Ben şahsen Ümit Özdağının miliyetçiliği çok güzel şekilde anlattığını düşünüyorum. Ayrıyeten ülkedeki sorunları bilen biri ve çözümleri de bilen biri. Atatürkçülü ve Türkçülüğü benimsemiş bir siyasetçi. Ülkeye Ümit Özdağ gibi siyasetçiler lazım , ben gönülden kendisini destekliyorum
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sığınmacılar gitmeli bence
Kesinlikle
Cem Gürdeniz'i aday yaparsa bir sonraki seçimde benden bir oy daha alır. Saçma sapan adaylarla kaybedecek zaman yok.
ümit özdağ kadar donanımlı bilgili bir akademisyenin cumhurbaşkanı, muharrem ince kadar gerçekçi bir adamın başbakan olduğu parlementer ile yönetilen bir cumhuriyet olmasını isterdim türkiyenin
Evet umarım başaracağız
inşallah inşallah inşallah
ama önce ülkenin yüzde seksenini oluşturan örümcek kaplamış kafaları yıkayıp temizlememiz gerek
çok doğru özellikle Atamızın kurduğu Türkiye Cumhuriyetini yıkıp yerine şeriat getirmeye çalılşanları temizlememiz lazım. Ülkemiz öyle bir hale gelmiş ki sokaklarda terorizmi destekleyen propagandalar yapılabiliyor ama ülkemizin gerçeklerini konuştuğumuzda göz altına alınıyoruz
lanet bir hal aldı ortalık, haydar baş gibi muazzam tespitler yapanı sosyal medyada bile izleyemiyorsunuz, ama g*öt nasıl yıkanır diye anlatan hocayyı ulusal kanalda izliyoruz.
gazzeyi protesto etmek serbes, bizim anamızı s*knleri protesto etmek yasak.
şu küçük zanledilen partilerin birleşip bu şeriatçıları silip süpürecek bir organizasyona ihtiyaç var
Aynen öyle bide şöyle düşünceler moda oldu osmanlı gibi sığınmacıları alarak 7 cihana hükmederiz falan bunlar osmanlıya ihanten edenin kimler olduğunu bilmiyor herhalde
yahu onlar osmanlıya ihanet edeni bırak osmanlının ne olduğunu bilmiyor ki.
alayı zırcahil, osmanlının son üç padişahını say desen mal mal gözüne bakar.
madem osmanlıyı kurmak için müşteci alıyormuşuz, niye avrupa para vermedi diye kapıları açıp yüzlerce mülteciyi yunan askerine öldürttüler
dimi ya birkaç tane şey izlemişler diye boş boş konuşuyorlar
sorma ya
izledikleri şeyin zaten gerçekle ilgisi yok oda ayrı bi problem.
devlette tarihte eğtimde, millette oyuncak oldu iyice.
devlet adamı gibi düşünen üç beş insan kaldı onuda zaten ambargolarla halkın tanımasına engel oluyorlar
bide bu halk garip muharem ince o kadar dil döktü yapmayın etmeyin dedi bide kanıtlarla geldi ama bizim halkımız anca bu durumlara gelince anladı onu
sence anladılarmı ya?
ben bu halkın akıl sağlığı hakkında gerçekten tez yazarım
evet maalesef durum bu ama ülkemizin başındakiler kötü diye vazgeçecek halimiz yok biz mustafa kemal atatürkün umut etiği gençleriz bu ülkeyi en iyi yerlere getirene kadar durmayacağız
bıravo, bu ahval ve şerait içinde dahi bu motivasyona sahip olmanız çok güzel,
sizin gibi insanlar hep var olsun.
ben ümidimi yitirdim, enerjim ve vaktim kalmadı siyasete ayıracak, oysa çok yaralıyım çok şey var siyaseten sesimi duyurmak istediğim.
senin gibiler yaşadıkça benim hayata bakış açım ufak ufak yeşerecek..
teşekür ederim ben hep atamızı ve bu topraklar için şehit olan askerlerimizi , onların kanıyla renklenmiş bayrağımızı örnek alıyorum umudunu sakın yitirme kaç yıl sonra olursa olsun onları göndereceğiz
ben bu vatana hizmet etmiş o kan döken şehitlerin silah arkadaşlığını yapmış birisi olarak çok doluyum bu konuda.
gözümüzün gördüğü siyasetin dışında ne iğrenç şeyler dönüyor hayal bile etmesi güç...
onun için cehaletin yüssüzlüğün arsızlığın ne kadar sağlam kök saldığını biliyorum.
bu vatanı kurtarıp hak ettiği seviyeye getirmek çok büyük zaman ekip organizasyon komdisyon kordinasyon ve cesaret ister.
birisi beni tı-okatlasın ve kaybolan ümidimi geri versin...
lütfen siz bu inancınızdan vazgeçmeyin, hayat ve zaman karşınıza ne çıkarırsa çıkarsın vicdanınızın hayır dediği hiçbir şeye evet demeyin.
askersiniz anladım kadarıyla bu çok zor ve kutsal bir meslek benim için emin olun ki asla ümidimizi kaybetmeyceğiz bu ülkeyide bırakmayacağız
askerdim, daha fazla dayanamayıp istifa ettim
kurtuldum çok şükür.
böyle söyleyince herkes vatan haini gözüyle bakıyor.
malum memlekette herkes kendini vatan fedaisi zanlediyor...
ben sana teşekkür ederim bu istikrarlı düşüncen için.
dediğim gibi sizin gibi insanlar hep varolsun
vatan hainliği olarak görmüyorum bunu ülke sakıncılı kişilerin elinde tabikide tsk da öyle ülkemizde vatan haini denebilecek insanlar maalesef hükümetin bile içinde o yüzden sizler gibi realist insanları değil ülkeyi bir kaç kuruşa satanlara vatan haini denmeli
ama gelgör ki o hainler kahraman ilan ediliyor,
isimsiz kahramanlar şehit düşerken vatanı biz kurtarıyoruz diye köpek gibi havlıyorlar...
off neyse ya benşm çenem bitmez bu konu çok yoruyor beni.
teşekkürler güzel düşğncen ve sohbetin için, yolun ve geleceğin hep aydınlık olsun dilerim
teşekürler sizinde
Bence de yaptığı ve düşündükleri doğru ama üslüp konusunda yönlendirilmeye ihtiyacı var..
evet maalesef günümüde siyasetçiler üslup konusunda yetersiz
Sığınmacı istemiyorum ayagina irkcilik yapiyor ozelliklede Kürt halkına.
İktidar olsa bile gücü yetmez.
niye
20 milyon Kürt, 15 milyon mülteci derken 35 milyonluk bir karşıt güç var.
kürtler den destekleyen baya kişi var
ki bende kürdüm ciddi anlamda gençlerin hemen hemen hepsi destekliyor
Destekleyen Kürtler halt ediyorlar. Bu adamlar Kemalist ve dolayısıyla Kürtlere karşı. Bunlarda suç yok da destekleyen Kürtlerde var.
kemalistlik ne zamandır kürt düşmalığı oldu
Kemalizm, Türk olmayan her şeye düşmanlık demektir.
hayır atatürkün ilkelerini savunmak demektir
Atatürk Türkçüdür ve düşmanımızdır.
ya bi yürü git bölücülük yapma
Osmanlıcıyım, bölmeyle işim olmaz.
Haklı ama tehlikeli bir yol izliyor
tek çözüm bu kaldı ama
İç savaş cıkarılar diyen sizsiniz zorla göndermeye sidete bir sekilde bılasırsa savas cıkar
şidete bulaşmasılar zaten gayet doğru bir yol izliyo bana göre sizi bilemeyeceğim
Tamam
Doğru
Haklı
Hakli