Gündem Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan hakkında düşünceleriniz neler? Geralgine Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Seçime son 10 gün kala oyumu Sinan Oğan'a kullanicam. Milliyetçi ve donanımlı biri olduğu için. Peki sizin düşünceleriniz neler? Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan hakkında düşünceleriniz neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Amortentiaa Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bende fikir değiştirme evresindeyim. Bu seçimlerde olmasa bile bi daha ki seçimlerde şansı yüksek bence 1 0 Yorumla
Hyperxxx Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Oy vereceğim tek insan fikirleri düşünceleri projeleri çok güzel 0 0 Yorumla
alex4guson Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Gündem konusunda 334 cevap paylaştı. görüntü ve konuşmada çok iyi ama politik olarak tanınan biri olmadığı için şansı yok 0 0 Yorumla
Tmha1 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Bence tam cumhurbaşkanı olacak kişi ama kazanamayacağı belli eğer ihtimal olsaydı ben oyunu verirdim 0 3 Yorumla Geralgine +1 yıl Herkes senin gibi kazamma ihtimali yok diyerek düşünse ve oy vermezse zaten kazanamaz:) Yorumla Tmha1 +1 yıl Haklısın ama problem şurada Erdoğan ile kılıçdaroğlu birbirine çok yakın gidecekken 2. tur riskine kalmamamız gerekiyor. O yüzden oyu tehlikeye atmayıp mecburen Kılıçdaroğluna vermek gerekiyor diye düşünüyorum Yorumla Geralgine +1 yıl Oyun boşa gitmez. Sinan Oğan'a verirsen meclise girme şansları var Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aralarında ki en adam gibi görünen cb. Adayi 1 0 Yorumla
cicimxs Takip Et Xper 1 Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl Verirdim ama ikinci tura kalamaz o yüzden vermem 0 2 Yorumla Geralgine +1 yıl Herkes böyle derse tabi kalamaz. Yorumla cicimxs +1 yıl Anketler irtada Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bende fikir değiştirme evresindeyim. Bu seçimlerde olmasa bile bi daha ki seçimlerde şansı yüksek bence
Oy vereceğim tek insan fikirleri düşünceleri projeleri çok güzel
görüntü ve konuşmada çok iyi ama politik olarak tanınan biri olmadığı için şansı yok
Bence tam cumhurbaşkanı olacak kişi ama kazanamayacağı belli eğer ihtimal olsaydı ben oyunu verirdim
Herkes senin gibi kazamma ihtimali yok diyerek düşünse ve oy vermezse zaten kazanamaz:)
Haklısın ama problem şurada Erdoğan ile kılıçdaroğlu birbirine çok yakın gidecekken 2. tur riskine kalmamamız gerekiyor. O yüzden oyu tehlikeye atmayıp mecburen Kılıçdaroğluna vermek gerekiyor diye düşünüyorum
Oyun boşa gitmez. Sinan Oğan'a verirsen meclise girme şansları var
Aralarında ki en adam gibi görünen cb. Adayi
Aralarında en akedemik olan
Verirdim ama ikinci tura kalamaz o yüzden vermem
Herkes böyle derse tabi kalamaz.
Anketler irtada
kazanamaz ama vatanperver biri