• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Gündem

Akp'ye oy vermem için bi neden söyleyin?

Sinan_ist
Sinan_ist Takip Et
Master Yaş: 30
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • uzun_yol_
    uzun_yol_ Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 99%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Ondan da oy alayım bundan da oy alayım diye gtu başı oynatmaması, belli bir duruşunun olması, laf değil icraat üretmesi. Tabi bunlar çoğunlukla Erdoğan'ın sağlam iradesinden doğan şeyler. Örneğin KK'nın Sinan Ogan oylarını kendine çekmek için iki hafta milliyetçi takılacağı söyleniyordu. Sanırım bazı sözüm ona "milliyetçi" açıklamalarla bugün itibarı ile bunun startını vermiş.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Diğer türlü ülkede savaşın çıkıp bombaların patlaması, pkknın daha çok salınması... vsvs ve sayamadığım birçok hastane, yol.. icraatlar. Şu an tek tıkla randevunuzu alabilirken geçmiş yıllarda kuyruklar halinde bir doktora görünmek için kendinizi yırtıyordunuz

0
    4 Yorumla
    • Sinan_ist
      Sinan_ist
      +1 yıl

Eski zamanla şimdiki zamanı karşılaştırma dünya gelişiyor ve biz gelişmekte olan ülkelerde gerideyiz refah seviyemiz çok düşük hastane olayı da sigortam olduğu halde özele gidiyorum hastanede doktor yok randevuyu alıyor 2 3 hafta sonrasına veriyor

Yorumla
    • Sinan_ist
      Sinan_ist
      +1 yıl

Pkk ile ençok anlaşma haşır neşir ak partisinde oldu en çok şehit ak parti döneminde verildi ailelerin sesi cıkmasın diye neler neler verildi neler nerdeyse iyi ki ölmüş diyecekler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yani o zaman siz sanıyorsunuz ki kk başa geçse ülke daha güzel ve yaşanabilir bi yer olacak

Yorumla
    • Sinan_ist
      Sinan_ist
      +1 yıl

Recep ülkenin içine etti kim gelirse zor düzelir

Yorumla
  • lizaben
    lizaben Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Böylece sen de bu tişörtü gönül rahatlığıyla giyebilirsin:

4
    2 Yorumla
    • Sinan_ist
      Sinan_ist
      +1 yıl

Türkçe meali ne

Yorumla
    • lizaben
      lizaben
      +1 yıl

"Benim sekse ihtiyacım yok, hükümet beni her gün s..." diyo.

Yorumla
  • Djskdksksk
    Djskdksksk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Yok ki vereyim

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

2

Cevap

4

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Aponun selonun serbest kalmaması fetocu pkklı tiplerin vatana el uzatmaması yerli ve milli üretim savunma sanayisi projeler Terörle mücadele dış politikada ülkenin bağımsız haraket etmesi küresel b, oktan düzene tek karşı çıkan olması (dunya 5 ten buyuktur) duruşu İstiklal marşını kağıttan okumayı beceremeyen birinin yerine güçlü bir liderik vasfı olan Erdoğanın liderliği doğal enerji kaynaklarını arayışı Mavi vatan doktirinine sahip çıkması

0
    20 Yorumla
    • CanerDiyeBiri
      CanerDiyeBiri
      +1 yıl

Hdp li meclise sokan, oslo da pkk ile görüşen, kozmik odayı açan, ergenekon diyip milliyetçi subayları tasfiye edip fetö subayları yerleştiren, ülkenin her kurumunu çökerten, ekonomik krize neden olan, devletin tüm mal varlığını satan birine vermek lazım tabi ki😊

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@CanerDiyeBiri Hdp ye her evden bir oy diye mecliste tutan baraj altı kalmasın diye baraj artırma vurgusunda bulunan mitinginde apoya ozluk seloya ozgurluk diye beyanat veren Ergenekonda milkiyetci subayları tasfiye etmiş fetocu adalet bakanına İzmirden 1. Liste Millet vekilliği verip (sadullah ergin) ve en yakın rakibine fetocularla bir olup kaset kumpası kuran fetocularla beraber haraket edip hem kandilden destek aciklamaları hem firari fetoculardan destek mesajları alan Yatırımcılar ülkemize gelmesin çağrısı yapıp sürekli sokak siyasetiyle kriz çıkaran Geçmiş dönemlerinde (90 larda) olduğu gibi Ülkeyi memuruna maas veremez gale getirip Deprem vergilerini maaş olarak vermek zorunda kalan Sürekli sorun dile getirip buna karşı heykel dikmekten baska hic cozum sunmayan ve Turk dusmani batili devletlerin destegini alan birine VERMEK LAZİM EVET

