Bu saatten sonra kimse uyumuyor herkes herşeyin farkında kimin terörle iş birliği yaptığının ve ANTİ KEMALZM'i yarattığı ortada. Bak daha 3 saat önce markete girdimde tek soğan 6 tl idi daha ben neyine vereyim buz dediğim dondurma olmuş 8 tl aç mı kalalım karnımız doymasın mı?
Sen pek iyi görüyon belli. Birincisi üstteki fotolar kim onu bilmiyorsun. İkincisi Irak'ta Türkiye'ye karşı pkk ya neler ettiklerini bilmiyorsun. Üçüncüsü fotonun tarihini bilmiyorsun. Dördüncüsü bu varsa ben de pkk ile ortak olurum diyorsun. Beşincisi hakaret etmek kolay. Çünkü fikrin yok. O yüzden uzatma istersen. Sen bu kafayla zaten kk ya oy ver
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bu saate kadar verdiklerin de ortada. Lobi desteğini çekti artık.
O yüzden bu mala verebilirim diyorsan karar senin
Ben oy vermiyorum. Ama lobinin kimi desteklediği belli.
Evet lobi kimi neden destekliyor ortada
İki teröriste de oy yok. Oylar Muharrem İnce'ye. Muharrem İnce aday olmasaydı Sinan Oğan'a oy verirdim
İnce en azından bu memleketin insanı. Reis olmasaydı ona oy vermeyi düşünürdüm.
buna mı vereyim anlamadım?
Karar senin. Pkk ya Özerklik de vercem diyen kk ya ver.
el bebek gül bebek olan AKP sen bana neyin felsefesini yapıyorsun pardonda? Terörist her yerde var Allah bilir günde kaç terörist yanımızdan geçiyor.
Ben sana bişey demiyorum. Cumhuriyetten intikam alacaz, bu devleti yıkacaz diyen teröristlerin desteğini alan kk ya ver. Sana verme diyen mi oldu
Bu saatten sonra kimse uyumuyor herkes herşeyin farkında kimin terörle iş birliği yaptığının ve ANTİ KEMALZM'i yarattığı ortada. Bak daha 3 saat önce markete girdimde tek soğan 6 tl idi daha ben neyine vereyim buz dediğim dondurma olmuş 8 tl aç mı kalalım karnımız doymasın mı?
Kk gelsin de sen açlık neymiş o zaman gör. Soğan gözüyle bakarsan pkk memleketi bölsün umrumda değil diyorsun. Ben ne diyeyim ki.
Allahım ya sabır yaa. ÜSTTEKİ FOTOĞRAFI GÖRMÜYOR MUSUN KÖR MÜSÜN SEN?
Sen pek iyi görüyon belli. Birincisi üstteki fotolar kim onu bilmiyorsun. İkincisi Irak'ta Türkiye'ye karşı pkk ya neler ettiklerini bilmiyorsun. Üçüncüsü fotonun tarihini bilmiyorsun. Dördüncüsü bu varsa ben de pkk ile ortak olurum diyorsun. Beşincisi hakaret etmek kolay. Çünkü fikrin yok. O yüzden uzatma istersen. Sen bu kafayla zaten kk ya oy ver
Kendilerinde değiller, halk tv kafası yaşıyorlar. Bir an önce uyanmaları ve kendilerine kim dost kim düşman görmeleri dileğiyle.
Tabiki buna vermeyeceğim :) inceye
Recep Tayyip Erdoğan