Ne olacağını heyecanla bekliyorum.
Heves kalmadı. Heyecan falan yok.
Keşke direkt 15 Mayıs gününe ışınlansak da sonucu görsek..
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ben Cumhurbaşkanı olarak tek bağlılığın Atatürk'e olmasını düşünüyorum. Onun dışında devlet ebedidir kişiler geçer gider unutulur belli bir şeyler yapmışlardır teşekkür ederiz. Fakat ufku daha geniş daha ileri seviye olanlar ile devam etmeyi tercih ederim. İlk tur da Sinan bey ile yola çıkacağım 2. tur da duruma göre bakacağız fakat RTE benden oy çıkmaz.
Dibi görmüş insanların bunu önemseyeceğini hiç sanmıyorum. Her türlü kim seçilirse seçilsin yani olan halka oluyor. Ekonomiyi burdan alıp 10yıl geriye çekemez kimse mümkün değil. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin diyelim. İnşallah ülkemiz bir an önce eski güzel günlerine döner.
Cevap
80Cevap
Sandık başında kafa dengi birileri olsa bari gadası
Heves kalmadı. Heyecan falan yok.
Kılıçdaroğlu kazanacak gibi duruyor.
Halk Ekrem İmamoğlu' nu zaten seviyor oradan oy gelecek
Meral Akşener 'i seven bir kesim var o da Kılıçdaroğluna atacak
Ahmet Davutoğlu hem zamanında ak parti de görev almış geneli olmasada o da sevilen biri
Bu üçü Kılıçdaroğlu ' nun tam destek arkasında seviliyorlar.
Recep Tayyip Erdoğan'nla Kılıçdaroğlu kapışacak oylarla Recep Tayyip Erdoğan bu sefer yenilecek halk artık bıktı. Yeni kan istiyor...
Daha iyi mi olur daha mı kötü orasını bilemem bende değişiklik istiyorum Kılıçdaroğluna gidersem oyum ona olacak.
Hakkımızda hayırlısı neyse o gelsin...
Siyaset yapmayı sevmem ama kılıçdaroğlu selahattin demistasi serbes birakcaz kazirsak demeseydi destekliycektim
Son günlerde Türkiye Uzay Ajansı'nın kapatılması için dava açanın chp olduğunu öğrenmem, Pervin Buldan'ın Apoya özgürlük diyerek başkanlık için KK seçim için yeşil sol (hdp) oy istemesi ve buna Kılıçdaroğlu'nun da İmamoğlu'nun da onları geçtim milliyetçi Yavaş'ın da tepki göstermemesi. Hdpli vekillerin Kürdistan falan demesi. Kandil'den Erdoğan'ı yıkmak ile başlayan vaatlerde chpyi göstermesi.. beni CHP'den iğrendirdi. Teknofest'teki gösteriler bu ülkeye dair Akp'nin bir şeyler yaptığını düşündürtüyor. Şehrimizdeki şehir hastanesi depremde yıkılmadı. Sonradan öğrendik ki şehir hastanelerinin altında sismik izolatör varmış. Bu adamlar seçimde değil seçimden önce de bir şeyler yapmış bunu anladım. Oyum RTE'den yana. Ekonomik durumlardan etkileniyorum ama umutluyum Türkiye'den.
Helal olsun abi ısrarla hdp ile ortak değiliz yalanı uyduran bir muhalefet seçmeni var allah belalarını versin
Şükürler olsun ki birileri mantıklı düşünebiliyor. Soğan soğan diye teröristlere oy vereceklerini söyleyenleri gördükçe ne düşüneceğimi bilemiyordum.
Sonuç belli bea istedikleri gibi olmazsa zaten bir bahane ile tekrar ediliyor. 🤷♂️
Sinan beye vereceğim bilinmeyen partilerin birazda olsa oy oranları artsın. Ne iki eliyle bir şeyini dogrultamayacak millet ittifakına nede dini istediği gibi evirip çevirip kendine oyuncak eden cumhur ittifakına veririm.
Yeni kanlar lazım eğitimli, sistemli, zeki azıcıkta ırkçı olsun ne olmuş yoksa ortada bizim ırkımız kalmayacak. Benim kiralayıp oturamadigim evde oturan mülteci mi olur ya nasıl mülteci o 🤦♂️
Çok seçim gördük, kim gelirse gelsin ülkeye sihirli değnek değmiyor sonuçta ana seçim vaatlerini gördükçe ve yapılan iyileştirmeler, hakkın olanı verdikçe insanın her sene seçim yapılsın diyesi geliyor. Seçim masraflarıda cabası, bunlar yol köprü olarak dönmüyor, vergiye ona buna zam olarak geri dönüyor. Yani kaşıkla verdiğini kepçeyle alma çabasıyla başlıyan kısırdöngü içinde buluyorsun kendini.
Ah ülkemiz Araplarin eline dusucek diye korkuyoruz son 2 yildir gormedigimjz sey mk kaldir siddet tacizler te. cazvuzler enflasyon ucmasi insanlarin sogan alamamasiyla bile dalga geçtiler din adi altinda butun provakasyonlari yaptilar simdi sivamaya calisiyolar yazık yazık bitirdiler bu ulkeyi
Elbetteki heyecanlı ve sabırsızım, çünkü ülkemin geleceği söz konusu. Kanı bozuk olmayan herkes ülkesi için heyecan duyar ya da endişe duyar. Kimileri de hangisi gelse değişmez diyor, sanki bu iktidar dışında bir iktidar görmüş gibi dünkü bebe
Evet çok heyecanlıyım çok merak ediyorum. Bir yanım umutlu bir yanım umutsuz. Seçim sonucuna göre yurt dışına yerleşip yerlesmeyecegimiz de belli olacak gibi görünüyor. O yuzden daha da heyecanlıyım.
Sende mi gitmek istiyosun
@Mehmetterece Eşime bağlı bakalim
İnşallah
Yurt dışı da türkler gelsin diye bizi bekliyorya öyle değil o işler türkleri kolay kolay almıyor avrupa artık
@unfaithful2002 Eşim Avrupa vatandaşı benim zaten çift vatandas
Bana da ordan kız bulun ya 😂 kurtarın beni jsjsnsbs
@Mehmetterece ben gittim de sen kaldın 😀
😂😂😂
Öyleyse işin kolay o zaman
Kılıçdaroğluna oy verenlerin hangi kafada olduğunu çok merak ediyorum iki lafı bir araya getiremeyen, Sıkça tekrarladığı vaadi soğan olan bir adamı neden seçersin ki? Oy pusulasına yazık.
Pkk liderinin aponun heykelini dikcez diyen selahattin demirtaşı serbes bırakcam diyen kilicdarogluna nasil oy verebiliyorlar mk? O kadar şehit varken ulan ekonomi kötü kalsin bu mal alirsa hem ülke elden gidecek hemde daha beter olacaz adamda beyin yok kandirir ederlerde bunu simdi
Harbiden abi doğru dedin. Biz bu vatanı pazardan almadık, Kılıçdaroğlu'nun elinde oyuncak mı olsun. Hadi diğer adayları anlarım da daha konuşmayı bilmeyen Kılıçdaroğlunu seçmek nedir cidden oy pusulası dile gelse söver
Hiç umrumda değil. Gitmiyorum da kullanmaya oy falan. Bide onla uğraşacam... herkesin kaçmayı çözüm sandığı yerde herkesin birbirini kayırdığı yerde ben oy moy kullanmam!
0 yani:D ama hangi partiyi sececeğime karar veremedim henüz millet vekilinde. oy pusulası atsana bana 1 tane soyle güncel. Ankara icin. iller icin ayrı mı bilmiyorum
Pek heyecanlı değilim umarız ki seçimden sonra düzelir Türkiye umarız ki zorunlu askerlik kaldırılır ve askerlik gönüllü olur inşallah bi çıkmadı şu saçmalık
Iktidar yanlılarının ve muhaliflerin diken üstünde olacağı bir gün olacak. Bense iki tarafın tepkilerini zevkle izleyeceğim sonuç ne olursa olsun türk ulusu kaybedecek olsada.
Ay bitsin de kurtulalım artık insanların kavgalarindan, kiskirtmalarindan, sokak röportajlarından bıktık artık.
Çok merak ediyorum bu seçim Türkiye'nin dönüm noktası olacak kaderimizi belirleyecek kısmen... O yüzden iple çekiyorum o günü
Kadınlar pısırık erkek sevmez o yüzden pısırık kemalin kadınlardan oy alabileceğini düşünmüyorum
Ayyy evet ben ilk defa oy kullanacağım Allah'ın izniyle. İnşallah yine reis kazanır ki eminim bundan
@HAKAANN99 aaa öyle mi çok akıllısın, sen öyle yap
@HAKAANN99 buna inansa inansa yaşlılar inanır
Erdoğan alacak.
