Şu anda bile yüzde 7lere dayanmış
Yüzde 10 15
Yüzde 15 20
Yüzde 20 üstü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Umarım iktidar olur
Cevap
5Cevap
%7 bile alamaz. yeniden refah partisi katlar zaferi
Yaaa 😃 boş hayallere kapılmayın yeniden refahın da ne olduğu çıktı ortaya
Boş yapma üye sayılarına bir bak kardeşim
Yav senin savunduğun adam sözde Osmanlı sehzadesiyim deyip ortalıklarda gezen tosuncuk gibi tiplere arka çıkan biri Fatih erbakan. Ataturk Cevat Çobanlı Ali Fuat Cebesoy dini kullananlari tarihe gomdu ama yine de turuyor arkadaş 😀 . neyse her zaman iyiyken kötü akılla yolsuzluk bağnazlık karşı karşıya gelmiştir
Erlik izle biraz gerçeklerin farkına var kardeşim. ha sözüm sade vatandaşsan. ama bunların adamiysan beynini açıp bilgi akitsam bile israf olur
Sonuç olarak refah partisi zafer partisinden çok başarılı bi çıkarım da yok ben rizeliyim ak parti üyeliğim bile olmadi en azından saklaban gibi gezmiyorlar. n. erbakanin oğlu sen babana2 ihanet edermisin hepimiz takdir ederiz n. erbakani ararız hala yoksb gibi gömlek değiştirenlerin yeri değil zaten refah partisi kültürü amacı belli yolu belli
Saklaban gibi gezen ümit Özdağ diyorsan. adam halkın içinde halka dokunuyor. ekonominin ve sosyal bunalımın arttığı şu zamanda parti binasında oturan seçimlerde kazığa oturur. halka temas edeceksin
Kardeş siyasetten anlamiyorsun kbakmada. s. soyluya ahkam kesiyordu sesini kestiler a. cakici girince sustu. ne toplarsam dedi seni de almış işte. bi tane gelecek vaad eden bir siyasetçi var oda refah partisidir2 bunu herkes biliyor ve göreceksin bak ilerleyen zamanlarda umit ozdagdan bişey bekleme
Yav asıl senin siyasetle zerre alakan yok birader. Alaaddin cakicidan korktuğu yok o adamın. günde farklı farklı yerlerden tehdit alıyoruz ama asla dillendirmiyoruz diyor. Neden Bahçeliye tek laf etmiyorsunuz diyor gazeteci. korkuyor musunuz demeye getiriyor senin gibi. o da diyorki rte neden Erbakana bir günden bir güne eleştirici bişey demedi diyor. anlayana kardeşim sen bu lafın ne demek olduğunu anla ondan sonra gel benle siyaset konuş. senin savunduğun adamın boyundan fazla kitap yazmışligi var ümit Özdagin.
İttihat ve Terakkiciler Kuvayı milliyeciler bu memleketi kurdu onların kurduğu memlekette nefes alıyorsun
Siyasetten anladigin2 belki kardeş %10 % 20 arası beklemenden anlıyorum ben. ozetle umit ozdagdan bişey olacağını sanmıyorum sende boşa kurek sallama derim. dedimya yılan gibi gömlek değiştirenlerin yeri değil. zaten ak partinin işi bitti bu seçimi alsa nolur ya. ulkenin daha bişey olmaz yani zafer partisinin bi vizyonu bile yok ahkam keserek birşeyler yapmaya üye toplamaya çalışiyor. kitaplari bugün çocuklar yazıyor problem o değil vurgu yapmak istediğim konu sizin partiden bişey olmaz demek istemem. yoksa kimse ne atatürkçü ne hz muhammetci görüyoruz
Şu yazdığın kelimelerin içi bomboş kardeşim harbi gülerek okudum 😀
Adam 2 tane dil biliyor akademik kariyerini torpil olmadan araştırarak ilerletmis.
Vizyonsuz dediğin adamın ekonomi politikalarıni aç oku
Senin Fatih Erbakan'ın ne ekonomi projesi varmış anlat da bilek
İstanbul artık nüfusu kaldiramiyor diyen kaç siyasetçi var
Dünyada artan şehir nüfusundan dolayı önlem alan yığınla ülke var başta Güney Kore geliyor
Bunları dillendiriyor mu senin hocan
Necmettin Erbakan gümüş motoru bulan teknik bilgisi iyi olan adamdı ama ondan sonrakiler Erbakanin ekmeğini yeme peşindeler. sen yirtinsan da sahada olan sosyal medyada olan işi götürecek seçimde
Valla ben cep harçlığına kimseyi savunmuyorum. hep birlikte göreceğiz
İşte bak busun birader. benim yaşım 28 kendi paramı kendim kazanıyorum hiçbir şekilde birini körü körüne savunmam. doğruyu kim söylerse yüzde bir bile oy alsa onu desteklerim. insanları bilip bilmeden yargılamaman gerektiğini söylemedi mi sana fatih hocan
Doğru söyleyen birsürü insan var hepsinin pesinemi takılalim ne olduğu belli en azından ya sen kafani takma nasıl olsa %20yi alacaksınız.
