Gündem Um it bey sizce yüzde kaç oy alır? yunusmavis Takip Et Xper 3 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bide üm it bey diyordu oy kullanma yaşı 12 ye indirirsin diyordu bunun hakkında ne düşünüyorsunuz Bir İki Üç Beş Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Um it bey sizce yüzde kaç oy alır? Cevapla İndirme Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl 1 alamaz, düşük zekalı ergenlere oynayan hanzo 0 1 Yorumla yunusmavis +1 yıl 😂😂😂 Ayn Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sanane bundan isterse bir alsın yine oyumu vereceğim senin ona biyle dedgini görürse ne olursun onu düşün 0 4 Yorumla yunusmavis +1 yıl Ne olurdu istersen foto çek ona at Yorumla yunusmavis +1 yıl Ümit Özdağ it oğlu ittir? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen kendine bak önce Yorumla yunusmavis +1 yıl Ben ayrımcılık yapmıyorum um it gibi Yorumla
ismailmemis97 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl ümit kendi kendini bitirdi ya 0 3 Yorumla yunusmavis +1 yıl Faşist biri Yorumla ismailmemis97 +1 yıl kanka tuvalet terligine bile oy verrim sen düşün artık Yorumla yunusmavis +1 yıl 😂😂😂Ayn Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ümit bey yeni führerimiz 0 7 Yorumla yunusmavis +1 yıl Çok boş biri o kafylada ikdidar olmaz olmicakta kürt düşmanı bir ülkücü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kanka kim iktidar olur sen e Yorumla yunusmavis +1 yıl Bu seçimdemi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen Yorumla yunusmavis +1 yıl Hdp kime destek verse o kazanır oyuzden kilicdar oğlu veya imam oğlu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bunlar iktidarda kalırsa demirtaş çıkamaz hacı Yorumla yunusmavis +1 yıl Erdoğon mi Erdoğan'ın 6 ayı kaldi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
1 alamaz, düşük zekalı ergenlere oynayan hanzo
😂😂😂 Ayn
Sanane bundan isterse bir alsın yine oyumu vereceğim senin ona biyle dedgini görürse ne olursun onu düşün
Ne olurdu istersen foto çek ona at
Ümit Özdağ it oğlu ittir?
Sen kendine bak önce
Ben ayrımcılık yapmıyorum um it gibi
ümit kendi kendini bitirdi ya
Faşist biri
kanka tuvalet terligine bile oy verrim sen düşün artık
😂😂😂Ayn
Ümit bey yeni führerimiz
Çok boş biri o kafylada ikdidar olmaz olmicakta kürt düşmanı bir ülkücü
Kanka kim iktidar olur sen e
Bu seçimdemi