Güncellemeler
+1 yıl
İç savaşa doğru sürüklenen ülkenin en zor döneminde birleşemeyen halk savaş durumunda eline silah alıp savaşmaz
Amerika Afganistan'dan çekilmeden önce Afgan ordusuna Black Hawk bile bırakmıştı bıraktıkları ekipmanların değeri 20 35 milyar dolar arasındaydı fakat onlar savaşmak yerine kaçmayı ya da teslim olmayı tercih etti Türkiye'de ne yazık ki aynısını yapar bence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Burası İslam ülkesi, ben dahil bütün erkekler şehit olmaya hazır.
Alkol, kumar, eşcinsellik, zina gibi şeylerin yasal olduğu ülke İslam ülkesi mi peki...
Evet haklısın bizde domuz eti yiyen bir müslüman bile var ama içinde zerre kadar iman müslüman sayarım diyor allah
Aynen ye haltı sonra müslümanım cennet garanti de ne güzel dünya mk sırf Türk Kürt vb olduğun için cennetlik oluyorsun
İsterse zerre imanı olsun evrenden bile çok günahı olsun günahlarının cezasını çektikten sonra cennete gider şimdi dinden bahsetmeyelim.
Geldikleri gibi giderler merak etme sen Türk milleti uyanmaya başladı
Pardon da nereye kaçacak mışız?
Azerbaycan'a falan garanti kaçarsınız mültecilere girmiyorum zaten onlar yine kaçar alışkınlar zaten
Kaçarmışız hahayt 😂 Türkiyeyi savaşa sokan Azerbaycanı hayli hayli yutar. Kanla alınan toprak ancak kanla verilir. İstenmediğim yerde ezilip itilip hor görülerek yaşamaktansa kendi toprağım için ölürüm daha iyi.
Azerbaycan'da mülteci krizi yok?
Eee sonuç
Ülken iç savaşa doğru sürükleniyor😑
Ben ne yapabilirim peki? ya da sen bir şey yapabiliyor musun? Ülke tek benim ülkem olsaydı iç savaşa değil hep dış savaşa gider zaferle dönerdi.
Bırakın gelsinler gel hele gel
Evet savasirim kanımın son damlasına kadar 🇹🇷