Hatta bir anket yapalım
RTE
KK
Mİ
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yüzde 20 üzeri alır diye düşünüyorum ama bizim millette bu kafa varken ben pek güvenemiyorum. Hala Erdoğan ve Kılıçdaroplu diyen var ya komiksiniz. Bu millete her şey müstehak. 2. turda seçim akşamı ağlayın. Sanırım ben de sinirimden ağalayacağım umarım yanılırım.
Bende öyle düşünüyorum ama bu insanlar kötünün iyisine layık olmak istiyorlar hakkımızda hayırlısı olsun
en fazla yüzde 10 olur o bile zor ama buna oy atıp ilk turda oy bölecekler boşuna, sosyal medya da şişirilen herkese tapıyor bu sözde muhalifler atın oyu kılıçdara ilk turdan bitsin işte.
Cevap
6Cevap
Oyları bölmekten başka bir işe yaramaz gelinen bu noktada gerçekten bir şeyler yapılmak isteniyorsa birleşmekten başka bir çare gözükmüyor...
Ulkede rte ye bile oy çikiyor hala. Mhp ye bile oy veren var. E tabi haliyleuharreme bile oy cikmasi gayet normal. Ama o adam duzgun bir ulkede olsa muhtarlik icin bile 1 oy alamaz
%yüzde 20 den fazla alamaz ilk tur inceye vericem eğer ikinci tura kalamassa kk’ya basıcam
Kk için öyle deme knk hiç bir şey eskisi gibi değil halk bunlardan kurtulmak için kkyı sevmese bile ona verecektir emin ol
75 yaşına gelmiş bir insanı başa getirmek HDP ile beraber olan bir partiye nasıl oy verilir bilmiyorum. Bunlar gitsin kim gelirse gelsin demek de hata. Dinamik daha genç Muharrem İnce varken neden kk anlamış değilim
Bana neden AKP'yi savunuyormuşum gibi konuşuyorsun? 😄 Ben sadece düşüncemi dile getirdim kötünün iyisi diye başa getirecekleriniz belki de bu ülkeyi daha kotu hale getirecek benin m. i'ye verirken vicdanım rahat olacak en azından ben böyle düşünüyorum saygı da duyuyorum
Çünkü memleket partisinin oy kapasitesi düşük, ittifak hiç yok, henüz miting konuşması bile yapmadılar doğru düzgün benim gönlüm en başından mansur yavaştan yanaydı ama kk ısrarla aday olmak istedi oldu da bizde kim kazanacaksa ona oy verelim dedik
20 Yılda akpnin bu vatana yaptığı ihanetleri senin gibilere tek tek listelemek lazım ki belki öyle aday seçmemeyi öğrenirsin. Tekrar akp kazanırsa bir daha seçim bile göremeyeceksin hala chp daha kötü yapacak diyor te alllahım ya ben zaten kestim bu milletten umudu akp düzenine devam senin gibiler varken reisin sırtı yere gelmez zaten çok pişman olacaksınız ama söyleyeyim
İlk tur tahminim
40 kk
35 rte
15 mi
10 diğer
Kemal Kılıçdaroğlu
Yine harcayacaklar
çok alır
7 bekliyorum ondan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?