Markette müdür yardımcısıyım. Müdürüm beni personellerine karşı asla savunmuyor. Molalarımın hesabını yapmaya bir şey başladı. Bir personel kendini yetkili sanmaya başlayınca haddini bildirmek istedim fakat olay bana patladı. Ne yapayım

Markette müdür yardımcısıyım. Müdürüm beni personellerine karşı asla savunmuyor. Molalarımın hesabını yapmaya bir şey başladı. Bir personel kendini yetkili sanmaya başlayınca haddini bildirmek istedim fakat olay bana patladı. Ne yapayım
Görselden okuduğum kadarı ile müdürün haklı görünüyor. Sorundaki detayı okuduktan sonra da "Haddini bildirecektim" tavrında yazan biri olduğu için tekrardan haksız olduğuna karar verdim. Müdürün için sabır sınavı gibisin. Gün sonu mesajından dahi belli.
Sen 1 gün iş yetimde geçir ve gör. Ayrıca benim kadar sabırlı ve çalışkan birisini bu sektörde bulamaz. Çok isteseydi ben teklif ettim kendisine. Arkadaşı yardımcısı yapsın ve ben işten çıkayım. Kabul etmedi ve tam aksi ikna için haddinden fazla çabaladı :((
Yerimde*
Bana verdiğin cevap şeklinden ve diğer yazanlara da verdiğin cevap şeklinden sonra da sadece haksızsın demiş olmamı tasdikliyorsun. İnsanlar ile geçim problemin var ve kaprisli birisin. İşini beğenmiyorsan çalışma işini değiştir, ama ihtiyacım var diyeceksen de işini uyum sağla.
Kimsenin olmadığı sadece ikinizin bulunduğu bir yerde ağzını açacaksın o ite ayarını vereceksin ama kimsenin olmadığı yerde yapacaksın Bunu bir daha da hareketlerine dikkat edecek maalesef ite it olduğunu söylemezsen bir süre sonra kendilerine at zannediyorlar
Bak güzel kardeşim, yaşadığın şey insanın motivasyonunu gerçekten düşürür 😔 Ama şunu bil, haklı olmak başka doğru stratejiyle ilerlemek başka. Sen müdür yardımcısısın ve otoriteni bağırarak değil sakin ve net duruşla kurmalısın 💼✨
Müdürünle birebir sakin bir görüşme yap. “Ekibin önünde destek görmeyince otoritem zedeleniyor” diye açıkça anlat. Her şeyi yazılı ve somut tut. Molanı, konuşmaları not al.
Unutma, kariyerde güçlü olan duygusunu yöneten kişidir 🌿 Kendini geliştir, iletişim tarzını profesyonel zeminde koru. Bu süreç seni daha sağlam yapacak 💪🌟
Cevap
13Cevap
İnsanlarla geçinmeyi öğren kime nasıl davranaçağını bilmiyorsun
Allah Allah nerden biliyosun yanımda mıydın çalıştığım süreçte. Gayette herkesle uyumlu bit insanım. Sadece personelin yetimi bilmesi gerektiğini düşünüyorum
Böyle davranmaya hakkın yok kusura bakma demezler mi sen kimsin diye yanlış düşünce gereksiz egonu düzelt 100 kişi başındaydım yaş olarak da hepsinden ufaktım sorumluluk yaptım kimse kırmadan incitmeden her şeyi yaptım anlaşılan toysun pişman lazım 🙂👍
Nerden biliyorsun birilerini incirtiğimi? Ya da bu dediklerimi ona yansıttığımı? Sen kimsin yargılayabiliyorsun insanları? Sen çok mu doğrusun hayatta
İncittiğimi
Konuşma tarzın ve üslüp bunu ortaya çıkarıyor elimden geldiğince doğru yanındayım o rütbe ezesinde verilmedi elin işi için kavga gerek yok yöneticisin aklını başına al dost tavsiyesi
Her işyerin de istisnasız var bunlar. Akıllı ol ve siyaset yap.
Ama nasıl işte
bunu paylaştığın için öyle bi kvkk davası ve işyeri davası yersin ki yedi sülalen zora girer. sil bunları
Müdüre ver bence başka türlü sana ayrıcalık tanımaz
Ne verim
A.. m
Veysel versin onu. Canını yerim diye geziyor arkadaş. Müdürün yağcısı zaten. Vermediği de şüpheli gerçi HDPAJXPSJX
Veyseldende şüpheleniyorum zaten arka kapısıcı gıcırdıyo olabilir
Kadın bir avukat bulup direkt olarak şikayet et.
Etsem nolur yani pek bir şey değişmez bence
Müdüre bak mısınları bile ayrı yazamıyor hshshs
JKDJSPCN
Veysel gruptan ayrılmış zaten
Canım müdürüm 😍 gönlünü almış işte hxşsbxpsnxpsn
Geri geldi
Müdür yrd olmak da kolay diil. Her türlü sıkıntı ile uğraşman gerek
kanıtn var onu mahkemeye sun paranı al
Veysel ayrılmış zaten, konu kapansın :)
sana gurban olsun
Uzak durmak en doğrusu
Her zaman olan şeyler değişmez hiç
Peki ne yapmalıyım
Yapabilirmisin bilmiyorum fakat en güzel şey kafana takmamak umursamamak böyle yerlere gelen sonradan gelen adamların hep bir yerleri kalkar bunu çok iyi şahit oldum orta okulda konuşmayı bilmeyen arkadaşım böyle bir markette müdür oldu havasından geçilmiyordu takım elbise ile geziyor 🤣
Ayy cidden yersiz. Alt tarafı market neyin peşinseler anlamıyorum. Deniyorum ama olmuyor işte hxpsnxls
İnanmam
Ayrıl isten
En kısa zamanda
CIA, FBI ve İnterpol'e şikayet et
NDŞSNXPSNFP beyaz saraya başvurucum bir
Donald'a selamımı söyle NDŞSNXPSNFP
Adres ver gelelim
Xhpsjxşsncşsjd mükemmel olur
Hangi banka bilelim bizde mobbing uygularız müdüre pusu videosu gelebilir 🤣
DJPSJFPSDJ 1 kamyon şart
Yok be bankayı rahat soyamayız o kadar kişiyle 😀
Ya ne bankası. Gerçi duyan şirket falan sayarda market burası :(
Ula bankaların diyince bende banka sandım market çok mu büyük mesaj grubu kurulmuş birde 😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?