Cinnngg! Türkiye soğan uğruna teröristlere satıldı. Hayırlı uğurlu olsun

Cinnngg! Türkiye soğan uğruna teröristlere satıldı. Hayırlı uğurlu olsun

Tabi sınırı açan , teröristlerle el ele gezen , Ankara'da kürdistan bayrığını Türk bayrağının yanında dalgalandıran, fetoya hocam diyip banka açan para bastıran yurt dersane açtırıp soru çalan üstüne soru çalanları yargılamayan , ışıd militanlarını ülkede elini koluna sallaya sallaya gezdiren , araplara toprak satan , araplardan borç alıp Türkiye halkının borcunu yükselten , cübbeli sarıklı arapları üniversiteye dekan yapan , tarikat belasını ülkeye bela eden , cumhuriyet düşmanlığı yapan , mülteci sorununu türklere sardıran hep Kemaldi zaten :)
Ha yazmayı unutmuşum Hudut namustur yazısından kim rahatsız oluyorsa teröristte odur aoğan kafalı hanım.
Teyze amma boş yaptın soğan aşkından kafayı sıyırmışsın. Bu arada cüppeli sarıklı Araplara kurban ol sen. Ha borç demişken IMF borçlarını da ödeyen Kemaldi bunu unutmuşsun 😉
Ben niye olayım senin gibiler olsun :) tabi cebinden ödemiştir. İmfden borç almayı kötülersiniz tabi imfye ne yaptığının hesabını vermek zorundasınız ama ortafopu çöl farelerinden istediğini kadar para alıp cukkalamak varken :) teyzede anandır soğancık:)
Soğanı al kendine sok!😘 Tutturmuşsunuz soğan diye. Bedenini sat o zaman soğan karşılığında, bu ülke senin malın değil onu satamazsın. Ama bedenini satabilirsin senin gibiler için hiç sakıncası yok bunun. Ha bu arada Araplara kurban ol demiş miydim
Yazdığım yazıda soğan bile yok ama senin zekan anca bir tarafına soğan sokup milletin altına yatmada olduğun için tavsiyelerinde o yönde oluyor belliki :) bir şey satan varda o ben değilim senin gibi zekası 90geçemeyen birinin anlayacağı şeyler değil. Sen bol bol kurban ol sizin araplarda vardı kurban hikayeleri :) arap artığı seni.
Apolitiğim. Yani siyasilerin hiçbirini sevmiyorum. Saçma cevaplar ile konuyu saptirmaman için diyorum bunu. Aynı tepkiyi çözüm süreci sonrasında gerçekleşen hendek operasyonlarında ve canlı bomba saldırılarına askerlerimiz, polislerimiz ve sivillerimiz hayatını kaybederken (şehit) ve yaralanıp gazi olurken akp için veriyor muydun troll? 1984'te ilk eyleminde bile 3 sivili yaralayan terör örgütünü kurucusuna ve terör örgütüne her güzellemeyi yapan insanlarla masaya otururken ve pkk'ya şans tanırken aynı tepkiyi akp'ye veriyor muydun? Sınır kapısından biji kürdistan diye peşmerge geçerken akp'ye aynı tepkiyi veriyor muydun? Asker ge polisimiz kürdistancı Türkiye kürtlerinin tacizlerine maruz kalıyorken 2015-2016'da aynı tepkiyi veriyor muydun? Yoksa sadece partizanlık yapıp işine gelen kismi yanlışları dile getirip büyük yanlışları görmezden mi geliyorsun?
