En koyu partili bile ne oluyor neden diye sormustur... ülkede bunca suç ve suçlu vermen varsa yoksa CHP... iktidarın yerel seçimlerden beri yaptığı tek şey muhalefete dava açmak..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gündem konusunda 2b cevap paylaştı. Erken seçime gitmek için, rakibi devre dışı bırakmaya çalışıyor.
31 Mart seçimleri CHP'nin zaferi ile sonuçlanmasaydı, bu kadar üstlerine gitmezlerdi. Hem Padişah'ı tekrar erken seçim sebebiyle aday gösterecekler, hem de kaybettikleri belediyeleri tekrar almaya çalışacaklar.
114 Yorumla- 9 ay
İyi de bu muhalefete yaramıyor mu... bu ülke ayakkabı kutusu dolusu paralar da gördü tapelerde duydu sence ortada bir yolsuzluk varsa hukuksuzluk tam daha mi kötü görünür
- 9 ay
Muhalefete yaramıyor.
Bu ülkede %52'lik bir kitle var. Öyle bir kitle ki, Allah'tan sonra haşa, Erdoğan gelir diyen bir kitle. Haşa, Hz. Muhammed'den sonra peygamber gelecek olsaydı o Erdoğan olurdu diyen bir kitle.
Böyle bir kitle var olduğu müddetçe, bu muhalefete hiçbir şey yaramaz. - 9 ay
%52 değil ama %30 var bence her ankette ne olursa olsun oy verecek kemik kitle...%52 olsaydı muhalefetin erken seçim yapalım teklifine de evet derlerdi
- 9 ay
Erdoğan'ın her zaman %50'si vardır. Bu ceptedir zaten. Burada bir sorun yok.
Asıl sorun partide başlıyor. AKP'nin oy oranı %30-35 arası. Amaç buradaki oy oranını yükseltip, bundan emin olup o şekilde seçime girmek. Yani erken seçimin ertelenmesinin tek nedeni AKP'nin düşük oy oranı. - 9 ay
İyi de oy oranını yükseltmesi için ekonominin düze çıkması lazım.. pandemi biteli yıllar oluyor bu ekonomi o yuzdne bozuldu diyorlar ama tüm dünya ekonomisini toplarken Türkiye'de enflasyon ortada... mülteci sorunu desek zorla göndermeyeceksen kimse gitmeyecek... CHP hepsini içeri alıp başına kayyum atasan başka parti kurar aday çıkarır yine kazanacaksa kazanır
- 9 ay
Ekonomi - Mülteci, bunlar sorun değil ki. Bunlar AKP'nin sorun gördüğü problemler bile değil. Çünkü Ekonomi çok iyi dediklerinde olay bitiyor. Adamlar öyle bir sistem kurdu ki, pahalılığın sorunu marketler, satıcılar, insanlar. Bu şekilde inandırdılar halka.
Yol yaparlar, köprü yaparlar. Ayasofya'yı Camii yaparlar ( oy için yapılan bir hamle ), bu şekilde oy toplarlar. - 9 ay
İyi de bitti işte... bahane de kalamdi
- 9 ay
Zaten yapıldı😅sorun bu... bu ekonominin bozulmasını açıklamak için bir şey kalmadı... tek savaşa girip seçimleri ertelemek de bu ekonomiyle savaşa mı gidilir
- 9 ay
En kotu senaryo İsrail'le takismak zaten
- 9 ay
İsrail ile ancak takışırız zaten. Erdoğan çıkar '' Ey İsrail der '' Netenyahu çıkıp '' 1915 olayları soykırım '' der, konu kapanır. Arada bir bunları tekrarlarlar, halkın gazını aldıktan sonra sonlandırırlar. İki tane ülke, ikisinin de birbiriyle olan ticaret hacmi milyar dolarlar. Kim bu durumda mahsulünü yakmak istesin ki..
