Ümit Özat Dünya Kupası'ndan erken elenen milli takım için dönüş rotası oluşturdu. Amerika'dan Brezilya'ya otobüs ile giden takım oradan gemi ile Fas'a geçiyor ve oradan tekrar otobüs ile Türkiye'ye geliyor. Bu rota hakkında ne düşünüyorsunuz? :D

Ümit Özat Dünya Kupası'ndan erken elenen milli takım için dönüş rotası oluşturdu. Amerika'dan Brezilya'ya otobüs ile giden takım oradan gemi ile Fas'a geçiyor ve oradan tekrar otobüs ile Türkiye'ye geliyor. Bu rota hakkında ne düşünüyorsunuz? :D

Yüzde bin katılıyorum. Hepsine birer villa bi de 10 milyon euro paylaştırılacakmış, o zaman ülkenin garibanlarına yardım etsinler madem top oynayamayanlara villalar eurolar havada uçuşuyor. Mahallenin delisini yollasan iki top oynasaydı villa kazansaydı.
Güzergah üzerindeki ülkelerde biraz kalıp futbol oynamayı öğrenmeleri mümkün, bizim milyonluk eşşeklerin. Prim görmeden milli forma için koşmayan paragöz dinci milliyetçi ülkücü köpekler. Yvşk. lar, hepsinin dini imanı para...
Bence baya kinaye yapmış. Yani rota falan işin bahanesi, asıl anlatmak istediği erken elenmeye olan tepki. Biraz dalga geçmiş, biraz da sitem etmiş gibi duruyor. Komik ama altında milli takıma duyulan hayal kırıklığı var.
Vallaha çok mantıklı. Brezilyayı biraz daha dolaştırsaydı da futbol öğrenseydiler. Oranın kadınları bile top cambazı. Oradan da Afrikayı dolaşsınlar ama gelmesinler
www.instagram.com/.../?igsh=cjF1M2tsOHJxd3Nj
Şunlara baksana. Bizimkilerden daha iyi😂
Gerçekten öyle 😂
Cevap
6Cevap
Olmaz oğlum biraz yürüsünler biraz da yüzsünler ne otobüsü ne gemisi
Hikaye yazmalarını bekliyorduk. Geri dönüşünü hesaplarken bulduk
Çok yoruldu takım bu ödülü hakettiler. Dünya turu tüm yorgunluklarını alacak bence 😂
Dünya reklam yaptılar o kadar para kazandılar yaptıkları reklam kadar oynamadılar..
doğru diyor otobüsle dönsünler..
Bıraksınlar kendi imkanlarıyla nasıl dönğyorlarsa dönsünler
şaşı ya. kafası gözü okadar basıyor
Harika
Hiç takip etmiyorum
Eh işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?