araştır Yalanlara İnanma Yeter Artık
- +1 yıl
Evet ekonomi berbat ve mülteciler büyük bi sorun ama ben hdp nin birlikte olduğu adama ben seloyu dışarı cıkartıcsm ben askeri sınırdan çekicem diyen. Adama oy vermem gerekirse aç kalır ölürüm gene vermem biz bu pkk ya 50 bin şehit vermişiz eğer sen et için araba için bunlar aoy vericeksen öbür tarafta 50 bin şehide hesabını sen verirsin
- +1 yıl
Allah korkunuz hiçmi yok be
- +1 yıl
Hdp nin destek verdiği adama oymu verilir
- +1 yıl
Size bi araba bi ev verseler oyunuzu erdoğana berirsiniz
- +1 yıl
Sizin işiniz gücünüz para olmuş oy verirken kendini düşünüypnusun ülke cıkarını değil
Soran+1 yılBen güzel bi gelecek istiyorum şort giydi diye tekmelenen kadınların hakkı sorulsun istiyorum çocuğuna pantolon alamadigi icin kendini yakan adamin hakki sorulsun istiyorum. Sandığa giderken suriyeliler tarafindan gozu oyulan turk cocugu icin oy kullanacagim tc yi kaldiran kürtçü hudaparla ittifak olan erdogana oy vermeyecegim yeldana kaharman icin rabia naz icin elindeki kucucuk ben bahane edilip asker olamayanlar icin oy kullanacagim kendi hesaplarini doldurup tasiranlara oy vermeyecegim telefon almanin deniz kenarinda guneslenmenin luks olmadigi bi hayat istiyorum
- +1 yıl
İşte sen para istiyon para
- +1 yıl
Hüdapar desteği verene oy vermeyip hdp desteği olana oy veriyon ama
- +1 yıl
Senin işin gücün para boşa masal anlatma
Soran+1 yılBi makarna 2 torba kömür alanlar erdogan a oy veriyor biz degil bizim paramiz var ama fakirleri yinede biz dusunuyoruz
- +1 yıl
Sen o hakmış bu demokrasiymiş masal anlatıyosun senin istediğin para
Soran+1 yılParam var merak etme 🤗
- +1 yıl
Aynen kesin vardır
- +1 yıl
Ondan cümlenin sonu parayla bitiyor
Soran+1 yılIster inan ister inanmaa
- +1 yıl
Ya ablam herşeyin apaçık ortada sen hüdapara vermem deyip hdp ye oy veriyosun ne anlatıyosun
- +1 yıl
Hüdaparmı bu ğlkeye daha çok zarar verdi hdp mi
- +1 yıl
Boş konuşuyosun
- +1 yıl
Yıllardır pkk ile uğraşıyoruz
- +1 yıl
Sana laf anlatamıcam
Soran+1 yılDedim ya ben boş konuşuyorum sen haklısın diye neden uzatıyorsun
- +1 yıl
Herkes oy verdiği sevdiği insanla mesuldür. Allah herkesi oy verdiğiyle sevdikleriyle öbür tarafta bir eylesin
- +1 yıl
Umarım diğer tarafta chp hdp lilerle birlikte olursunuz
Soran+1 yılBenim vicdanım rahat senide ilgilendirmez ahiretim
- +1 yıl
Vicdsn yokki nasıl rahat olsun hdp ile birlik olana oy veripte vicdan nasıl rahat olabilir
- +1 yıl
4 gün sonra yenilince ağlama
- +1 yıl
2. Turda erdoğan garanti ama umarım ilk turda alır
Soran+1 yılInternetin biter yapmaya paran yok hadi git burdan
- +1 yıl
Allahın işi zaten kılıçdaropluna bi hata yaptırıp oy kaybettirecek ona
- +1 yıl
Param var çok şükür
- +1 yıl
Bana tabuk tabuk diceğine sen tavuğu ye haftanın 4 günü tavuk yiyorum
Soran+1 yılSenin vucuda kirmizi et girmedigi belli zaten😀😀
Soran+1 yılTavugu luks goruyor yemekle ovunuyor tam vaross😀😀😀
- +1 yıl
Fazla kırmızı et gut hastalığına sebep olur ben yediğim için biliyorum o yüzden haftada 1-2 kez yiyorum geri kalan haftalarda tavuk oluyor sen hiç kırmızı et yemediğin in gut hastalığını bilmiyosun ondandır 😂
- +1 yıl
Ablacım ben telefonu lüks görmüyorum güzel bi hayatta lüks değil yaşam standartlarım çok şükür iyi sen kendi yazında telefonu lüks olarak tanımlandın bana göre öyle değil gayet iyibi hayatım var ama senin değil 😂
+1 yılKemal Kılıçdaroğlu.
20 YorumlaOgan a oy vermeyi düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılmillet ittifakı
10 Yorumla
+1 yılErdoğan tabii ki gönül rahatlığıyla
00 Yorumla
+1 yıldemokrat dedem 💕
20 YorumlaPiro dedeme
10 YorumlaKılıçdaroğlu'na
10 Yorumla- Gündem konusunda 943 cevap paylaştı.
+1 yılSinan oğan
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTayyip Erdoğan ile devam.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOy vermiyom
10 Yorumla
+1 yılErdogan.
00 YorumlaMHP gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKemal dedeme
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılErdoğan tabiki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılak parti
00 Yorumla