Bizim gelecegimizden oyniyorlar yetti
artik… siz ne düsüniyorsunuz? Artik biktim bu hükümetten yetti
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bizim gelecegimizden oyniyorlar yetti
artik… siz ne düsüniyorsunuz? Artik biktim bu hükümetten yetti
Ama zamanında çıktı birileri bize cahil kesim lazım. dendi onların oyları olduğu sürece emeklerine yağ sürülüyor. Çünkü bir çoğu takım tutar gibi parti tutup hükümetin halk için çalışması gerektiğini unutup onları padişah ediyorlar. Omurlerinden ömür verilsin istiyorlar onlara. Ama elhamdülillah narkozlari din.
Cevap
8Cevap
demokrosi istemiyorsan baska ulkede yasamalisin hem bu yonetim seklini isteyip hem cahiller oy kullanmasin diyemeyiz. ne istiyorsun tam olarak simdi gercekci bakmak lazim bu konulara.
Ya millet ac halen akpye oy veriyorlsr
tamam da cahillere oy kullandirtmasan neyle yonetilmek istersin var mi iyi bir sistem. herkes sikayet ediyor ama kimse çözüm getirecek konumlara yukselmiyor. sen ben herkes yatarsa iyi insanlar bu siyaset denen şeyin icine girip mucadele etmezse 10 hukumet degisse bir sey olmaz cunku bu yasananlar 20 sene oncede yasaniyordu. levent kircanin skeçlerjni falan izle anlarsin. ne insanlar degismis ne hukumet.
maalesef 80 yaşında gelmiş 2 gün sonra ölecek insanlar dayyip babam diye bağırıyor... belli bir yaştan sonra oy kullanmak da yasak olmalı, yurt dışında ikamet edenler de oy kullanamamalı
Bende oy verme kriterlerinin tekrar gözden geçirilmesinden yanayım ama ne yazık ki vatandaşlık görevi oy vermek.
Ya allah 1 tayip 2 diyorlar seçmen kitlesi yakında allah vs tayyip olsa tayipi seçer bunlar
Zaten bir kadin tövbe tövbe tayyibi allah yerine koymus izledin mo?
Ne ben nede ailem 1 defa bile oy vermedik vermemde ama şunu anladım hani diyorduya Atatürk Türk milleti zekidir çalışkandır işte bu sözün yerini aziz nesinin türk milletinin %80i aptaldır lafı aldı
15 sene once bunu aysun kayaci soylediginde herkes linclemişti guzelim kadini.. kimse sahip cikmamişti
Kazık kadar oldum hala aynı kişi var Yeminle bıktım
Bencede kılıçtar oğluna oy veren herkeze engelli maşı bağlanmalı ve onlar hiç bir önemli işe getirlmemeli evlenip çocuk yapmalsrı önlenmeli ozaman ülke bi 100 yıl daha ileri gider
Tabiii cünkü rte daha iyi demiii… helalik istiyor bide
Cildiracam
Daha iyi değil çok daha iyi
Aslında muhalefeti komple değiştirmek lazım boşu boşuna maaş veriyoruz olsada bişey değişmiyor olmasada gereksiz
Bunların kendilerini "buğday ambarindaki bilge" konumuna sokmalari çok eglendirici
maalesef ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?