İsrail'in dünyanın en gelişmiş askeri teknolojiye sahip olduğu konularına girmiyorum bile.. - 9 ay
Öyle de İran'a yaptığı gibi bizi bombalarsa iki seçenek var ya biz de bombalar savaşa gireriz ya da bombalamayiz bu seferde kendi oy verme dahil neden bombalamadik der... iki türlü de ekonomi dahada kötu olur iki türlü de iktidar zor bir yolu seçer... o yuzden faal bir savaş olucaksa da uzun sürmeyecek... yine ekonomi neden kötü olduğunu açıklamak zorunda kalacaklar
- 9 ay
Bombalama olursa İsrail çok avatajlı. Bir kere nükleer silahları var. Onu geçtim Konvansiyonel mühimmat kapasitesi daha fazla. Çeşitlilik desen yine İsrail önde.
İsrail'in savunma sistemleri zaten hak getire. Biz Nato üyesi olduğumuz için, Türkiye'de İsrail'in saldırmayacağını biliyor. Onun da vermiş olduğu bir rahatlık var.
Ama dediğin gibi, oldu bir savaş, iktidarın süresi uzayacak, ekonominin durumu için ise ellerinde yine çok güzel bir bahane olacak.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)9 ayÖzellikle son zamanlarda ard arda yaşanan bu olaylar; iktidarın "Erken Seçim Hazırlığı" olduğunun belirtisidir. En dişli rakipleri olan CHP'yi yıldırarak bu erken seçime hazırlıksız ve yorgun girmesini amaçlıyorlar. Seçimi bu HİLE ile kazanacaklarını düşünüyorlar.
Ancak geçmişteki seçimlere bakarsak; haksızlığa uğrayan partiler bir sonraki seçimde hep zafer elde etmiştir. Vatandaşımız her zaman güçlünün yanında değil; haksızlığa uğrayanın tarafında oldu.
28 Yorumla- 9 ay
Evet... baya akp CHP çalışıyor... yok yolsuzluk yapıyorlarmış tamam belki yapıyorlarsa akp hakkında ne iddialar oldu hangisi tutuklu yargılanıp onlarca polisle kelepcelenip gözaltına alındı... hangisi ifadeye bile çağrıldı...
Cevap sahibi9 ayMillet bu numaraları yemiyor artık, kendi ayaklarına kendi elleriyle sıkıyorlar zaten. İmamoğlu, kazandığı seçim öncesi oy için pazar pazar dolaşan bomboş bir herifti, her şeyin üzerine adamı bir de içeri atarak kendi elleriyle KAHRAMAN yaptılar yahu, daha ne diyeyim?
Erdoğan içeride yattığı yılları ve uğradığı haksızlıktan dolayı seçimleri kazandığını çoktan unutmuş belli ki...😏- 9 ay
O Erdoğan'ı kimse hatırlamıyor
Cevap sahibi9 ay
3-5 ay sembolik hapisten sonra ömür boyu saraylarda yaşadığından olsa gerek :)- 9 ay
O zaman da Erdoğan'ı haklı bulmuştum... şiir okudu diye hapise mi atılır demiştik... yine bir siyasetciye bu yapılsa haksızlık deriz... doğruya doğru yanlışa yanlış demek bence vatandaş olarka sorumluluk ama maalesef herkes partizan
Cevap sahibi9 ayHer Atatürk rozeti takana sol kesim, her "Allahuekber!" diyen, takke, cami, namaz şovu yapana da sağ kesim koyun gibi inanır ve güvenirse sonuç böyle oluyor maalesef...
Oysa her zaman "Milletin Çıkarlarına" göre tercih yapılmalı... Parti değiştirmek ayıp veya dönek bir davranış olmadığı gibi kimse de bir ömür boyu aynı partiyi ölümüne tutmak zorunda değil. Tutarsa da sonucu bugün geldiğimiz nokta gibi oluyor işte...
- 9 ay
Yani siyasette din konuşuluyor Atatürk konuşuluyor nedenini pek anlamadım ama onca padişah varken Abdülhamit konuşuluyor oy verirken bunlara bakılıyor da kim bu enflasyonu indiricek kim bu ülkeyi kalkindiracak ona bakan yok
Cevap sahibi9 ayİşte toplumsal olarak da ancak bunları sorguladığımız zaman uyanır ve haklarımıza kavuşuruz. Otoyollar yaptık, sanayiler yaptık, barajlar yaptık, havalimanları yaptık, savunma sanayileri yaptık,... deyip deyip kendi kendilerine övünüyorlar. Peki vatandaşın, işçinin, emekçinin, emeklinin cebi için ne yaptılar? Gençlerin istikbali ve geleceği için? Toplumsal olayları, şiddet ve cinayetleri azaltmak için herhangi bir toplumsal çalışma yürüttüler mi? Anca fakirden alıp zengin yatırımcıları besleyip, "devasa projeler" diyerek hepimizi parmaklarında oynattılar... Cebimizden, mutfağımızdan, milli servetlerimizden çaldılar!.. 24 YILDIR ülke ekonomisini düze çıkaracağız/çıkarıyoruz deyip milleti parmaklarında oynattılar.
Gizli Üye(18-24)9 ayFransa'da da oldu, hatta le pen tutuklandı partisine yolsuzlukla operasyonlaro yapıldı, ABD de seçim den önce Trump ve adamlarına yolsuzlukla operasyonlari yapıldı
İtalya'da temiz eller ve vs
adalet ne derse odur, adalet bu kimmiş diye bakmaz gerekeni yapar29 Yorumla- 9 ay
Kongremiz geçersiz sizin seçtiğiniz değil bizim seçtiğimiz adam il baskani olucak demeyi normal buluyorsun yani
Cevap sahibi9 ay@cicimxs Le pen basta tutuklandı sonra salindi ayrıca bütün partisine şuanda operasyonlar yapiliyor çünkü adanlar yolsuzluk yaptilar ve hiçbir aşırı sağ fransiz seçmen hükümeti suclamiyor hırsızı savunmuyod çünkü Fransızlar belli bir birikime sahip zeki bir millet kendi oarasini yiyeni savunmazla lebpenin bütün partisine de ciddi yaptırımlar uygulanıyosyanda. Burada Önemli olan nokta şu ayrıca Fransada, İtalyada ya da ABDde de siyasiler yolsuzluk, usulsüzlük gibi konularda yargının karşısına çıkıyorlar ve halk onlari savunmuyor gerçeği ogrenmek istiyor.. Adalet mekanizması kim olduğuna bakmadan harekete geçiyor heryserde boyle. Bizde de durum aynıi ğer ortada bir iddia varsa yargı araştirirr. Bu davaların olması zaten demokrasinin işlediğini gösteriyor. misal Çin'de bu olmaz cunku demojrasi yok veya Türkmenistan'da veya belarusta veya nerde olursa artik iste
Cevap sahibi9 ay@Eskiblablacı neyden bahsediyorsun fikrim yok o yüzden bişey diyemiyorum ben haklı haksız taraf tutamıyorum sadece tarafsız bakıyorum
- 9 ay
Ya kime sen neyi inandırmaya calisiyorsun Avrupa'da haksızlık yapılırsa burada yapılmasında bir abes mi yok... le pen olayını da carpitiyorsun... le pen secimelre katılamadı ki millet oy versin halk destekliyor mu desteklemiyor mu biliceksin... ayrıca neden Türkiye'yi değil de fransayi orayı konuşuyorsun... bengayet basit soruyorum muhalefet partisine bu uygulamalar normal mi... bir tane MHPli bir tane akp hakkında türlü iddialar var ama bir tane dava açılmadi...
Cevap sahibi9 ay@eskiblablaci
mesele CHP veya başka bir parti değil mesela Ak parti veya MHP değil mesele suki Yargi hangi partiden olirsa olsun iddia varsa harekete geciyor önemli olan siyasetin dehil delillerin varlığıdır burada delil onemlo misal baklava kutusu gibi, soulentiler değil.. Fransa ABD veya İtalya örneklerini verdim çünkü orada da siyasi liderler yolsuzluk yaptiklarinda yargi önüne çıkoyor ve halk onları savunmuyor çünkü gerçek ortaya çıkmasını istiyolar. Demokrasi işte budur Yargi herkese eşit uygulanir kimse kayirilmaz
Türkiyedede ayni şey işte. eğer diğer partilerle ilgili dava açılmadiysa demekki şu an ortada dava açacak yeterli delil yoktur. Muhalefete dava açılmasi hukukun çalıştığinı ve iddiaların ciddi şekilde soruşturulduğunu gösterirko ve misal iyi paryite TKP ye devaya vs degil davar iddia nerdeyse orada. Ası problem, adaletin tarafsız olmasını kabul etmek yerine bunu sadece siyasi bir oyun olarak görmek... Türkiye demokratik bir ulke hersey siyaset degil adalet onemlo- 9 ay
İnatla ne var hırsızlık varsa yargılanır cevabını veriyorsun... bu ülkede sadece muhalefete dava açılmasını aciklamiyorsun çünkü aciklayamazsin... iktidar partisi ve belediyeleri özellikle Melih Gökçek hakkında kendi partisindeki adamlar bile açıkça suçladı bir tane davası yok... belediyeye ait konutlara ve arabaya çöktü zorla alındı elinden yine dava yok... Mansur Yavaş dosya dosya delillerle yolsuzluklar yapıldı dedi gelip de bir savcı dava açması partisi ne oluyor gerçek mi demedi... sen ve senin gibiler çıkıp bu yaşananların normal ve hukuk devletinde olması gerekne hatta yargılanmaları hukuk devleti olduğumuzu gösterir diye yedirmeye çalışıyorsunuz da... kendiniz bile inanmıyorsanuz bu dedikelrimize... muhalefetin Cumhurbaşkanı adayı tutuksuz da yargilanabilirken tutuklu yargılanıyor belediyeler kayyum ataniyor baskanlari davalarla uğraşıyor...
Gündem konusunda 765 cevap paylaştı. https://www.youtube.com/embed/QAudFO29cbIhırsızı destekleyen koyun chp kafası olunca o kadar itiraf o kadar şey ortadayken halen hırsızı savunuyor ahmaklar.
012 Yorumla- 9 ay
Peki akp hakkında çıkan yolsuzluk olayları ve açılmayan soruşturmalar hakkında ne düşünüyorsun bir zamanlar ülkenin gundmeinde ayakkabi kutuları dolusu paralardan bahsediliyor üstüne bir de ses kayıtları vardı... o zaman hırsızın yanında durulmaz dedin mi
- 9 ay
Ya arkadaş hala yani bir günah keçisi bekleyip tüm suçu ona yıkıyorsunuz da bu millet bile çalıyor ama çalışıyor diye oy veriyor çaldığını bile inkar etmiyor 😅hangi akp siyasetçi zengin değil ya hepsi lüks ve satafat içinde yaşıyor oğullarının milyonluk firmaları falan var ne hikmetse hepsi zengin
- 9 ay
murat onguna baksan bile bir gariplik olduğunu anlarsın ama yok hiç sorgulama sen murat ongun 300 bin tl lik villada nasıl kaldığını sorgulama zaten türkiyenin en zengilerinin oturduğu yerde ibba çalışan bir memur nasıl oturuyor sorgulama sonrada seni muhatap alıp konuşalım. mahkemede sorulunca ekrem kira yardımı yapıyor demişti ekremden fazla maaş alan kişi ama sen bunları bilmez sadade papağan gibi ezberletilenleri konuşursun.
https://www.youtube.com/watch?v=0Gkgx6NA1j0 - 9 ay
Ya arkadaşım bir git ya 😅300 bin TL villa mi olur kirasi 300 bin tl ise hangi akp kiralık villada oturuyor ya😅 adamların villaları var
- 9 ay
Acınası mi😅buz gibi gerçek ya😅hatta dalga geçiyorlardir murat ongun hala kirada kalıyor fakire bak diye😂
- 9 ay
hangi ibb çalışanı 3 milyon 750 bin tl kira veriyor senelik bu sana normal geliyorsa diyecek birsey yok selametle hırsızları savunmak için sizin gibi gerçeklere kapalı olmak lazım.
https://www.youtube.com/shorts/o9XrnIUdtHg - 9 ay
Ya arkadaşım söylediğin fiyatların kat ve katını akpliler için duyduk sirf Melih Gökçek ve oğlu su rakamların kaç katını harcadılar Mansur Yavaş dosya dosya hazırladı ama hiçbir savcı haklarında soruşturma bile açmadı... sen ne anlatıyorsun kime neyi ikna etmeye çalışıyorsun
- 9 ay
Kendi secmeni bile çalıyor ama çalışıyor diyo😂😂😂hani sen burdan bunu nasıl dondurucen neyi inkar edicen kime hırsız diyeceksin
- 9 ay
ben asla akpliler hırsızlık yapmaz mı diyorum okuduğunu anlamıyorsun sorun muhalefete bu neden yapılıyor demişsin hırsızlık yolsuzluk rüşvet yapılmış o yüzden diyorum kısaca ama kesinlikler yine anlamayacaksın. ben sana kesin şeyler veriler paylaşıyorum sen "Melih Gökçek ve oğlu su rakamların kaç katını harcadılar" diye ne olduğu belirsiz bir şey söylüyorsun kanıt diye birde. melih gökçekin dokunulmazlığı yok chp kaç kere suç duyurusunda bulundu ne yaptı?
- 9 ay
Ya komiksin gerçekten... istiyorsun ki sadece muhalefetin yaptıkları konuşulsun iktidara oy verenler her yaptığını aklasin onemsemesin görmezden gelsin... son yerel seçimlerde iktidar tüm hazinenin tüm koltuklairn yıllarca anahtarını tuttu ne tapeler çıktı yolsuzluklarla ilgili ne dolar eurolar oy verenlerin tek söylediği çalıyor ama çalışıyor oldu... simdi yok şu muhalif 300 bin liralık villada oturuyor diyorsun... hırsıza hırsız demeyen sizsiniz şimdi çıkıp hırsızın başkasına hırsız demesine oturup olalkisliyorsunuz😅yahu ülkenin hali ortada habire hazine dolsun diye vergi üstüne vergi ödüyoruz siz kimi eleştirmeyi seçiyorsunuz
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle hislerin anlaşılır ve haklı görünüyor. Bu tür durumlar siyasetin doğası gereği sertleşebiliyor, özellikle seçim dönemleri ve sonrasında. 🗳️ İktidarın muhalefeti sıkıştırması ya da hukuki süreçlerle siyaset yapması sadece bizim ülkemize özgü bir durum değil; dünyanın farklı yerlerinde de örneklerini görebiliyoruz. Fakat demokratik toplumlarda beklenti, iktidar ve muhalefetin toplum yararına uzlaşı yolları aramasıdır.
Sen bu duruma nasıl bakıyorsun? Sence bu süreç toplumda kutuplaşmayı artırıyor mu? 🤔02 Yorumla- 9 ay
Artırıyor.. iktidarı halktan uzak gösteriyor
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
16Cevap
Bakın anlamadığınız çok şey var. sahte darbeler ülkenin yıkılışı fetö olayları ve asıl kahramanları. Konu bu şekilde değil vatan satıldı kim ne derse desin. Tayyip bir pontus araştırın.. bahçelinin oz amcaoğlu pkk apo dur. annesi suriyelidir. şu an yargida olan savcılar , askeriyenin başında olanlar emniyet teşkilatı hepsi yapilandi ve yuva yapti. bunlar oyalama taktiği hiç kimse seçime gideriz diye düşünmesin ortadogu projesi bu ve bop başkanı tayyip.
10 Yorumla- Gündem konusunda 1,8b cevap paylaştı.
9 ayNasreddin Hoca... "Hırsızın hiç mi suçu yok"
21 Yorumla- 9 ay
Hangi hırsız peki😅
Amaç muhalefeti tamamen ortadan kaldırıp siyasette tek ses olmak.
21 Yorumla- 9 ay
MHP kendi renklerine kattı dem partiyi çözüm süreci diye susturdu kaldı CHP...
Seçim kazandırmamak için tüm kozlarını oynuyor işte daha ne yapsınlar. Umurlarında olan tek şey koltuk, halk iş bulamıyor, halk aç, adalet yok vs. önemli değil onlar için. Bunlar yüzünden helak olacaz
10 YorumlaSandıkta yenemedi onun hesabını soruyor kendince. Yargı zaten hükümete çalışıyor yapılan her eylem siyasi.
10 Yorumla
9 ayİnsanlar hiçbir şey hakkında bilgi sahibi değilken, hiçbir şeyin önünü ardını bilmezken neden siyaset yapmaya çalışıp kendini küçük düşürür ki ya. Yaramıyosa içme ablacım.
12 Yorumla- 9 ay
Ne yapmalıyız mesela bir kütüphanede inzivaya çekilip 80 yaşınıza kadar sadece kitap okuyarak geçirip ondan sonra mi siz hazretleriyle konuşalım😅verecek cevabın yoksa sus soruya gelmek zorunda değilsin bir fikri olana soruyorum ben...
- 9 ay
Cevabı da sorudan daha absürt. Kitaplardan araştırmanıza gerek yok biraz mantığınız varsa olayları düzgün değerlendirip yorum yapabilirsiniz. Hiçbir özgün düşünceniz yok, birileri çıkıp bir şeyler dediyse kopyala yapıştır çoğaltıp duruyosunuz. Karşıt fikirde olduğum için de söylemiyorum bu arada, aynı düşüncede olduğum insanlar böyle sığ yorumlarda bulunduğunda tahammül edilemez oluyor. Lütfen bilgilenin 🙏🏻
Bu ülkede sosyal çürüme ve eğitimsizlik baş almış gidiyor maalesef benim bu ülkeye dair umudum yok bunlar normal görüyorum artık
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayChp birinci parti oldu yerel seçimi kazandı Şu an anketlerde de önde sebebi belli değil mi
11 Yorumla- 9 ay
Yani ben iktidar partisi olsam adamları niye mağdur edip oy kazandırıyoruz derdim
9 ayNormal şartlarda seçime gidilse kazanamayacağının farkında çünkü
11 Yorumla- 9 ay
E böyle daha mı iyi yani
9 ayÇünkü kendi foyaları çıkmasın diye baş kaldıran eziliyor
10 YorumlaMuhalefetin etkisini sınırlamak, kamuoyu desteğini azaltmak.
10 YorumlaSiyasi görüşüm yok siyaseti sevmiyorum ama bazen haberlerde izliyorum. savci falan tehdit etmeler falan
00 Yorumla- Gündem konusunda 3,3b cevap paylaştı.
9 ayAtatürk düşmanı oldukları için bazı şeyleri idrak edemiyorlar kapasiteleri yetmiyor.
10 Yorumla
9 ayİktidarı kaybetmemek için olabilir mi
10 Yorumlaçünkü iktidarın tek düşündüğü şey koltukta kalmak
10 Yorumla
9 ayAzerbaycan gibi olmamızı istiyorlar
28 Yorumla- 9 ay
Bu türk devletlerinde demokrasi neden yok ya
- 9 ay
yani bende anlamadım ama insanlar bence fazla duygusal ve uyuyor bazen bide eğer çıkarları varsa yapılan yanlışa susuyor bazıları ne bilim aklıma bi sürü şey geliyor
- 9 ay
@Bdhshssg nesi mi var 😂ilham Aliyev'den önceki o koltukta oturan babasıydı😅bildiğin antidemkratik
- 9 ay
@Bdhshssg araştır orada muhalefet güçlü değil ifade özgürlüğü kısıtlı vs vs
- 9 ay
@çaycoholic Azerbaycan savaş bolgesinde orada tabii devleti zarara sokacak dış destekli medyaya vs izin verilmesi riskli olur daha yeni bir savaştan çıktılar içeride dezonfaemasyona karşı çok dikkatli olmalari gerekiyor Rusya'da öyle misal, şuanda batılılar Rusya'da demokrasi yok diyor ama Putin direniyor, muhalefet ise batı güdümünde
- 9 ay
@Bdhshssg Rusya da demokrasi olduğunu iddia da etmezsin herhalde... muhalefet liderini hapise atıp öldürdüler 😂
Gizli Üye(25-29)9 aySizin tayfa gazze konusunda, bilalin gemileri diyip yalan yere dalga geçip yaygara koparan değilmiydiniz
03 Yorumla- 9 ay
Ne alaka Gazze
Cevap sahibi9 aySolcular genelde öyle diyor
- 9 ay
Konuyu sapitma da soruma cevap ver...
Gizli Üye(18-24)9 ayNormal değil mi artık yıllardır böyle.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayRTE " inlerine gireceğiz inlerine "
02 Yorumla- 9 ay
Senin soruma bir cevabın var mi
Cevap sahibi9 ayVar işte
İnlerine gireceğiz dedi, giriyor
Beter olsunlar
Öyle halka böyle tarrak
10 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz