Heyecanım yok ya. Bu seçim hakkında da duygularımı paylaşmak istiyorum. Bize ne oldu demekle söze gireyim. Gerçekten bize noldu? Bir seçim süreci yüzünden insanlar birbirinin kalbini kırmaktan geri durmuyor. Sen o partiyi tutuyorsun, sen şu partiyi tutuyorsun falan böyle bir kutuplaşma içine girdik ve bunları görünce kalbim acıyor. Arkadaşlar, açın gözünüzü biz aynı toprakların evladıyız. Kardeşiz ya. Yakışıyor mu bir iki parti için çirkefçe davranarak birbirimizin kalbini kırmak? Vallahi üzülüyorum, bizim sevgiyle barışla el ele vermemiz gerekirken bunların yaşanması beni derinden yaralıyor, samimi söylüyorum
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Üç gün sonra Tv'de düşman olarak gördüğümüz insanlar kucaklaşır olan yine bize olur. Sandığa gidip oy vermek dışında siyasete alet olmanın hiçbir anlamı yok gerçekten
acıkcası reis kazndı gözüyle bakıyorum 49 buıcuk artı sinan oganın yüzde 5lik kısmının yüzde 2 si gelse biter bu iş diyorum rahatım oy kullancam ama yinede rahat kullancam en azından millet ittfakının kendi secmenine yüzde 58 le kazancaz kesin bütün anketler onu gösteriyo yalanına inandırdılar sonra insanlar gercegi görünce büyük hüsrana ugradı
Evet Hz ibrahim kissasinda ki karınca misali gideceğim... ya tecavüzcülere ve vatan hainlerine teslim edeceğiz Ya da bu devleti pisliklerden arindiracagiz Allah akıbetimizi hayr eylesin
Sen 17.00 da sırada olduğun sürece kimse oy vermeni engelleyemez aklında olsun🙄 Olay çıkartırken kameralara el sallayıp bize selam söyle de senin olduğunu anlayalım😂
Sen yarın kesin bir yerlere malzeme olacaksın da hadi bakalım hayırlısından olsun shsjd En aktif kullandığın sosyal medya hesabını tişörtünün üzerine yaz da takipçi falan gelsin boşa gitmesin o kadar olay
ülke elden gitti artık yapcak bişey yok ama ben yine de vatandaşlık görevimi yapıp oy vermeye gidicem bakarsın tayyib ölür bi mucize olur ya da kaybeder falan