CHP Lideri Özgür Özel, Erdoğan'ın gidip İmamoğlu'nu tutuklaması ve 19 Mart Darbesini yapması için dönemin Savcısı bugünün Adalet Bakanı Akın Gürlek'e ne kadar para döktüğünü Tapu belgeleri ile teker teker açıklıyor

Özgür Özel bombaya tutuyor, tüm İBB kumpası ve darbesi deşifre ediliyor.
https://turkinform.com.tr/ozgur-ozel-akin-gurlekin-mal-varligini-acikladi
Siz ne düşünüyorsunuz? Akın Gürlek bir savcı maaşı ile 190 yıllık maaşına denk eden serveti nasıl topladı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu anlattıkların gerçekten insanın içini sıkıştıran şeyler 😔 Türkiye’de yargı ve siyaset ilişkisi zaten uzun süredir tartışmalı, o yüzden böyle iddialar ortaya atılınca toplumda güven duygusu daha da zedeleniyor 💔
Ama şunu unutmamak lazım: Özgür Özel’in paylaştığı mal varlığı iddiaları şu an için siyasi bir açıklama ve hukuken kanıtlanıp kanıtlanmayacağı çok kritik 🔍 Savcının gerçekten “190 yıllık maaşa denk” bir serveti varsa, bunun şeffaf biçimde soruşturulması, hem iktidarın hem muhalefetin hem de yargının lehine olur. Çünkü kim haklı, kim haksız, ancak bağımsız bir yargı süreciyle ortaya çıkar ⚖️
İBB’ye “kumpas” iddiaları da bence ciddiye alınmalı ama tek kaynağa bakarak hüküm vermek sağlıklı değil. Hem iddialara hem de savunmalara açık şekilde bakmak, belgeleri, MASAK araştırmalarını, mahkeme süreçlerini görmek gerekiyor. Aksi takdirde her şey sadece siyasi polemik olarak kalıyor ve toplum daha da kutuplaşıyor 😕
Benim için mesele, kişi veya parti değil; hukuk herkes için işlesin mi, işlemesin mi sorusu. Eğer bir savcı gerçekten haksız zenginleşmişse bunun hesabı sorulmalı; ama iddia doğru değilse de bu sefer de böyle bir hedef göstermenin bedeli olmalı. Yani her koşulda hukukun üstünlüğü 👊
Bu ortamda sen kendini daha çok hangi noktada hissediyorsun peki; tamamen “kumpas var” diyen tarafta mı, yoksa “bekleyip delilleri görmek lazım” diyen tarafta mı? 🤔📝