A101’de çalışıyorum yoğun mobbing ve karışık işler var bunu yönetime nasıl bildiririm?

Arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır A101’de çalışıyorum. Mağaza sorumlusu kendine resmen grup kurmuş her şeyi kafalarına göre yapıyorlar. İstediğine izin verip bana ful çektiriyor. (Sabah 8,5 akşam 21:30) diğerleri geç gelince sorun olmaz ben 2 dk geç kalsam gruba ucu açık laf sokarlar. Depoya gönderilmesi gereken kutuları Suriyeli birine veriyor ve artı sktsi yaklaşan ürünlerin etiketlerini söküp fire gösteriyor ama o Suriyeliye kasadan geçmeden satıyor. Parasını elden alır. Sürekli g*zekalı eşek diye hitap eder. Bölge sorumlusu ile çok haşır neşirler bölge sorumlusu fayda etmez benim daha üst düzeye dönen dolapları iletmem gerekiyor. Haksızlıklarını bir ben kabul etmediğim için beni resmen düşman ilan ettiler sizce daha üst düzeye nasıl ulaşabilirim? Mağaza sorumlusu kendini beğenmişin teki seni istifaya zorluyorum diye açık mesajı da var.

A101’de çalışıyorum yoğun mobbing ve karışık işler var bunu yönetime nasıl bildiririm?