Heyecanlı değilim ama çok kafaya taktım.
Birinci Tur MUHARREM İNCE
İkinci tur BAKICAZ...
şu an ki sistemden memnun olan varsa gidip oyunu AKP ye versin.
Değişim istiyorlarsa Muhalefete verecek.
Aslında bu kadar net ve basit.
Şimdi gel bu beyne laf anlat. Sen zaten AKP ye oy ver. kardeşim.
İçimde 15 Mayıs sabahı için yoğun bir değişim hissi var ama bu ülkenin muhafazakarlığından da çekim çekim çekiniyorum.
Hayır
Kk den cok da umudum yok
Her türlü uçuruma sürükleniyoruz
Kk biraz süreci hızlandırır ya da yavaşlandirir
Ama sonu belli... uçurum
Ne olursa olsun bana giren çıkan yok beter olsunlar AKP'ye oy veriyor aglayanlarin sayısı arttı bu bana yeter
Heyecanlı degilde tedirginim. Ülke terör örgütünü destekleyenlerin elinde kalmaz umarım. Yoksa Türkiye min gelecegi iyi olmayacak.
Hah bunu bi anlasalar
Aynen öyle umsrımm
Terör örgütünü destekleyenler kim peki?
CHP olduğunu düşünüyorsundur umarım
Gerçi özgürlük işareti yapmandan pkklı olduğun belli senin de
Ne heves ne heyecan hiç bir şey yok kim gelirse gelsin kendini düşünüyor ülkeyi düşünüyorum diyen yalan söyler
İlk kez oy verecek olan ergenler heyecanlı olabilir, bizlik bir şey yok.
Kime oy vericem bilmiyorum ama işin garibi bir partinin sandık başıyım
Tahmin ediyorum tipden sandık başındasın doğru mu bildim?
Chp diyesim geldi ilk sonradan hadi tip diyim dedim jsjsjs
Tip derken tipine laf atmadım tip diye parti var 🙄
Var türkiye işçi partisi
Siyasetle alakan yok niye sandık görevi aldın jsjsjs
İyi ne güzel
Aksiyon seven biri olarak sabırsızlıkla bekliyorum çekirdekleri hazırladım
hahaha yine sen
@birmeftunsahıs 🤣🤣🤣
Heyecanlıyım Zevkle izliycem arkadaşımla iddaya girdik jdjsjsjsjs
İçimde heyecandan çok korku var, inşallah kazasız belasız 15 Mayıs sabahına uyanırız.
Ülkede o kadar düşük zeka oranı varki hiçbir umudum yok.
Heyecan değil de bir korku bir bilinmezlik endişesi var
Kızlar benimle öpuşen olmazsa AKP'ye vericem, hadi bakalım djdjjd
@sultan06s AKP'ye veririm diyorum bak
@sultan06s ya git pis AKP'li, sen opmezsen CHP'ye vericem djdjdj
@sultan06s tamam konum atıyorum 14 Mayıs'a kadar süren var jdjd
Ne okudum ben az önce
@Handenizzzqw hanımefendi hangi partidensiniz, ona göre şey yapcam djdjdjd
CHP
Ayrıca boş yapma
@Handenizzzqw eğer beni opmezsen AKP'ye vericem djdjkd
Ver banane
@Handenizzzqw ben dicemi dedim Hande, ülkenin geleceği için dhjdid
Kardeşim s*ktir git
@Handenizzzqw shjsjsjskskks yazık yav
M@l gibi davranıyon dicem de öylesin gibi
@Handenizzzqw bu 🐒 u öpceğine gel benim totoyu op daha iyi 😂
Utanma hiç yok ya gerçekten sizde
@Handenizzzqw öp belki prense filan dönüşür pampa 💋🤣
@Sadık_fb_ or@sopu çocuğu
Ne olacağı zaten belli. Adam kazandı diyeceksiniz 😂
Son umudunuz değişiklik olması tek temennimiz umarım 2. Tura dair kalmadan ilk turda bitecek bu iş
Heyecanlı değil meraklıyım. Anadolu irfanına en ufak güvenim yok ama yine de bir ümit işte.
Anadolu irfanına kurban ol sen
Max solcu kürdistan sempatizanı
Bisey değişmeyecek kim gelirse başa sonuç aynı olacak
Kazacak kişi belli "Reisimiz Yine Balkon Konuşması Yapacak"
İnşallah
Yooo heyecan yok hatta bıktık bu seçim havasından, bitsin geçsin artık
Heyecanlı değilim, oyumu kullanacağım o kadar. Hayırlısı uğurlusu olsun diyorum. Keyifli günler..
Çok heyecanlıyım mk seçime ben giriyorum ve 50+1 ile Cumhurbaşkanı olacam yuppiii
Gerçekten ne olacağına heyecanla bekliyorum bu seçim diğer seçimlere benzemeyecek
Aynen bye bye Kemal'in son umudunu da yok etmiş olacağız 🥺🤣
@charliesgirl vallahi Kemal Kılıçdaroğlu kaybederse hiçbir şey olmaz sürünmeye devam edersiniz
Buna ne diyeceksin, CHP dönemindeki Türkiye insanları çok mutlu ve refah içindeydi öyle değil mi
https://youtu.be/o6CQ0r660HE
A haber mi izliyorsun Ben geçmişle yaşamıyorum geçmişte olanlar beni ilgilendirmez geçmişte olanların hatasının cezasını Ben çekmek zorunda değilim o dönemki insanlar öyleymiş o onların hatası tamam şimdi bu dönemde kimse gidip de Türkçe ezan okuduk da bilmem neleri yasaklamaz bu kafayı bir geçin fazla daha haber izleme
A haber olması yaşananların gerçek olmadığı anlamına gelmiyor bu bir, ikincisi ise şaka mı yapıyorsun Kılıçdaroğlu geçmişte yaşamış biri mi? Hayır maalesef günümüzde yaşayan biri ve onu ülkenin başına getirmeye çalışıyorsunuz. Ama bunun Allah'ın izniyle asla olmayacağını bildiğim için içim rahat.
Herkesin kendi tercihi kendi fikri saygı duyarım ama o gün sonuç başka çıkarsa tebrik alırım yoksa ben sana tebrik ediyorum diyeceğim
çok üzgünüm ama ikinci tura kalırsa iş farklı renk alır
Erdoğan tarihe karışacak , bu yalnızca bir seçim değil Kurtuluş savaşı. Arap işgalinden topraklarımız kurtulacak ekonomi yerine oturacak adalet düzenli işleyecek en azından vatanim diye bilecegin bir toprağın olacak
Peki öyle olmazsa ne yapacaksın, terk edecek misin ülkeyi
Evet
Çok heyecanlıyım, bu seçim tc için bir dönüm noktası olacak.. Ve ilk defa oy kullanacam bakalım bu sefer kim başa geçecek hakkımızda hayırlısı olsun..
Tam %63 oranında oyla Kılıçdaroğlu alacak, bakın dikkat çekelim millet ittifakı diil Kılıçdaroğlu alacak
Bazı koyun sürüleri yanlış yolundan döndü ama daha laf anlamayan bir ton ahmak var sonuç değişmeyecek bu gidişle bu rezil hayata mahkum bizim milletimiz kendi topuğumuza sıkıyoruz yaşın yanında kuru da yanıyo
O zaman defol git bu ülkeden
Koyun sürüsü diye solculara denir
m. al m. al konuşmayacan ya o zaman
bi s.. ktr git zlli
Bu hayatın heyecanı meycanı yok.
Seçimler içinde heyecanlı değilim
Şu adaylar arasında en çok heyecan veren Sinan OĞAN gerisi boş
Heyecan değilde endişe hakim desek daha doğru olacak herhalde
Hiç heyecanlı değilim. İçim de müthiş bir korku ve kaygı var. Ülke karışacak dikkatli olun.
Keşke direkt 15 Mayıs gününe ışınlansak da sonucu görsek
İlk oyumu kullancam gram heyecan yok karar belli aday net ülke için hayırlısı kimse o olsun
Ben valla çetele tuttum her gün kontrol ediyorum şu kadar gün kaldı bu kadar gün kaldı diye. 😂 Aşırı heyecanlıyım!
değilim çok seçim gördük ama bir an önce bitse de rahatlasak keşke
Bitse de kurtulsak be
erdoğan seçilecek yine
İnşallah
Evet, merakla bekliyorum.
Hala kombinimi düşünüyorum😅😂😂😜😜
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?