Milletin hayatı beni ilgilendirmiyor. Aldattı mı aldatmadı mı diye arkasından dedikoku yapacakta değilim soruna gelirsek bubkarajter meselesi parayı bulan biri aldatma olasılığı yüksek ama sadık ta kalabilir bu tamamen helal süt emmişliğe bağlı diyelim☺️
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hiç şaşırmıyorum artık. Önceden şaşırırdım. İnsanlar göründükleri gibi değiller. Kafamızda yarattığımız mükemmellik algısı bir illüzyondan ibaret. Bunun haricinde, hiç yapmaz diyeceğin kişi de yapabilir. Olmaz olmaz demeyin. Her zaman bir ihtimal vardır. Sadece farkında olmak ve ona göre yaşamak lazım. Paramparça olmamak için.
Şu bir gerçek. Hangi erkek olursa olsun, parayı bulduğu zaman eşine ihanet eder. Kesinlikle para, insanın karakterini değiştiriyor ve yeni maceralara itiyor. Sevgi, sadakat ve saygı öğelerini ortadan kaldırıyor ve başkaları ile heyecanlı bir maceraya doğru koşuyor. Zengin insanların hiçbir zaman evlilikleri veya aşk hayatı, yerinde gitmez ve kullanıp atar; aynı parası gibi.
Erkekler hep kadinlara para avcisi derler. Nafakayi falan bahane ederler ama parayi bulan erkekte önce yanindaki kadını değiştiriyor. Para erkegi cok değiştiriyor. Bunun o kadar cok ornegi var ki. Acun ilicalinin en uzun suren evliligi sirasinda acun parasizin tekiydi. Parayi bol bulunca ne oldugunu dememe gerek yok. Mustafa ceceli esiyle beraberken birazcik bakim, sac ekme vs derken, konserden konsere koşarken onunla bosandi. Somer şef yine parayi bol bulunca eşini aldatti, boşandı ve daha nicesi... erkekler kadinlara saldirir para konusunda ama paraya karsi koyamayan, para delisi olan asıl kendi cinsleri bunu kabullenemiyorlar. Bu para konusunda kadinlara en cok cemkiren cins olmaları da enteresan. Isi kendinden bilir işi diyorum ben buna.
hanimefendinin yaptığı doğru degil bence.. adama soyleyecek birseyin varsa gider bunu onun yuzüne soylersin.. boyle internetten yazmak cok çocukça.. ki arada bi de çocuk var.. aldatma olmus olsa bile cocugunun babasini boyle internetten herkese rezil etmek istercesine bi davranış dogru degil.. dediğim gibi aldatma varsa da gider birebir hesaplasmani kocanla karşılıklı yaparsin.. ki aldatma olup olmadigini biz nerden bilelim ki..
Herkes adam parayı buldu değişti demiş yahu sanki adam önceden fakirdi. Fikir ayrılığı yaşamaya başlamış olabilirler, yaşadıkları hayatın kalanı için hayâlleri ortak olmayabilir, sevgileri bitmiş olabilir neden zorlasınlar? Ortada bir çocuk var. Onu yıpratıp gözünün önünde mutsuz aile tablosu kurmaktansa ayrı ayrı iki mutlu ebeveyn olmak daha makul.
bence ünlü olmak ayrılmak için geçerli bir sebep. bu adam acunun programından önce çok tanınmıyordu ve güzel gibi görünen bir ilişkileri vardı ama adam bir ünlü olduu öff bence ondan yani
Benim arkadasimin nisanlisi dibe vurmustu battilar arkadaşim cocuga hep köpek cekti işte battin bilmem ne diye ve evlenmedi evini mevini satti napcam ben fakirlik cekemem dedi. Sonra cocuk geri para kazandi aradan 2 yil falan gecti eskisinden daha zengin oldu ve evlendiler cocuk hic vazgecmedi simdi ikizleri var hâla karisinin gozunun icine bakiyor bende sirketlerinde calisiyorum demem o ki insanlik onemli kadinmis erkekmis yalan insan olan seven aldatmiyor.
Dahili zanna turk damadı oldu un kazandı turkiyede o kadın sayesinde simdi de boşanma haberleri var kadin adami zengin etti adam başkası onu zengin etti sanıyor
@Berivann6 sefti evet ama kendi ülkesinde sıradan bir semti aslında adami ünlü eden sef olması değil Türk damadı olması ve bozuk turkcesi bilirsin biz milletçe yabancı hayraniyiz
Alakası yok danilo sempatik biri bence ve İtalya'da ki iş imkanları türkiyeden daha iyi her anlamda başarıları var İtalya'nın da adamın amacı bu olamaz
Son dönemler acun sayesinde daha fazla yerel kanala geçmiş olabilir ama eskiden başka kanalda yemek yapma programı da var yani her türlü başarılïydı bence keşke mastercheffe geçmeseydi o programı sevmiyorum bir de oda Acun'un himayesine girdi maalesef
Ama işte İtalya'da da çok iş imkanı var daha önce orada öğretmenlikte yapmış sanırım yani böyle düşünmek saçma geldi türk damadı olması ona bir şey kazandırmaz diye düşünüyorum İtalya'da güzel bir ülke sonuçta neyse iyi akşamlar
Maalesef erkek doğası böyle. Para güç ve ortam olunca çok kolay rest çekebilir. Umrumda olmaz. Giderse gitsin der. Ama şu adamı iki ay askere gönder. Ahh şimdi eşim yanımda olsaydı diye hayiflanir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Evlenince tuşlu telefona geçeceğim 😄 Hatta mümkünse gelen kadin aramalarina kapatacağım, kişi aldatmiyor olsa bile herhangi bir sebepten dolayı görüştüğü kadinla aldatiyor damgasi yiyebiliyor
Çok güzel bir kadın çok beğeniyorum. Aldatıldıysa üzülürüm gerçekten
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bugüne kadar MasterChef şeflerinden 4 tanesinden 3'ü karısını aldattı geriye bir tek Mehmet şef kaldı umarım ilerde o da bozulmaz ve Danilo'yu çok seviyordum bu haber doğru ise hiç yakıştıramadım
Adam yoldan çıkmadı. Sadece kadınlar mı ayarttı onu? Adam pislik yapıyor ama yine kadınlar suçlu. Klasik Türkiye zihniyeti. Kendinize b* k değdirmeyin. Aman Mazallah erkekliğiniz zedelenir
Kotu kadin kotu erkek hep var etrafta onemli olan sen kendi karakterini bilip bozmaman demi? Yoksa kucuk seye kanip gitceksen bastan boş ver git Bos yorum yapma
Kızlar bu kadar ateş etmenize gerek yok... Adam haksız. Benim kastettiğim sıradan türk kadınları değil. Yolunda olanlardan bahsettim. Ayrıca insanlardan banane. Herkes özgür.
Adam şöhreti yakaladiktan sonra girdiği ortamlarda kendi eşini görmez oldu belkide... Kimse aldatılmayi hak etmez. Toplum içinde değişen bir şey yok, aldatılmaya göz yumarlar. Ne de olsa ünlü onlar. Mubah sanki onlara...
Bence kesinlikle aldattı zaten bu haberler daha hiç çıkmadan ben anlamıştım danilonun hareketlerinden birşeyler olduğunu. İlk sezondaki hallerine bir bakın bir de şuanki hallerine çok farklı.
Tipik TC kadini. bir kere de sasirt. bu kadin ezigin teki adam yaptigi baski ve asagilamalarla kendi ozguvensizligini ortmeye calisiyordu. simdi de adam dayanamamis olsa gerek. isin arka planini bilmeden hemen aldattigina inanmayin
Tugce cok kiskanc ve ozguvensiz bir kizdi. surekli bunu acik ediyordu benim tahminim de muhtemelen adam bundan dolayi sogudu birakti. veya da aldatmistir bilemem orasini. ama saglikli bir iliski yoktu zateb