+1 yılMemleketimize, ülkemize, vatanımıza, cumhuriyetimize en yararlı olacak olanı seçeceğim.
https://www.youtube.com/embed/lTXgpmefoc4Saygı ve sevgiyle anıyorum Uğur Mumcu'yu. Er ya da geç olacaktır bu.
14 Yorumla- +1 yıl
Suikastı; İslamî Hareket Cephesi, İBDA-C, Hizbullah gibi örgütler üstlendi. Diyor internettte. Hizbullah'ın siyasi kolu HÜDA-PAR nerede acaba
- +1 yıl
@avigor ne kadar beyin denen kavramdan uzak bi şahsiyetsin sen ya
- +1 yıl
ibdac nin mumcuyla alakası ne? mumcu pkknın detaylarını biliyordu. aynı sene özal kahveci eşref paşa öldürüldü sivas yakıldı başbağlar katliamı oldu. ibdac ben üstlendim dese nolcak? ahmet mehmette cıkar ben üstlendim der.
din sömürü dogruda diğeride Atatürk sümürüsü üzerinden oy peşinde ama ne birinin dinle alakası var nede diğerinin Atatürkçülükle alakası var. ne demiş mumcu banka soyarken kar maskesi ülke soyarken Atatürk maskesi taktılar demiş
En İyi Cevaplar
Gündem konusunda 801 cevap paylaştı. benim cesitli kıstaslarım var.
1. değişime inanan biriyim o yüzden 1. aday dezavantajlı baslyıor yarısa
2. kırmızı cizgilerim var o da bölücü parti.
3. bunu yazmayım bazı arkadaslar kırılabilir.
4. adaya bakarım nasıl kendini ifade ediyor samimimi. hak ediyormu. geçmişi ne.
su anda tam işte bu diyim secim yapamıyorum malesf zorla secicim işte maalesef.13 Yorumla- +1 yıl
Kimi secicen
- +1 yıl
@yakamoz_guzeli sinan bey
- +1 yıl
Düşmana korku salan, yeniden abd köleliğini asla kabul etmeyeceğni beyan eden, pkk illetinin ilah gibi korktuğu bir lidere bir kere daha destek vermeyi düşünmeni tavsiye ederim. Abd ve pkk Erdoğan gitsin diyorsa; o mührü basmadan önce bir kez daha düşün güzel kardeşim! Daha ipekyolu ticaret hattından gelecek olan (yıllık 165 milyon euro) gelirin ulaşım ve güvenlik ağları bitmedi, reis onu da yapacak inşallah! Giderse ilk durdurulacak olan proje bu olur abd tarafından
+1 yılŞimdi mantık çerçevesinde oy kullanırsam. Muharrem İnce'ye verirdim. Ama Erdoğan'ı göndermek için By KeMAL'e vercem mecbur.
352 Yorumla- +1 yıl
Mal dediğin adama oy atarak sen çok mu zeki oluyorsun peki?
- +1 yıl
@Yamahamotocross en azından senin gibi dini kullanan birine islamcıyım diyip oy vermiyor
- +1 yıl
@Kamboçyagülü öncelikle siz çok çok teşekkürlerimi sunuyorum. Sıra sana gelince mall şey. Ben burada zaten mantıken İnce dedim. Ama o dini kullanan ezigi göndermek için oyumu o mala vereceğim ahmak kardeşim benim iyi günler.
- +1 yıl
Mala oy atan kendisi de maldır sjsjjssj hem adama mal diyorsun hemde oyum mala diyorsun bu durumda sen de mal oluyorsun sjsjjsjs
- +1 yıl
Ulan ortada adam akıllı seçmen mi var? Adamcağız ne yapsın mecbur hükümet değişsin diye mala bile vermeye razı olmuş.
- +1 yıl
@hectorline bende size teşekkürlerimi iletiyorum. Daha fazla açıklamayın anlamaz aktroller
- +1 yıl
@Kamboçyagülü tamam olsun banane ben en azından oy atacağım destekleyeceğim kişiyi mal olarak görmüyorum ama kk harbi mal be sjsjsjsjsj
- +1 yıl
Mala ne anlatsan boştur. Ben diyorum büyük mali devirmek için veriyorum. Ha bak İnce CHP de olsaydı net verirdim ve kazanırdı da ama yok. Anlatabildim mi? Maloş sen şimdi git vergi zammı yapan recoya ver. Hadi yol al
- +1 yıl
Rte mal değil kemal mal adı üstünde
- +1 yıl
tamam sen git ona oy ver. Adam milletten vergi alarak trilyoner oldu. Milletin parası ile beyaz çay içiyor kilo 5 bin TL. Depremde millete deste para dağıtıyor, orman yangınında milletin kafasına çay atıyor. Ve hala da oy verenler oluyor ki veriyorlarda adam çeyrek yüzyıl bu ülkenin başında o kadar fabrika sattı yabancılara. Şu an İstanbul'a bak full yabancı İstanbul'un kendisi yabancılara hizmet ediyor. Oradaki Türkiye bayrağı yerine kendi bayrağını asmalarina gerek yok ki biz onlara hizmet ettikten sonra.
- +1 yıl
Milliyetçi tarafım ağır basıyor askeri olarak adam ülkeyi çok güçlendirdi biraz dindarlık da var bende şimdi ben hem milliyetçi hem dindar biri olarak kime atıyım ki başka. Sinan oğana atsam diye düşündüm ilk o da %0.5- 1 anca alır
- +1 yıl
Bro bak neden İnce diyorum. Çünkü İnce ne dediğini biliyor Tayyip iyice yaşlandı artık iyice siciyor konuşamıyor. Ve ülkeyi hep din ile kullanıyor her iki kelimesinde ALLAH peygamber çıkıyor. Bizim millet de buna kanıyor yıllarca hemde. Ama İnce daha çok hak tarafından gençlere olan bağlılığı ağır basıyor. Adam öğretmen yani fizikçi kendisi bilgili. Ama Tayyip ülkeyi vergi ile bunalttı...
- +1 yıl
Dediğim gibi ince ye oy vermem çünkü partisi yapamaz CHP AKP kadar büyük değil. Ama yine de 2. , 3. Olabilir
- +1 yıl
Kemal malı da 75 76 yaşında reis 69 70. Kemal daha yaşlı shshsh
- +1 yıl
Aaa cidden ya doğru ama ülke tayyipten bunaldi ondan by Kemal diyorlar. Haklılar da değişiklik yapılması gerek
- +1 yıl
Askeri olarak güçlendirdi mi? Ülke terörist dolu
- +1 yıl
Sizin gibileri kekliyorlar işte.
- +1 yıl
askeri aşıdan güçlendirdi diyor yarın bir gün Rusya veya Amerika savaş açsa kapıdadır ne bk yiyeceksin ayrıca şu an savaştan da farksız değiliz darbeler vesaire ekonomik kriz. Hepsi onun elinde. FETÖ kimin arkadaşıydı
- +1 yıl
Erdoğan kendisi bile dedi ben bop eşbaşkanıuım diye Kemal’de bop eşbaşkanı.. ikisi tv de politika yapıyor sizde her gördüğümüze inanıyorsunuz te Allahım
- +1 yıl
Sonra neden Türkiyede IQ 88 diye üzülüyoruz görüşlerin bile 82
- +1 yıl
Arkadaş değil knk dostu dicektin
- +1 yıl
Politika nedir araştır
- +1 yıl
Seçim zamanı terörist neden azalıyor düşün az millet milletçilik diye diye batırdınız bu mu sizin atalarınıza sahip çıkma şekliniz? Madem milletçisin Atatürk’ün kurduğu fabrikaları bir bir satan kim? Kız kulesini bir çok şeyimizi sattı hala askeri alanda güçlüyüz diyor mk ya sabır
- +1 yıl
Erdoğan üzgünüm ki emperyalistlerin uşağı ve siz gibi ahmak bir halkı bulmuş kullanıyor. Sorun Erdoğan’da değil sizin gibilerde. Evet bazı yerlerde iyi şeyler yaptı ama hepsi göz boyamak için ki Türkiye cumhurbaşkanı ise elbette yapacak daha fazlasını yapması gerektiği yerde siz ekmek yiyoruz diye şükrediyorsunuz ekmek yiye yiye bu haldesiniz yeter yeter araştırıp yazın şuraya
- +1 yıl
İçeri de alınayım var ya korkum yok kimseden. Hapis bile siz gibi cahillerin içinde yasamaktan iyidir
- +1 yıl
Çünkü içerisi doğru söyleyen gazetecilerle dolu hep en azından hapishanedeki insanlar sizlerden akıllı
- +1 yıl
Daha üniversite mezunu değil İngilizcesi olmayan insanı cumhurbaşkanı yapan halktan ne umulur diyeceksin üniversite okumadan cumhurbaşkanı oldu dkskgldd siz gibi kwrizleri iyi kandırdı adamın tek başarısı iyi manipüle etmek
- +1 yıl
Yeter ya ben kime laf anlatıyorum uğraşamam. Toplamış ülkeye mültecileri işsizlik hat safhada sizde kanıp durun anca
- +1 yıl
onLar mİziM dİn kaRdeŞimİZ mRooo 😜😎
- +1 yıl
Ağa valla helal olsun sana ya başkan ol oy verelim inan yani ağa laf yok ağzına sağlık işte bunu kimse anlamıyor
- +1 yıl
Teşekkür ederimmm siz gibi sağlıklı insanların anlaması yeterli fazla söze gerek yok hayırlı akşamlar dilerim 🌷🌷🙏
- +1 yıl
Rica ederim bı mukabele 🌼🙏
- +1 yıl
@Kamboçyagülü ülke terörist dolu evet ama çoğu klavye delikanlısı onların. Bayraktar insansız hava araçları temizledi zaten pkkyı
- +1 yıl
Pkkyı nah temizledik merak bile destekliyor hadi ordan
- +1 yıl
Meral ^
- +1 yıl
@Kamboçyagülü yurt içinde temizledik sayılır
- +1 yıl
@Kamboçyagülü meral bile destekliyorsa meralin olduğu ittifaka niye oy atcan o zaman?
- +1 yıl
Ben merale oy mu atacağım yazdım nerenle okuyon olm
- +1 yıl
Yurt içinde temizlediğimiz için mi Taksim terörist kaynıyor?
- +1 yıl
İttifak demis bir de olm meral aday bile değil. İçinde de değil. Kendisi hdpli
- +1 yıl
Sinan oğana vereceğim. Bilmiyorum.
- +1 yıl
@Kamboçyagülü mal mısın meral 6 li masada işte kkye oy atacaklarda iyi partililer de var neyse
- +1 yıl
Sensin o. Pis akpli
- +1 yıl
@Kamboçyagülü pkklı uza hadi
- +1 yıl
Pkklı Recep zaten cahil şey sildiği
- +1 yıl
Nsndksşdşfşf
- +1 yıl
Sen kimsin de bana uza hadi diyorsun. İtaat et
- +1 yıl
Seversiniz siz akpliler itaat etmeyi
- +1 yıl
Mavili iyice boş yapıyorsun sen ne dediğini bilmiyorsun. Oruclusun ondandır. ALLAH sana zihin açıklığı versin inşAllah ne diyim ki kendini körler ülkesinde sanan mall
- +1 yıl
@Yamahamotocross sjsjsj diye gülen birinin herhangi birine m*l diyebiliyor olması bile herkesin oy kullanmaması gerektiğini açıklıyor.
- +1 yıl
@Gizlikullanicii66 20 yıldır kaybeden mal boş yapma
- Gündem konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılKendime ve mantığıma göre oy kullanacağım. Halka durmadan hakaret eden, deprem vergilerini heba edip 50.000’den fazla insanın enkaz altında kalarak ya da donarak ölümüne sebebiyet veren bir insan müsveddesinin ülkeyi yönetmesini istemiyorum artık. Suratını görmekten de sesini duymaktan da hatta direkt ismini duymaktan da bıktım usandım.
1523 Yorumla- +1 yıl
Çok geçmiş olsun…
- +1 yıl
Şehit olan askerleri de düşünüyor musunuz hdp tarafından destek alan kkye mi oy atacaksınız?
- +1 yıl
Bune cahilce bir düşünce. Yerin beş kilometre altında dünya çapında görülmemiş bir deprem oldu farkında mısın 250 atom bombası gücünde buna dünyada hiç bir ülke yetişemezdi keza onlarda açılma yaptı yahu bende deprem atlattım belkide çoğunuz yoktunuz Gölcük depreminde denizin içinde minare görmüş insanım ben
- +1 yıl
@Birabey aynen bunlar en fazla soğan sarımsak biber muhabbeti yapar geçen gördük haberlerde kaç ton soğanı çöpe atmışlar sırf soğana zam gelsin diye
- +1 yıl
Eğer aileden CHP li isen fikrini değiştiremem ama kararsızım diyorsan gel konuşalım derim. Ben olaya çok basit baktığınızı düşünüyorum.
- +1 yıl
Son yorum bana ithafen mi yazıldı emin değilim. Öyle olduğunu varsayarak cevap veriyorum. Öncelikle ailem komple Chpli değil. Chp, İp, Hdp/Ysp ve benim gibi Tip’e oy verecek olanlar var. Kendim de chpli değilim ve hayatımın hiçbir evresinde de chp’ye oy vermek gibi bir düşüncem olmaz. Benimle uyuşmayan bir parti çünkü. Evet muhalifim ama muhalif olmak eşittir chpli olmak demek değil. Şunu da belirteyim ki kararsız değilim. Kk’ye bayılmıyorum ama bu ülkenin en acilinden değişme ihtiyacı var. O yüzden kesin ve net bir şekilde cb seçiminde Kk’ye oy vereceğim, oy bölmek gibi bir derdim yok, tek derdim bir an önce değişimin gerçekleşmesi. Zaten 4 tane aday var, hala kararsız olan varsa o kişide bir sıkıntı vardır.
- +1 yıl
4 adaydan en cahiline oy veriyorsunuz yanı senin düşüncen şu gitsin de kim gelirse gelsin diyorsun gözünü seveyim Türkiye nin yüzüncü yılında Atatürk ün koltuğuna hdp nin Uşaklıgı ile chp yi mi hüda par ile akp yi mi getireceksiniz başımıza. Adam gibi bir insan düşünüyorsan gerçekten Sinan ogan a oy vermeni tavsiye ederim
- +1 yıl
Anladım. Düşüncene saygı duyarım ama senin gibi düşünmüyorum. Fikrini değiştirmem zor o yüzden hayırlısı olsun diyelim. Demokrasi kazanır.
- +1 yıl
İnsan gibi tartışıldığı sürece ben de her görüşe saygılıyım. Ama durduk yere “terörist, PKK destekçisi” yaftası yapanlarla muhatap bile olmuyorum. Kimse kendiyle aynı tarafta değil diye karşısındakine terörist damgası vuramaz. Saygı duyduğun için teşekkür ederim. Ülke için hayırlısını diliyorum ben de.
- +1 yıl
Aman çok muhattap olmak istiyoruz bizde sanki. Kürdistan kurulsun istiyorsun demek ki kkye atıyorsan
- +1 yıl
“Muhatap” ve “-de, -da” ekini dahi doğru yazamayan biri için fazla iddialı bir yorum. Sen önce Türkçeyi düzgün kullanmayı öğren, çok milliyetçisin ya.
- +1 yıl
Senin gibi paranın köpeği olmak yerine milliyetçi olup ülkemi pkk hdp ile paylaşmayı reddeden mhp ve akpden yanayım sende git oyunu kardeşim at
- +1 yıl
Xoçlara at
- +1 yıl
Muhatap değil muhattap doğrusu zaten
- +1 yıl
Benim kanım da türk tohumum da türk ama kkye oy atacaklar kanını ve tohumunu sorgulamalı
- +1 yıl
Ya öf, muhatap diye yazılır o bir, ikincisi senin kanın, tohumun zerre umurumda değil. Haydi iyi akşamlar.
- +1 yıl
@Birabey 4 adaydan en cahili KK mi sence gerçekten? Eğer bunu söylüyorsan siyasetin s sinden anlamıyorsun demektir. Ayrıca topla istediğin kadar kişiyi etrafına Sinan Oğan mı kazanacak seçimi? İhtimal görebiliyor musun yani? 2. tura kaldığında da en cahili KK diyerek rteye mi vereceksin oyunu?
- +1 yıl
@Yamahamotocross milliyetçi olmakla savunduğunuz partinin en minicik bi alaksı olsa keşke
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
- Gündem konusunda 885 cevap paylaştı.