Neyse dostum bir bakayım dedim Fatih Erbakan'ın takipçi sayısına. ümit Özdagin son paylaşımında izlenenlerin onda biri bile değil daha kalkmış zafer partisiyle yeniden refahi yaristiriyorsun 😀. bir kez daha diyorum Necmettin Erbakan donanımlı bir adamdı. ondan sonrakiler cacık olmaz
Seçimlerde göreceğiz
Umit özdağla gurur duy kardeşim izledin mi yaptığını sarhoş herhalde
Ne yapmış
Fenerbahçeyi alet eden kendini siyasetçi sanan şaklabanin teki prim yapmaya kalkmış gene batirmiş kendine tepki topladı
Ali Koç reklamını mi diyorsun 😃
Ya bak kardeşim siyasetçilerin hepsi saklaban bence. hiçbirini ayirmiyorum ama en azından bir lafı sacmaysa 2 lafı mantıklı ümit Özdagin. İmamoğlu daha beterini yaptı kalktı Trabzon'a gitti ibb başkanı olduğu halde
Ismail kahraman dan başka cesur ve adam gibi adam tecrübeli şaibesiz adam tanımam asalet asıl onda var laikliğe karşı atatürkçü değil o başka nasılsa peygamber düşmanları ıslam düşmanları olduğu gibi gençlerden erbakan var kafayı yapmış makara yapıyor ondan siyasetçi olmaz
O kim kardeşim 😀 . ulan az kafayı çalıştırsa bu ülkenin çakma laikleri ve çakma dincileri. şaha kalkarız da yok anasını satayım biri Atatürk'ü putlastirir. otekiler de şeriat özentiligine girip tarikat liderlerinin yediği bklari görmezler. şu şeriat kafasından çıkın kardeşim öyle bir dünya yok. peygamber yok bu devirde onun dedikleri olsun onun yolundan gidilsin. Atatürk işte bu yüzden doğrusunu yapıp halifeliği kaldırmış. ALLAH peygamber deyip her türlü naneyi yiyen sarlatanlarla dolu ortalık. sadece bu ülkede değil tüm dünyada bu var. dinini kendin yasa kardeşim tarikatlasalim yok şeriat olsun yok bilmem ne o işi geç. ha gercekten tam manasıyla suç işleyene tecavüz edene hırsızlık yapana caydırıcı cezalar gerekirse idam gibi cezalar verilecekse olur ama. bu devirde bal tutan parmağını yalıyor. ornek veriyorum senin tuttuğun parti başa geldi. senin partinden biri böyle bir bo k yedi eminim ona idam işlemez. o yüzden tek adamcilik halifecilik. geçin bu ayakları. ben sana ümit Özdağ süper adam çok iyi adam demiyorum ve kimseye geniş yetki verilmesin diyorum. halk ne derse o olur kardeşim. Cemaat tarikat kurup basiniza çoban arama merakından vazgeçin aşın bu kafaları
Bend e iyi müslüman değilim ama kimin ne olduğunu Allah bilir kimsenin tanrısı degiliz
%6 ya da 7 en fazla o da.
Sen de mi ekremin trolusun
Ulan ne takım tutması bu parti daha 8 aylık 😀
Takım tutma olayı dediğin şey 20 yıldan beri şamar oglanina döndüğü halde aynı partiye oy vermektir 😀
Bak dostum yazdıklarımı objektif bir kafayla oku
Üniversiteli genclerde intihar başlamış ve KYK yurtlarında tarikat olaylarının döndüğünden bahsediliyor
Bunu dillendiren ümit Özdağ diğer parti liderlerinden ses yok
Suriyeliler konusunda benim vatandaşım neden mağdur olsun diyor. cahile anlatır gibi de orneklendirerek anlatıyor bir tekne 10 kişi alabiliyorsa neden 20 kişi alıp o tekne batsın ben ırkçı değilim ülkemi düşünüyorum diyor
Diğer muhalefet ırkcisin deyip eleştiriyor
Biz Atatürk düşmanlarından oy istemiyoruz diyor ve sarı muhalefetin gizliden hdpyle olan ilişkisine atifta bulunuyor
Vay efendim sen Erdoğan'a çalışıyorsun deniyor
Erdoğan'a sallıyor benim yazdığım kitaplar senin boyunu aşar diyor Erdoğan'a
Sonra vay efendim sen dışardan ekonomik yardım alıyorsun deniyor
20 yıldan beri seçim kazanamayan parti ve 6 li saksafon kalkmış ümit Özdağ oyları bölecek diyor
Lan asıl oylari bölen sizsiniz adam gibi projeniz yok
Ha bir de ümit Özdağ in tek projesi Suriyeliler mi deniyor
Adam ekonomi politikasını anlatıyor ya dinleyen olmuyor
Ya da amaaaann o zor iş onu yapamaz deniyor
burada haksız oldugun veya takım tuttuğum yer neresi kardeşim bir söyle bakalim
% 20 üstü
Süper yorum
Hiç bir şey alamaz
Baraj altı kalir
Okadar alamaz
Yüzde 5
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?