Bugün bir fotoğraf attılar görmüşsünüzdür. 5 dakika geçmeden fotoğrafın kesildiği video çıktı ortaya ve tamamen yalan olduğu ortaya çıktı. Sürekli aynı şeyler söyleniyor adam hakkında. Pkkya terör örgütü diyebilecek misin diye soruyorlar. Adam her sorulduğunda söylüyor zaten terör örgütü diye. Bu iktidar yanlısı insanlar neden bu kadar kör? Adamlar kanıt istiyor, kanıt gösteriyorsun yalan bu diyorlar. Bu inat yüzünden ülke bitti, talan edildi resmen. Daha ne kadar sürecek bu saçmalık? Ne zaman akıllanacak bu millet? Videoda bir kadın doktorları dövüyoruz diye oy verecem Tayyibe dedi. Bu kadar beyinsiz mi bu halk?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılMaalesef sorgusuz sualsiz biat kültürü zamanla halkın zeka kapasitesini de düşürmüş gibi geliyor bana.
Yüzyıllar boyunca korkudan sesini çıkaramayan şimdi alışkanlıktan ve sorgulama beceriksizliğinden çıkaramıyor.
Yine de korkmadan kral çıplak diyebilen azınlık var, olan onlara oluyor işte. Yoksa herkes haketttiğini yaşar deyip geçebilirdik.
13 Yorumla
Soran+1 yılValla bu seçimde olmazsa onlar da kalmayacak. Koskoca ülke hiç oldu resmen ya, bu saçma sapan beyinsizlik yüzünden herkes göç edecek
Cevap sahibi+1 yılOrası öyle maalesef. En çok üzüldüğüm şey de gidenlere laf yapılması...
Ben Antalya'da yaşıyorum ve bence şu an Antalya yaşamak için dünyadaki en güzel şehirlerden biri... Gerçekten insani şekilde, orta sınıf şartlarında yaşayabileceğimi bilsem hayatım boyunca bu şehirden taşınmayı aklımın ucundan geçirmezdim.
Mecbur bırakılıyoruz ama işte gitmeye. Yaşadığım yeri deli gibi sevdiğim halde yarınki green card çekilişi için dakika sayıyorum. Her gün linkedinde iş ilanı bakıyorum diğer ülkelerden vs.
Umarım bu seçimde bir şeyler değişebilir de, yurtdışına yaşamak için değil, sadece tatil için gideceğimiz günleri görürüz.
Soran+1 yılBen de antalyalıyım biliyorum. Gerçekten gitmek istemiyorum ama benim için de bu son. Olmazsa ben de gidicem
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu siyasal islamcı kafirler iftira atmadan duramazlar, kul hakkı yemek onların kanında var. Geçen de CHP logosuyla sahte broşür bastırıp apoyu bırakacaz falan yazdırmışlar. Oysa ki 2006 da 2008 de ve 2012 de çözüm süreci kapsamında apoya özel af teklifini akp getirmişti meclise ama üçündede CHP karşı çıktığı için bu af gerçekleşmemişti.
Bunlar dediğim gibi kul hakkı yemeden duramazlar, kul hakkı yemek sıradan bir şeydir bunlar için çünkü Allah korkusu hiç yok bunlarda. Allah inancı yok ki bunlarda Allah korkusu olsun.
10 Yorumla
- Gündem konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBütün terör örgütü yandaşları, vatansız solcular, ülke düşmanları hepsi Kılıçdaroğlunu destekliyor.
Dağ kadrosu, Selahattin Demirtaş desteklerini iletti. Kılıçdaroğlu da Demirtaşı serbest bırakacağız diyor. PKK da zaten biz terör örgütü değiliz demiyor ki.
Bence sen gözlerini aç, Erdoğana düşman olabilirsin ama bu muhalefetin ihanetini görmezden gelme.
119 Yorumla
Soran+1 yılSize göre zaten Erdoğan'ı desteklemeyen herkes ülke düşmanı. Aman ya lanet olsun sizin vereceğiniz oya. Yeyin bitirin lan ülkeyi. Girsin bı size. Ben çıkar giderim daha da olmazsa zaten. Ne tamam yeyin
- +1 yıl
Hayır Erdoğan'ı desteklemeye bilirsin hakkındır.
Kılıçdaroğlu'nun yolu yol değil. Vatanını milletini seven aklı başında olan CHP nin bu ülkeye vereceği zararı görüyor. Adamlar açık açık ülkeyi böleceğiz, herşeyi bitireceğiz diyorlar..
Soran+1 yılKimse öyle bir şey demiyor. Biraz önyargılarınızı bırakıp dinleyin. O sadece tayyip denilen şahsın size söyledikleri. O kadar parti ve lider var orada. Hepsi mi terörist? Yazık cidden. Zaten erdogan ve bahçeli denen yaratık dışında herkes erdoganin karşısında ve Kılıçdaroğlu'nu destekliyor. İlk cumlen herkesi terörist yapıyor siz haricinde.
- +1 yıl
Terör örgütleri millet ittifakını destekliyor. Karar senin arkadaşım. Saygılar.
Soran+1 yılYa bi git işine be, yok terörmüş yok örgütmüş. Tayyip gitti destek istedi hdpye. Hanginiz dediniz terör örgütü o gitmeyin diye. Şimdi Kılıçdaroğlu'na destek veriyorlar diye terörist oldular. Yıllarca Tayyip görüşürken, Oslo'da pazarlıklar yaparken hicbirinizin sesi çıkmadı. Şimdi adam kesildiniz milliyetçi oldunuz ülkenin başına. Her türlü yalanına yaltakçılık yaptınız. Ülkeyi bitirdiniz be. Beyni olan kaçıyor artık ülkeden. En son tek başınıza kalacaksınız burada birbirinizi yiyeceksiniz. Lanet olsun sizin insanlığınıza da vereceğiniz oya da
- +1 yıl
Sen bilirsin, her şey net ortada..
Soran+1 yılEvet her şey ortada. Ülkeyi bitirdiler be, enflasyona bak. Sadece ekonomi politikaları sıfır etti ekonomiyi. Daha birçok şeyi geçtim. Eğitim desen mahvoldu. Adalet yok. Sağlık çöktü. Asker diye bir şey kalmadı ülkede. Kültür, sanat yok. Bitti resmen. Daha ne olması lazım
- +1 yıl
Kk bunların hepsini yapacağını düşünüyorsan buyur ver oyunu.
- +1 yıl
Pkknın üst düzey yöneticileri oylar chpye diyor ayrıca geçen van mitinginde kürdistan için oylar piro kemale diye naralar attılar chpnin pkk desteği aldığını görememek büyük aptallıkdır
- +1 yıl
Ne oldu niye cevap vermedin hani pkklı değildiniz?
Soran+1 yıl@unfaithful2002 sizlerin bu beyinsiz halimize verecek bir cevabım yok. Kafa yontulmamış olduğu için ne söylesek boş. Siz anca bu nefretten beslenen birer asalak sürüsü olarak bu milletin başına bela olursunuz.
- +1 yıl
Zerre kadar içinde vatan millet sevgisi olan oyunu solculara atmaz kardeşim boş konuşma
Soran+1 yıl@unfaithful2002 vatan millet sevgisiymiş. Senin oy verdikleri vatanı milleti bu kadar seviyorsa orduyu, adaleti fetoye niye teslim ettiler? Kozmik odalara niye teröristleri aldılar? Hizbullah ile niye ortaklık yapıyorlar? Ülkede hukuk diye bir şey bırakmadılar. Bu mu vatan sevgisi? Çıkacak hepsi az kaldı.
- +1 yıl
Fetö bitti zaten hizbullah hüdapar diye sayıklayıp duruyorsunuz pkklı hdp ile ne işiniz var?
Soran+1 yıl@unfaithful2002 CHP HDP ile ittifak değil. Hizbullah AKP'nin direkt içinde. Kıt akıl. Anlamak bu kadar mı zor? CHP HDP ile ittifak değil. Artık herkesin tek derdi sizin bu terörist zihniyetinizden kurtulmak olduğu için HDP Kılıçdaroğlu'nu cumhurbaşkanlığı için destekliyor. Ama siz Hizbullah ile ittifaksiniz. Gaffar Okkanın katilleri sizin içinizde.
- +1 yıl
İttifak olmadığı için kemali destekliyorlar aynen beyniniz bu kadar işte sizin sksjjss
- +1 yıl
Biz de beyin olduğu için kimin vatan haini olduğunu biliyoruz sizin gibi kanımızda xpiçlik yok
- +1 yıl
Kanında xpiçlik olan hdp ile ittifak olur onları masum görür. Hizbullah dediğin örgüt turkiyeyi tehdit etmiyor bizle bir alakası yok hedefi israili yıkıp lübnanla filistini birleştirmek olan bir örgüt
Soran+1 yıl@unfaithful2002 ondan mı Gaffar Okkanı öldürdüler?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
Reziller cünki, ülkeyi batırdılar yolsuzluk hirsizlik yaptilar hala muhalefetti karalama calişmalari yapiyolar halada buna inanan var yazik
142 Yorumla- +1 yıl
Hdpden destek alan sizsiniz mk tabi ki sizi karalıycaz
Soran+1 yıl@unfaithful2002 liderlerin hdpye destek almak için gitti daha 1 yıl olmadı. Size destek verseydi hdp yine karalayacak mıydın?
- +1 yıl
Hdpden ne zaman destek aldı akp?
Soran+1 yıl@unfaithful2002 alamadı işte ama gitti heyeti hdpye destek istemek için. Bak googlea
- +1 yıl
Almamasının sebebi pkkyı bitirme noktasına getirmesi olmayasın?
Soran+1 yıl@unfaithful2002 ya hadi ordan be, Öcalan'ın mektubunu TRT'de okuturken de mi pkkyi bitiriyordu? 2018de ayağına gitti Öcalan'ın oy istemek için akp heyeti. O zaman da mı pkkyi bitiriyordu? Azıcık akıl akıl
- +1 yıl
Yurt içinde pkk mı kaldı? Eskiden adamlar şehir merkezinde kimlik kontrolü yapıp yol kesiyordu 90 lı yıllarda düşün şimdi böyle bir şey mi var?
Soran+1 yıl@unfaithful2002 şimdi döndük yurt içine. Açılım sürecinde megri megri ile dağdan inenleri karşılayan halay başı da sen oluyorsun anlaşılan. O dönemde CHP ve Kılıçdaroğlu pkkyi ve onları böyle halaylarla karşılayan ve karsilatanlari lanetlerken siz tayyibin gutunun giliyik diye diye geziyordunuz. Hala aynisiniz hiçbir şey değişmedi
- +1 yıl
Ülkemizin askeri olarak güçlenmesine niye karşılar o zaman? Meclisde askeri operasyonlar dursun oyu veren hdp ile chp hep?
Soran+1 yıl@unfaithful2002 hukuksuz operasyonlara giriyorlar da ondan. Bir bak yapılanlara. Boşu boşuna askerimiz ölüyor. Hdp için bişey demem ama CHP'nin tek derdi bu. Aman ya ben senin gibilerine laf anlatmam. Hadi işine. Git ver tayyibine, biraz daha yesin sizin paranızı. Soksun kazığı size iyice. Aldığınız maaş 15 günde bitsin sonra aç kalın. Size mustehak
- +1 yıl
Hukuksuz operasyon ne lan boş konuşma ekonomi iyiyken de siz aynıydınız hep zaten
- +1 yıl
Ekonomi düzelecek inşallah o yüzden oyum tayyipe
- +1 yıl
Kemal iyice batırır gelirse
Soran+1 yıl@unfaithful2002 hıhı, boş konuşuyorum. Sen görücen kim boş konuşuyor aç kalınca. Operasyon çocukları sizi
- +1 yıl
Aç değilim kanki kim aç?
- +1 yıl
Sgkyı yönetememiş pısırık kemal mi ülkeyi kurtaracak?
Soran+1 yıl@unfaithful2002 aç kalınca ağlama o zaman. Aferin devam böyle. Tayyip 21 yıldır kurtardı, yine kurtaracak sizi
- +1 yıl
2018 e kadar dolar euro 1 ile 3 arasında gelip gidiyordu adam 2018 e kadar gayet iyi yönetti eski günlere döneriz diye umudum olduğu için son kez tayyip e atcam oyumu zaten o da son kez aday
Soran+1 yıl@unfaithful2002 döneriz döneriz. Sen ve senin gibiler bu ülkede olduğu sürece bol bol döneriz merak etme. Valla canınız cehenneme. Seçin tayyibi, ben gidicem zaten. Siz mutlu mesut yaşayın. Beyinsiz sürüsü. Daha cevap yok sana. Hadi yaylan ot kafa
- +1 yıl
Seni ilgilendirmez son defa umudum var
- +1 yıl
Koyun 100 yıldır iktidar olamayan 2 lafı bir araya getiremeyen chp seçmenine denir benim partim 20 yıldır iktidar ben rahatım siz kudurun lol
Soran+1 yılKoyun falan değil bu. Militan. Bugün Erzurum'daki kafa ile aynı kafa. Zihniyeti bu işte bunların. Kendinden olmayana, aynı şeyi söylemeyene her türlü pislik serbest. Kılıçdaroğlu kazanınca da kuzu gibi tebrik ediyoruz, biz de Kılıçdaroğlu'na oy verdik diyecekler. Kaypak, her şeyi kendine çıkar olarak çevirmeye çalışan aşağılık bir topluluk. Daha ne denir ki bunlara biraz onur, haysiyet kazandırabilmek için...
- +1 yıl
Türkiyeyi sosyalizm komünizm ile yönetemezsiniz islama aykırı bu görüşler
- +1 yıl
Chp hdp tkp tip falan bu partiler marksist leninist sosyalist komünist partiler. En çok üzüldüğüm de bu partilere oy veren müslümanlar da var ama onlar da sözde müslüman büyük ihtimal çünkü dindar bir müslüman solcu olmaz
Soran+1 yıl@unfaithful2002 kimsenin sosyalizm komünizm falan diye bir şey söylediği yok. CHP, İyi Parti gibi partilerle ittifak içinde. HDP veya TİP ile değil. Ama tabi siz lider dediğiniz şahsiyetin beyniyle düşündüğünüz için o ne dediyse onu baz alırsınız. Umarım bu iş haftaya biter de sizin de nasıl insanlara oy verdiğinizi anlamanız için bir fırsat doğar. Ama anlamak size göre bir eylem değil tabi. Fazla şey bekliyoruz
- +1 yıl
Chpnin kendisi zaten sosyalist bir parti sadece lafta atatürkçü gibi görünüyor. Bugün mesela İzmir'de tiplilerle chpliler kol kola geziyor buna hdp de dahil
Soran+1 yıl@unfaithful2002 düşün artık, ülkeyi ne hale getirdiniz. Yeminle o HDP diye kucumsediginiz parti sizden kat kat daha fazla düşünüyor bu ülkeyi. Adamlar birleşmek, kardeşlikten bahsediyor, sen ve senin gibi asalak sürüsü de bölmek için uğraşıyor. Sen ve aynı fikirde olduğun kişiler asıl terörist şu an. Bölücü pislikler
- +1 yıl
Sg vatan haini puşt seni hdp açık açık biz pkknın siyasi ayağıyız dedi sizin kanınızda var işte millete vatana ihanet etmek
- +1 yıl
Ak parti terörist olsa şu an senin ananı babanı pkklılar kürdistanı kurup becerekti
Soran+1 yıl@unfaithful2002 beyin bu kadar işte. Anlama dinleme yok. Küfür ve şiddet eğilimi. Siz hak ediyorsunuz
- +1 yıl
Bak en basitinden akpden önceki hükümet varken pkk vatandaştan kimlik istiyordu haraç kesiyordu yol kesiyordu doğuda şimdi 2023 deyiz 81 ilin herhangi birinde var mı böyle bir şey?
- +1 yıl
Ak partiye terörist diyecek kadar aşağılık olmayın tek adam rejimi var reis istese şeriatı da getirebilirdi hatta pkk ile birlikte kürdistanı da kurabilirdi ama onum hedefi bunlar değil sizin hedefiniz sosyalist komünist marksist leninist bir kürdistan kurmak
Soran+1 yıl@unfaithful2002 önceki hükümet dediğin 25 sene önce. O zaman bu teknoloji yoktu. O zaman bu kadar her şeyden anında haber alınamıyordu. Bu teknolojiyi akp getirmedi. Dünya gelişti. Dünya geliştikçe de tüm ülkeler bundan faydalandı. Yönetenler asalak bile olsa her ülke bu teknolojiden nasibini aldı. Bunun sonucunda da yavaş yavaş terör bitti. Hatta 2001de (daha akp ortada yokken) PKK neredeyse kendisini feshediyordu. Öcalan'ın yakalanması ciddi bir psikolojik darbe vurdu. Hizbullah çıktı ortaya bir anda. Gaffar Okkan cinayeti oldu. Patlamalar oldum sonra akp ile birlikte pkk o dönem tekrar eylemlere başladı. 2007de o zamanki BDP milletvekillerinin meclise girmesini sağlayan yasayı akp çıkardı. Sonra çözüm süreci görüşmeleri oldu. Bu süreçte de pkk eylemlerine devam etti. Çözüm süreci sonucunda HDP kuruldu ve parti yüzde 12lere çıktı. O dönemde de senin liderlerin onlara laf söyletmiyordu. Sizin beyniniz bunları almaz. Bunları okuyup araştırmayı bilmezsiniz siz. Anca size söylenen neyse o.
- +1 yıl
Allahın izniyle haftaya reisimiz sizin gibi komünist sosyalist marksist anarşist köpeklere haddini bildirecek
Soran+1 yıl@unfaithful2002 bakalım, ama dönme sakın. Reisiniz yargılanırken de arkasında durun hep beraber. Bekleriz. Hadi sg şimdi.
- +1 yıl
Askeri olarak boşuna mı güçlendik? İha sihalar gemiler tanklar. En basitinden bordo bereli ünvanı olan komutanlarımızın hiç mi başarısı yok? Antimilitarist olmak yerine türk askerini yerli milli silahlar askeri envanterimizi araştırmayı deneseydiniz belki daha farklı düşüncelere sahip olabilirdiniz ama siz askeri operasyonlara uçaklara da maalesef karşısınız
- +1 yıl
Tayyip erdoğan gibi bir adamın böyle bir secimi kaybedeceğine inanmanız bile mal olduğunuzun göstergesi
- +1 yıl
Türkiyeyi bölemeyeceksiniz hiçbir zaman bütün ülkücüler bir olup ananızı xsikecek eğer selo apo falan hapisten çıkarsa
Soran+1 yıl@unfaithful2002 kısmet artık, haftaya görücez bakalım. Zaten bir kez daha kazanırsa geçmiş olsun. Hepiniz rahatlıkla birbirinizi yiyebilirsiniz
- +1 yıl
Hodri meydan görüşürüz
- +1 yıl
Allaha şükür aylık evimize 50 bin tl civarında para giriyor aç olanlar düşünsün ben aç değilim
- Gündem konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılEeee hep CHP tayfası mı yalan dolan işler yapacak
018 Yorumla
Soran+1 yılNe yalan söyledi CHP tayfası? Bak YouTube'a izle, 15 yıldır ne dediyseler doğru çıktı. Her seferinde aynı şey, CHP'den biri bişey söylüyor, akp itiraz ediyor, 15-20 gün sonra CHP'nin doğru söylediği ortaya çıkıyor. Ama siz göremiyorsunuz
- +1 yıl
Tabi canım biz at gözlüğü taktığımız için görmüyoruz
Soran+1 yılSöyledim işte bak YouTube'a. Nereden başlayacağını da söyleyeyim. 2010 yılı Oslo görüşmeleri süreci. Kılıçdaroğlu dedi Oslo'da PKK ile görüşme yapıyorlar diye. Tayyip çıktı bunu söyleyen serefsizdir dedi. 1 ay geçmeden de evet benim emrimle görüşme yapılıyor dedi TV programında. Oradan başla mesela. Yine dolar mevzusu, 6 TL'yi geçmeyecek dediler. Kılıçdaroğlu böyle giderse 10 TL'yi de geçecek dedi. Adama etmediğiniz hakaret kalmadı. Bir yıl geçmeden Dolar 12-13 TL oldu. Dolar şu an kaç TL? Sonra kur korumalı mevduat hakkında Kılıçdaroğlu dedi ki ülkeyi zarara ugratacaklar. Yeni yayınlandı, bakarsan gorursun. Kur korumalinin ülkeye zararı 1 buçuk yılda 120 milyar TL. Daha sayayım mı?
- +1 yıl
Say
Soran+1 yılSanki bir işe yarayacak. Ne sayacam senin gibi morona. Okumadın bile
- +1 yıl
Estağfurullah. Okudum. Kendinden kendi düşüncesinden olmayan birine saygısızlık yapmak hoş mu
Soran+1 yılOrtada düşünce yok ki. Körü körüne bağlısınız. Anlamadan dinlemeden savunuyorsunuz hemen. Ülke bitti. Talan ettiler. Her şeyi kendi istedikleri gibi kullanıyorlar ve bu sizin yüzünüzden. Okumuyorsunuz, incelemiyorsunuz. Dinlemiyorsunuz. Anlamıyorsunuz. Sadece tek bir şey var kafanızda. O da onların söyledikleri. Sizin yüzünüzden ülke yaşanmaz hale geliyor. Ve saygı bekliyorsunuz. En son çare canınız cehenneme deyip gidiyor insanlar. Doktor kalmadı hastanelerde, hala sizin gibi düşünenler "artık doktor dövüyoruz" diye övünüyor. Biriniz çıkıp da ne diyosun lan mal demiyorsunuz. Lider dediğiniz adam çıkıp halkın yüzde 55ine terörist diyor, bunların arasında belki arkadaşlarınız var. Biriniz çıkıp da saçmalama demiyor. Bakanınız çıkıyor seçimde bize darbe yapacaklar diyor. Her türlü uyuşturucu kaçakçısı, mafya, katil, tecavüzcüyü koruyor. Biriniz çıkıp da siz napiyorsunuz demiyorsunuz. Üstelik biz deyince de bize küfürler ediyorsunuz. Size niye saygı duyalım?
- +1 yıl
İnsan olarak saygı duymak lazım
Soran+1 yılKusura bakma. Benim ülkemi soyan, yaşanmaz hale getirenlere körü körüne oy verenlere saygı duyamam
- +1 yıl
Bireysel olarak karşı karşıya gelsek acaba bunları bu şekilde de söyleyebilirdin değil mi 🤔
Soran+1 yılEvet söylerdim. Çok yerde söyledim ama hiçbir şey değişmiyor. Anlasa ikna olsa bile hala destekliyor insanlar bunları. Her gün lanet okuyorum sizin verdiğiniz oylara, bu ülkeye yaptığınız ihanete
- +1 yıl
Daha nazik şekilde tabi söylerdin o zaman dimi.. sonuçta alacağın tepki de aynı şekilde olabilir
Soran+1 yılArtık nazik olamıyorum
- +1 yıl
Yani kusura bakma ama senin şu an yaptığın da körü körüne nefret olmuyor mu?
Soran+1 yılEvet nefret ediyorum ama körü körüne değil. Hicbirinizden bir halt olmaz. Umarım öyle bir şey olmaz da kaza bela Erdoğan tekrar kazanırsa ben de giderim. Siz de ne halt ederseniz edin. İyice fakirleşin. Birbirinizi yeyin ondan sonra
- +1 yıl
Yolun bahtın açık olsun 🙋
Soran+1 yılSizin de burnunuzdan gelsin fitil fitil
- +1 yıl
Uzatmak istemiyorum. Hayırlı geceler
Gündem konusunda 310 cevap paylaştı. Evet bu kadar beyinsiz maalesef
11 Yorumla
Soran+1 yılBunların yüzünden ülke yaşanmaz hale gelecek. Valla herkes gidecek düşünen, bir işe yarayan. Bunlar da kendi kendilerine boş boş bakacaklar sağa sola. İşe yaramaz bir topluluk resmen ülkeyi yönetiyor. Aklı başında kim varsa terk ediyor ülkeyi. Kurtulmak gerek artık
Gizli Üye(30-35)+1 yılRica minnet söyletiyorlar adama. Mecbur kalmasa hiç söylemeyecek.
#cumhurittifakı🤚00 YorumlaFazla halk tv izleme, beynini yemişsin.
07 Yorumla
Soran+1 yılSenin gibi a haber mi izleyelim? Asıl siz yemişsiniz beyninizi. Anca yalan dolan. Siz de yalanı dolanı destekleyip duruyorsunuz. Hangi söyledikleri doğru?
- +1 yıl
Halk tv ne kadar bağnazsa, a haber de o kadar bağnaz. Bu iki kanalı sadece senin zeka seviyende beyinsizler izler tatlım, biz gündemi taraflı televizyon kanallarından takip etmiyoruz, sen de akıllı olmayı dene taraf tutmayan kanalları seyret. Sabah akşam Tayyip'e sâkso çeken kanalları da izleme, Kemal'e sâkso çekip Tayyip'e kin kusan kanalları da izleme, siyasete bakış açın onların fikirleriyle belirlenmesin, sorun çözülür.
Soran+1 yılİnceyi mi izleyelim?
Soran+1 yılManipülasyon da bir akp taktiği tabi sen de haklısın. Konu nereden nereye geldi.
- +1 yıl
Konu tam olarak buydu, sana halk tv izlemekten beynini yediğini söyledim. Zira tek yalan haberin Kemal aleyhine yapıldığına inanmışsın, zira halk tv manipülasyonu altındasın. Aynı soru Tayyip aleyhine yalan haber paylaşıldığını söyleyen kişi tarafından sorulsaydı da cevabı aynıydı.
Soran+1 yılKimsenin beyninin yıkandığı falan yok. Tek yalan haber yapılan kişi Kılıçdaroğlu falan da demedim ben. Soruyu önce gözünle oku, beyninle anla. Karşındaki kişinin kim olduğunu, ne düşündüğünü, neler okuduğunu bilmeden yorum yapma.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım