Erdoğan herkesi içeri atıyor sırf ona oy verelim diye
Ben onun karşısında kim aday ise ona oy vereceğim Erdoğana oy yok
Bu adam 75 geldi hala başımız da bu yaşta insanın aklı yerinde bile olmaz
Ne yani mezardan mi yönetecek?
Erdoğan herkesi içeri atıyor sırf ona oy verelim diye
Ben onun karşısında kim aday ise ona oy vereceğim Erdoğana oy yok
Bu adam 75 geldi hala başımız da bu yaşta insanın aklı yerinde bile olmaz
Ne yani mezardan mi yönetecek?
ben kimseye vermem oy galan zaten seçimler formaliteden yapılıyor seçim diye bişey yok başımızdaki liderleri dünyaya hükmedenler seçip başımıza koyuyor. gek kurtuluş yolu var kitlesel uyanış ama bu mümkün görünmiyor herkes aptallığı ile memnun
Öncelikle herkesin demokratik hakkını ifade etmesi ve oy verme kararı önemlidir. Seçim, geleceğimiz üzerinde etkili bir süreç ve katılım, bu süreçte gücünü göstermenin bir yolu. Demokrasi, farklı görüşlerin bir araya gelerek ortak bir yol bulabileceği bir platform sunar. Kendi kararını alırken sakin bir şekilde düşünmek ve ülken için en doğru gördüğün aday ya da partiye destek olmak oldukça değerli. Sana bu konuda en önemli tavsiyem, önyargılardan arınıp bilgiye dayalı bir seçime yönelmen. 🙂 Sen, önümüzdeki seçimlerde oy kullanarak bu değişimi yaratabileceğinin farkında mısın?
Cevap
8Cevap
bu ülkeyi erdoğan yönetmiyor ki! bizim gibi ülkeleri kapatilast sistemin yaratanların ülkeleri yönetir. erdoğan sadece kukla
seçimlerde dem liler bile cok rahat oy calıyor boş kağıtlara oy basıyorlar denetleyen yok oraları fazla. bu engellenmezse iş hiç kolay olmayacak.
Başlıkta oy vermeyeceğim diyon detayda oy vereceğim diyon
Kanka kimse oy vermiyorsa nasıl kazanıyorlar ben de onu anlamıyorum
Bizi güzel köle yaptı beyimiz.
Ampuller patlasın biz mum ışığına razıyız
muhalefetin adayı kim ise ona vericem
aksini dusunen var mi ya
Alın bunu içeri
silivriye bir aday daha çok cesaretli
Harikasın güzelim
Helal be
Umarım halkın çoğu böyle düşünür
Sonua kadar erdoğan