AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sempatik, ülkesini düşünen, zeki, ve Türkiye'yi hak eden birine oy vereceğim.
PKK'nın altına yatanlara oy verecek halim yok.
Cumhur ittifakı
Hizbullahınkilere var demek ki
Hizbullah'ı da millet son iki ayda öğrendi mk. Türkiye'nin bir numaralı düşmanı PKK, Hizbullah değil. Şu HÜDA-PARı almasalardı keşke ittifaka. AKP'yi karalamak için sinekten yağ çıkaranlara malzeme verdiler.
Aynen keşke huda pari almasalardi. Yeniden refahı da
@aslıı_449
Kılıçdaroğlu'na oy vereceğini söyleyen birinin böylesine olgun bir yorumda bulunması beni mutlu etti, var ol.
Habur'da pkkya miting düzenleten millet ittifakıydı. Hadi bu hataydı, belediye seçimlerinde pkknın baş isimlerinden osman öcalanı TRT ye çıkarıp oy isteten itin ismi ne? Fetönün kucağından dün kalkanlar bugün hizbullahın altından sallamasın oraya buraya
AKP hiçbir zaman HDP oylarıyla iktidar olmadı. Tarihi incelersen HDP seçmeninin bütün olarak RTEye oy verdiği bir seçim göremezsin. En fazla şu oldu, 2010 referandumunu boykot ettiler. O zaman bile AKP tarafını desteklemediler. Bak çözüm süreci döneminden bahsediyorum. Habur halay PKK ile görüşme olayına gelirsek.. o dönemde AKP PKK oylarına muhtaç mıydı ki çözüm süreci yaptı? Yoo, skni tşğnı sallaya sallaya iktidar oluyordu mk. AKP risk aldı ve gorusme yoluyla terör sorununu çözmeye çalıştı. Dünyada terörün müzakere ile bitirilmesinin pek çok örneği var. Kürtçenin üzerindeki baskı mi kaldırılmadı, TRT Kürtçe kanal açtı mk ve hala da açık. Cumhuriyet döneminin başından beri süren asimilasyon politikası terk edildi. Ancak anlaşıldı ki bu itlerin derdi hak hukuk adalet eşitlik değil. Siz bugün kalkıp çözüm sürecinde olanlarla bugün olanları aynı kefeye koyuyorsunuz. AKP onları Türk bayrağı altında toplamaya çalıştı ancak olmadı. Bunları inkar eden yok, gördüğümü-olanı inkar edecek bir soytarı değilim. Bugün ise PKK'nın inlerine girilmişken girilirken iktidar hırsından gözü dönmüş ve kendi devletini zayıflatma dahil her şeyi göze almış CHP'nin onlara umut olması gerçeği var. Herkes yalanı dolanı bıraksın. HDP ile ittifak yapmakla PKK ile ittifak yapmak arasında zerre kadar fark yoktur. Yok sorun HDP ile mecliste görüşülecekmiş de bilmem ne. PKK ne ise HDP de o. İster mecliste görüş ister kandille görüş fark eden hiçbir şey yok. Ancak bazılarının derdi ne yazık ki dürüstlük değil, yalanla dolanla da olsa kendi tarafını haklı çıkarmaya çalışmak.
Evet akepeden 2 bakanlık hiç bir zaman almadı hdp. Bizde bunu yedik aynen
@KediBabası666 onun hesabını HDP barajı geçsin de AKP çoğunluğu kaybetsin diye HDPye oy verenlere, ""birlikte AKP'yi iyi salladık" deyip hdpliler e el çakan CHP'li vekillere soracaksın. Erken seçim öncesi formalite icabı, yani kanuni gereklilik nedeniyle her partiye vekili oranında bakanlık verilmesi gerekiyordu geçici bir seçim hükümeti oluşturulması kapsamında. Bunlar çok açık ve basit konular, nasıl göz göre göre çarpıtıyorsunuz inanılır gibi değil. Dünyanın hiçbir dini-ideolojisi dürüstlükten ayrılmaya değmez. He sonra bu HDPli bakanlar hemen Ermeni soykırımını tanımak istediler, hain köpekler. Böylece Türkiye Cumhuriyeti devleti de tanımış olur ve ülke zor durumda kalır amacıyla. Dostunu düşmanını iyi tanı.
O konunun onla alakası yok. Akepe Oslo da, İmralı'da Öcalan denilen katil ile görüşüyor pazarlık yapıyordu o sırada :)
@KediBabası666 7 Haziran - 1 Kasım 2015 arasından bahsetmiyor musun sen
Kesinlikle Kılıçdar
11 yıldır chp nin koltuğuna yapışan Kılıçdaroğlu mu?
@Bulamadım42 21 yıldır ülkenin başına yapışan AKP eğer ikinci şık ise. Evet 11 yıldır CHP koltuğuna yapışan kılıçdaroğlu
Daha seçebilecek 2 aday var teşekkürler
@Bulamadım42 Dl pusulası şudur
Erdoğan-İkinci Tur- Kılıçdaroğlu-İkinci Tur
Anladığım kadarıyla Oğancısın. Kazanamayacak olması çok kötü. 2015de ikinci tura geçecek ikin ne oldu hatırlatırım sana
Erdoğan a oy verenler beni şaşırtmıyor ama kkye oy verenler gerçekten şaşırıyorum neden yani kk aday olma diye yalvardım genel merkezi aradık aday olmasın dedik insanda biraz yüz olur da aday olmaz bütün millet yalvardı Mansur Yavaş çıksın diye ona rağmen kendini çıkardi ne kk nede rte diyorum Oğan cı falan değilim sadece diğer isimlerden bunaldım artık onlar olmasın kim olursa olsun bence herkes bu şekilde düşünmeli herkesin fikrine de saygım var
@Bulamadım42 rte’nin bu ülkeyi ne hâle getirdiğini bildiğini düşünüyorum. Sanırım rte’nin iyi olmaması hakkında hemfikiriz. 21 yıldır değişmemiş bir hükümetin asla bir yararı olmaz. Değişim şart. Eğer CHP kötü yönetim olursa bir sonraki seçimde ona karşı oy vermene asla laf edemem. Ama ikimiz de bir değişim istiyorsak bunu riske atamayız. Ve ciddi olarak söylüyorum chp seçilrsa akpden çok daha iyi bir yönetim olacak. Olmazsa gel allah aşkına beraber başka partiye verelim bir diğer seçimde. Ülkeyi kaybedicez akp tekrar gelirse. Bu bi seçim değil savaştır resmen
Evet yerden göğe haklısın durum gerçekten kötü seninle aynı fikirdeyim kim gelirse daha iyi olacak diye düşünüyorum bende mevcuttan şikayetçiyim ama diyorum ki kk de gelmesin ben aslında Mansur Yavaş çıksın istiyordum hatta ümit Özdağ Ankara da toplansın herkes belediyenin önüne gidelim adaylık için çağıralım dediğinde ben bilet baktım o kadar çok istedim ama bu çıktı
@Bulamadım42 keşke yapacak bir şey olsa kanka
Kanka genel merkezi aradım ya aday olmasın dedim
Birisi çıktı spikerden mikrofonu aldı aday olmasın dedi
İnstada reelsler yorumlar doldurduk gene aday oldu buna bakarak diyorum ki sen daha şimdiden bu ülkenin gençlerini insanlarını dinlemiyorsun aday oluyorsun koltuk merakın var bende oy vermiyorum diyorum bu kadar basit.
@Bulamadım42 kanka adam en azınadn anayasayı çiğneyerek aday olmadı birileri gibi
İnce başkan ince baskan ince başkan
secım aksamaı adam kazandı beyler dıye twıt atar yıne cıa ajanı
@hicabireis2 atsın bu kadar beceriksizin arasında daha iyi projeye sahip hiç olmazsa gelecek olan kimse bu projelere sahip çıksın
1 tane projesını söyler mısın?
Onu bunu boşverin Sinan oğana verin
@harbiyeliii kardesım bakın bu ulkede aıle devletcılıgı var yenı gelecek kısının de ısı zor kım gelırse gelsın en az 8 yıl sadece devlet ıcındekıyapılanmalarını anaca temızleyecek bırlık olmak var ama muharrem nedense hıc erdoganı elestırmıyor 6 ay önce elestırıyordu chp ye sıcak bakıyordu kı kendısını aday yapsın sımdı sadece chp yı elestırıyor bakın en son dark web olayları cıktı muharremın sesı cıktı mı yok? cunku kendısı de erdoganı elestırmıyor kalkmıs kk kk kk a gzından kk dusmuyor
@hicabireis2 sürekli kk diye soru sorarsanız alacağını cevap tabi ki kk olur ayrıca Türkiye nin yaş ortalaması 33 Avrupa nın 55 Türkiye yi yazılım üstü yapıcaz benim adayım belli ince olacak eğer yok deseydi Oğan olacaktı daha gerisine bakmam hangisi kazanırsa kazansın der geçerdim
@harbiyeliii ilk ince sonra Sinan keşke 2. tura bunlar kalsa
