Kemal Kılıçdaroğlu sizce Cumhurbaşkanı olarak göreve gelse Savunma sanayi yatırımlarını, milli silahları, engeller mi, yoksa tam gaz devam mı ettirir?

Kemal Kılıçdaroğlu sizce Cumhurbaşkanı olarak göreve gelse Savunma sanayi yatırımlarını, milli silahları, engeller mi, yoksa tam gaz devam mı ettirir?
Bazılarını yarım bırakacak sosyal devlet anlayışı bunu gerektirir sen Amerika mısın ki hem sosyal hem askeri alanı aynı anda yürütecrk güce sahip olasın? Ya halkın kuru soğana muhtaç olask ya da Almanya redahından bir refaha sahip olacaksın. Almanya bile sosyal alana askeri alandan çok daha fazla önem veriyor.
Almanyaya 2. Dünya savaşından sonra askari güç kısıtlaması ambargosu getirildi. Şöyle bir bak hangi ülke bizim kadar çatışma yaşıyor yunanisyan, sıriye, ırak, ermenistan bu ülkelerle her an kavga çıkabilir vaziyetteyiz. Yani askari güzümüz abd gibi ülke sömürmek için değil milli güvenliği sağlamak için zorunlu
@Aydamira Bu senin dış politika sorunun devlet meselesi değil hükümet meselesi. Şu an iki üç halkı aç devlet dışında barışık olduğumuz ülke yok zaten. Sen hep savaş oraya savaş buraya savaş kafasıyla yetişip gelecek nesillere de bunu aşılarsan Hindistan'dan daha beter olursun örnğ askeri gücü Türkiye'nin kat kat üstünde nüükler güce sahip bir ülke ama halkı açlıktan ölüyor... ayrıca ben askeri gücümüz olmasın demiyorum olsun ama bu açlığa muhtaç edecek boyutta olmamalı sizin turan hayaliniz yüzünden gelişim çağında milyonlarca çocuk falan ülkede sokaklarda bedava deneme ürünü diye satılan proteinleri alamaz duruma geliyor bu çocuğu karşına alıp Türkçülük turan ülkücülük ona savaş buna savaş o kafir bunu kıracan bunu dökecen teraneleri ankatacaksın da çocuğun karnı mı doyacak? Bir noktadan sonra canavar bir nesil yetiştirirsin madımak olaylarının beteri karşına çıkınca da Twitter'e girip masumiyet sanki hiç etki etmememişsin gibi tweetler atarsın...
Cevap
6Cevap
Ben güvenmiyorum hiç birine ama devam ettirir
Evet. Cünkü ağa babalarının emir kulu olarak secildi.
Ne Erdoğan ne Kılıcdaroglu ülkeyi 1 milim ileri götüremez ikiside cok yaşlı, yeter artik
Engeller bu herif ülkeyi satar
O vizyonu göremiyorum
Hiç bir konuda güvenmiyorum
Erdoğan'dan daha iyisini yaparız
Devam ettirir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?