+1 yılBütün adayların bana, ülkeme ve milletime nasıl baktığını değerlendiririm, konuşmaları, görüşleri ve diğer partilerle yaptıkları ittifaklara bakarım. Ama benim için en önemli olan şey alım gücüdür, enflasyondur! Çeşitli sürelerde enflasyon şu tarihte bu tarihte düşecek diye demeçler verildi ama ben bir düşüş hala göremedim ve uzun sürede göreceğimi sanmıyorum. Benim için en önemli olan şey ekonominin düzelmesidir buna göre oyumu veririm diğer konular beni ilgilendirmez çünkü benim cebime giren bir şey yok!
10 Yorumla - Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBen aslında kimseye güvenmiyorum. ama şu an ki yönetime oy moy yok. çünkü tek amaçları cahil bir toplum yetiştirmek ve oy almak. yıllarca her hangi bir icraat yapmadan o kadar vergi aldıkları için de oy vermeyi düşünmüyorum. şu an için içimden kılıçdar oğluna oy vermek geçiyor. ama dediğim gibi hepsi de kötünün iyiyse şu durumda. zaten siyasetçilerin mesleği yalan söylemektir
30 Yorumla
+1 yılöncelikle Yaşadığım ülkede barış, birlik ve beraberlik istiyorum. Ben üniversite öğrencisiyim. e devlet üzerinden kaç kere kyk burs başvurusunda bulundum ve kredi çıktı hep. Oturduğum ev kira, ne benim ne ailemin üzerine kayıtlı olan araba, arsa, tarla, ev, araba gibi malımız mülkümüz yok maalesef. kaldığım 550 kişilik kapasiteli yurtta çıka çıka 3 kişiye çıktı burs. para ihtiyacım olduğu dönemlerim çok oldu maalesef. özür dileyerek söylüyorum bu ülkenin eğitim sistemi yok. Hocaların denetlenmesi lazım ama denetleyecek yetkili yok. Annem ve babam ayrı olduğu için tek annem çalışıp kız kardeşim ile bana bakıyor. Annem fabrika ortamında çalışıyor ve bir kadın olarak yeri geldiğinde eziliyor. kadınların çalışma koşulları çok ağır. bir anne eve gelip evlatlarına karşıda bir sorumluluğu var. erkekler kadınlara göre fiziksel olarak daha güçlü. kadınlara verilen iş erkeklerin yapacağı iş ile aynı değerde tutuluyor bu çok saçma geliyor. Gurbetçiler avrupa ya da başka ülkelere gidip yıllarca orada çalışıyorlar. dolar ya da euro para birimiyle maaşlarını alıp ülkemize izinlerde gelip ev alıyorlar lüks lüks. Türk vatandaşı kendi ülkesinde yaşadığı halde kolay kolay alamıyor. gurbetçiler sanıyor ki ülkemizde yaşam kolay. hayır kolay değil maalesef. Gurbetçiler oy kullanmamalı diye düşünüyorum çünkü onlar bizim ülkemizde yaşamıyorlar. bir de yurtdışını kötü gösteriyorlar. yok müslümanları dışlıyorlar diyorlar. madem bu kadar kötülük görüyorsunuz neden hayla orada çoluk çocuk orada yaşıyorsunuz. o kadar kötü de neden buradan lüks aldığınız evlerde yaşayıp geçinmiyorsunuz da başka ülkeler de yaşamınızı sürdürüyorsunuz? BEN ÜLKEMİN BAŞINDA DİN AYRIMI YAPMAYAN , OKUMUŞ, BİLGİLİ, SAYGILI BİR İNSANIN GEÇMESİ TARAFTARIYIM. NE CHP NE AKP TUTUYORUM NE DE BAŞKA BİR PARTİYİ. HİÇBİRİ BENİM GÖZÜMDE DEĞERİ YOK. Herkes kendi çıkarını düşünüyor kimse halkını düşünmüyor. herkes birbirine çamur atma derdin de chp hdp ile kol kola diyorlar. ben hiç fotoğraflarını görmedim. RTE, zamanında pkklarla yan yanaydı pkk ile barış peşine düştü. zamanında gazete güpürüne düştü bu haber. berzani ile yan yanaydı. tarikatçılar ile iş birliği içerisindeler. hüdaparlılar kazanırsak anayasanın ilk dört maddesini kaldıracağız diyor ve kimsenin umrunda değil. hayla inkar edip yol yaptı, camiler yaptı , sehir hastanesi yaptı diyorlar. kendi yaşadığım şehir hastanesi içi boş beton yığınından ibaret benim için. Camiye sevgim saygım sonsuz bu arada. cami sayısını çoğaltmak yerine de okul sayılarını arttırsalar. liseler, ilkokullar, ortaokullar, üniversiteler sınıf mevcudu çok fazla. sınıf mevcudu 30-40 kişi genel olarak. böyle ortamda nasıl ders dinlenip verim alınabilir? yol yaptık, köprü yaptık diyorlar iyi hoş da cebimde parası olmayan boğaz köprülerinden nasıl geçsin o insan? hayatımda geçmeyeceğim yolun parasını neden benim cebimden çıkıyor? her şey o kadar pahalı ki 50 tlye bir kitap alamıyorum artık. soğanın kilosu olmus 30 tl. ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN...
21 Yorumla- +1 yıl
Gurbetçiler, emekli oldukları ülkede her yıl aralıklarla belli sürelerde kalmak zorundalar. emekli olduğu devletin yasası öyle,"benden kazandığının bir kısmını benim ülkemde harcayacaksın" diyor, haklı bence. Bir tür zorunlu ikamet ve zorunlu harcama yaptırmak. Bize böyle bir uygulama olsa olsa kıyamet kopar, Bizde kültür yok, ileri görüş yok, düşe kalka gidenlerdeniz. Adam bas bas bağırıyor, Demirtaş'a af diye daha ne desin, yanına davul zurna alarak HDP İLE GİZLİ ORTAKLIĞIM VAR DİYE CÜMLE ALEME öylemi duyursun PES DOĞRUSU. hERKES HAKLI HAKSIZ OLAN SADECE GERÇEKLER.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMantık önde geliyor, birisi 25 Mart 2023 gece saat 03.47'de saraya gider diğeri 1994 yılından beri saraylardan halkı yönetir... Sinan Oğan'ı ayrı ele almak gerekiyor!!!
1 Eylül 1967 tarihinde Azerbaycan Türkü bir ailenin çocuğu olarak[1] Iğdır'ın Melekli beldesinde doğdu.[2] Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunu olup yüksek lisans çalışmasını aynı üniversitede tamamlamıştır. Moskova Devlet Uluslararası İlişkiler Üniversitesinde (MGİMO) doktora çalışmasını tamamlamıştır. Marmara Üniversitesi Türkiyat Araştırmaları Enstitüsü'nde araştırma görevlisi, Azerbaycan Devlet Ekonomi Üniversitesinde öğretim görevlisi ve dekan yardımcısı olarak görev yaptı. TİKA Azerbaycan Temsilcisi oldu.[kaynak belirtilmeli] Avrasya Stratejik Araştırmalar Merkezi (ASAM) Rusya Ukrayna Araştırmaları Masası başkanlığı yaptı.[kaynak belirtilmeli] Uluslararası İlişkiler ve Stratejik Analizler Merkezi'ni (TÜRKSAM) kurdu ve başkanlığını yaptı.
TRT Türkiye'nin Sesi Radyosu'nda Avrasya'ya Bakış isimli dış politika ağırlıklı haftalık bir programın yapımcılığını ve sunuculuğunu yapmıştır. Metzamor Nükleer Santrali'nin kapatılmasına yönelik faaliyetleri koordine eden bir “sivil girişim” kurmuş ve koordinatörlüğünü yapmaktadır.[
Ama oyum Sinan beye değil00 Yorumla
+1 yılDoğru Adam, Doğru Zaman ERDOĞAN
Düşmana korku salan, yeniden abd köleliğini asla kabul etmeyeceğni beyan eden, pkk illetinin ilah gibi korktuğu bir lidere bir kere daha destek vermeyi düşünmeni tavsiye ederim. Abd ve pkk Erdoğan gitsin diyorsa; o mührü basmadan önce bir kez daha düşün güzel kardeşim! Daha ipekyolu ticaret hattından gelecek olan (yıllık 165 milyon euro) gelirin ulaşım ve güvenlik ağları bitmedi, reis onu da yapacak inşallah! Giderse ilk durdurulacak olan proje bu olur abd tarafından :(
00 YorumlaÖncellikle aile devleti olmaktan çıkmak için değişim şart öte yandan insanlar bayraktarın iyi işlar yaptığını zannedip vatan millet ile kandırıyorlar hayır kardeşim bizlere imkan tanınmadığı için bir tek bayraktarı görüyorsunuz tubitağa başvurulan önergeler kendimde dahil olmak üzere kimler ret ediliyor haberiniz var mi? ya da bu önergelerden ötürü eve polis gelmesi Yarın birgün bir savaş olduğunda sizi bayraktar değil bu ülkenin ileri görüşlü mühendisleri kurtaracak ama kendi gençlerine sırtını dönen bir ülke için biz gençler size sahip çıkarmıyız hiç sanmıyorum.
Kemal Kılıçdaroğlu'na oyumu vereceğim
00 Yorumla
+1 yılReis'e basacağım. İcraatleri ortada. Bay bay Kemal'de milliyetçilik yok.
150 YorumlaKeşke bu aklı bir karış havada gezen gençler oy kullanmazsa.
614 Yorumla- +1 yıl
En büyük hatanız sadece 60 yaş üstünün akpye oy atması çok yanılıyorsanız 30 yaşında akpli de var 18 yaşında akpli de var sadece 60 70 yaşında yaşlıların oyuyla olmaz bu iş zaten
- +1 yıl
Ya sen niye her yorum altına atliyorsun ki AKP lide bizim chplide MHP lide herkes kendine yakın fikirlerine uyumlu olanı secer herkesin fikrine saygı duyacaksin benim akpli kankimde var CHP li kankimde hdp li kankimde sonuçta aynı bayrak altindayiz kimse sizin görüşünüze katılmak zorunda değil sizde bizim gorusumuze katılmak zorunda degilsin
- +1 yıl
Hdpliler kendini aynı bayrak altında görmüyor sjsjsjjsjs
- +1 yıl
@Yamahamotocross akp oylarının yaş oranlarına baksana bi milletle saçma sapan tarışacağına bir araştırsana.
- +1 yıl
@Gizlikullanicii66 20 yıldır sadece 60 yaş üstü ile kazanıyorlar aynen ben afyonluyum bizim burada genç de çok var akpli olan
- +1 yıl
@Yamahamotocross 20 yıldırki haliyle şu anki hali bir mi a*k
- +1 yıl
@Gizlikullanicii66 bir gören sizsiniz işte mk 20 yıldır sadece 60 yaş üstü seçiyor sanıyorsunuz sanki insanlar ölümsüzmüş gibi sjsjs
- +1 yıl
Böyle s*lakları engellesene bebek
- +1 yıl
@Gizlikullanicii66 slak sen ve senin gibiler
- +1 yıl
Ne gördüyseniz chp ve kemalden
- +1 yıl
keşkeee
Kk kesinlikle olamaz. Muharrem İnce zaten olmaz. Sinan Oğan yeni ve egitimi iyi biri lakin maalesef muhafazakar biri olarak bana ve benim gibilere zarar verecegini hissediyorum. İcim rahat veremesem de ameller niyetlere göredir diyerek Rabbim duymadiklarimi duyansin, gormediklerimi gorensin, bilmediklerimi bilensin teslimiyetiyle bunca kisi arasindan Recep Tayyip Erdoğan🤷♀️ Siyaset menfaat ve cikar isidir lakin benim gucumun yettigi bu. Kisisel cikarlari icin yaptiklarindan oturude gercekten en basta benim ahirette iki elim yakalarinda olacak ki bu her partide olur ve olacak gelen gideni aratacak koltuga gecen kalkmak istemeyecek konfordan vazgecmeyecek. Allah'a havale ediyorum. Ezanlar susmasın, bayrak inmesin diye can veren sehitlerim için🎈Ak Parti/Yeniden Refah 🎈 Bakalim Ülkem 100. yılında ne halde olacak🤔
30 Yorumla
+1 yılŞimdi örtülü olduğum için de ekstra yargılanırım belki ama izah edeceğim tek tek. Kemal Kılıçdaroğlu ile başlayayım. Aslında bu adaydan çok bahsetmeme gerek yok çünkü zaten ülkede sürekli gündemdi “Kemal Kılıçdaroğlu aday olmasın” diye sebeplerini biliyorsunuz. Bu yüzden oy veremem. Bir milliyetçi olarak Sinan Oganı destekliyorum aslında ama cb olacak oyu toplamayacağından eminiz bu sebepten ona da oy vermeyeceğim. Muharrem İnceye gelince kesinlikle onu da destekleyebilirdim taaa ki başörtüsü ile ilgili bir yorumunu dinleyene kadar. Örtülüyüm ve örtümün güvence altında olmayacağı birine neden oy vereyim. Bu durumda geriye bir isim kalıyor. Erdoğan.
11 Yorumla- +1 yıl
Erdoğan batırdı ülkeyi
Gündem konusunda 341 cevap paylaştı. Bir tarafta palavra vaatler, diğer tarafta icraatlar var bu yüzden RTE ye verirdim normalde ama şu son yaptığı eyt yasasıyla resmen popülist saçma sapan oy kaygısıyla yaptığı yasa kendisine yakışmadı
Bu yüzden ilk turda Muharrem İnce ye vereceğim olur da 2. Tura kalırsa seçim o zaman RTE ye vereceğim yine
10 Yorumlaşu an ki ekonomi eğitim adalet eşitlik yolsuzluk durumuna göre vereceğim
11 Yorumla- +1 yıl
Guzel
+1 yılKemal Kılıçdaroğluna oy vereceğim arkasında güçlü siyasetçiler var mansur yavaş bunlardan birisidir. Hdp yi desteklemiyorum bende ancak oy için geleceğimiz için siyaset yapmamız ve oradaki halkın desteğini almamız gerekiyor. Kazanmamız gerek yoksa akp kazanır net. Yorumlarda bu konuya duygusal yaklaşan insanlar var oy kullanırken mantık ile hareket etmeniz dileğiyle.
20 Yorumla
+1 yıltabikide chp oy vermeyi düşünüyorum desteklediğimden değil sonuçta beynizimiz var başka birini de görelim bakalım ne olacak beğnemezsek onu da gönderirirz..
20 YorumlaOy kullanırken ve hayatımın diğer konularında bir iş adamının şu sözünü ilke edindim:"Bildiğin ayranı bilmediğin yoğurda değişme"Her düzeyden binlerce insan emrinde çalışan bu iş adamının da dediği gibi, denenmişi, denenmemişe değişemem.
11 Yorumla- +1 yıl
Herhangi bir iş yerinin yetkilisini değiştirmiyoruz haberin olsun. d
- Gündem konusunda 707 cevap paylaştı.
+1 yılKK demirtaşı serbest bırakacakmış bu seçim hdp & Akp arasında ince araya girmese ilk turda bitecekti
22 Yorumla- +1 yıl
peki ya serbest bırakılan milyonlarca suriyeli afgana ne diyeceksin 10 sene sonra türk diye biri yok artık azınlık geçmiş olsun
- +1 yıl
Akp kazanamaz
+1 yılDirek CHP diye vereceğim. Aslında bay Kemal'de yapamaz cumhurbaşkanlığı ama mecbur değişim olsun diye vereceğim.
20 YorumlaRecep Tayyip Erdoğan
( keyfime ve kâhyasina göre kullanicam)
149 Yorumla- +1 yıl
Sonunda akıl sağlığı yerinde olan ve terörist zeka yoksunlarini desteklemeyen biri.
- +1 yıl
@Mersinli_kız sonunda akıl sağlığı yerinde olmadığı için herhangi bir suçlamada bulunamayacağımız ve sunacak argümanı olmadığı için onlarca açıklamalı paragraflara akıl sağlığı yok diyerek keyfim ve kahyasına göre oy kullanıcam diyen birini desteklediğini belli etmekten de utanmayacak kadar arsız ve iq yoksunu bir insan.
- +1 yıl
@Gizlikullanicii66 sen kime hakaret ediyorsun ağzını topla
- +1 yıl
@Mersinli_kız hakaret etmedim olanı söyledim.
- +1 yıl
@Gizlikullanicii66 seni ilgilendirmez o sivri zekanla sana neden verdiğimizi açıklamak zorunda değiliz defol az kitap oku haber izle koyun gibi sana sunulanı alma kimsenin de ne oyuna nede yorumuna karışma
- +1 yıl
@Mersinli_kız seviyeli konuşmayı dahi beceremeyen bir protistanın oyunu kime neden vermek istediğini merak etmiyorum zaten şimdi gidip ötede afkurabilirsin.
- +1 yıl
@Gizlikullanicii66 yazdığın yorumu tekrar oku!
- +1 yıl
@Gizlikullanicii66 önce bir ton hakaret edip ay sonra da banane senin görüşünden ilgilenmiyorum birşeyde demedim demek ne kadar kolay
- +1 yıl
@Gizlikullanicii66 ayrıca istediğin partiye verebilirsin diyip onlara verdiğim için ip yoksunumu oluyorum
20 senedir ülkeyi yönetiyor, artık bir değişime ihtiyaç var. Siyaset te bir tavan yaş ve görev süresi olmalı ve buna uyulmalı.
10 YorumlaGündem konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ülkeyi soyan haramzade vatan hainlerine, fettullahın, ortaklarına, hizbullah'a destek verenlere vermeyeceğim.
Oyum Tuncelili, KK ye.
10 Yorumla- Gündem konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılMantigima gore... bir partiyi tutmuyorum hangisi mevcut durumu iyilestirecegine inaniyorsam ona oy vericem
10 Yorumla
+1 yılMilliyetçi islamcı biri olarak akpye atacağım
61 Yorumla- +1 yıl
Normalde hicbir partiye tam ısınamadım ama siyasi görüşümden dolayı cumhur ittifakına yöneldim
Gizli Üye(36-45)+1 yılMantığıma ve vicdanıma göre. Ülkece ihtiyacımız olan şeyler belli. Eğitim, üretim, bilim, demokrasi… artık din üzerinden sömürülmeyen bir Türkiye görmek istiyorum.
20 Yorumla
+1 yıllistede
Fatih Mehmet Maçoğlu
yanı sıra
Mansur yavaş olmalıydı20 Yorumla
+1 yılKılıçdara vereceğim Sebebi ve neye göre verdiğimin arkasında sadece Erdoğan'ın Gitmesi var
30 Yorumla
Adam Yıllardır Kırmızı Et Ve Balık Yemeyi Unutmuş,
Hala Erduvan, Erduvan Diye Bağırıyor. Bunlar Hep Protein Eksikliğinden.!!00 Yorumla
+1 yılKişiliğine göre, ülkeye getirisi olacak mı ne yağması gerektiğini biliyor mu, kimlerle iş birliği içinde, neler yaptı, 2 kelimeyi bir araya getirebiliyor mu ona göre hepsini araştırdım ben ve oyumu hak eden kişiye vereceğim.
01 Yorumla- +1 yıl
2 kelimeyi bir araya getirebilen kişi kesinlikle kemal değil o zaman oyun kemal dışında bir adaya olur doğru mu tahmin ettim?
+1 yılKılıçdaroğlu'na tabiki veya turkiye işçi partisine oy vereceğim çünkü erdoğan baskısından bıktık çağdaş insanlar gormek istiyoruz
20 Yorumla
+1 yılKendi doğrularıma göre oy kullanırım. Ülkemi düşünerek oy kullanırım. Oyum Sinan Oğan'a..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSinan Oğana vereceğim. Eğer ikinci turda Kk ve Rte kalırsa Rte'ye vereceğim. Eğer Kk hdpkk ile anlaşmasaydı oyum onaydı ama bundan sonra imkansız. Ülkemiz'in hdpkk eline geçmesindense Rte'nin gelmesi daha iyi.
00 Yorumla
+1 yılLaik olan bir genç olarak, bu adayların hiçbirine vermeyeceğim. Hepsi laikliğe aykırı davranışlarda, sözlerde bulundular. Hepsi taht sevdalısı.
00 Yorumla
+1 yılKemal’e vereceğim. Çünkü çok tatlı bir adam
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıloyum chp ye olacak siyasetçi bir insan değilim demokratik hakkımı kullanacağım herkes de öyle yapsın bunca olaya rağmen hala akp birinci gelirse milletin zeka seviyesini gösterir ben karışmam ben yurt dışı iş kovalıyorum açıkçası bu ülkede yaşayanlar kendini düşünmüyorsa ben onları düşünmem
10 YorumlaDiplomasina karakterine kişiliğine ve vatansever ligine oy vereceğim yani Sınan Ogan 🇹🇷
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKemal kilicdaroglu
Cunku ataturkcuyum chpliyim siyasetini begeniyorum36 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYeşil sol parti tip ile ittifakta. Chp nin alakası yok...
- +1 yıl
O ittifak aday çıkarmadı yani kkye atacaklar oylarını
Cevap sahibi+1 yılCumhur ittifakı hariç herkes kılıcdarogluna atıyor zaten
Cevap sahibi+1 yılKalmayacak
Cevap sahibi+1 yılKilicdaroglunu elestirmek m... al demek kolay tabi...
+1 yılKime göre kullanacağım herhalde, bu nasıl soru 🤣
00 Yorumla- Gündem konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yılşu uzun gitsin de kim gelirse gelsin diye oy kullacanam
03 Yorumla- +1 yıl
Ona göre düşün birlik beraberlik olup tek aday demen gerek yoksa sen a de diğeir b ötekiler c dese oylar bölünüyor ortak birlik. Olunursa değişir
- +1 yıl
@burhandeja15 baş muavin sensin ya bu konuda.
- +1 yıl
@burhandeja15 aynen çoğunluğa uymak gerek ama benim görüşünü konuşmalarını falan beğendiğim tam idolüm diyebileceğim biri vardı İyi partiden aday adayıydı onu aday yapmamışlar çok üzüldüm
- Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıl- + Eşitlik ilkesini gözeterek hepsine oy vereceğim.
00 Yorumla
+1 yılSinan oğan daha iyi ama kazanamayacağını düşündüğüm için mecburen başka bir parti.
05 Yorumla- +1 yıl
Kafam çok karışık haklısın ama ne yapacağımı bilmiyorum
- +1 yıl
Ben hükümetin değişmesini istiyorum.
+1 yılYaklaşık 10 yıldır oy kullanmıyorum, yine kullanmayacağım.
012 Yorumla- +1 yıl
O zaman geçersizler akp ye gidiyor. Sen bilirsin
- +1 yıl
@Kamboçyagülü kullanılmayan oy geçersiz oy değildir. Ayrıca akp lide değilim diğer partilerde benim fikrime uygun değiller. Çok umrumda değil kime gittiği. Ben iki kötüden birini tercih edemem.
- +1 yıl
Araştır isen 2018 seçiminde geçersizleri kendine saydı. Sen kullanmasan bile kullanılmış gibi sandığa oy atıyorlar bil istedim
- +1 yıl
O zaman Sinan oğana verebilirsin
- +1 yıl
@Kamboçyagülü Allah belalarını versin ne diyim başka?
- +1 yıl
@Kamboçyagülü sinan oganında geçmişini biliyoruz. Kimin tetikçiliğini yaptığını, kimin evladı olduğunu.
- +1 yıl
Sakin 😆
- +1 yıl
@Kamboçyagülü gayet sakinim
- +1 yıl
@Kamboçyagülü ispat atarmisin geçersiz oyları çaldığına dair? Haklarına giriyorsun madem itham ederek ispat sun millete.
- +1 yıl
Sinan oğan erdoğandan sonra sevdiğim 2. siyasetçi ne yanlışını gördün adamın koyu akpli olarak bir ara sinan oğana bile oy atsam mı diye düşünüyordum
- +1 yıl
Kendileri söyledi haberde geçersizleri saydı ne hakka girmek ne alaka @Mersinli_kız
- +1 yıl
Çalmıyorlar haklısın alel ade söylüyorlar.
Yasadgm zamana göre.
Bu ekonomiye göre
Ülkeye yaptığı veya yapamadığı şeylere göre.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşadığımız şu zamana göre.
Bu günlere nasıl geldiğimize göre.
Ekonomiden adalete, toplumdan politikalara göre her şeyi göz önünde bulunduracağım.
Şükür hafızam da gayet iyi. :)00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVatansız kitapsız olduğumuz için Ülkemizi satacak olan Hdp ile işbirliği olan
şimdi diyecek Hizbullah olan Akp
hepsi aynı boktan en iyisi Türkiye resetlensin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir eşcinsel olarak millet ittifakına oy vercem onlar bana daha yakın ayol
12 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÜlkenin geleceği için değişimden yana oy kullanacağım. Sosyalizme yatkınlığım sebebiyle parti seçimim de belli.
00 Yorumla
+1 yılHiç oy kullanmadım. Kullanmayı da düşünmüyorum. Bu seçimde zorla ikna ettim ailemi vermemeleri için.
01 Yorumla- +1 yıl
Oy vermez isen ne olacsk hükümet değişmez hayatımdan memnunum bir şeyler değişmesine istemiyorum bu sekil devam etsin diyorsun koşacaksı böyle diyorsun böyle erdemine barş tayyibe destekle daha iyi depil mi oy versen de vermesen de değişen bir şey yok hayatımdan memnunun diyorsun
Tayyip ve cetesinin düşmesine imkan sağlayabilecek tek olasilik K. K..
00 Yorumla
+1 yılbir oyum kemal dedeme bir oyum iyi partiye <3
10 Yorumla
+1 yılSinan oğlana verecem.. Alamaz ama hiç yoktan vicdanım rahat.
10 Yorumla
+1 yılÇok net belli ülkenin geleceğini düşüneceğim ve ona göre oy kullanacağım
20 YorumlaAdayın ülküsüne göre vericem Sinan Oğan bey tek ülkülü aday
10 Yorumla- Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılbiraz değişim olmalı ama bu kemalle değil. çoğu kişi oy verirken aslında ekonomi gelecek için vs düşünüp vermicek yoksa kemale vermezlerdi.
00 Yorumla
+1 yılÜlkenin durumuna göre
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok basit adında c harfi olanlarla, adı ve soyadı kafiyeli olanlara oy yok
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsoyadı da dahil c varsa olmaz. Sonra seçmden sonra ceeeee yapıyorlar
Gizli Üye(25-29)+1 yılKafam göre bremın , zaten 3 yıldır içerideydik , ilk defa oy kullanacağım hayatımda a'q
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKul hakkımı kim yemiş 20 senede onu düşüncem mesela 😏
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılPusulada hangisi yakışıklı gelirse gözüme😂😂
12 Yorumla- Gündem konusunda 731 cevap paylaştı.
+1 yılRecep Tayyip Erdoğan hanımefendi
20 Yorumla Recep Tayyip Erdoğan'a.
20 YorumlaDeğişim olması için kk sevdiğim için değil
20 Yorumla- Devamını Gör (58)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım