Kime oy vereceğimi açıklamayı sevmiyorum. Zaten henüz karar da vermedim. Zaten siyaseti de şimdiki siyasetçileri de sevmem. O zaman gelince bana en mantıklı gelen kişiye oyumu veririm.
Mansur Yavaş aday gösterilirse kesinlikle oy veririm. Ümit Özdağ da aday olursa olabilir ancak İmamoğlu benim gözümde bitmiştir. İkinci Tayip Erdoğan olarak görüyorum kendisini aday olması durumunda oy kullanmaya dahi gitmeyebilirim.
Son seçimlerde doğru eylemlerle Bi çok kesimde iktidarı sağlayan ve halkın gönlünde güven kazanıp yer etmek için durmadan mesai yapan Bi siyasi öncü olan sayın kılıçdaroğlu herkese kendini sevdirebilen 2 büyükşehir belediye başkanını aday göstermeden herkes ayday olmasını istiyorsa sayın cumhurbaşkanı kendine rakip görüp panikliyorsa doğru yol doğru iz doğru seçenek tabikide sayın kılıçdaroğlu nun açıklayacağı aday olacaktır benim oyum
nedeni, bu isimlerin hiçbirinde yolsuzluk kaydı ve kanıtı yok, geçmişlerinde de henüz öyle bir bulgu yok ve ne ümit özdağ kadar faşist bir tavırlarını gördüm ne de rte kadar açgözlü birer satılık olduklarını düşünüyorum, imamoğlu zaten aileden zengin, mansur geçmişte ülkücülerle yakınlığı olsa da ümit kadar mahalle kahvehanesi siyaseti yürütecek biri değil, duruşu çok daha güven veriyor, kılıçdaroğulundan yana halkın onay vermemesi dışında benim herhangi bir soru işaretim yok
RTE yi tek geçerim. İmamoğlu CİA nın adamı. Kılıçdaroplu PKK nın adamı, hdplilileri bakan yapacak. Mansura lafım yok, kimsenin adamı değil ama Fetöcü Aplanın sözünden çıkmazda o da
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
5 Kişi
majestetuncay | Gündem konusunda 2,1b görüş paylaştı.
Master
1 ay
mansur yavaş.. çok daha başarılı olacağını düşünüyorum..
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
2 Kişi
MaşaKocaAyıı | Gündem konusunda 336 görüş paylaştı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1525Kime oy vereceğimi açıklamayı sevmiyorum. Zaten henüz karar da vermedim. Zaten siyaseti de şimdiki siyasetçileri de sevmem. O zaman gelince bana en mantıklı gelen kişiye oyumu veririm.
Mansur Yavaş aday gösterilirse kesinlikle oy veririm. Ümit Özdağ da aday olursa olabilir ancak İmamoğlu benim gözümde bitmiştir. İkinci Tayip Erdoğan olarak görüyorum kendisini aday olması durumunda oy kullanmaya dahi gitmeyebilirim.
Son seçimlerde doğru eylemlerle Bi çok kesimde iktidarı sağlayan ve halkın gönlünde güven kazanıp yer etmek için durmadan mesai yapan Bi siyasi öncü olan sayın kılıçdaroğlu herkese kendini sevdirebilen 2 büyükşehir belediye başkanını aday göstermeden herkes ayday olmasını istiyorsa sayın cumhurbaşkanı kendine rakip görüp panikliyorsa doğru yol doğru iz doğru seçenek tabikide sayın kılıçdaroğlu nun açıklayacağı aday olacaktır benim oyum
Türkiye'nin artık aynı seçimleri yapıp farklı sonuçlar bekleme dönemi sona ermesi lazım tabii ki Ümit Özdağ olacak tercihim
Ulan cidden oy vereceğimiz güçlü bir karakter güçlü bir aday yok Mansur Başkan olsa dicem Mansur ama onun da elini kolunu bağlarlar hah yazın buraya
en sağdaki gereksiz kişi hariç diğerleri olabilir akp ye oy değil yağmurlu havada nem yok nem
mansur yavaş, ekrem imamoğlu, kemal kılıçdaroğlu, kim aday olursa ona vereceğim
nedeni, bu isimlerin hiçbirinde yolsuzluk kaydı ve kanıtı yok, geçmişlerinde de henüz öyle bir bulgu yok ve ne ümit özdağ kadar faşist bir tavırlarını gördüm ne de rte kadar açgözlü birer satılık olduklarını düşünüyorum, imamoğlu zaten aileden zengin, mansur geçmişte ülkücülerle yakınlığı olsa da ümit kadar mahalle kahvehanesi siyaseti yürütecek biri değil, duruşu çok daha güven veriyor, kılıçdaroğulundan yana halkın onay vermemesi dışında benim herhangi bir soru işaretim yok
Millet ittifakı adayı kimse ona tabiki
Kemal başkan kimi uygun görüyorsa 😎👍
Kime oy vereceğim belli değil ama kime oy vermeyeceğim çok belli
Mansur Yavaş aday olsun iyum direk ona diğer şekilde oy kullanmiycagim
Ümit Özdağ Yavaşı destekleyeceğiz dedi. Bende Yavaşa vereceğim.
Oyumu en son ÖVPye verdim kazandı aynı partiye devamkee
RTE yi tek geçerim.
İmamoğlu CİA nın adamı.
Kılıçdaroplu PKK nın adamı, hdplilileri bakan yapacak.
Mansura lafım yok, kimsenin adamı değil ama Fetöcü Aplanın sözünden çıkmazda o da
mansur yavaş..
çok daha başarılı olacağını düşünüyorum..
Tayyib emiceme vericem.
Pembeli çatla ohhhh tayyib erdoğana oyum
Recep Tayyip Kılıçdaroğluna
Mansur yavaş tek çare
Haluk Levente veririm. Yazık aday olmuyor :)
şu an belirsizlik içindeyimm
Detaya katılıp geçiyorum