Sizin seçeceğinizi sormuyorum çevrenizdeki oy çoğunluğunu soruyorum
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Sinan Oğan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İki taraftan full Kemalist olmak 😎. Kemal Kılıçdaroğlu.
Şu yorumu yapman içimi ferahlattı
Ben de mutluyum bu durumdan 😄
Bizde akp var yaaa çok sinir oluyorum ters ters konuşuyorum bağıra bağıra tartışıyorum sakince de deniyorum açıklamayı ama kudurtuyorlar sonra odaya geçip dişlerimi sıkıp koltukları yumrukluyorum yastıkla çığlık atıyorum falan ölüm kalım meselesi bu artık uyanmıyorlar ya asla bu kadar cahil olunmaz ki OFFFFFF SABIR
Ahahaha AKP'li aile üyesi can sıkıcı cidden.
Of valla öyle ya
Soran neden akp değil peki?
Akpli mi olmam lazım hilafiyet mi geldi seçmenliğe
Beynim var çünkü
Beynin varsa 20 yıldır yapılan hizmetleri görmen lazımdı bence

Hizmet gibi hizmet.
@yamahamotocross hüdapara hizmetlerini falan da araştır kanka sen çok yardımsever biri reis
Hüdapar kadar başınıza taş düşsün hdp açık açık pkk ypg bizim kardeşimiz diyen bir parti.
@Yamahamotocross HÜDA-PAR da Hizbullahçı lol.
Hizbullah lübnanda kurulmuş bir örgüt bizle alakası yok ama pkk türkiye ve çevresinde amacı türkiye ıran suriye ve ırağı bölme amacı olan bir örgüt sizin savunduğunuz kemali de şu an pkklılar savunuyor haberiniz var mı?
Haberiniz yoksa uyandırıcam bak pkknın üst düzey yöneticileri oylar kemale kürdistanı kurmak istiyorsanız diye çağrı yapıyor kürt halkına
@Yamahamotocross Türk Hizbullah'ı ile Lübnan Hizbullah'ının farkını bile bilmiyorsun dayı git uyu.
Sen uykudasın zaten aga kemal malını destekleyerek
Cevap
5Cevap
Kılıçdar
Anne tarafı %90 RTE, baba tarafı karışık. Anne bastırılmış RTE, baba 6li masa. Kalan ailenin üyeleri full "not RTE " partisine oy vericez
Bu paragrafı YÖK e at kclslclslc sınav sorusu yaparlar hiçbir şey anlamadım
NSNSNSNSSHS
Övgü için teşekkürler, her türlü görüşe açık bi aileyiz neyse ki (!)
Çoğunluk nerde şimdi sen bana onu söyle lflslcls
Ben de bilmiyom ya 😅
Bastırılmış rte ne demek ya zorla mı akpye at oyunu demişler annene sjsjsnns
@Yamahamotocross jsjjsjsjs yok yaa, Anneme zorla Not RTE yaptık: oy vermicek sjsjsjjsj
gılışdaroğlu %5 önde ama 2. tura kalacak hepsi 2. turda tak tak tak sqcez İstanbul belediye seçimleri gibi olacak
fikrini soran olmadı
Kimi savunuyorsun anlamadım ki
Full Kılıçdaroğlu
Evet böyle şeyleri cevap olarak yazın valla çok seviniyorum
Çünkü Erdoğan na destek verenlerin arasında insanları domuz bağı ile öldüren tarikatın partisi var ve insanlar hala onlara oy verecek pess.
Gerrrçekten pesss ya aileden birisi bugün terörist değil falan dedi resmen inanamıyorum bu kadar cahil kalınmasına körü körüne inanılmasına e o zaman savunduğunuz malum kişi kendisi o şahısların terörist olduğunu söylediğinde yalan mı söylüyordu? Bir darbeyi daha yeriz sonra yine “özür dilerim kandırıldım her insan hata yapar “ falan diyecek herhalde vallahi feci bir cahillik bu
Özelden yazamıyorum size
Mevlana’nın “bir delille kırk âlimi yendim, 40 delille bir câhili yenemedim…” sözünün cuk oturduğu yerdeyiz
Kesinlikle öyle
Takipleşmediğimiz içindir. Ne yazacaktınız?
Takip gönderdim size
Çevremin %90 ı akpli
Deme
Afyonluyum kanka bizim bura ak partiden vazgeçmez
Topluca ma’lız diyorsun yani
Hayır biz akıllıyız siz malsınız chp en son ne zaman iktidar oldu veya akpden önceki iktidar nasıldı hiç araştırdın mı?
Ekonomi kötü olabilir ama daha 5 yıl önce dolar 1 di
Öyle ya da böyle son 5 yıl hariç bu adam iyi idare etti ülkeyi
cahille sohbeti keseli uzun zaman oldu o yüzden seninle tartışmayı düşünmüyorum
Tartışacak bir bilgi birikimin yok çünkü yemedi popon
Öyledir kanka siz öyle körsünüz ki değerli zamanımı sizin için harcayamam çok öğrenmek istiyorsan mağarandan çıkarsın
Araştırdım öğrendim ve ak partiliyim ilk oyum ak partiye var mı diyeceğin bir şey kudurmaya devam et
Bak nasıl kudurdum şu an 👍🏼
Belli
Kılıçtaroğlu sanırım
Reis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar