Güncellemeler
+1 yıl
OoO iNcE tİkTokTa vİrAl olDu oNa Oy vEreYim mOruQ 🤙💀
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Türk oğlu Türk. Ekonomi bilgisi emin olun mevcut iktidardan daha iyi. Döneklerin yanından da çok uzun zaman önce çıktı. Şimdilik seçim çalışması somut bir şey göremiyoruz ancak depremin acısının dinmesini bekliyor belli ki. Neyini beğenmiyosunuz olm?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sinan ogan ın görüşü sanırım osman pamukoğlunu andırıyo yani Türkçü bi lider senin dediğin gibi ama knk%5 yaparmı aşırı zorr zaten muharrem İnce'nin de alacağı oy kadar tahminim bilemedin en iyi ihtimal%8 alır
Haklısın ya
boş ver muharreme ver geç bi umut işte ndnfnf
Muharrem de alamaz ki ://
İkinci tura kalma şansı var genede bence önemli olan KK den daha çok oy alması
İşte o zor kanka kk nun çok ortağı var ama tek çok oy alamaz alacağı kesim chpnin içindeki iktidardan bıkmış chpliler
Knk iyip liler milliyetçi kesimden oluşuyo KK ye oy verirmi sence zaten araları çok ya iyi değil gibi CHP ye gelirsek onların yarısı da atatürkçü seçmen desek muharreme daha yakınları bence benim görüşüm?
Olabilir kanka benim görüşüm belirttiğim şekildeydi herkes farklı düşünüyor saygı duyarım
Yaa bi özelden ulaşır mısın bişi sorcam aşırı merak ettim siyaset ile ilgili sen Türkçüsün herhalde sorumdan bi sen anlarsın site de
Akp nin gitmesi için güçlü olan kk ni desteklemek gerekiyor Sinan ogan a ilk turda vereyim ama yüzde on aldı doyrlim sonuç ne olacsk
İkinci turda mecbur kk şwöfomwlföiwmdosmd
Milliyetçi ve muhafazakar. Kendisini tanımayan çok. Seveni de çok değil.
Sende tam chpli veya tkpli tipi var
Yok kardeşim yobaz olmayan sağcıyım ben slfkpwçiföwlf
Bende sağcıyım ama dindar değilim pek
Sen yine de daha seçilme ihtimali yüksek birine at mesela ince
Ben de aynı şekilde dindar değilim, off maalesef hazırlıksız oldu bu seçim ya adam oy toplayamayacak herkes kartlarını son dakika açtı
Yobaz olan sağcılar daha çok tarikatçı şeriatçı tipler zaten onlar akp ile saadete atıyorlar oyu
O beyinsizleri yakmak lazım onlar milliyetçi falan değil
Mhp de dahil buna onlarda islamcı oluyor. Ama bazı mhpliler ateist oluyor göktengrici onları anlamıyorum
Ben hiçbir partiye henüz tam ısınamadım
Bende de öyle bi durum vardı ısınamama ama hepsinin durdukları yerleri gözden geçirince bana en mantıklısı sinan oğan gibi geliyor
Onun partisinin ismi ne?
Zafer partisi o da
He anladım ümit özdaği sevmiyorum ben
HOAYDAA
Yeniden Refah partisi var Fatih erbakan belki ona atarım ya araştırıyorum onları da
Kanka onun da vaatlerini gördüysen o da yobaz bi tutum sergiliyo
Sağcı ve dindar olmamak zormuş valla sjsjsjsj. Solcu olsak onların zaten dinle imanla işi yok sjsjsj
ŞAÖFLEÖGKWMŞFJS ama onlar bizim kadar türkçü değil be kardeşim..
Değiller kanka chp ve hdp gizli dost mesela şu an
Sağcıların tek kötü yani dine fazla önem veriyorlar bu. Solcuları saysan bitmez pislikler sjsnsjs
Bence de elfşekjfsl ama düşman da değilim solculara ya hepimiz türk çocuğuyuz hdpliler hariç şsöfşeöogçeş
Şu hdpyi de bi kapatsalar artık ya zaten kapatma davaları sürüyor hâlâ
Hdp hüda par hepsine kilitt
İnşallah
Knk eski MHP liyim ben şu an kararsızım tabi de ama MHP liler öyle aiırı islamcı veya aşırı Türkçü değiller yani hiç bi konuda ırkçılık yok sadece Türk-İslam sentezine bağlı bi ideolojiye sahibiz
bu adamı kaç yıl tanıdın neye dayanarak bunları söylüyorsun? hepsini geç sadece adam değil yanındakilerinde düzügün insan olması lazım
Çocukluğumdan beri tanıyo olmam şoku :d
bende çocuklugumdan beri hepsinin ne mal oldugunu biliyorum o nolcak? cocukluk masallarını geçicen :)
Tm
Toplasan kaç tane oy alabilecek ki dediğin adamı tanımıyorum bile. Niye vereyim
Araştır
Maksimum %3 alır
Kılıçdaroğlu daha iyi bir aday cunku.
Sinan iphone kılıçdaroğlu nokia
Knka kimseyle siyaset tartisma kalp kirarsin, tecrubeyle denendi :)
Kankii tartışmadım ironiydi
Siz gençler sağlıklı düşünemiyorsunuz
Sağlıklı düşüncelerini bilmek isterim, senin gibi yargılamadan önce
İktidardan kurtulmak için tek çözüm en büyük rakibe oy vermek
Kılıçdaroğlu aday olmasın diye bi yerlerimizi yırttık adam yine hırsını memleketin önüne geçirdi o öyle yapıyosa ona da oy yok
İyi o zaman iktidar değişmesin böyle devam
İyi kanka siz de koltuk hırsı yapan adama boyun eğin. Biz halk olarak ikisine de mecbur değiliz ya neden anlamıyosunuz
Muharrem ince varken hepsi tırt
Tırt mı 💀
Sonuna kadar Muharrem ince İnce başkan 🤙😅
O kim