Kime oy vereceksiniz ve neden?

Zafer partisi vaatleri ilgi çekici özellikle mülteciler konusu
Zafer partisi mülteci politikası için
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Zafer Partisi. Demin dışarıdaydım. Adım başı Suriyeli, Afgan, Pakistanlı ve Afrikalı kaynıyordu. Türkten çok yabancı vardı. Sanki Türk memleketi değil de bir mülteci kampında yaşıyor gibi hissettim. Mültecilerden birkaçına sordum nerelisiniz diye, Angola dediler. Abi Angola nere Türkiye nere Allah aşkına? Bu adamlar ta Angola'dan kalkıp buralara kadar nasıl gelebiliyor? Angola dünyanın bir ucu. Cibuti'den gelene bile denk geldim. Artık yeter, nefret ettim bu mülteci politikasızlığından. Afrikalılara önyargılı değilim, iyi insanlar ama en büyük dert Suriyeliler ve Afganlar.
@öylesi0 Vallaha kardeşim milliyetçi bir adam değildim. Çok açık görüşlü bir adamım. Ama bizi öyle hale getirdiler ki bizi Zafer Partisi'ne mecbur ettiler. Resmen ülkede büyük bir ulusal güvenlik sorunu var. Devlet desen hiç umursamıyor bunu sanki.
CHP kripto PKK'lıların partisine dönüştü resmen. Osman Kavala gibi Cihangir solcusu liboşların partisi. Şimdiki ulusalcılar ise ilginç olarak AKP'li oldular. Çark tersine döndü. Türk siyaseti ilginç gerçekten. Eskiden sol liboşlar Atatürk'ü ve Kemalizm'i biteviye eleştirirlerdi. Cumhuriyetle hesaplaşacaklardı akılları sıra. Bugün ise AKP'ye karşı yanlarına Kemalist kesimi çekmek için Atatürk güzellemesi yapıyorlar. Bu tiplerin başında Hasan Cemal ve Murat Belge gelir. Hasan Cemal gibi Kürdofili ve PKK'ya meşruiyet kazandıran bir adam bile "2023'te Erdoğan'a karşı Atatürk cumhuriyetinin yanındayım. Cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandıracağız." dedi. Güler misin ağlar mısın... Bunların eline güç geçse var ya Türklükle ilgili her şeyi silmeye başlayıp memleketi bölerler. Şimdi ellerinde güç olmadığı için gelene geçene yamanıyorlar. AKP & FETÖ çatışmasından önce bu adamlar Türkiye'deki siyasal İslamcılara yamanmaya çalışıyorlardı. Geçmişte siyasal İslamcılara yaptıklarını Kemalistlere yapmaya çalışıyorlar. Bazı saf Kemalistler ise bu adamların numaralarını yutuyorlar. Halk Tv'ye bakın sabah akşam Atatürk ve HDP güzellemesi var. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Yemin ediyorum Türk siyaseti çok ilkesiz abi ya. Resmen taht oyunları dönüyor. Herkes gücü ele geçireceğim diye dansöz gibi kıvırıyor.
Zafer partisi
Her zaman ümit Özdağ ın yanındayız
Atatürk sevdalısı insanların ve biz Türkçüler in sesi olduğu için
Valla hdpkkk ile hangisinin bağlantısı yoksa ona atmayı düşünüyorum. Zafer hakkında da çok fikrim yok ama heralde içlerinden en iyisi o gibi görünüyor.
Zafer e sigınmacilari sadece onlar yollar millet ittifakı bir şey yapamaz
Gönlüm LDP'den yana ama adaylara bakıcaz mecbur hiçbirini beğenmezsem LDP'ye devam
milliyetçi değilim ama diğerlerini sevmediğim için zafere vereceğim
A B C yi topla hepsi zillet ittifakı
Millet ittifakı
Benim oyumdan millete ne kime ne ya
D ye oy verenin ak kadar akli varsa ben de neyim
chpnin hdpden pek farkı yok ve kılıçdaroğlu partiyi adeta tuncelililer derneğine çevirdi partide atatürkçü bırakmadı hdpye yakın solcu tipler kayrılıyor hep. bana göre kk chpsinin akpden pek farkı yok bunu göz önüne alarak oy kullanılmalı. deva ve gelecek akp yançar zaten adeta fsfsfsfsfsf islamcıya oy verenin aklı yoktur biraz makul iyip var o da chp etkisinde kalıyor hep
Eger ulke 3 e bolunurse ak alir. Ben de bunu diyorum. kuvayi milliyecilere sorarim ak parti mi chp mi istersiniz basta cunku kuvayinin olmayacagi kesin. eger ak istiyorlarsa israrlarinda devam ama ak devam ettigi surece ulkenin artik son viraji da kacirdiginin bilincindeyseniz mecbur tek yol chp. ben partizan asla degilim kilicdarogluna icimden gecenleri yazmak bile istemem ama olaya daha mantikli acidan bakmak gerekiyor. ulke su anda ideoloji yaristiracak refahta degil. amac kurtarmak olmali (gercek bir kuvayi milliyecinin yapacagi uzere :) )
Xxbloomxx, sen gerçekten ülkedeki seçim sistemini bile bilmiyorsun. Diyelim ki başkanlık seçiminde Erdoğan %35 millet ittifakı'nın adayı 35 kuva-yi milliye ittifakının adayı da %30 oy aldı.
Burada 2. Tur devreye girer ve Erdoğan ile millet ittifakı arasında. 2. Tur olur.
Başkanlık tarafında oy bölme diye bir şey yok.
Önce sistemi öğren
Hayırlısı olsun bakalım
Vermemeyi düşünüyorum
ampule basacam gene
saka yaptim. kuvayi milliye ittifakini destekleyecegim. cunku umit ozdag’in cesur bi vatansever olduguna inaniyorum
Chp olabilir
En iyisi Muharrem İnce
Millet
AKP ezer geçer
HDP ye
En İyi Erkek Görüşü