Güncellemeler
+1 yıl
70 ve 75 yaşında olan erdoğan ve ihtiyar kemale oy yok
Güncellemeler
+1 yıl
Ee destek yok mu sinan oğana siz varya kötü yönetilmeyi hak ediyosunuz pes
Seçime 1 hafta kaldı lütfen bu adayı araştırın çok donanımlı terör sevicilerine tokatı yapıştıralım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ya siz varya birini dinlediniz mi hemen git*buz kalkıyor donanimli veya değil farkedermi sence şu an başta olanlar çokmu donanimsiz hayır ama gel gör ki durum içler acısı kanmayın masum konuşmalara
Hırsızlara liyakatsizlere oy yok
Bende oy vermeyecem yanlış anlama onlara ama bizim insanımız o kadar geri ki o kadar bilgisizki örneğin ingilizce selam veren birini görseler bile hemen farklı bakıyor gözünde kahraman gibi canlanıyor o yuzden dikkatli olun yani suankiler bile donanımlı ama bunu kötü yönde kullanıp gücü arkasina alıp keyfine çıkarlarına isteklerine bakiyor
Tam da bundan behsediyorum bir kişi 20 yıl kalmamalı donanımlı da olsa cıvıtıyor. O yüzden sinanı 5 yıl sonra gönderelim olur mı?
Üzgünüm ama Recep ve kemal yarışır o adam yeterli oya ulasamz
Sen ilk turda sıksana kızım her türlü ikinci tura gidiyor
Ne kadar çok oy alırsak terör seviciler üzlecek bizle anlaşmaya gelen partilerden şartımız olacak Türkler kazancak
O adam ikinci tura kalamaz
Yazık sana
Sen kime vericeksin bu durumda peki? Bayan terör sevicisi
Eveeet ben de o adama vericen geçmişi bile parlak yurt dışında popüler adam
Çevrene yay lütfen ben de yaymaya çalışıyorum klasik türkiye en çok hak eden adam en az oyu alıyor seçime az kaldı çoğu seçmen tanımıyor yay rica ediyorum:)
Benim çevremde çoğu kişi ona veriyor tanıdığım sağlıkçılar falan da kendi ailem dee
Benim ailem erdoğancı dibine kadar ama ben milliyetçiyim
Evet
Çevrene yay başkan hala tanımayanlar var son 1 hafta son viraj
Meclis kime?
Sinan Ogan i 10 yıldır anlatırım ben👍
Mhp ye
İkinci tur erdoğan kk kalırsa maalesef o zaman erdoğn diyeceğiz milliyetçiler olarak
Ya bu nasıl mantık 😁 MHP nedir hemde bu zamanda. MHP nin milliyetçiliği mi kaldı Hizbullah ile kol kola miting yapandan aynı ittifaktabbulunan
Kardeş evcilik oynamıyoruz meclise adam yolluyoruz Tokatlıyım meclise yollayacağım adamı tanıyorum zafere mi vereyim oy boşa gitsin?
Sen direk chp ye ver bilader?
Ben Atatürkçüyüm ve zafer barajı geçemediği için iyi partiye vereceğim
İyi parti oy kaybediyor hızlı bir şekilde hocam. Tahminimce mhp 8.5 iyi de 8 alır bakalım
Mültecilerin gitmesini istyorum ama zafer geçemez barajı
RTE VAR
İkinci tur rte kalırsa veririz. İlk tur oğan