Çok sert tepki veriyor ben sırf inat olsun diye HDP ye verirdim
Ümit Özdağ ın söylemlerini doğru buluyor musunuz?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
allah askina secmen yuzdeligi %1 bile olmayan daha 5 ay once babala tv sayesinde taninan kendisine siyasetciyim diyen bu sahis kim nerde buyudu kime ne gibi faydasi oldu ve olacak biz zaten bu tiplerden sikilmadik mi konusmasina bak karsisinda bir hdp li gorse arkasina bakmadan kacar
Bir siyasi lidere üslup yakışmadı. Kendi gibi düşünmeyenleri linç ediyor. Ne farkı kaldı. Şimdiden böyleyse koltuğa oturunca nasıl olur düşünmek bile istemiyorum
Dostum insanları kazanmak lazım sonuçta adam eli silahlı değil doğuda görev yaparken teyzeler bize ekmek vs yapar getirirdi ama bilncli değildi biliçlendirdik halen görüştüğüm var
Emin ol bilinçsiz o kadar insan varki komşu veriyor diye veren var adama bu lafı kullanacağına neden vermemsi gerektiğini anlatsa sence nasıl olur yetmez mi birbirimizi ayrştrdiğmz artk bir kardeşlik lazm bu ülkeye
Ya neden vermemesi gerektiği ortada değil mi zaten vermemesi için daha ne kadar sebep olabilir bi insan bunu idrak edemiyosa onlardandir ya başka açıklaması olamaz
En İyi Cevaplar