Yorumla
    • CanerDiyeBiri
      CanerDiyeBiri
      +1 yıl

Bu dediklerinin çoğu Akp tarafından yapılıyor, iktidarda bile olmayan birini suçluyamazsın. Chp sütten çıkmış ak kaşık demiyorum ama değişim şart, RTE çok daha beter. Krizin nedeni Erdoğan'ın ben ekonomistim diye ortada gezmesi. Avrupa mültecilerin Türkiye'de kalmasını istiyor, sence gönderecek adamı destekler mi? PKK RTE yi destekliyor, chp oy verin diyince halkın tam tersini yapacağını bilmiyorlar mı? Düşmanını canım saniyorsun, seni tongaya düşürüp istediği adama destek yaptırıyorlar yine. Ters psikoloji nedir öğren.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@CanerDiyeBiri gayet tabi suçlarım İktidar olmaması bu yanlışları yapamaz anlamına gelmiyor bizzat gördük duyduk canlı canlı Ekonomik krize gelirsek Başta abd başkanı trumpın Türk ekonomisini mahfedeceğim demesi batılı liderlerin ambargo ve yaptırım tehditlerinide gördük Krizin sebebi erdoğan değil Kaldı ki dünyada hicbir hukumet yok ki kendisi için bu kadar kötü bir durumu iendisine yapsın erdoğanın Yerli üretime verdiği destek basta savunma sanayisi Doğal kaynak arayışı ve vatandaşın maaşına verdiği yuksek zamlar durumun farkında olduğu ve kurtulmaya calistigini gosterir. PKK açık şekilde chp yi destekliyor. Aksine bunu diyerek sen ters piskoloji peşindesin Pkk nın istediklerini elde etmesi K K nın özerklik vadi seloyu serbest bırakmasından geciyor. Tepelerine bomba yağdıracak sihaları ürettirenden suriyeye operasyon yapıp orgut liderlerini oldurenden degil hatta abd bile tepki gosteriyor muttefigiki vurdun diye 🤣 bu kadar barizken bu gercek Erdoğanın pkk yı s, iktigi bir gercek o yuzden ters piskolojiyle bunu aklaman olanaksız

Yorumla
    • CanerDiyeBiri
      CanerDiyeBiri
      +1 yıl

Nan 2 tweet ile ekonomik kriz yarattı adam ülkende, ülkende sana ait fabrika kalmadı. Bizzat mahvetcem dedi ve yaptı. RTE rahibi vermem dedi, eşek gibi verdi, devlet rezil oldu. Krizin tek sebebi RTE, sen daha ne anlatıyorsun, muhalefet mi yönetti ekonomiyi, ambargoymuş, Amerika 5 katını Çin'e, Rusya'ya yapıyor bu kadar etkilenmiyorlar, sen RTE vereceksin ve kendine bahane arıyorsun kendini boş yere kandırma, savunman boş. 2002 de PKK bitirdi ordu, dağda 100 kişi kaldı derken akp seçilip 2009 a kadar operasyon yasağı koydu, oslo da bizzat görüşüp pazarlık yaptı. Şimdi uyuşturucu ve mülteci pazarında yine pay aldığı hükümetin tüm dünyada haber oldu. Sen daha neyi savunuyorsun nan, özerkliği bu gidişle ancak Tayyip verir sen o konuda da kafan rahat olsun. Aynen PKK * ondan bitmiyor, siyasette altın kural; güçlü bir orduya rağmen terör bitmiyorsa hükümet teröristler ile çıkar ilişkisi vardır.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@CanerDiyeBiri Evet vermem dedi ama birileri içerde bu sürecde patates soğan diye anırınca vermek zorunda kaldı Daha beter olmasın diye Erdoğana kalsa vermezdi zaten Evet yapıyor çine ve rusyaya ama bu ülkeler biz Sağcı solcu kavgası yaptığımız zamanlarda Bağımsızlaştılar üretim yaptılar dışa bağımlılıklarını azalttılar Biz o ara mühendislerimizin inthehar ettirip Marşalla abd ye bağımlı olmakla veci hürküşlara engel olmakla meşguldük anlarsan Savunma sanayisinde ki bunca proje togg vs yıllar oncesinden yapılabilirdi. İş gine bize kaldı ama çok geçti. Pkk nın bittiği felan yoktu Türkiyeye bir baskı aracı olarak kullanıyordu. Türkiye emir kulu gibi haraket ettiğinden pek olay çıkarmıyorlardı Ne zaman ki Baş kaldırmaya bağımsız politikalar üretmeye başladık Pkk yı kullanarak eylemler yapmaya başladılar. Devlet (bunu desteklemiyorduk akp bu yuzden ilk kez secimi kazanamadı) çözüm süreci yapıp silahsız barış sağlama yolunu seçti Ve abartılı tavizler verdi. İşte sizin ağzınıza sakız gibi yapışıp papağan gibi megri megri davul zurna muhabettinizin sebepleri yaşandı. Doğal olarak bende dahil karşı çıktık sandıkda akp sonuc alamadı Haziran secimlerinden netice çıkmadı. Ve tekrar erken secime gittik Akp sürec istismar edildi dedi ve Mücadele yolunu seçti Bu güne kadar ki süreci gorduk Başta sürekli patlamalar bombalamalar oldu. Ama devlet siha basta olmak uzere yerli uretim savunma sanayisinden aldigi gucle bunları bombalamaya basladı Ve gorduğun gibi nerdeyse eylem yapamaz hale geldiler. Baya nadir yasanir hale geldi. Hdp nin ve sezgin tanru kulunun bu donemde sihalara b, ok atmakla mesguldu Anlayacagin simdi akp dogru olanı yapıyor. Ama. bu sefer muhalefet hdpye sarılmis durumda Olay bu

Yorumla
    • CanerDiyeBiri
      CanerDiyeBiri
      +1 yıl

Aynen kesin patates soğan dediklerindendir, sana senin sırf vermek için neden aradığını söyledim, hatta senin durumunun psikolojide karşılığı otoriter liderden ayrılamama diye geçiyor, özgürlük ağır bir yük. Yerli milli dediğin projeleri ODTÜ, Boğaziçili gençler yaptı ve her gün onlarcası kaçıyor, ne kadar mühendis açığın var biliyor musun 🤣 terör ile mücadele aynen aynen, niyelse hep seçim zamanı, hem RTE ihtiyaç duyduğunda bir çatışma çıkıyor, sanki birileri kulaklarına fısıldıyor ki sana biraz önce hükümetin doğrudan pkk ile işbirliği içinde olduğunu anlattım. Dünya 5 ten büyük evet, mesela tüm inşaatları kapan, usulsüzce yapan 5 akp li holdingten büyük, liderlik vasfına geldiysen sende sıctığın ve sıvadığın farkındasın, RTE iyi bir devlet adamı değil, iyi bir hatip, güzel masal anlatıyor, mavi vatanı kuran amirali görevden alıyor mesela, çıkan petrolü devlete değil bayraktar şirketine aktarıyor, bizim boğazımıza değil kendi boğazına gidiyor ülkenin madenleri, doğal enerjisi aynen. Daha fazla ne yazarsan yaz ben senin haksız olduğunu ispat ederim sen haksız olduğunu ne zaman kabulleneceksin açaba 😊

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@CanerDiyeBiri Kendi kendine birilerini haklı haksız ilan edeceksen durma et Bu güne kadar zaten kendiniz çalıp kendiniz oynadınız. Ve %60 lara çıkardığınız kemaliniz rakibinden nerdeyse 5 puan fark yiyerek oturdu yerine 20 senedir yeniliyorsanız bunun insan bir sebebini dusunmeli Ama yok millet apta, l s, alak c, ahil felan dimi Oysa yürüyen merdivene ters binen kendi adamlarının dahi adaylığına karşı çıktığı malubiyet şampiyonu birine vermek zorundaydı bugun Hükümete hınca hınc ates puskuren ersan şen bile bunu kabul ediyor daha nediim. Bu projeleri yapan odtulude var. Bogaz icilide var ve nicesi Ülkesinden kacan muhendislerde oldu devletin tesvikiyle geri donenlerde oldu. Şayet oyle olmasa bunca projeyi ruyanda gorurdun daha en son Siha gemimiz yapıldı. Ama dur. maketti dimi bunlar 🤣 sana daha öncede soyledim Abd bile yer yer Türkiyenin pkk nın ele başlarına yaptığı operasyonlardan duyduğu rahatsızlığı dile getirdi muttefikimi vuruyorsun diye ite yandan senin partinin adamı bile sihaya felan b, ok atmaya kalkıyor. oda mı tayipden 🤣 Ulan madem tersci madem oyle biye seloya ozgurluk istiyor genel baskanın sen kendin gibi herkezi keriz sanma gerisini anlatmama gerek yok Halk tv Fox tv sporsorluğundan çıkma iddalar zaten en son kentsel donusumde rantsal donusumdu millet bedelini depremde caniyla odedi karsi cikanlar yaptirtmayanlar sayesinde cidden bravo 👏👏👍

Yorumla
    • CanerDiyeBiri
      CanerDiyeBiri
      +1 yıl

Ben chpliyim dedim mi 😂 biz en bastan beri ilk turda RTE alabilir, bizim halka seven yaranır, 2. tura kalıyorsa zafer ve memleket sayesinde dedik. Ben şahsen zafere bastım. Halk 20 yıldır manipüle ediliyor, manipüle edilen bir halkın akıllanmasını zaten beklemiyorduk. Kadıköy sosyalistlerinin ağlamasına hepimiz alışığız ama bu RTE nin dediklerimi yapmadığı anlamına mı geliyor, devlet tesvikiyle kimse dönmüyor, eğer RTE giderse geliriz diye binlerce mühendis ve doktor karar aldı. Ben yaptığı iyi şeyleri kotülemedim ki ama o iha, siha yapan mühendislerde her gün azalıyor, bugün yapıyorsun ama kimse özgür olmadığı yerde, diktatörün olduğu yerde daha fazla dayanmaz. Bende mühendisim hem de uçak yani o iha, siha yapanlardan. Şimdi hala üretim için uğraşıyorsak tek sebebi vatanımız için, rte nin keyfi için değil ama her gün bir arkadaşımız daha gidiyor niye kalsın ki ne ekonomi, ne özgürlük, ne gelecek ümidi var başımız da RTE varken.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@CanerDiyeBiri Söylemlerinin hepsi aşırılıkcı ve demogajik Halkı manipule eden belli bunu chpnin adamı yılmaz özdil bile söyledi Siz bu gun sosyal medyaya girin sozcu gastesi okuyun %90 bizde bu iş bitti dersiniz diye ulan A, mk şu youtuba bile giriyorum Adam bilim kanalı kimisi oyuncu twitch i kimsi tarih videosu yapıyor kimisi sanat nerdeyse Alehi RTE alehtarı hepsi aleyhinde. konuşuyor Twittere gir hele Kemal video atıyor. Türkiyede twtiter kullanıcı Max 20 milyon videosu 65 milyon 70 milyon izlenme alıyor hemde ilk seferde baya bildiğim sürü piskolojisi manipulasyonu Chpnin trol ordusu olduğunu biliyoruz Bunu muharrem bile soyledi Bana giydiriyorlar diye Kimi hedef alırlarsa hurraaa saldırıyor Meral masadan kalktı 3 günde siyasi hayatımda yemediğim hakareti yedim dedi He şimdi bu kitle deprem zedelere ana avrat sovuyor İnsanlık değil mesele oymuş meğer. Erdoğan senelerdir kendisine oy vermeyen vana İzmir'e bir kere hakaret etmedi Bunca hizmet goturmesine rağmenühendislere gelirsek Senin o bahsettiklerin zaten malum zihniyette ki insanlar Vatan perver bir insan Refahına bakmaz ülkesi için çalıdır didinir her koşul Selçuk bayraktar gibi adam aylarca hangarda yatmış Ülkesini terk etmemiş. Onun gibi nice isim ulkesine geri dondu varsın malum kafada olanlar gitsin Ve gelelim dikdatör meselesine Ulan bu ülkede. Dikdatör olacak sende bunu söyleyeceksin Bu ülkede dikdatör olacak sende sandıkda secime gideceksin Bu ülkede diktadör olacak kazanmasına ramak kalmasına rağmen secime mudahele etmwyecek Bu ülkede dikdatör olacak Sen adamı sonun menderes gibi olur diyeceksin Hakimleri savcıları polisleri karşıt medya mensuplarını asacağız keseceğiz hesap soracağız yargılayacağız diyecek Meydanlarda özerklik ilan edip Terörıst basını serbest bırakacağını söyleyecek Bu ülkede dikdatör olacak Muhalif gaste yayın organları olacak bu ülkede dikdatör olacak 1 haftada 100 e yakın yalan atacaksın Ya sen dikdatör je onu bilmiyorsun ya da görmemişsin Kuzey koreyi bi incele derim

Yorumla
    • CanerDiyeBiri
      CanerDiyeBiri
      +1 yıl

Kardeş okumaktan üşeniyorum, göz var nizam var, anlattım, daha da uzatma, aklı olan anlar.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@CanerDiyeBiri iyi güzel benimde uzatmaya niyetim yok anlatacağımızı anlattık bu kadar yeter

Yorumla
    • CanerDiyeBiri
      CanerDiyeBiri
      +1 yıl

İnsanlar RTE den bıktı artık, neden tepki göstermelerini garipsiyorsun, toplum olarak bıktık. Eğitim seviyesini yükseldikçe akp oyu düştüğünü bizzat akp kabul ediyor, toplumun önündeki insanalarda genelde okumuş yani akp karşıtı olma ihtimali yüksek ki şu şartlarda akp savunan kişi akıl kârı değildir. Troll ordusu taktiğinin Türkiye'de kurucu ve en çok kullanılan akp, chp ye burada bok atmak sadece saçmalama olur. İzmire hakaret mi gelmedi , gavur İzmir diyip deprem olunca göbek atanlar vardı, şimdi de onlar aynı şekilde tepki gösteriyor. Bana göre her iki tarafında bu yaptığı mallık. Vatanperver olduğumuz için rte ye karşıyız zaten, refah değil mesela RTE bu ülke için en büyük tehlike. Tabi ki diktatör, Adolf Hitler de seçimle geldi, halkı manipüle ederekte başta kaldı tanıdık geldi mi? Sen bilinçli muhalif yaratmak nedir bilir misin, eğer bir diktatör olarak muhalifleri tamamen ezersen bunda halk sana muhalif olmaya başlar 😂 aklı olan hiçbir diktatör muhalifleri yok etmez aptal oldukları sürece, zeki olanları temizler. Neyse ben onlarca şeyi açıkladım ama anlama yok sende, boş ver.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@CanerDiyeBiri Madem devam etmek istiyorsun ozaman bende gecirmeye devam ederim İnsanlar bıktığı için mi oy veriyor. Bu ancak kendi bakış açısından öteye bakamayan Atgözlüğü takmış birisi diyebilir. Birinden bıkılmışsa oda 10 secimdir kaybettiği halde o koltukta oturan kendi adamlarının bile seni istemiyoruz aday olma denilen zatı muhteremdir Reisi seven hala sever sen bıktın diye herkes bıktı anlamın gelmiyor Kemale zaten tuvalet terligide olsaydı oy verirdim diyen biz değiliz sizsiniz. Eğitim seviyeniz belli Bak Sizinkiler heykel dikip dururken bu milletin adamları tank helikopter uçak iha yapıyor. Siz ender zekanızla gaf rekortmenine oy vermeye devam edin 🤣👏👍 akp nin oyu dustu erdoğanın değil buda nefretten değil tepki için ikisi aynı şey değil Madem gavur diyen var madem gobek atan var git bunu onlara soyle bana değil. Adopf hitlermiş 🤣 sanki toplama kamplarında muhalefeti imha ediyor a, mk mantığına sokim Sen otokratla. dikdatorlugu birbirine karıştırıyorsun Dikdatörlükde Muhalefet diye birsey soz konusu dahi olamaz. Bu anlattıkların otokratlığa girer. Kelime kavram ve tanımlamarı doğru öğren bi kere Kimsenin muhalefeti ezdiği yok Ezen varsa aksine muhaliflerdir. Daha seçimden önce muharremi oyumuzu bölüyor diye yerden yere vuran sanki ugandalılardı güldürme beni Bi sanatcı muhalif olsun 👏 lanır Erdoğana destek versin anasına avradına yemediği hakaret kalmaz Baya bildiğin mahalle baskısı Asıl dikdatörlük arıyorsan buna bak derim ve aynı şekilde tek adam diyip duruyorlardı şu an adam koltuğuna kazık çaktı oturuyor O yüzden laga lugan seni baglar

Yorumla
    • CanerDiyeBiri
      CanerDiyeBiri
      +1 yıl

Geçirmek mi, bastan beri ne dediysen boş olduğunu kanıtladım 🤣 geçirmekmiş önce bir uyanda ne neymiş anla, Erdoğan'ı destekleyen birini umursayacak insan var mı dünyada sanıyorsun, sırf belki hatanı görüp düzeltirsin diye cevap verdim şimdiye kadar. RTE, kk, devlet bahçeli diktatördür, aksini iddia eden yok ki. Reisini seven sayısı bitti, reisinin iktidar sebebi aptal muhelefet, gerçekten sağlam bir muhalefet olsa 3 dk dayanacağını mı düşünüyorsun 😂 kendi seçmeni bile sırf chp yi ysp ile birlik olduğu için akp ye basıyor, çoğu bıktık narası atıyor ama aptal muhalefet kendine çekmeyi beceremiyor. Atatürk uçak fabrikası kurduğun farkdasin değil mi, şu anda yapılanları Atatürk daha o zaman yapıyordu, o kadar borçla. O fabrikaları Ecevit kapatıyor hani siyasal İslam'ın başlangıcı olan herif. Bu millet dediğin biziz canım, yapan mühendis benim, tb2 sihasini tasarlayan Selçuk bayraktar da tek değildi yanında ergenekonda atılan havacı subaylar vardı ama onları bile savunacak popo yoktu. Aselsan 1976 da kuruldu ve aşama aşama silah üretmeye başladı, heykel dikerken diğer yandan tankın tenelleri atılıyordu, sanki o tankı 5 sene de ürettin. Altay tankının temeli 1995, atack helikopteri 1994 de planlanmaya başladı. Sinan Ateşi kim öldürdü, kimin açığını biliyordu, Pekeri öldürmek için niye bu kadar uğrasıyorsunuz 🤣 sana saatlerdir şamar oğlanı yaptım hala bu seni eziyorum egoların nereden geliyor. Tabi ki destek verirse anası avradı kalmaz, terör destekçisine destek vereni alkışlayacak mıyız, pardon biz başkası yapınca söven, reisi yapınca alkış tutan idiotlardan değiliz. Yazıya bak, kahvehane de amcaları kandırırsın anca bu dille.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@CanerDiyeBiri Şamar oğlanı yediği şamardan hayal aleminde gezmeye devam ediyor belli ki 10 secimdir gömen adamın seveni yok diyor 🤣 Girebileceği en dezavantajlı seçimi bile 1 bitiyor. Bunu deyince milleti cahillikle sucluyor. Cahil olduğun için bu açıklamalar bu kadar uzun sürüyor zaten daha dikdatör nedir nasıl yapılır dikdatörel yönetimde neler olur Otokratla Dikdatörü birbirine karıśtırıp konuşuyor 🤣 ya cidden iyi yemişsin şamarı bi su iç iendine gel Eee ben veci hurkuşdan vurgu yaaprak nice mühendisin ither süsü verilerek öldürüldüğünden bahsetmemdim mi zaten Bana aselsanın tarihinden bahsediyor. Bunu bilmeyen yok son 10 sende nasıl olduda savunmada bu kadar sıçrama oldu bi düşün istersen bu gün uçak fabrikası yaparsın Babacan gibi bi adam merak etmesinler dokunacağız der Sezgin tanrı kulungibiler hdpye savunma bakanlığı vericez der. Yine yerinde sayar muhendislerin intehar etmeye başlar projeler rafa kalkar Tabi anlarsan bizim benzin yokmuş diye çöpe gitmiş bir araba projemiz var. Biride çıkıp bakamamış mı deposuna bu bahaneue inanıyormusun at gözlüğuyle bakarsan evet bide şamarlamışmış felan 🤣 ne içiyorsan bırak halisinasyon gorme

Yorumla
    • CanerDiyeBiri
      CanerDiyeBiri
      +1 yıl

Bu kadar kör gözlü olmak için ne yaptığını mera ediyorum, Türklüğü ayaklar altına alan, TC yazısına silen, Türklüğe düşman olacak bir adamı böylesini savunacak kadar vatana düşmanlık nereden geliyor, askere kelle diyip, pkk ile ilişkisini olduğunu söyledim sen hala uçak yaptı ki onu da yapan biz Türk mühendisi. Aynen kardeşim sen bu zekayla devam et, ben chp li değilim dediğim halde başka saldıracak yerin olmadığı için oraya saldır. Bu arada KK ye biz en büyük 2. ak partili diyoruz, bu kadar kötü bir hükümeti yıkamamak için onunla anlaşmalı olmak gerekir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@CanerDiyeBiri Yavuz hırsız ev sahibini suçlu gösterirmiş Senin muhabbetin buna benziyor. Erdoğan ülkesine öyle düşman ki Savunma sanayisini geliştirecek destek ve adımlarda bulunuyor. Bu yapılan tanklar sihalra felan aslında pkk için yapılıyor onlar kullanılsın diye :D hahahaha suriyeye operasyonunda da bizim askerler pkk lılara sıkıyor zıplayıp havada kurşunları kapıp cephanelerini artırsın diye Ya yürü bi git ya ap, dalı vatan perverlik adının önüne T. C koymakla olmuyor.:D ha diğer iddana gelirsek buna doğru demem ama yalanlayamamda :D adam harbi erdoğanın gizli ajanı gibi çalışıyor :D

Yorumla
    • CanerDiyeBiri
      CanerDiyeBiri
      +1 yıl

Aynen ne kadar haklı bir söz, yavuz hırsız ev sahibini suçlu gösterir. Anlat anlat bıktım, sen kendi bildiğini okumaktan şasmıyorsun, bunu en iyi tarih gösterecek, her firavun birgün ölür ve arkasından her şey ortaya çıkar.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@CanerDiyeBiri Evet firavunun tahtı sallanıyor malubiyet 12 olacak zira :D

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Dusunuyorum dusunuyorum ne olabilir diye bulamiyorum yok cunku

1
    1 Yorumla
    • Sinan_ist
      Sinan_ist
      +1 yıl

👍👍

Yorumla
  • CanerDiyeBiri
    CanerDiyeBiri Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Herkes kendine layık olan ile yönetilmeli, kendini ona layık görüyorsundur.

2
    0 Yorumla
  • ESKIbirKSliadam
    ESKIbirKSliadam Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

Çünkü bu millete müstehak.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Torpilin olması menfaaitin olması yoksa olmazz

2
    0 Yorumla
  • Fuchen
    Fuchen Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23
    +1 yıl

Yol, köprü yaptı (!)

1
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Akp'ye oy vermem için bi neden söyleyin?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sinan Oğan'a oy vermeme sebebiniz nedir? 10 cevap verildi
Chp'ye oy vermem diyen burada mı? 17 cevap verildi
Oyumu mecburen? 3 cevap verildi
Oy kullanmaya gitmesem nolur? 13 cevap verildi
Oy kullanmasam mı? 30 cevap verildi
Nasıl utanmadan akpye oy veriyorsunuz? 16 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Balmy duş jeli kullanıyor musunuz?
  • Kahramanmaraş firigi yediniz mi, bu yöresel lezzeti sever misiniz?
  • Tarhana cipsi yediniz mi, doğal atıştırmalık olarak sever misiniz?
  • Hatay dürümü seviyor musunuz?
  • Seven sevdiğini belli eder mi?
  • Göz göre göre yalan konuşanı bozar mısın, yoksa ayıp olmasın diye görmezlikten mi gelirsin?
  • Deniz sezonunu açtınız mı, sahil kasabasında yaşama hayali kuran var mı?
  • İlgili biri nasıl davranır?
  • Eleştirirken acımasız olabiliyor musunuz?
  • Kalmak mı daha zor, gitmek mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