Twitter space eren erdem açıklama yaptı sizce akp yine kazanır mı ben kazancağını düşünüyorum tekrardan alevi diye anadolu halkı vermez ne kadar iyi olursa olsun
İyi
Kötü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kılıçdaroğlu hayat pahalılığından umut buluyor da 100 kere de seçime girse gene kazanamaz.
Ama onda gurur diye bişey yok, 9 seçim kaybetti hala genel başkan.
Akp 20 yıldır başımızdaysa bunda Kılıçdaroğlunun da payı var...
Kılıçdaroğlu çok yıpratıldı CB olabilecek ağırlıkta değil.
Benim adayım Mansur Yavaş eğer CHP öyle bir saçmalık yaparsa oy kullanmaya bile gitmem doğrusu.
bu sadece bir iddaa kılıçdaroğlunun adaylığı belirlenseydi tayyip direk erken seçime giderdi :)
ben adayım demediği sürece tayyip adım atmaz :)
millet ittifakının adayı net belli olmadan erken seçime gitmez iktidar seçimler artık seneye olur gibi erken seçim zor
Aday olursa %60 erdoğan şansı var.😁
Çıkmışsın yenmiş cıkmışsın yenmiş
%60 ı şans olarak dedim %60 alır tahmini olarak değil öyle bir tahmin yapacsk olsam da aşağı yukarı böyle olur ikisi arasında %60-65 erdoğan alır en kötü 55 olur erdoğan . Kılıçdaroğlu dışında biri olursa değişir durum
Cevap
4Cevap
olumsuz. olabilecek en kötü aday kendisi muharrem ince tekrar aday olsa daha iyi o derece
Anneme sordum erdoganmi kilicdaroglumu annem Erdoğan dedi erdoganmi Mansur yavasmi dedim Mansur yavaş dedi Mansur yavaş aday olmazsa Erdoğan dedi
yaşadıkkk
Kötü
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?