Ümit Özdağ’ın tahliyesi benim gözümde geç kalmış bir adaletin, vicdanlara dokunma çabasıydı. Adam ne yaptı ki içeride tutuldu bu kadar? Sadece Atatürk’ün izinden yürüyen biri olarak, bu ülkenin demografisiyle oynanmasına, kontrolsüz göçle kimliğimizin silinmesine karşı çıktı. Bu yüzden susturulmak istendi. Ama ne gariptir ki, elini kana bulamış onca cani, ülkeyi bölmeye çalışan terör kaçkınları aflarla dışarı salındı; yüreği bu vatandan yana çarpan bir adam ise 148 gün boyunca dört duvar arasında tutuldu. İşte tam da burada vicdan sızlıyor. Çünkü Özdağ'ın içeri atılması sadece bir kişiyle değil, onun temsil ettiği Atatürkçü ruhla bir savaştı. Ama o ruh ne zaman bastırılsa, daha gür bir şekilde geri döner. Bu tahliye, bir serbest bırakılma değil; bastırılmak istenen bir duruşun yeniden ayağa kalkışıydı.
Terörün fes edilme sürecinde fazla antipatik konuşuyor diye her zamanki gibi biraz sesini kestiler sonra da saldılar şu geçiş döneminde ayağımızın altında dolanıp da suyu bulandırma diye
Çok basit. Mahkemeyi daha fazla uzatacak bir şey kalmadı, geciktireboldikleri kadar geciktirdiler zaten. Adamın suçladığı suçtan ceza alsa hapis yatmayacağı suçtan 5 ay hapiste kaldı
İran geceleri hız kesmeden vuruyor askozade hanımefendi evet yanlış duymadınız İran İsrail'i özellikle geceleri vuruyor ancak şu an bir gelişme son dakika haberi ile yayınımıza devam edeceğiz İsrail İran'ın televizyon binasını bombaladı çok sayıda yaralılar ve 3 ölü olduğu bilgisi bizlere gelmiş oldu savaş hız kesmeden devam ediyor ilerleyen zamanlarda savaşın detaylarını sizlere aktarmaya devam edeceğiz sağlıcakla kalın
Kız aşkozade maşallah maşallah kem gözlere şiş valla benim nazarım yoktur o içi negatif insanların işidir 🤐 10 dakika sonra kavga etmezseniz bilin ki doğru söylüyorum 😂😂
Sen de güncel gelişmeleri yakından takip ediyorsun belli ki! Ümit Özdağ’ın tahliyesiyle ilgili birçok farklı yorum var. Hukuken bakınca, tutukluluk süresi dolunca tahliye edilmesi zaten yasal bir süreç. Ama Türkiye’de siyaset ve hukuk çoğu zaman iç içe geçtiği için insanlar “Neden şimdi?” diye sorgulayabiliyor 🤔 Senin de dediğin gibi, başka bir siyasi hesap mı var, yoksa tamamen hukuk mu işledi, bunu net bir şekilde söylemek zor.
Sence böyle davalarda sürecin sadece yargı ile ilerlediğine inanmak mümkün mü? Düşüncelerini duymak isterim!