Adam donanım olsun eğitim olsun konuşma olsun karizma olsun her açıdan diğer tüm adaylardan daha iyi.
Millet Erdoğan Kılıçdaroğlu'nun arkasında kuyruk olmuş. Tamamen sürü psikolojisi.
Adam donanım olsun eğitim olsun konuşma olsun karizma olsun her açıdan diğer tüm adaylardan daha iyi.
Millet Erdoğan Kılıçdaroğlu'nun arkasında kuyruk olmuş. Tamamen sürü psikolojisi.
Yahu bende isterdim Sinan Ogana falan vermek. Anlamadığınız çok şey var. Açın okuyun derim. Ona verdiniz diyelim boş oy olacak. O kazanamayacak. Lütfen biraz düşünün. Adam iyi niyetli okey ama o kazanamaz. şu an iki kesim var ya recepe verecek ya da Kemal'e verecek. O yüzden aslında vermiyorum oyumu. Kemal'e vereceğim. Baharlar gelecek inşallah.
boş oy milletvekili seçimlerinde olur kardeşim.
cumhurbaşknlığında olmaz. diyelim sinan oğan %15 aldı.
2. tura kalan iki parti de yanına çekmeye çalışacak Sinan Oğan' ı. Belki bakanlık bile verilecek.
Senin fikrine sahip biri devlet yönetiminde olacak. Bu çok büyük bir etki
bunun bır cok sebebı var ama en önemli sebep insanlar kazanma ihtimali görmediği adaya oy atmak istemiyor sürü piskolojisi de diyebiliriz cogunluk takip ediliyor. Yoksa adamla fikirleriniz uyuşmasa bile en azından uzlaşmacı biri gibi duruyor bu bile günümüz konjektüründe oy alabilmesi için yeterli done ama dediğim gibi bir çok insan kazanacağını düşünmediği insana oy verme taraftarı değil hatta daha iddalı bir şey söyleyim bu birazda pskolojik çoğu bunun böyle oldugunun farkında olmadan yapıyor bunu
Cevap
6Cevap
Öncelikler var kardeş evet en çok o hak ediyor ama onun hak etmesinden önce Erdoğanın gitmesi lazım tanınmıyor maalesef
Erdoğan her türlü gidiyor. En kötü 2. turda iş bitiyo. Ama Sinan Oğan' a bir bakanlık verildiğini düşün. Ne göçmen sorunu kalır ne de senelerdir ezilmeye çalışılan Türk milliyetçiliğinin savunulma sorunu kalır
Çünkü secim kilicdaroglu ve Erdoğan arasında geçecek.
diyelim sinan oğan %15 aldı.
2. tura kalan iki parti de yanına çekmeye çalışacak Sinan Oğan' ı. Belki bakanlık bile verilecek.
Senin fikrine sahip biri devlet yönetiminde olacak. Bu çok büyük bir etki
Böyle düşünmek gerek.
Ne Kemal Ne de recep Türklerin ve Türk milliyetçilğinin savunucusu olamaz
erdoğanı da gördük bişeye yaramadı kılıçdaroğlu desen o kapasite yok muharrem inceye ilk günden beri ısınamıyom oyum sinan oğana adam dönem başından beri kapasitesini gösterebilseydi belki bu seçimi o alırdı
Bencede iyi adam
Sinan Oğan etkisiz eleman laf k.. şarı. Söz söylüyor ama hareket eylem yok hep CHP ve Akp önde yarışıyor
Çünkü örtülü sözlerle ırkçılık ve faşitlik yapıyor.
Bu ülkede faşist ve ırkçı tek parti var o da hdp
Efendim ırkçılık ve faşitlik nasıl yapılır kimler yapar bunların eğitimini vermek bana düşmez. Bunu kendin sağlayacaksın. Belki o zman seninle oturup fikir tartışabiliriz. İyi günler.
Efendin değilim, git başklarına biat et köpek
Seviyen ortada.
Kesinlikle üstü kapalı konuşuyor ve bence itici bir kişiliği var
yazik keske cumhur ittifakina girselerdi konusur anlasirlardi 2023 turkiyenin bekasi icin onemli bir secim bu ondan rte ye atacagim onlar oy alamaz
Oy alamaz diye düşünme. Seçim her türlü 2. tura kalıyor. Sen ilk tur senin ideolojine en yakın lider kimse ona at. 2. tur zaten istediğine atarsın. İlk turda asıl mesele tarafını belli etmek
Suriyeliler gitsin mi kalsın mı?
3 sene önce 700 liralık evler 4k oldu.
10 sene sonra evlatlarımız iş bulamıcak.
Ortadoğu bataklığına çekicekler bizi.
Ülkenin demografik yapısını bozdular
suriyelilere bende karsiyim o zamanda asgari ucret neydi bin tl o cark ayni donuyor is sorunu yok ben diyim sana millet daha rahat ise gireyim calismadan kazanayim cebime para girsin niyetinde ortadoguya cekemezler merak etme turkiye bolgenin enguclu devletidir 2. tura kalirmi kalmazmi bilmiyorum anketlere guvenmiyorum acikcasi cunku 1 2 3 4 bin kisi belirlemez 85 milyonluk ulkede benim sulalem zaten en az 2 3 bin kisi kalabalik bir aileyiz ve ailemin hemen hemen hepsi erdogana atacak gecen baktim 17 bin kisilik ankette erdogan kazanmis bence erdogan daha mantikli cunku adam is yapiyor calisiyor obur turlu kilicdarogluna firsat vermis olacaz
Ogan boş biri
Ben Kemal geliyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?