kardesım mıtınglerde de mı bırısı cıkıp kk dıyor :) babala da kız ayarı verdı bu tarz programlarda evet soru sorarsanız bende hep kk dan konusurum dıye gecıstırebılırsınız o zaman mıtınglerınızde de ınsanlar mıkrofon alıp srouyor degıl mı kızın bırı yuzune vurdu utanması olsa susardı ama kıza bagırdı guc yokken böyle guc varken nasıl olacak bu adam? ekreme satasıyor mu yok cunku ekrem ne dıyecek oy namustur sen namusa sahıp cıkmadın BEN OYUMU VERDIM O KARAKTERSIZE ANLADIN MI O GECE O MESAJLARI NI KABUL ETMESEYDI O YAZMAMIS DERDIM HALA INANIRDIM AMA KABUL EDIYOR BEN YAZDIM DIYE UTANMADAN SIKILMADAN SEREFSIZCE BUNU SÖYLUYOR VE BEN O GECE SINIRDEN AGLADIM DOSTUM OYUMA SAHIP CIKMAYIP AKSAM 8 GIBI EVINE GIDIP 11 DE DE ADAM KAZANDI BEYLER BEYLER ANNENI KOVALASIN bak dostum o geceyı hatırlatma turkıye ıcın kara gece 2018 de kı secım
@hicabireis2 2018 de ki seçimin hesabını chp versin oğuzhan uğur 2018 de Muharrem İnce yi çağırdık CHP haber bile vermemiş bunu dedi kendisi söylüyor ayrıca o bağıran kıza madara olun demedi aç izle bir bölümü o fetoşcu avukata madara olun diyor ben ne 20 yıldır ekonomiyi duzeltememis birine oy veririm ne de CHP nin 11 yıldır koltuğunu bırakmayan birine oy veririm dediğim gibi ya ince ya da oğan
la oglum sen muharremden daha ıyı lafı degıstırıyorsun ben madarayı kastetmedım kı konuyu degıstırıp algı yapma o kadar kız vardı konusmadı bagırıyordu kız nasılda yuzune yuzune vurunca gıttı koltuga oturdu 2 dakıka kendıne gelemedı kız haklıydı guc yokken böyle sın sınrılısın agresıfsız ya guc gelınce ne olacak dıye chp haber vermemıs mıs sanırsın 2018 de telefon yok ınternet yok cıhaz yok demır dagındaydık vay be KARDES KIM NE DERSE DESIN BEN O GUCEKI UZUNTUMU ASLA UNUTMAM KOYUN AK P LILER YZUUME YUZUME BAKIP GULUYORDU OYUNUZA SAHIP CIKMADI SOZ VARDIR OY NAMUSTUR VERILEN OYA SAHIP CIKMAYAN NAMUSSUZDUR TWITTERDAN BUNU KENDISINE DE YAZDIM SEREFI OLSAYDI GÖRMESINE RAGMEN DAVA ACARDI
@hicabireis2 evet agresif ona katılıyorum doğruya doğru demek gerekir ama oylara tek başına nasıl sahip çıkabilir onu söyler misin?
knk bak bız recepten bıktık recepte guz elınde degıl ıken narındı guc geldıkce agresıflestı bu daha basında agresıf yarın bır gun bır 20 yıl daha mı recep gıbısı ıle ugrasacagız Allah askına hadı programlarda kk kk kk dılınden dusmemesının nedenı soru sorulmadı eyvallah dogru babalada cogu chplıydı soru soran okey ama arkadas mıtınglerde de mı kk soruluyor adam 52 dakıkalık mıtıng konusmasının 37 dakıkasını kk ya gıydıdrerek konusuyor kalanı tayıo ya bır mıtıngınde sunu bunu yapacagız su arastırmayı yaptık partımızın ekonımı sorumluları su unıversıteden su sudur bu budur acıklaması var mı allah askına ya
@hicabireis2 kanka Niğde üniversitesi hidrojen pili üzerine araştırmalar yapıyor dedi destekliyorum dedi ülkede su kıtlığı olacak dedi ve bütün uzmanlar bu şekilde diyor olacak kesin yani yer altı yer üstü barajlar tamamlanacak gri su projesine geçicem dedi bunlar güzel şeyler ayrıyetten hani diyorsn 20 yılda bunla mı uğraşıcaz diye kanka 11 yıldır chp nin koltuğuna oturdu 9 seçim kaybettiği halde gitmeyen birisi içinde söylenir bu dediklerin evet ben ince diyorum ama içime yapışıyor mu hayır içlerinde en beyazı bu geliyor bana
knk sen ınanmaya devam et 14 Mayıs gecesı bır daha adam kazandı demez umarım
@hicabireis2 128 milyar dolar çalındı derken babacan ve Davutoğlu sesi çıkmıyor neden? Yoksa onlar da mı bal tutan parmağını yalar dedi iktidar olursa onlardan hesap sorabilecek mı kk saçma sapan bir ittifak kurdu bari CHP iyi parti ve memleket olarak kurulsaydi %1 oy alamayacak insanlarla koalisyon kurup batırdılar ayrıca kk yerine Mansur Yavaş çıksaydı ben ince ye söz hakkı bile vermezdim
devam devam knk soyluyu cb yardımcısı yapsın o zaman 128 mılyar dersın knk devam hıc konusmam daha
@hicabireis2 ona da hayır senin dediğine de hayır
Millet ittifakı
Kilicdarogluna 🫶
Ülke için en hayırlısına
Tayyip
Kullanamayacagim
rte bey
Muharrem İnce
O an içimden gelene
Sinan oğan
Sinan oğan
Sinan balon