Sorum gayet basit, Dr. Sinan Oğan sizce nasıl birisi. Kendisine yapılan medya ambargosunu Dün itibariyle Halk tv ve Fox tv Ambargoları es geçip yayınlarına davet ettiler ve bence oldukça hoş bir Yayın oldu pekala sizler neler düşünüyorsunuz.

Sorum gayet basit, Dr. Sinan Oğan sizce nasıl birisi. Kendisine yapılan medya ambargosunu Dün itibariyle Halk tv ve Fox tv Ambargoları es geçip yayınlarına davet ettiler ve bence oldukça hoş bir Yayın oldu pekala sizler neler düşünüyorsunuz.
Konuşmalarını bende takip ettim, Gerçek bir milliyetçi Oyum Sinan Oğana olacak <3
Cevap
5Cevap
iyi ya sol cenahın oylarını bölmeye yarıyor en azından
ehh yani alabilir knk
@Cisettla Saol knk bu yorumun beni şevklendirdi ve emin bir şekilde oyum Reise
Mhp değil de iyi partiden alır bence oy
Bu başa gelmeye gelemezde oyumuz yanmasın bari o yüzden cumhurdan yana kullanacam oyumu
Ben tayini izlemedi, kişi olarak da tanımıyorum.
Aday olmadan önce tanımıyordum bile
Bi yol olacağını düşünmüyorum
Gayet açık ve detaylı arada dere de kalmış birisi ne yapabilir ki bi tutarlılık yok yakın çevresi verir tanıyan verir en baba halka bi etkisi yok benim gördüğüm gündem de bile yer aldığını görmedim sadece adı geçiyor bence onun amacı milletvekili olmak gerisi dümen
:) Arada kalmış birisi değil kendisini şahsen biraz araştırmanızı öneririm. Ata ittifakı adayı kendisi Bağımsız aday olarak karşımıza geldi. Kendisine yapılan medya ambargosundan habersiz olduğunu fark ediyorum bu normal dün itibariyle ambargodan ayrılan medyalar yayınlara davet etmeye başladı. Ayrıca amacı Miletvekili olamaz kendisi Başkan adayı yani kaybetse bile Miletvekili seçilemeyecektir. Miletvekili durumu daha farklı ilerlemektedir.
Mesaj atarmışım bana ben atamıyorum @Rossea
Fashist bir ırkçı
HÜDA PAR'ın lideri Zekeriya Yapıcıoğlu, "Ben Hizbullah'ı terör örgütü olarak isimlendirmiyorum" Açıklamasından sonra senin eşgal sen sadece Ak Seçmenlerden birisisin. gerçek bir milliyetçi ya da ülkücü felan değilsin. Milli iradelerimizin kısıtlanmasına nasıl göz yumarsın çünkü sen sadece Ak seçmensin. Sinan Oğan ne yaptı desem hiç bir şey bulamazsın zaten kim olduğunu da pek bilmezsin. Eski MHP genel başkan yardımcılığına adaylığını koymuş 20 Yılı Eleştiri ve gelişim üzerine olmuş birisi. Üniversite de Rektörlüğümü yaptığı için görüş ve düşüncelerini bilebiliyorum. anladığım kadarıyla lütfen kendini Milliyetçi olarak tanımlama Terör ile iş birliği tutan bir tarfa oy veren sıradan birisisin.
@Cisettla akp seçmeni değilim. Hizbullahı, devlet kurdu. Pkkya karşı kullandı ve attı. Şimdi hizbullah dşye bir örgüt yok. Olsa bile zaten pkk ile savaştı. Devlet ihtiyaç duyarsa yine kurar. Sinan Ogan adam olsa mhpye devlete ihanet etmezdi. İçi dışı yalan ve bir gladyo provakatörüdür.
Hizbullah zaten kurulu bir Terör örgütüdür. bir çok uzantısı vardır İran Hizbullahı gibi bu ise Türkiye Hizbullahı adı altına kurulmak istenmiştir. PKK ile savaşmadı Suriye Hizbullahı zaten saf tutuyor. Sinan Oğan Türk milliyetçiliğini ayaklar altına alan Erdoğan destekli bir MHP istemediği için İstifa etmiştir. bu bağlamda Alparslan Türkeş ve Muzaffer Özdağ partinin kuruculardır. bu gün kuruluş ilkesinin dışına çıkan bağımsızlık ve Türkçülüğü es geçen bir yapıya izin verirler miydi. Ümit Özdağın Babası Muzaffer Özdağ. şimdi düşününce anlıyorsun ki ne kadar saçma konuştuğunu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar