Trump., in ailesi. Alman gocmeni. Almanlarla ilgili bir. Anim var Offset baski makinalari. Ustasiydim isyerim. Son. Model teknoloji. Urunu. Alman baski makinasi. Heidelberg 700. Aldi. bir. Alman ogretici. Makinayi nasil kullanacagimizi. Ogretmek icin. Gelmisti. Alman tanrim. O. Ne ciddiyet ve isine karsi olan disiplin. Onu. Hayranlikla. Seyredip dinledik Baski makinasinin kullanimini. Harika bir sekilde. Ogrendik. Bunu. Alman ogretici sayesinde yaptik. Alman ogreticide. Dogustan Alman disiplini vardi tam zamaninda gelir ciddiyetle ayrintili olarak. Ogretir. Ciddiyet. Ve. Planlama. ve dogru uygulama. Bu Alman irkinin genlerinde. Var. Bunu. Kiskanarak soyluyorum. Ve. Trumptada Alman geni var Disiplin. Kendinden eminlik. Planlama ve. Tam olarak uygulama. Ve. Tam bir. Liderlik. var. ve. Basaracak. " Make. America. Great. Again" yapacak. Onu sevenlerin kalpleri onunla. Olacak. herzaman
O zaman farklı şimdi şartlar daha zor ve kendisi de bı o kadar becereksiz gümrük vergisini yukseltmeyle herşeyi idare edeceğini saniyo kendi muttefiklerini tehdit ediyo bu kafa kendi ülkesini bırak dünyayı da batiriyo 4 yıl sonra sonuç kesinleşecek
Putin kaybeden taraftı Trump onun elini guclendiriyor Rusya Ukrayna savaşı yüzünden Suriye'yi kaybetti ve ekonomisi zayıfladı ama Trump Ukrayna'ya destek olsa Rusya gibi düşmanı alt edebilirdi
:))))))) Trumph manyak. Normal degil. RTE ile karsilastirilamaz. Bence dunyada 2 lider var. Biri RTE digeri Putin. Sayin RTE karakter olarak liderlige en uygun kisi. PUTIN, Trumph ile dalga geciyor.
RTE vicanli bir lider. Ve Israile karsi savas acti. Kafa farkli. Trumph para icin herseyi yapar. 60 milyar dolar gelirli Elon Musk i yanina almis. dunyayi degistirmeye kalkiyor vicdansiz it. netenyahu elime dusse oldururm
Netenyahuyu bende sevmiyorum burdaki halkta sevmiyor ama nedense kongre üyeleri millet vekilleri ayakta alkışlıyor tahminime göre burada bir zengin yahudi lobisi var sanıldıgından daha zengin
evet. amerikada polis olmak bir tik daha zor. chicagonun dogusunda silah tasimak serbestti. avmlerde silahla giremezsiniz yazisini gorunce sok olmustum.
Aslinda. Olurdu. Kendinden emin RTE. Turkiye icin buyuk bir sans. Aslinda. Bastan hic. Yapacagina. inanmiyordum. Ama. sagolsun. Beni. Haksiz. Cikardi. Su an. Kesin. Diyebilirim. RTE. USA, da. Olsa. Cok farkli olurdu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Trump
Biden'a veririm, kamala yerine biden olmalı. Ama bu anketin zamanı geçmedi mi sence? Seçilen seçildi zaten.
Evet geçti ama yinrde yaptıklarından sonraki fikirlerini sordum
Abdde göçmen misin, hal buyken nasıl ırkçı olanı savunabiliyorsun anlamıyorum
Irkçi degil adam ulkucu vasifsiz multeciyi ne yapsin ben gocmenim ama yasayla geldim ulkesine katki olmicak adami istemiyo
Elon musk guney afrikali biliyosundur
Tam bir. Lider enerjik. Kendine. Guvenli. Konulara. Hakim. Kendinden. Emin
Ve halkı için mücadele ediyor
Dogru. Digger baskanlar. Derin Amerika tarafindan yonlendirilirdi. " Soylentisini". Cope. Atti. Trump. Tamamen. Kendi. Yonetiyor ulkeyi
Trump., in ailesi. Alman gocmeni. Almanlarla ilgili bir. Anim var Offset baski makinalari. Ustasiydim isyerim. Son. Model teknoloji. Urunu. Alman baski makinasi. Heidelberg 700. Aldi. bir. Alman ogretici. Makinayi nasil kullanacagimizi. Ogretmek icin. Gelmisti. Alman tanrim. O. Ne ciddiyet ve isine karsi olan disiplin. Onu. Hayranlikla. Seyredip dinledik Baski makinasinin kullanimini. Harika bir sekilde. Ogrendik. Bunu. Alman ogretici sayesinde yaptik. Alman ogreticide. Dogustan Alman disiplini vardi tam zamaninda gelir ciddiyetle ayrintili olarak. Ogretir. Ciddiyet. Ve. Planlama. ve dogru uygulama. Bu Alman irkinin genlerinde. Var. Bunu. Kiskanarak soyluyorum. Ve. Trumptada Alman geni var Disiplin. Kendinden eminlik. Planlama ve. Tam olarak uygulama. Ve. Tam bir. Liderlik. var. ve. Basaracak. " Make. America. Great. Again" yapacak. Onu sevenlerin kalpleri onunla. Olacak. herzaman
Kamala artık. Trump dedik dedik ama anamızı ağlattı. Bu adam şu son 3 ayda verdiği ekonomik zararı biden veremedi be. Biz de battık sayesinde
Kamala
Ekonomi berbattı onun partisinde
Trupm çok mu iyi yaptı
Trump döneminde arabayı 20 dolara fulluyodum bıden geldi 60 dolar oldu
Şimdi 100 olur
Şimdi düşüşte
Trupm bir ülkeyi batırma kapasitesine sahip nadide bir insan emin ol daha kötü yapacak
Enflasyon eksideydi zamanında
O zaman farklı şimdi şartlar daha zor ve kendisi de bı o kadar becereksiz gümrük vergisini yukseltmeyle herşeyi idare edeceğini saniyo kendi muttefiklerini tehdit ediyo bu kafa kendi ülkesini bırak dünyayı da batiriyo 4 yıl sonra sonuç kesinleşecek
Aslında bakarsan bu savaş işlerini başlatan kişi putin
Putin kaybeden taraftı Trump onun elini guclendiriyor Rusya Ukrayna savaşı yüzünden Suriye'yi kaybetti ve ekonomisi zayıfladı ama Trump Ukrayna'ya destek olsa Rusya gibi düşmanı alt edebilirdi
Rusyada dünyayı alt üst edicek kadar nükleer var buraya bişey olmazdı ama avrupa giderdi
Rusya'yı mümkün olduğunca zayıflatmak gerekli Rusya yayılmacı politika güden bir devlet durmaya niyetleri hiç olmaz
şu an baya zayif zaten ekonomisi bitik askeri olarakta çok zayifladi
şu an askeri olarak 2 türkiye gücünde nükleer saymıyoruz
Evet ama Ukrayna Savaşı'ndan sonra toparlanmaya calisavaklar
O savaş bitmez kolay kolay
Bitmese daha iyi Rusya'nın aleyhine
Trump söz verdi yoksa öyle bi destekler ki aynı gün çöker rusya
Putin sözünde dururmu bilemem trumpin olabildiğince Rusya'yı oyalamasi gerekir avrupayla ilişkileri güçlendirmeli
@daejoyoung. Hangi. Eyalettesin
Trump vermezdim o kesin
Trumpta iyi değil kamalada iyi değil trump iyidi ama israil desteği hoş değil
Anladım o zaman kim haktan hukuktan adaletten yana ise o olsun diyorum 🙂
O zaman hiç bi aday maalesef
Sanirim aynen öyle görünüyor
RTE. aday olsa kesin kazanirdi
O kadar diyosun
begenmemek ayri bir konu ama Sayin RTE, ABD baskani adayi olsa, rakiplerine gore tek aday derdim.
Ama ekonomik. politika açısından trump buraya daha uygun gibi
:))))))) Trumph manyak. Normal degil. RTE ile karsilastirilamaz. Bence dunyada 2 lider var. Biri RTE digeri Putin. Sayin RTE karakter olarak liderlige en uygun kisi. PUTIN, Trumph ile dalga geciyor.
Trump tamamen kendi ülkesi için calisiyor ama belki RTE türkiyeyi dediğine göre amerikadan daha iyi bir hale getirebilir
RTE vicanli bir lider. Ve Israile karsi savas acti. Kafa farkli. Trumph para icin herseyi yapar. 60 milyar dolar gelirli Elon Musk i yanina almis. dunyayi degistirmeye kalkiyor vicdansiz it. netenyahu elime dusse oldururm
Netenyahuyu bende sevmiyorum burdaki halkta sevmiyor ama nedense kongre üyeleri millet vekilleri ayakta alkışlıyor tahminime göre burada bir zengin yahudi lobisi var sanıldıgından daha zengin
evet. amerikada polis olmak bir tik daha zor. chicagonun dogusunda silah tasimak serbestti. avmlerde silahla giremezsiniz yazisini gorunce sok olmustum.
Ben californiadayım ama baktığında yetkilerimiz iyi
muhtesem eyalet. yasanilacak yer dostum. insanlar daha ozgur ve suc oranida hatirladigim kadariyla en az olan sehirlerden? los angeles ta misin
san diegodasin profil fotondan baktim
Silahlanma yasak ama ruhsatsız silah ve uyusturucu cok bulunuyor tehlikeli mahalleler var yani şu an trafik alanında calisiyorum ama 911 en zoru
Allah kolaylik versin
Amin
Aslinda. Olurdu. Kendinden emin RTE. Turkiye icin buyuk bir sans. Aslinda. Bastan hic. Yapacagina. inanmiyordum. Ama. sagolsun. Beni. Haksiz. Cikardi. Su an. Kesin. Diyebilirim. RTE. USA, da. Olsa. Cok farkli olurdu
@Kotan6 Hocamdan cok sey ogrendim dun. Evet. Hele simdi daha da buyudu.
Harris e tabiki