Bazi muhalefet parti ve secmenleri daha kac yil megri megri bahanesinin arkasina siginip HDPYEŞİLSOL'un degirmenine su taşıyacak?

(Yil 2013 çözüm sürecinden bir kare)
(Yil 2013 çözüm sürecinden bir kare)

Bundan tam 10 yıl önce resmi olarak başlayan çözüm süreci bir sonuca varılamaması nedeni ile 2015 yilinda bitti.

Nedenlerini saymayacagım. Dileyen netten arastirabilir.

Beni KS de bilen bilir Ak parti secmeniyim. Zaten profilim de açık. Aşk meş konulari sarmadigi icin coğunlukla siyasi icerikli sorular sorarim.

Ülkemiz icin çok kritik bir secim dönemine girmis bulunmaktayiz. Ben sahsen bölücü örgüt ve onun siyasi ayaginin hic bu kadar hevesli bir sekilde ülkemizi devletimizi ve yönetenlerini tehdit ettigini, ülkemizden toprak koparabilecegine inandiklarina gormemistim. Zaten yapilan aciklamalardan da görebilirsiniz.

Benim merak edip sormak istedigim megri megri bahanesinin arkasina siginalarak "Daha kaç yıl PKK nin siyasi ayagi ile iş tutulup ülkemiz iç ve dıs politika da zor durumda birakilacak.

Soruma tekrar gelecek olursak. Daha kac yil megri megri bahanesinin arkasina siginilacak?

Bazi muhalefet parti ve secmenleri daha kac yil megri megri bahanesinin arkasina siginip HDPYEŞİLSOL'un degirmenine su taşıyacak?