Bibot neden bu skik sokuk cevabı seçmiş?🙄 Keşke hemen kaldırsaydım ama hiç dikkate alıp okumadığım için kaldırmak gibi bir şey söz konusu olamadı haliyle. Seçilince şimdi baktım, hayatımda bundan daha saçma bir yorum görmedim, bundan sonra da görmem herhalde
Evet zaten Kürt açılımı diye Güneydoğu'yu PKK'ya teslim eden kemaldi
Kürt açılımk diye Öcalan posteri*çinden mektup alıp okuyan kemaldi
Osman Öcalan itini TRT yr çıkaran kemaldi
Suriye'den Kobani'ye geçen pkklılara sınırları açıp davulla zurnayla karşılatan kemaldi
Daha geçen gün bir oylamada bekir bozdağı HDP yr gönderen kemaldi
Hiç bir zaman mecliste kalıcı olamayan DGM leriniz tarafından kapatılan hadep dep gibi partilerin devamı hdpkk yıpartş kapatmayı yasaklayıp kalıcı olarak meclise sokan kemaldi.
Civan hacoya d. Bakır meydanlarında konser verdiren kemaldi
Barzani'yle kol kola megri megri diyen kemaldi değil mi daha saatlerce ssyarım da siz akkoyınlarla uğraşmaktan bıktım artık.
Kimse benim ülkemi satamaz!
Soğan yemeyi çok isteyenler kendilerini satabilirler. Bu ülke layık olanlarındır. 14 Mayıs'ta ağlayıp zırlamalarını zevkle dinleyeceğim.
Kesinlikle zaten soğan bir bahane, onlar bedenlerini ezelden beri satıyorlar
Cevap
7Cevap
Ülkeyi satan belli zaten malum kişi. ama kılıçdar değil
Ezberlenmiş laflar, söylene söylene çürümüş sözler. Erdoğan'ın yönetiminden memnun olmayan defolup gidebilir bu ülkeden. Zaten ülke umrunuzda değil yani gelip bu ülke benim ülkem, atalarım bunun için savaştı demeyin. Soğanı ülkeye tercih edenler bu ülkenin bir karış toprağını hak etmiyorlar!
Ne olursa olsun oylar Kılıçdaroğlu'na, yapay gündem de oluştursanız ne yaparsanız yapın başkasına oy moy yok
Savaşmak için önce karnının tok olması lazım biliyon dimi
Çanakkale'de savaşan atalarımız? Senin ataların değillerdir gerçi, öyle şerefli insanların böyle srfsz torunu olamaz bence.
Sen mi karar veriyon ona
Belli oluyor yani, o şerefli insanların torunları asla böyle yapmaz.
Boş yapmasan mı
Haklı olduğumu anladın tabii, hemen saçmala🙂
Çoluk çocukla uğraşmaktan bıktım ondan
Söylediğin şeylere bakılırsa daha çocuk olan sensin
Ufff tav he he
Arap hayranı liyakat düşmanlarını tercih etmeyeceğim kesin.
Ben Türküm ulusum ulusların en büyüğüdür.
Kağanlık için öl..
Çözüm sürecinde de tamamen satıldı ozaman ne yuzzuz insanlarsinız siz ya daha iktidara gelmemiş bir partiyi sucluyirsunuz
İktidara gelip ağzınıza ettiği zaman mı kötülemeye başlayacaksınız?
Evet gelip daha ne yapacağı belli olmadan peşin hükümlu. Değilim
Nereye kazanıyor kemal allah aşkına, bunlar iyi laf yapar ama sonları hep hüsran
Satarım var mı diyecegin yenildiniz
Srfsiz olan yapar şaşırmadım
Evet siz çok şerefli siniz hadi bas git
Soruma gelen sensin sen bas git yrrk kafa
Çok şerefli cben yargılanacak vatana ihanetten kudur yenildiniz
Ağır mallık seziyorum
Kendinden mi? Bu arada sen hüda par demiştin SS var elimde
Ulusalcıyım ve inceye vericem o yorumun ironi olduğunu anlamayarak m@ l olduğunu ispatladın
Bu yorum da ironi o zaman, aptal! İkiyüzlülüğünüzün adına ironi mi diyorsunuz şimdi de
İsmin sana çok uymuş, en azından kendini biliyorsun tebrikler
Ağla başka argümanın yok çünkü hahahahah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?